Guzel anne adaylari tecrübeli bir anne olarak bende fikrimi soylemek istiyorum ben cocuga şimdiden oda yapmaya karsiyim cunku cocuklar belli bir yasa geldiginde kiyafetlerini bile secmeye basliyorlar ve buyuduklerinde yani okula basladiklarinda akillari masallallah herseye calisiyor yani demek istedigim sizin cok beğenerek yaptiginiz odayi begenmeyip yatmayabilir.ben buyuk kizimi besikte buyuttum ana sinifina baslayincada gittim cok guzel bircocuk odasi takimi aldim.ikinci kizimida bir yasina kadar besikte yaptırdım onu az yatirma sebebi biraz hareketli olmasi yani besikten cok asiliyordu ve besigi ihtiyaci olan bir aileye verdim. simdide ikinci kizimi ikeadan 3 ve 7 arasi yatabilecegi karyola aldim ve cok memnunum suan benimle ayni odada yatiyor ama 3.cu cocuk icin park yatak almayi dusunuyorum iki yasina gelene kadar yatar.ozamana kadar ikinci cocuk ana sinifina baslicak.ikeadan aldigim karyolada suan dogcak cocuga kalir.insallah sizleri aydinlatmisimdir
saol canım çoğunluğunda yogurt yiyiyorum canım inşallah kızıma fayda olsun
hatırladım canım düzensizdi ve gebeliğini geç öğrendin satlarımız çok yakındı
bende mobilyada ikea düşünüyorum canım öyle de karar verdim gidip bakıcaz en kısa zamanda reklamarda hep ikeanın beşikleri :)
çok sevimli buluyorum modern ve çok çok ucuz online katolog da baktım
bende inşallah bu sırt ağrısından kurtulurum benim kızıma arkadaş geliyo o zaman sağlıklı olsunlarda canım gerisi hiç önemli değil
Ay yok ya ben kiyamam 9 aylik yavrumu yalniz yatirmaya :) bizimde yatak odasinin yaninda hemen :)
bu acve hurması medine hurmasına benzer olaan değil mi? ben en faydalı hurma medine hurması diye biliyorum. biz hep yiyoruz annemle aslında erken doğum falan diiyor nette ama doktoruma sordum fazla yemediğin sürece problem yok diyor bende sabahları aç karnına 2 tane yiyoruz. evet hurma gerçekten cok faydalı her daim yenmeli bence de ama doktora danısıp yenmeli
Rica ederim canim cok sevindim bende ayrintiliya 5 haziranda gircem bu cumarteside kendi doktoruma gidicem sonunda cinsiyetini ogrenicem
Çıkarmak lazım canım yoksa hiç ayrılmaz yanınızdan. Bütün doktorlar böyle söylüyor..
Bu arada herkese günaydınnn =)
Minik yavrumun kocamannnn tekmesiyle başladı bu güzel günüm =))
Günaydınlar ...
Oda konusu gündemde sanırım , dün kayınvaldemin akrabası bize bir park yatak göndermiş :)
ben mobilya karyola almayı düşünüyorum . Onu nasıl değerlendirsem acaba , çokta güzel
canim evin genisse baska bir odaya koyarsin degilse istersen sakla :))
Çıkarmak lazım canım yoksa hiç ayrılmaz yanınızdan. Bütün doktorlar böyle söylüyor..
Bu arada herkese günaydınnn =)
Minik yavrumun kocamannnn tekmesiyle başladı bu güzel günüm =))
Arkadaşlar bebekler için bakım kitapları bebek yetiştirme ile ilgili kitap alan oldu mu. Ben bir tana sipariş ettim Arkadaş tavsiye etmişti. Onun kızı çok usluydu kendi kendine uyuyordu
hangi kitap canım ben de bakarım
Arkadaşlar bebekler için bakım kitapları bebek yetiştirme ile ilgili kitap alan oldu mu. Ben bir tana sipariş ettim Arkadaş tavsiye etmişti. Onun kızı çok usluydu kendi kendine uyuyordu
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler-Tracy HOGG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?