Teşekkür ederim canim sağol :) ama oğluş değil kız benimki teyzesi :)))) önden gidiyor olabiliriz canim benim tahmini doğum 9 ekimdi en sonbacaklar dahil ölçüyo canim ama net boy değil tabiki bebek dümdüz durmuyor
CANIM BEN GRİP İLLETİLDEN bi kurtulamadım hala bugün kbb ye gittim sünüzler dolmuş ilaçlı tedavıden başka çıkış yok sürekli tekrarlar sünüzleri boşaltmamız lazım dedi burun spreyi balgam söktürücü ve bitane antibiyotik verdi bende hem kadın doğumcuya hemde eczacıya sordum kullanabilirmişimNe sgk damı sın :) kaç gündür nerdeydin , ben bu gün gittim iş yerim beni çıkarırsa son ayı isteğe bağlı ödeyebilir miyim dedim olmaz dedi ,
farklı bir yerde çalışırsan olur dedi
Anladım canım cok cok tesekkür ederim. yakalanma gibi bir olasılık yok nasıl dersen tele satış yapılıyor zaten iş yerinde. bende evden calısıyorum yani datalara falan bakılabilir calısyor gozukuyorum :) hiç çalışmıyorda değilim ama telefonda satış yapmak gerçekten cok zor geliyor bazen sinir krizi geçiriyorum kapatıyorum telefonu :) ama sgk da calısıyorum diyince bian tırstım dedim yakalandık şimdi ama hersey yasal cok tesekkür ederim uyarın için canım :)
iyiki gitmişsin canım bak nedenini öğrendin ne güzelgeçmiş olsun, sıkı giyin canım havalar serin bu aralar sütün içine bir şeyler katıp içmeyi denesen canım.sütü içemezsen de peyniri yoğurdu ihmal etme )
kız bana bak ben senin kızının olduğunu biliyordum neden öyle yazdıysam haha bugun kötüyüm ona ver canım ne kusura bakma benim de tahmini 9 ekimdi cumartesi kontrolde verilere gore 12 ekim diyo
hissetmeye başladın mı canım
Ayyy canim yaa ne kusuru olur mu öyle şey :))) Allah mi soyletti dicem ama bugün yine doktorumuz kiz dedi :))) herhalde yanilmamistirevet canim hissediyorumm cok belirgin bir hareketi olmuyor ama bir haftadir genelde sabahlari hissediyorum :)) anne ben burdayim iyiyim diyor melegim :)))) sen hissetmeye basladin mi canim nasil gidiyor
bende sabahları kahvaltıda hissediyorum ne zaman yemek yesem başlıyo oynamaya obur kıızım benim
çok şükür canım 2 gündür sırtımı üşütmüşüm ölüyorum akşam bio oil varya içinde biberiye felan var dedim eşime ov biraz hafifledi ama geçmedi
doktora gittim ama ilaç izin vermedi kadındoğumcum
CANIM BEN GRİP İLLETİLDEN bi kurtulamadım hala bugün kbb ye gittim sünüzler dolmuş ilaçlı tedavıden başka çıkış yok sürekli tekrarlar sünüzleri boşaltmamız lazım dedi burun spreyi balgam söktürücü ve bitane antibiyotik verdi bende hem kadın doğumcuya hemde eczacıya sordum kullanabilirmişim
canım isteğe bağlı olunca rapor parası olmuyor tabi rapor almanın bir mantığıda kalmıyor inşallah çıkarmazlar canım
iyi canım bilginiz olsunda öyle durumlarla o kadar çok karşılaşıyoruz ki emekli olmuş adam yıllar sonra denetimde sahte çalışması çıkıyor ve maaşı kesiliyor o açıdan yazdım.
sen bence 32 de al raporunu zaten sizin işyeri aktaranlar doğum sonrasında bebeği ile daha fazla kalmak isteyenler örnek ben aktaracam inşallah sorun olmazsa sonra doğum oluncada doğumdan sonra 8 haftanı alırsın. zaten doktorlar sekreterleri bu işi biliyor senin doğum raporun bitince iş başı yapacaksın ya o zaman muhasebeci sisteme işleyecek raporunu zaten o zamana kadar hastane senin raporu bağlı bulunduğu sgk gönderiyor gidip işletiyorsunuz 15 gün içinde T.c nize ziraat bankasına yatıyor
hissetmek çok başkaymış kızlar ya pıtırtılar kıpraşımlar bile çok mutlu ediyor beni bide tekmeler başlarsaa
allerjiydi önce canım sonra grip öksürüğe çevirdim 1 haftadır ölüyordum yeni yeni toparlıyorum çok şükür inşaAllah sende çabucak atlatırsın
korkma canım ya iyidir miniğin haklısın insan hisetmeden önce hep öyle oluyor ben kontrolden 4-5 gün sonra başlıyordum vesveseye ama 1 haftadır kızım endişelerimi gideriyor çok şükür merak etme sende çok kısa zamanda hissedersin
hisetmiyorum dersen umursamazlarda ağrım var sancım var falan dersen bakarlar canım :)
Ohh maşallah size canimm :))) çok çok geçmiş olsun tatlım yaaa bencede ilaç içme eşin yine masaj yapsin bir de benim tavsiyem sıcak havlu koy sirtina masajdan sonra . sabaha kadar sirtinda kalsin biseyciğin kalmaz :) bana annem çok yapiyordu simdi sağolsun Esim yapiyor çok iyi geliyor :) dikkat et kendine canim yaa
doktorumda aynısını söyledi tatlım öyle yapıcam her akşam ağlıyorum bi tarafım ağrıyo eşim kovacak en son beni
inşallah canım çok sağol ama hala daha atlatamadım ilaç da kullanamıyoruz yaa sen de kullanmadın dimi
kızlar acve hurmasını bir araştırın mucizevi birşey ve tam bizlik biraz pahalı ama ben bulup mutlaka az da olsa yemeyi düşünüyorum. Biz hamilelere çok faydalı
Haftasonu minik kızımıza hediyeler aldık kızlar
canım vakıf gurebeya gittim detaylı ultrason için 10 hazıran'a randevu verdi ödemeyi de gidince yapıyormuşum:) doçent doktor yapıyormuş çekimi çok iyi oldu bu, çok sağol canım:)
Evet canım ben de çok almamaya çalışacağım kendimi durdurabilirsem tabikıdemli anne olarak sana şunu sorayım o zaman canım. şimdi bi 0-3 ay kıyafetler var bir de new born olanlar var. new born almaya gerek var mı sence? 0-3 aylar 6,5 kiloya kadar new bornlar 4,5 kiloya kadar kullanılabiliyormuş. Bebeklerin genelde 3 kilo civarında doğduğunu düşünürsek sen ne dersin?
canım rica ederim ne demekvalla o yüzden yavaştan almamız lazım yoksa batarız valla
Ne güzel yapmış kayınvaliden canım iyi günlerde sağlıkla giymek nasip etsin Allah
Canım kolay gelsin, benim de bikaç arkadaşım 9 ay boyunca yattılar. Zor bir süreç ama minişlerimiz için her şeye değerAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnn ...
Bol bol dinlen cnm , beslenmene de dikkat et :)
canim benim nasilsin cok cok gecmis olsun sana insaAllah bundan sonra daha iyi olursun benim ilk termin 11 ekimdi 21 ekime alindi hayirlisi bakalim doktorum ne hiss ediyorsun demisti annemlerde gittigimde kizimiz olacak diyorum dedim evet der gibi kafa salladi sonra olcumlere bakinca bu bebek daha cok kucuk hayatta 18 hafta degil cinsiyeti simdi soylemem sacma olur dedi ve 16 haftalik oldugu ortaya cikti gec dollenmeden dolayi hatirlarsan benim adetim son zamanlarda da duzensizlesmisti velhasil saglicakla kavusmak nasip olur insaAllah cimcimelerimize :)kız bana bak ben senin kızının olduğunu biliyordum neden öyle yazdıysam haha bugun kötüyüm ona ver canım ne kusura bakma benim de tahmini 9 ekimdi cumartesi kontrolde verilere gore 12 ekim diyo
hissetmeye başladın mı canım
Kizkar iki gun öncede yazmıştım ama kimse cvp vermedi bu gebelik takvimini nasıl indiriyorsunuz
Ayyy cok tatlilar yaaaa Allah im giydirmeyi de nasip etsin insallah canim ben korkumdan bisey alamiyorum son ayi bekliycem Allah im insallah o gunleri hayirli saglikli gormeyi nasip eder insallah ama dun ablam bizdeydi pamidor a gittik orada bir besik begendim hatta bayildim onu almayi Rabbim nasip eder insallah ... canim sen bebisin hareketlerini siklikla mi yoksa seyrek mi hissediyosun yani ortalama gunde kac kez ben sabah ufak bi kipirti hissettim gibi sonra butun gun dinlemedeydim ama bisey hissedemedim insallah biran once tam anlamiyla hissederiz icimiz rahat eder...
kizlar bebek odasi yapacakmisiniz?
evetse neler hangi mobilyalari almayi fusunuyorsunuz?
ve nereden?
ben cok fikirsizim ne alsam konusunda..
ama ikea dan almayi dusunuyorum herkes ikea yi tavsiye etti bana..
sizce???
canım bende ikeanın beşiklerine falan bakıyordumda canım çok dayanıklı değiller ya kullananlarda hiç tavsiye etmeyiz dediler vazgeçtik bizde.
oda yapmak istiyoruz ama gardropla büyüyen beşiklerden alıcaz sadece. gardroplar zaten çok kullanışlı oluyor şifonyer komidin vs ihtiyacı olmuyor gereksiz kalabalık olmasın diye almıycaz onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?