2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayyy sen izmirdeydin doğru ya:) ben istanbuldayım. İnşallah biz de buluruz bu zıbından:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de var canım aynılarından ben pazardan aldım 3 tl ye pazarda bebek kıyafetleri satan yerlere bak kesin vardır ben heryerde görüyorum

bende de var canım aynılarından ben pazardan aldım 3 tl ye pazarda bebek kıyafetleri satan yerlere bak kesin vardır ben heryerde görüyorum

Pazarda hiç bakmadım aslında güzel şeyler oluyor:) iyiki söyledin hem de uygunmuş:) bakayım ben de:)

Maşallah canım senin tam ne kadar oldu ben hissetmiyorum ya

Maşallah canım senin tam ne kadar oldu ben hissetmiyorum ya

Ben 18. Haftaya bugün girdim canım. Azcık daha sabret hissedeceksin. Emin ol kendini çok belli ediyor. Benim göbek deliğimin 3 parmak altına vurdu biraz önce. Yukarı çıkmış artık bayağı. İnşallah sen de bir an önce hissedip yazacaksın bize mutluluğunu:)

Nasıl salladın acımadımı karnın kuzu?

Nasıl salladın acımadımı karnın kuzu?

Hayır canım doktor ultrasonla bastırıp sallıyor ya uyanması için işte öyle salladım:)))) işe yaradı:)))) zaten bi tane de dondurma yemiştim:))

Şu 2 günlük 23 Nisan tatili nasıl iyi geldi. Yazlığa kaçtık, en sevdiğimiz mekanda kahvaltı yaptık kocacıkla, yemyeşil doğanın içinde. İştahsız ben deli gibi yedim maşallah. Sonra bebişimin şansına balığa çıktık. Mis gibi deniz balıkları tuttum ona Yemlere dokunmam riskli olabileceğinden kocacık bütün gün oltama yem takmakla uğraştı ama gıkını çıkarmadı yavrum Arada bir kaçmak lazımmış şehrin karmaşasından, bugün sıfırlanıp dönünce hatırladım.

Son düzenleme:
Size biraz uzak evet. Ben kartalda oturuyorum o yüzden hem yakın hem de doktor çok iyi. Güven veriyor sağolsun:) Sen nereye karar verdin canım?

Biz via hospital olarak düşünüyoruz şuanda ama hiç bilmiyorum ki ilerde belki yine değişir. Doktorum başhekim olduğu için cok cok yogun oyüzden bazen sıra bekleyebiliyoruz acil ameliyatı cıkıyor gidiyor falan o birazcık sinirlerimi bozuyor benim sonucta özel hastane. Ama yok bekliyorsun gerçi doktor gecen gün sezeryandı 20 dakikada yaptı çıktı servise gelip beni aldı odaya sem düşün cok hızlı. Bide dikişlerini de bu doktor yapmış ben anlamadım 20 dakikada aldı beneği bide dikti çıktı, entresan :)

Hımm anladım ufak bir sallantı verdin yakışıklıya :) bende yarın bi sallandırayımda uyuyan prenses uyansın artık :) ama tabi dondurmanın da etkisi vardır eminim ki :)

Demek ki eli hızlı canım bir şey diyemem:) maşallah diyelim:) sezeryana normal doğumdan daha kısa sürüyor canım. Benim annem girmişti sezeryana. Hemen çıktı kardeşim, hemen sonrasında da annem çıktı. Fıtığın ve panik atağın olmasa normal düşünürdün ama işte bunlar engel. Yoksa ben senin çatının dar olduğuna inanmıyorum. Onu doktor muayene etmeden bilemez. Annelerimize de her konuda benzemiyoruz. Mesela benim annem hamileyken hep bulantı hep kusma yaşamış. Ben hiç yaşamadım. Değişiyor kişiden kişiye. Umut hastanesinin en çok da bu yönünü beğendim. Normal işe sezeryana aynı ücreti alıyor eğer doktor kendisi sezeryana olmak Zorunda derse.. Ama kendi isteğine göre sezeryana istersen 1500 alıyorlar. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Hımm anladım ufak bir sallantı verdin yakışıklıya :) bende yarın bi sallandırayımda uyuyan prenses uyansın artık :) ama tabi dondurmanın da etkisi vardır eminim ki :)

Sen bi tane dondurma ye. Uzan ve hafiften salla:) karşılığını verecektir:) o gün uyanmazsa ertesi güne uyanır. Çok uyuyorlar ya:)))))) uyuya uyuya büyüyecekler minişler:))

Balığa nereye gittiniz acaba? :)

17. Haftanda eminimki sende hissedeceksin canım merak etme hiç

İnşallahh kızlar ben bugun 16+0 sanırım daha erken benim için
Benim göbek deliğim büyüdü sizinde büyüdümü ve göbeğim gergin davuz gibi

Canım günaydın öncelikle. Tabiki haklısın illaki anneye çekecek değiliz bilmiyorum zaten doktorda aa kesin çatın dar demedi ki, zamnı gelsin bakarız dedi. Beni biliyorsun ilk günde beri korkarım normalden sanırım korkumun sebebi panik atağımdan kaynaklanıyor. Bazen burada paylaşıyorsunuz işte normal söyle normal boyle diye bem hevesleniyorum ama sonra yine korkuyorum stres anında tansiyonum cok ciddi düşüyor ve nefes alamıyorum boğuluyorum orada boyle bir kriz geldiği anda zaten direk alırlar beni sezeryana. Ilacımı alıyım gidiyim dedim o ilacı alırsam da ıkınmam yarı uyuyorum çünkü neyse oyle işte :))

Bu arada gece yine uyandırdı kızım beni hiç birsey yapmadan ben :) tekmelerinin yarattığı ufak dalgaya uyandım cok güzel hissetmek ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…