Ayyy sen izmirdeydin doğru ya:) ben istanbuldayım. İnşallah biz de buluruz bu zıbından:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy sen izmirdeydin doğru ya:) ben istanbuldayım. İnşallah biz de buluruz bu zıbından:)
Bizde öğrenmiş olduk paşa sayesinde aklımızda bulunsun uyuyabilecekleri :))
kizlar.umraniyede oturanlar,carsiya yakin olanlar ayrintili ultroson u nerde yptrmayi dusunuorsunuz?fiyatlari nedir neler veriolar haberiniz varmi?ben karar veremedm daha
bende de var canım aynılarından ben pazardan aldım 3 tl ye pazarda bebek kıyafetleri satan yerlere bak kesin vardır ben heryerde görüyorum
Kızlarrrrrr karnımı salladım salladım bebeğim öyle güçlü vuruyor ki şimdi:))))) dünden önceki vuruşları geldi maşallah benim yavruma:)) hemen sizinle paylaşmak istedimmm:))) demek ki biz kendimizi çok yorunca bebişlerimiz çok uyuyor:)))
Maşallah canım senin tam ne kadar oldu ben hissetmiyorum ya
Kızlarrrrrr karnımı salladım salladım bebeğim öyle güçlü vuruyor ki şimdi:))))) dünden önceki vuruşları geldi maşallah benim yavruma:)) hemen sizinle paylaşmak istedimmm:))) demek ki biz kendimizi çok yorunca bebişlerimiz çok uyuyor:)))
Maşallah canım senin tam ne kadar oldu ben hissetmiyorum ya
Nasıl salladın acımadımı karnın kuzu?
Size biraz uzak evet. Ben kartalda oturuyorum o yüzden hem yakın hem de doktor çok iyi. Güven veriyor sağolsun:) Sen nereye karar verdin canım?
Hayır canım doktor ultrasonla bastırıp sallıyor ya uyanması için işte öyle salladım:)))) işe yaradı:)))) zaten bi tane de dondurma yemiştim:))
Biz via hospital olarak düşünüyoruz şuanda ama hiç bilmiyorum ki ilerde belki yine değişir. Doktorum başhekim olduğu için cok cok yogun oyüzden bazen sıra bekleyebiliyoruz acil ameliyatı cıkıyor gidiyor falan o birazcık sinirlerimi bozuyor benim sonucta özel hastane. Ama yok bekliyorsun gerçi doktor gecen gün sezeryandı 20 dakikada yaptı çıktı servise gelip beni aldı odaya sem düşün cok hızlı. Bide dikişlerini de bu doktor yapmış ben anlamadım 20 dakikada aldı beneği bide dikti çıktı, entresan :)
Hımm anladım ufak bir sallantı verdin yakışıklıya :) bende yarın bi sallandırayımda uyuyan prenses uyansın artık :) ama tabi dondurmanın da etkisi vardır eminim ki :)
Şu 2 günlük 23 Nisan tatili nasıl iyi geldi.Yazlığa kaçtık, en sevdiğimiz mekanda kahvaltı yaptık kocacıkla, yemyeşil doğanın içinde. İştahsız ben deli gibi yedim maşallah. Sonra bebişimin şansına balığa çıktık. Mis gibi deniz balıkları tuttum ona Yemlere dokunmam riskli olabileceğinden kocacık bütün gün oltama yem takmakla uğraştı ama gıkını çıkarmadı yavrum Arada bir kaçmak lazımmış şehrin karmaşasından, bugün sıfırlanıp dönünce hatırladım.
Ben 18. Haftaya bugün girdim canım. Azcık daha sabret hissedeceksin. Emin ol kendini çok belli ediyor. Benim göbek deliğimin 3 parmak altına vurdu biraz önce. Yukarı çıkmış artık bayağı. İnşallah sen de bir an önce hissedip yazacaksın bize mutluluğunu:)
17. Haftanda eminimki sende hissedeceksin canım merak etme hiç
Allah şifa versin arkadaşım inşallah bir an önce geçer
Allahım acillll şifalar versin inşallah. Çok geçmiş olsun. Inşallah dualarımızla geçecek..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Allah razı olsun kızlar Rabbim kimseyi dermansiz dertle sinamasin
Demek ki eli hızlı canım bir şey diyemem:) maşallah diyelim:) sezeryana normal doğumdan daha kısa sürüyor canım. Benim annem girmişti sezeryana. Hemen çıktı kardeşim, hemen sonrasında da annem çıktı. Fıtığın ve panik atağın olmasa normal düşünürdün ama işte bunlar engel. Yoksa ben senin çatının dar olduğuna inanmıyorum. Onu doktor muayene etmeden bilemez. Annelerimize de her konuda benzemiyoruz. Mesela benim annem hamileyken hep bulantı hep kusma yaşamış. Ben hiç yaşamadım. Değişiyor kişiden kişiye. Umut hastanesinin en çok da bu yönünü beğendim. Normal işe sezeryana aynı ücreti alıyor eğer doktor kendisi sezeryana olmak Zorunda derse.. Ama kendi isteğine göre sezeryana istersen 1500 alıyorlar. Hayırlısı olsun hakkımızda.
İnşallahh kızlar ben bugun 16+0 sanırım daha erken benim için
Benim göbek deliğim büyüdü sizinde büyüdümü ve göbeğim gergin davuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?