2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok sagol canım benim geçen haziranda 2 aylık bebegim kürtajla alındı.. ondan korkumuz bi türlü geçmedi ailelerin endişeside ondan.. Rabbim sglıkla verirse alışverişide tamam olsun son anlarıma sıkışmasın istiyorum inan daha ne alcam onu bile bilmiyorum tulum vs sizden yardım alırım inşallah şimdi derse gircem gelirim sonra.. bu arada henamızada selamlar saglıkla gelsin inşallah

Çok kötüyüz ya :))))))))
Ama bak dünden beri vuruyor artık :)))))))))

Biz de yatak odasına park yatak alalım diyoruz. Doğum masraflarını atlatırız 1 yaşını doldurana kadar da odasını yaparız düzenleriz diye düşündük :) Mama sandalyesini, bebek arabasını doğumdan sonra alıcaz. Şimdi sadece park yatak ve salonda yanımızda olabilmesi için sallanan yer beşiklerinden alıcam:)
Senin dediğin gibi dolabını falan doğumdan sonra alırız artık odasını yapmaya başlayınca :))

Çok tesekkür ederiz :)) iyi dersler diliyoruz

Canım kötü anılarımızı unutuyoruz, benim de kaybım 7 haftalıkken olmuştu, tabi seninkiyle bir tutulmaz...Bu hamileliğimde uzun bir süre sevinemedim ya birşey olur endişesiyle ama baktım ki böyle bu hamilelik geçmez.

O nedenle öncesini unutup yeniden sevinmeye başladım.İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız.

Acemilik konusunda inan senden hiçbir farkım yok, hatta zıbın ne işe yarıyor hala bilmiyorum :))) Ama öğreneceğiz herhande.Cinsiyeti belli olmadığı için pek bir şey almadım ama 3 Mayıs2ta inşallah belli olacak ve ufak ufak almaya başlayacağım.

Balığa nereye gittiniz acaba? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İzmir'deyiz biz. Koordinat vermeyeyim ama Urla'dan Sığacık'a doğru attık oltaları Biraz daha düzelsin havalar, Karaburun'a falan açılırız bebiş izin verirse. Gırgırlara falan av yasağı geldiğinden çok güvenemiyoruz deniz balığı diye alsak da. Sonuçta deniz de olsa dondurulmuş balık. Taze taze bilerek yemek en iyisi. Eşim dinlen biraz, yorma kendini dedi durdu ama hırs yaptım bebişime deniz balığı yedireceğim diye Acayip de iyi geldi denizde olmak. Hamileliğin en başında da Ocak Şubat gibi balığa çıkıyorduk ama hamile olduğumu bilmeden. Acayip halsizdim o ara, adamcığım noluyor sana diyip duruyordu Yani 3 aydır uzaktık balık avından, çooooook özlemişiz

Bak teyzesi benim bebeğim bana ne diyor :) Ay çok tatlı ya :))

18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…

günaydın kızlar akşam biraz kötü geçti benim malesef kayınvalidemlere hırsız girmiş bizde kayınvalidemlerde yattık çünkü evde değillerdi köydelerdi hep tetikteydim ya gelirse tekrar die korktum çok eşim uyu bekliorum desede yanlız bırakamazdım onu. ve uykumuda alamadım haliyle ruh gibiyim bugün. bizde durumlar böyle kızlar yorgunluk uykusuzluk ve karnımda da gaz sancısı var bugün bitmek bilmez hepinize hayırlı cumalar diliyorum dualarınız kabul olsun....

Benim eşim tam bi balık hastası:)
Dün sen balık tuttuk yazınca ona söyledim. Hemen nerde tutmuşlar söylesene diyor
Akşam söylerim. Biz de bu yaz izmire doğru gitmeyi düşünüyoruz. Televizyonda görmüş, bi ilçesinde balık tutuyorlarmış. Orayı aklına koymuş

Pazarda hiç bakmadım aslında güzel şeyler oluyor:) iyiki söyledin hem de uygunmuş:) bakayım ben de:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben geçen gün pazarda gördüm , çok hoşlardı ama işte kumaşlarına güvenebilir miyiz ? orda biraz kararsızlık var

Çok güzel ne iyi yapmışsınız , doğayla iç içe severim ben de :) bizim kaçacak yerimiz ancak annemler , orada da zaten deniz yok sadece bahçe içinde 2 katlı evleri var.

Uzman olunca böyle hızlı oluyor demek ki :) ayrıca onların yanlarında yardımcı doktorlar falan oluyor , kalan kısmını yapıyorlardır herhalde

okudum ben cidden çok güzel yazmışlar, çok hoş :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…