2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

kız bana bak ben senin kızının olduğunu biliyordum neden öyle yazdıysam haha bugun kötüyüm ona ver canım ne kusura bakma benim de tahmini 9 ekimdi cumartesi kontrolde verilere gore 12 ekim diyo
hissetmeye başladın mı canım

Ne sgk damı sın :) kaç gündür nerdeydin , ben bu gün gittim iş yerim beni çıkarırsa son ayı isteğe bağlı ödeyebilir miyim dedim olmaz dedi ,
farklı bir yerde çalışırsan olur dedi
CANIM BEN GRİP İLLETİLDEN bi kurtulamadım hala bugün kbb ye gittim sünüzler dolmuş ilaçlı tedavıden başka çıkış yok sürekli tekrarlar sünüzleri boşaltmamız lazım dedi burun spreyi balgam söktürücü ve bitane antibiyotik verdi bende hem kadın doğumcuya hemde eczacıya sordum kullanabilirmişim
canım isteğe bağlı olunca rapor parası olmuyor tabi rapor almanın bir mantığıda kalmıyor inşallah çıkarmazlar canım
iyi canım bilginiz olsunda öyle durumlarla o kadar çok karşılaşıyoruz ki emekli olmuş adam yıllar sonra denetimde sahte çalışması çıkıyor ve maaşı kesiliyor o açıdan yazdım.
sen bence 32 de al raporunu zaten sizin işyeri aktaranlar doğum sonrasında bebeği ile daha fazla kalmak isteyenler örnek ben aktaracam inşallah sorun olmazsa sonra doğum oluncada doğumdan sonra 8 haftanı alırsın. zaten doktorlar sekreterleri bu işi biliyor senin doğum raporun bitince iş başı yapacaksın ya o zaman muhasebeci sisteme işleyecek raporunu zaten o zamana kadar hastane senin raporu bağlı bulunduğu sgk gönderiyor gidip işletiyorsunuz 15 gün içinde T.c nize ziraat bankasına yatıyor

canım yogurt ve peynir yiyiyorum ama sütün içine hiç bişey katamam çünkü hiç bir şekilde yiyemiyorum

Ayyy canim yaa ne kusuru olur mu öyle şey :))) Allah mi soyletti dicem ama bugün yine doktorumuz kiz dedi :))) herhalde yanilmamistir evet canim hissediyorumm cok belirgin bir hareketi olmuyor ama bir haftadir genelde sabahlari hissediyorum :)) anne ben burdayim iyiyim diyor melegim :)))) sen hissetmeye basladin mi canim nasil gidiyor

bende sabahları kahvaltıda hissediyorum ne zaman yemek yesem başlıyo oynamaya obur kıızım benim
çok şükür canım 2 gündür sırtımı üşütmüşüm ölüyorum akşam bio oil varya içinde biberiye felan var dedim eşime ov biraz hafifledi ama geçmedi
doktora gittim ama ilaç izin vermedi kadındoğumcum

Ohh maşallah size canimm :))) çok çok geçmiş olsun tatlım yaaa bencede ilaç içme eşin yine masaj yapsin bir de benim tavsiyem sıcak havlu koy sirtina masajdan sonra . sabaha kadar sirtinda kalsin biseyciğin kalmaz :) bana annem çok yapiyordu simdi sağolsun Esim yapiyor çok iyi geliyor :) dikkat et kendine canim yaa

evet haklısın ama şimdi saydım tam olarak 34. haftamda doluyor 90 iş günüm. o yüzden 38e kadar bekliyim demiştim ama şimdi 35 de cıksam da olur garanti olur heralde canım dimi? naasıl ya yakalandıklarından haberleri olmuyor mu ki geliyorlar maasa? yani evde calısıtıgım müddetce problem olmaz heralde muhasebeye de sorduk bir sorun olmayacagını soyledi. nasıl anlayabilirki evde calısıp calısmadığı mı?

inşallah canım çok sağol ama hala daha atlatamadım ilaç da kullanamıyoruz yaa sen de kullanmadın dimi

doktorumda aynısını söyledi tatlım öyle yapıcam her akşam ağlıyorum bi tarafım ağrıyo eşim kovacak en son beni

kızlar acve hurmasını bir araştırın mucizevi birşey ve tam bizlik biraz pahalı ama ben bulup mutlaka az da olsa yemeyi düşünüyorum. Biz hamilelere çok faydalı

doktorumda aynısını söyledi tatlım öyle yapıcam her akşam ağlıyorum bi tarafım ağrıyo eşim kovacak en son beni

Ah ah canim gel birde sen beni gör hergun bas ağrisi o yoksa bi yerim mutlaka acıyor yada ağriyor :)) mesela bugün bacaklarim çok acıyo et kesti derler ya dokunamiyorum :))) eşime diyorum çok bahtsızsın çürük karı aldın diye gülüyor bana kıyamazlar ki bize onlar bizi boyle seviyor aman boşver tadini cikar simdi daha da ilgililerken arada kullanmak lazim bunu ;D

inşallah canım çok sağol ama hala daha atlatamadım ilaç da kullanamıyoruz yaa sen de kullanmadın dimi

yok canım malesef bende kullanmadım ıhlamur dışında bitki çayı bile içmedim onlarında bilinmeyen bir sürü zararı var diye

kızlar acve hurmasını bir araştırın mucizevi birşey ve tam bizlik biraz pahalı ama ben bulup mutlaka az da olsa yemeyi düşünüyorum. Biz hamilelere çok faydalı

bu acve hurması medine hurmasına benzer olaan değil mi? ben en faydalı hurma medine hurması diye biliyorum. biz hep yiyoruz annemle aslında erken doğum falan diiyor nette ama doktoruma sordum fazla yemediğin sürece problem yok diyor bende sabahları aç karnına 2 tane yiyoruz. evet hurma gerçekten cok faydalı her daim yenmeli bence de ama doktora danısıp yenmeli

Haftasonu minik kızımıza hediyeler aldık kızlar

Ayyy cok tatlilar yaaaa Allah im giydirmeyi de nasip etsin insallah canim ben korkumdan bisey alamiyorum son ayi bekliycem Allah im insallah o gunleri hayirli saglikli gormeyi nasip eder insallah ama dun ablam bizdeydi pamidor a gittik orada bir besik begendim hatta bayildim onu almayi Rabbim nasip eder insallah ... canim sen bebisin hareketlerini siklikla mi yoksa seyrek mi hissediyosun yani ortalama gunde kac kez ben sabah ufak bi kipirti hissettim gibi sonra butun gun dinlemedeydim ama bisey hissedemedim insallah biran once tam anlamiyla hissederiz icimiz rahat eder...

canım vakıf gurebeya gittim detaylı ultrason için 10 hazıran'a randevu verdi ödemeyi de gidince yapıyormuşum:) doçent doktor yapıyormuş çekimi çok iyi oldu bu, çok sağol canım:)

Rica ederim canim cok sevindim bende ayrintiliya 5 haziranda gircem bu cumarteside kendi doktoruma gidicem sonunda cinsiyetini ogrenicem

Kizkar iki gun öncede yazmıştım ama kimse cvp vermedi bu gebelik takvimini nasıl indiriyorsunuz

kizlar bebek odasi yapacakmisiniz?
evetse neler hangi mobilyalari almayi fusunuyorsunuz?
ve nereden?
ben cok fikirsizim ne alsam konusunda..
ama ikea dan almayi dusunuyorum herkes ikea yi tavsiye etti bana..
sizce???

Aminnn ...
Bol bol dinlen cnm , beslenmene de dikkat et :)

Allah razi olsun kizlar dinlenmeye calisiyorum zaten halsizligim ve uyku hala devam

canim benim nasilsin cok cok gecmis olsun sana insaAllah bundan sonra daha iyi olursun benim ilk termin 11 ekimdi 21 ekime alindi hayirlisi bakalim doktorum ne hiss ediyorsun demisti annemlerde gittigimde kizimiz olacak diyorum dedim evet der gibi kafa salladi sonra olcumlere bakinca bu bebek daha cok kucuk hayatta 18 hafta degil cinsiyeti simdi soylemem sacma olur dedi ve 16 haftalik oldugu ortaya cikti gec dollenmeden dolayi hatirlarsan benim adetim son zamanlarda da duzensizlesmisti velhasil saglicakla kavusmak nasip olur insaAllah cimcimelerimize :)
Kizkar iki gun öncede yazmıştım ama kimse cvp vermedi bu gebelik takvimini nasıl indiriyorsunuz

merhaba canim kullanici kontrol panelinden profil duzenleye gidiyorsun biraz asagilarda dogum tarihini yaziyorsun bebeginin..

bende korkuyordum almaya ama baktım öylede günler geçmiyor ufak ufak abartmadan bişiler alalım dedik :) sende haklısın ama son ayada bırakma 6-7 aylık olunca bak sonra dolaşacak halimiz olmaz.
Yok canım sürekli sık sık hissetmiyorum özellikle sabah hiç hissetmedim bazen öğle yemeğindn sonra hissediyorum ama sıklıkla akşam yemekten sonra eşimle otururken kıpırdıyor minik :) bazen günde 4-5 kere bazen 1 kere hissediyorum

kizlar bebek odasi yapacakmisiniz?
evetse neler hangi mobilyalari almayi fusunuyorsunuz?
ve nereden?
ben cok fikirsizim ne alsam konusunda..
ama ikea dan almayi dusunuyorum herkes ikea yi tavsiye etti bana..
sizce???

canım bende ikeanın beşiklerine falan bakıyordumda canım çok dayanıklı değiller ya kullananlarda hiç tavsiye etmeyiz dediler vazgeçtik bizde.
oda yapmak istiyoruz ama gardropla büyüyen beşiklerden alıcaz sadece. gardroplar zaten çok kullanışlı oluyor şifonyer komidin vs ihtiyacı olmuyor gereksiz kalabalık olmasın diye almıycaz onları

Canim benim cevremdekiler de tam tersi cok memnunlar dayaniklilik konusunda..

Gardorop nasil bisey dusunuyorsu ? İki kapakli yeterli olurmu acaba?

Ben birde bez degistirme masasi alia boyle raf gibi olanlar var ilerde oyuncak yada farkli bisey koymak icin kullanirim.

Baska ne lazim olur ki?

Sifyoner komidim bende istemiyorum acikcasi. Ferah bir odasi olsun istiyorum insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…