2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aynen canim katiliyorum.. benim odadan maksadim aslinda oyun odasi gibi bisey olacak.. bir dolap bir bez degistirme masasi birde besik yatak odasinda yanimda olacak.. tum odalarim malesef hep mobilya dolu en azindan cocuk odasi onun icin ferah bir alan olsun istiyorum..

insaAllah canim benim tek endisem zaten saglikla dunyaya gelmesk suanda yoksa ilk bebegimin kiz olmasini cok istedim benimde sirf ablalarim var kiz evladi bir baska oluyor iste esim ve aileside tam tersi hic kizlari yok diye cok seviniyorlar :) süper canim o zaman bir birimize fikir verebiliriz alacaklarimiz konusunda belki :)

Ay yok ya ben kiyamam 9 aylik yavrumu yalniz yatirmaya :) bizimde yatak odasinin yaninda hemen :)

Çıkarmak lazım canım yoksa hiç ayrılmaz yanınızdan. Bütün doktorlar böyle söylüyor..

Bu arada herkese günaydınnn =)
Minik yavrumun kocamannnn tekmesiyle başladı bu güzel günüm =))

evet canım bencede kesinlikle fazla yememek lazım ve doktora danışılmalı faydalarına şurdan bakabilirsin http://www.bilgiustam.com/acve-hurmasi-nin-binbir-cesit-faydasi/

Günaydınlar ...
Oda konusu gündemde sanırım , dün kayınvaldemin akrabası bize bir park yatak göndermiş :)
ben mobilya karyola almayı düşünüyorum . Onu nasıl değerlendirsem acaba , çokta güzel

günaydın kızlar :) güvendiğim bi arkadasımın gittiği bi profosörün sölediğine göre ayrıntılı ultrason için en iyi tarih 21+2 ymiş. sizlerle paylaşmak istedim.ona göre randevu alırsınız belki..

Çıkarmak lazım canım yoksa hiç ayrılmaz yanınızdan. Bütün doktorlar böyle söylüyor..

yok canim bende tam tersini duyuyorum :) neyse ki herkes kendi istedigi gibi yetistirmekte ozgur :)

Günaydınlar ...
Oda konusu gündemde sanırım , dün kayınvaldemin akrabası bize bir park yatak göndermiş :)
ben mobilya karyola almayı düşünüyorum . Onu nasıl değerlendirsem acaba , çokta güzel

canim evin genisse baska bir odaya koyarsin degilse istersen sakla :))

Merhaba güzel annişler ve tatlı mı tatlı bebişleri hepinize günaydın:)
31 mayısta ayrıntılıya girecektim doktor kongreye gidiyormuş bir hafta erken yada 2 hafta geç gel diyor.Bir gafta erken gidersem 19+6 haftalık oluyor 2 hafta sonra gidersem de 22+6 oluyor.Bir hafta erken gitsem çok mu önce olur acaba 20 haftalık olmuş olacak off başka yere mi gitsem önerisi olan var mı?

günaydın sevgili annişler:)
nasılsınız, bebişler nasıl? tetenoz aşısı oldunuz mu? tam olarak 21. haftada mı oluyor bu aşı? bu arada detaylı ultrason için randevu aldınız mı? bezmialem vakıf üniversitesi 95 liraya çekiyor hem de doçent doktor tarafından çekiliyor. diğer yerlere kıyasla çok uygun. aklınızda olsun:)

canim evin genisse baska bir odaya koyarsin degilse istersen sakla :))

Çocuk odası var, fakat oda şimdilik yapamayacağımdan kışın oturma odası olarak kullanıyoruz .
Belki oraya koyarım ,gündüz yanımda orda yatsın minnoşum
Kalabalık mı olacak öylede , kafam karıştı :111:

Günaydın canım kesinlikle oyle hatta daha erken çıkartılmalı diye biliyorum hatta anne babanın yanında hiç yatmamalı bile alışında cok zor oluyormuş ben 3 aydan sonra falan direk çıkartmayı düşünüyorum 40ınfan sonra da olabilir telsiz koyacağım yatağının yanına ağladığında direk gitcem yanına alışmasın bize. Bizimde hayatımız var sonucta tabi devam edebilirse :)) cok zor günler bizi beliyo olsun ya geldinde herseye razıyım valla uyumamda bile :)

Arkadaşlar bebekler için bakım kitapları bebek yetiştirme ile ilgili kitap alan oldu mu. Ben bir tana sipariş ettim Arkadaş tavsiye etmişti. Onun kızı çok usluydu kendi kendine uyuyordu

Arkadaşlar bebekler için bakım kitapları bebek yetiştirme ile ilgili kitap alan oldu mu. Ben bir tana sipariş ettim Arkadaş tavsiye etmişti. Onun kızı çok usluydu kendi kendine uyuyordu

Ben de aldım tracy ninkini daha başlamadım ama çok iş görür olduğunu okudum hep. ayşe öner in kitabını aldım ona da başlamadım "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye amerikanın best sellerı olan bi kitap var onu okudum resmen ansiklopedi 😃 bütün endişe edebileceğimiz şeylere cevap vermiş, gebelik ve doğumla ilgili çok faydalı bi kitap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler-Tracy HOGG

evet bu yazar cok harikaymış. bendede yeni annelere mucizevi çözümler kitabı var cok güzel gidiyor. bu kitabı alamanı öneririm öncelikle neden dersen bundan hamilelik dönemleri de var az da olsa :) bebek bakımları kitabı ise bebek doğmadan son ay almak daha mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…