2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
birde normal karyola tipi yatak mi alsam park yatak (ismi boylemiydi?) mi onuda dusunuyorum kizlar...

gidip görüp öyle karar vermen içini rahatlatır canım az çok fikrin olur dayanıklılık konusunda. 2 kapılı düşünüyordukta bakarken 3 kapılılarla arasında çok bir fiyat farkı yok eşimde almışken 3 kapılı olsun kardeşi olursa kavga etmeden sığsın eşyaları dedik :)
evet o dediğin masaları bende gördüm ama kullanabilirmiyim bilemedim.

fizik tedavi dr bide sinir etti beni süt içemiyorum kızlar ben bir çay kaşığı dahi icemem tiksindim çocukken olmaz diyo içemiyorum nefret ediyorum napabilirim üzüldüm çok

Geçmiş olsun. Fizik tedaviden sonra da üşütmemeye dikkat etmelisin. Süt konusuna gelince sıkma canını, sütün ve peynirin öyle bilindiği kadar faydası olmadığını söylüyor bazı uzmanlar. Sen yiyebiliyorsan yoğurt ye, ayran iç, brokoli-badem-dereotu falan ye.

Geçmiş olsun. Fizik tedaviden sonra da üşütmemeye dikkat etmelisin. Süt konusuna gelince sıkma canını, sütün ve peynirin öyle bilindiği kadar faydası olmadığını söylüyor bazı uzmanlar. Sen yiyebiliyorsan yoğurt ye, ayran iç, brokoli-badem-dereotu falan ye.

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Bizim ebe kontrolumuz vardi bugun. Cok sukur kalp atisini duyduk melegimin. Benim alt karnima arada igne batiyormus gibi oluyor sizde de varmi bu. sormayi unuttum ebeye.

birde normal karyola tipi yatak mi alsam park yatak (ismi boylemiydi?) mi onuda dusunuyorum kizlar...

Mrb efuli ilk bebiş sanırım şmdi ne heves vardır kendimde öyleydim fikir vermek gerekirse ikea onermiorum sallanmıo çnku ne kdr alıştırmıycam desede çoğu anne kimi ayakta kimi beşikte kimi kucakta sallamaktadır bnm ki kucağımda sallanırdı. Tavsiyem oda tabi ki her ne kdr ben obur ay odasına geçiricek olsam da gündüzleri odasında uyumasından yanayım. Sallanan Bi bşik al yatak odasına da ufak park yataklardan al çok büyüğe gerek yok zaten anlayınca odalar ayrılcak çoğu kişi oda yapmam şmdi yaşından snta yapıcam desede mecbur dolap gerekli inan Bi dolap Bi çekmeceli şifonyer yetmiyor erkek çocuğu olduğu halde şmdi bide kız geliyor extra dolap alıcam mecbur yani arkadaşım imkanın varsa yerinde varsa oda öneriyorum :)

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Bizim ebe kontrolumuz vardi bugun. Cok sukur kalp atisini duyduk melegimin. Benim alt karnima arada igne batiyormus gibi oluyor sizde de varmi bu. sormayi unuttum ebeye.
Ne guzel duymussunuz siz bende 20 mayista gidecegim insallah bende duyarim oglusumun kalp atislarini:) cok nadir oluyor bende de, bi arkadasimiz daha soylemisti ayni seyi. Hamilelikte olagan seyler bu tur igne batmalari, karincalanma, bel agrisi vs. Yine de doktoruna danis canim rahatsiz edici bir hal alirsa

Canim benim randevum 17 mayis, saat 3 de seninki saat kacta bir de ben daha tetanoz asimi vurunmadim, doktora sorup 20 mayista vurdurucam saglik ocagina. Doktorlar herhangi bir tarih soyluyor mu asi konusunda, ne zamana kadar vurdurmamiz gerekiyor. Gecikmis olur diye endiseleniyorum...

Bende de var canım ama sanırım herkeste olmuyor ya da henüz başlamamış. Bugün yazdım buraya da kimse bir şey demedi:) zorluyor o batmalar ya. Yeni başladı bende de. Göbek büyüdüğü için oluyormuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben park yatak alıcam. Daha kullanışlı diyorlar :)

Kizlar ben de ayirmam yanimdan diyenlerdenim 2-3 yasina kadar ya sallanan kucuk besikten belki odadan odaya tasimak icin aliriz mesela mutfaktayken yanimda olsun diye ama onda da kac ay yatabilir bilmiyorum acikcasi..

Kizlar ben de ayirmam yanimdan diyenlerdenim 2-3 yasina kadar ya sallanan kucuk besikten belki odadan odaya tasimak icin aliriz mesela mutfaktayken yanimda olsun diye ama onda da kac ay yatabilir bilmiyorum acikcasi..

2-3 yaş mı. Yok ben 9 aylık oldu mu çıkarıyorum odamdan. Oğlumun odası olacak zaten yatak odamın hemen yanı:) ben salonda yanımda yatması için ana kucağı alıcam sallananlardan:)

Son düzenleme:

Ay yok ya ben kiyamam 9 aylik yavrumu yalniz yatirmaya :) bizimde yatak odasinin yaninda hemen :)

Yaş 28
Şehir sakarya
Kaçıncı Çocuk 1
Son Adet Tarihi 20,01,2014
Tahmini Doğum Tarihi 26,10,2014
Bebişimizin ismi

hghgfhgghghhgh

saol canım çoğunluğunda yogurt yiyiyorum canım inşallah kızıma fayda olsun

hatırladım canım düzensizdi ve gebeliğini geç öğrendin satlarımız çok yakındı
bende mobilyada ikea düşünüyorum canım öyle de karar verdim gidip bakıcaz en kısa zamanda reklamarda hep ikeanın beşikleri :)
çok sevimli buluyorum modern ve çok çok ucuz online katolog da baktım
bende inşallah bu sırt ağrısından kurtulurum benim kızıma arkadaş geliyo o zaman sağlıklı olsunlarda canım gerisi hiç önemli değil

Guzel anne adaylari tecrübeli bir anne olarak bende fikrimi soylemek istiyorum ben cocuga şimdiden oda yapmaya karsiyim cunku cocuklar belli bir yasa geldiginde kiyafetlerini bile secmeye basliyorlar ve buyuduklerinde yani okula basladiklarinda akillari masallallah herseye calisiyor yani demek istedigim sizin cok beğenerek yaptiginiz odayi begenmeyip yatmayabilir.ben buyuk kizimi besikte buyuttum ana sinifina baslayincada gittim cok guzel bircocuk odasi takimi aldim.ikinci kizimida bir yasina kadar besikte yaptırdım onu az yatirma sebebi biraz hareketli olmasi yani besikten cok asiliyordu ve besigi ihtiyaci olan bir aileye verdim. simdide ikinci kizimi ikeadan 3 ve 7 arasi yatabilecegi karyola aldim ve cok memnunum suan benimle ayni odada yatiyor ama 3.cu cocuk icin park yatak almayi dusunuyorum iki yasina gelene kadar yatar.ozamana kadar ikinci cocuk ana sinifina baslicak.ikeadan aldigim karyolada suan dogcak cocuga kalir.insallah sizleri aydinlatmisimdir

Günaydın canım bizde aynen senin gibi düşünüyoruz hatta dolap bile almayı düşünmüyoruz fazladan kışlık dolabımız var ona yerleştirmek istiyoruz eşyalarını odayı sevmek kendi hakkı olmalı cocuğun park yatakta iki yaşına kadar yatmalı sonrasında sadece bir yatak almalıyız ve gerisini biraz büyüyünce alırız ense küçükken annemle aynı dolabı paylaşmıştım sorun yoktu biraz büyüyünce beni götürüp odamı yaptılar cok tesekkür ederim aydınlattığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…