Günaydın canım ee bizim çoğumu acemiyiz zaten :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Meral Badeni :) benimde kızım oluyor Hena'm :) biz eşimle odasını falan Haziran Temmuz gibi düzenlemeyi düşünüyoruz henüz cok karar veremedik park yarım alsak yoksa odamı yapsak bilemedik zamanı gelince karar vercez onun dışında zaten küçük küçük eşyalar alıyoruz şimdiden bide zaten hediyeler geliyor şimdiden kızımı onun dışında pek birsey yok eylülü bekliyorum :)
Canım çok alemsin ya, demek ki sallayınca uyanıyormuş bebişler, sayende öğrenmiş olduk :))))
Yaşadığın korkuyu anlayabiliyorum, ben de tedirgin olsam acımam uykusuna sallarım valla,yine uyur nasıl olsa :))
Kılar neye içinizde ki miniğin hafta hafta gelişîmi yazın mynetten bir sayfa olacak karşınıza çıkan orada içimizde ki bebeğin konuşmaları var bir okuyun istedim cok cok güzel paylaşımlar yazmış hafta hafta :)
Cnm oğlumun odası var ama gündüzleri uyuyor yer yadırgayan Bi bebek değil yatak odamızda da park yatağı var ama buyuk Bi park yatak değil sığmaz bikaç ay sonra ufak Bi park yatak Bi ara resimlerini eklerim sana ama 1 yaşından snra o da mantıklı bnm oğlanda yanınızdaydı çünkü dolap alman şart oluck ama kıyafetleri hiçbiyere sığmıyo bizde 1dolap 1şifonyer birde bellonanın 2kapılı dolabı vardı bnm bekarlıktan o dolu. Dolap alınca da oda yapmak şart oluyor biraz
çok sagol canımbenim geçen haziranda 2 aylık bebegim kürtajla alındı.. ondan korkumuz bi türlü geçmedi ailelerin endişeside ondan.. Rabbim sglıkla verirse alışverişide tamam olsun son anlarıma sıkışmasın istiyorum inan daha ne alcam onu bile bilmiyorum tulum vs sizden yardım alırım inşallah şimdi derse gircem gelirim sonra.. bu arada henamızada selamlar saglıkla gelsin inşallah
çok sagol canımbenim geçen haziranda 2 aylık bebegim kürtajla alındı.. ondan korkumuz bi türlü geçmedi ailelerin endişeside ondan.. Rabbim sglıkla verirse alışverişide tamam olsun son anlarıma sıkışmasın istiyorum inan daha ne alcam onu bile bilmiyorum tulum vs sizden yardım alırım inşallah şimdi derse gircem gelirim sonra.. bu arada henamızada selamlar saglıkla gelsin inşallah
Çok kötüyüz ya :))))))))
Ama bak dünden beri vuruyor artık :)))))))))
Balığa nereye gittiniz acaba? :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nete içinizde ki miniğin hafta hafta gelişîmi yazın mynetten bir sayfa olacak karşınıza çıkan orada içimizde ki bebeğin konuşmaları var bir okuyun istedim cok cok güzel paylaşımlar yazmış hafta hafta :)
Eki Görüntüle 1086247 Eki Görüntüle 1086257 Eki Görüntüle 1086261 Eki Görüntüle 1086262 Eki Görüntüle 1086264 Eki Görüntüle 1086268
Kızlar eklendi mi bilmiyorum ama aldigim ciciler
İzmir'deyiz biz. Koordinat vermeyeyim ama Urla'dan Sığacık'a doğru attık oltalarıBiraz daha düzelsin havalar, Karaburun'a falan açılırız bebiş izin verirse. Gırgırlara falan av yasağı geldiğinden çok güvenemiyoruz deniz balığı diye alsak da. Sonuçta deniz de olsa dondurulmuş balık. Taze taze bilerek yemek en iyisi. Eşim dinlen biraz, yorma kendini dedi durdu ama hırs yaptım bebişime deniz balığı yedireceğim diye Acayip de iyi geldi denizde olmak. Hamileliğin en başında da Ocak Şubat gibi balığa çıkıyorduk ama hamile olduğumu bilmeden. Acayip halsizdim o ara, adamcığım noluyor sana diyip duruyordu Yani 3 aydır uzaktık balık avından, çooooook özlemişiz
Pazarda hiç bakmadım aslında güzel şeyler oluyor:) iyiki söyledin hem de uygunmuş:) bakayım ben de:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben geçen gün pazarda gördüm , çok hoşlardıama işte kumaşlarına güvenebilir miyiz ? orda biraz kararsızlık var
Şu 2 günlük 23 Nisan tatili nasıl iyi geldi.Yazlığa kaçtık, en sevdiğimiz mekanda kahvaltı yaptık kocacıkla, yemyeşil doğanın içinde. İştahsız ben deli gibi yedim maşallah. Sonra bebişimin şansına balığa çıktık. Mis gibi deniz balıkları tuttum ona Yemlere dokunmam riskli olabileceğinden kocacık bütün gün oltama yem takmakla uğraştı ama gıkını çıkarmadı yavrum Arada bir kaçmak lazımmış şehrin karmaşasından, bugün sıfırlanıp dönünce hatırladım.
Biz via hospital olarak düşünüyoruz şuanda ama hiç bilmiyorum ki ilerde belki yine değişir. Doktorum başhekim olduğu için cok cok yogun oyüzden bazen sıra bekleyebiliyoruz acil ameliyatı cıkıyor gidiyor falan o birazcık sinirlerimi bozuyor benim sonucta özel hastane. Ama yok bekliyorsun gerçi doktor gecen gün sezeryandı 20 dakikada yaptı çıktı servise gelip beni aldı odaya sem düşün cok hızlı. Bide dikişlerini de bu doktor yapmış ben anlamadım 20 dakikada aldı beneği bide dikti çıktı, entresan :)
hepsi çok güzel , maşallah iyi günlerde kullanın çok beğendim :)
Kızlar nete içinizde ki miniğin hafta hafta gelişîmi yazın mynetten bir sayfa olacak karşınıza çıkan orada içimizde ki bebeğin konuşmaları var bir okuyun istedim cok cok güzel paylaşımlar yazmış hafta hafta :)
Puslu ve soğuk bir cuma gününden günaydınlar herkese. Okunan dualar, istenilen niyetlerin hepsi kabul olsun bebişlerimizle beraber hepimize güzel bir gün diliyoruz
okudum ben cidden çok güzel yazmışlar, çok hoş :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?