- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Teşekkürler cnm . Bana da çok zarif bir düşünce olarak geldi
Duan için Aminnn :)
kızlar ben biraz arastırma yaptım ama ne doğru ne yalnıs bulamadım. yurtdısında eğitim gordugum için bize orada işte bebek doğsun 6 ay olmadan ayrı odasına koyun diye bilgi verilmişti psşkoloji eğitimlerinde ama türkiye işler birazcık değişik burada 1 yasına gelmeden kendi odasına koymayın diyorlar. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda benim kafam cok karıstı. sizce bebek ne zaman ayrılmalı kendi odasına geçmeli?
tiny love dan uygunmuş fiyatları ama yatak şeklini almıyor sanırım dimi tiny love beşik gibi oluyor onun dışında ozellikleri aynı canım beğendim çok eğlenceli birşeye benziyor :) gonderemiyorum ki şuanda kartona sarılı henüz açmadık kirlenmesin diye. ama buradan yollayabilirim
Eki Görüntüle 1111291 bunu aldık biz gerçekten demirleri falan cok fazla sağlam. ama nuna birtek e-bebekte var gerçi indirim bitmiş şuanda baktım 350 olmuş yine biz 250 den almıştık :) sen hangi markalara baktın? kraftın ürünlerini cok fazla onermiyordu oradaki ilgili bey ama gerisini hiç bilmiyorum ben chicco'yu beğenmiştim ona da ehh idare eder demişti :) cok zormuş bu işler ya
kızlar ben biraz arastırma yaptım ama ne doğru ne yalnıs bulamadım. yurtdısında eğitim gordugum için bize orada işte bebek doğsun 6 ay olmadan ayrı odasına koyun diye bilgi verilmişti psşkoloji eğitimlerinde ama türkiye işler birazcık değişik burada 1 yasına gelmeden kendi odasına koymayın diyorlar. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda benim kafam cok karıstı. sizce bebek ne zaman ayrılmalı kendi odasına geçmeli?
Canım kesinlikle ben de böyle düşünüyorum yani en fazla 6 ay yanımda yatırırım. Zaten uyku eğitimi çok önemli ve ne kadar erken başlarsa o kadar iyi diyorlar. 4,5 aylıkken falan uyku eğitimine başlamayı planlıyorum. Zaten ben 6 ay sonra doğum izninden döneceğim için 3 aylıkken falan odasını ayırırım diye planladım. Çünkü bensiz kalmaya ne kadar erken alışırsa o kadar kolay bir iş hayatım olur. Türkiyede birçok insanın hatalı çocuk yetiştirdiğine inanıyorum açıkçası. Çocukların ayrı bir birey olduğunu asla unutmamak gerek bence. Yanında uzun süreler yatırmak bana biraz bencilce geliyor.
A evet bunu görmüştüm güzel görünüyor güle güle kullan canım. Bir de bunların üzerinde alt değiştirme yeri olanlar falan vardı. Onları önermediler mi?
Ben henüz marka araştırmasına girmedim ama abimin eşi ile konuşucam o inanılmaz araştırır her şeyi o yüzden onun fikrini bir soracağım marka konusunda.
günaydın kızlar :) güvendiğim bi arkadasımın gittiği bi profosörün sölediğine göre ayrıntılı ultrason için en iyi tarih 21+2 ymiş. sizlerle paylaşmak istedim.ona göre randevu alırsınız belki..
ben de 9. aydan sonra ayrı odada yatırılması gerektiğini okudum yoksa zor oluyomuş ama çevremdekilere bakıyorum 1.5 yaşındakiler bile anne babalarıyla yatıyo. Ben de çözemedim bu olayı:) sanırım bebeğe göre davranıcaz burada asıl öğrenmemiz gereken bebeğin bize güvenli bağlanabilmesi için neler yapmalıyız. Çok çalışmalıyız çok:) ben bi de çalışıyorum bırakıp gittiğimde ağlayan bi çocuk olmaz inşalllah die dua ediyorum :18:
evet bu yazar cok harikaymış. bendede yeni annelere mucizevi çözümler kitabı var cok güzel gidiyor. bu kitabı alamanı öneririm öncelikle neden dersen bundan hamilelik dönemleri de var az da olsa :) bebek bakımları kitabı ise bebek doğmadan son ay almak daha mantıklı gibi
kitabı sipariş etmeden önce haberim olsaydı onu da alırdım
teşekkür ederim canım bilgilendrme için. Ama işte yurtdısından oğrendiğim kadarıyla hiç bakmamıstım burdaki sitelere bir yazara bir baktım 2 yaşına kadar aynı yatakta 4 yasına kadarda aynı odada yatın diyor. delirmiş resmen anne babanın ozel bir hayatı da olacak sonuc olarak uyku duzeni oturduktan sonra.
http://miskokulum.com/forum/bebek-psikolojisi/19417-anadolu-pedagojisi-adem-gunes-soru-cevap-7.html
site bu işte. bilemedim ya ben evde olacagım halde bende 3 aydan sonra kendi odasına alıstırmak istiyorum herseyden once onun bir hayatı olacak. bebekte olsa artık oda bir birey yani.
alt değiştirme olanlar nerdeyse nuna dışında hepsinde vardı. ya soyle bi baktım ona bebeği orayı cıkartıp değiştirmem ki ben altını koltugun üstünde yada kendi yataıgımda daha rahat olur. orası beni kısıtlar zaten acemiyim diye düşündüm ama tecrübesizim işte orası belki de daha iyi olacaktı benim için ama hiç bilmiyorum deneyerek oğrencez inşallah :) nunanın en eksik buldugum yeri golgelik yani güneşlik olmaması üstünde sonucta oğlen uyudugunda bu olay gerekli olacak onu ne yapcam bilmiyorum
sağlık olsun canım. bu arada sen nasıl oldun?
duyduğum en saçma şey! Bir de aynı yatakta yatırıcakmışım oldu canım tövbe tövbe. Canım bence bebek de olsa onlar her şeyi anlıyor ve duyuyor. Dediğin gibi anne ve babanın yerini, ayrı bir hayatları olduğunu, onun odasının farklı olduğunu, yatağının farklı olduğunu ne kadar erken idrak ederse o kadar iyi. Benim öyle birlikte yatıran arkadaşlarım çocuklarını ayıramıyorlar yanlarından şimdi ve pedagoglara götürüp götürüp duruyorlar.
Bence her yazarı okumamak lazım. Güvendiğin bikaç kişi olacak onların dediklerini uygulayacaksın. Ne kadar çok bilgi o kadar yanılgı bence canım.
Evet bana da çok sağlam gelmedi o alt değiştirme yeri olanlar. Bir de gerek yok yani. Güneşe gelince de kapatırız perdeleri sıkı sıkı olur biter canım napalım. Zaten bebişler kış bebişi olacak hava kapalı olacak falan güneş çok sorun olmaz gibi geldi.
Bende kafamı toparlamaya çalışıyorum. Oğlum için ne iyi olur onları düşünüyorum canım.
evet bu yazar cok harikaymış. Bendede yeni annelere mucizevi çözümler kitabı var cok güzel gidiyor. Bu kitabı alamanı öneririm öncelikle neden dersen bundan hamilelik dönemleri de var az da olsa :) bebek bakımları kitabı ise bebek doğmadan son ay almak daha mantıklı gibi
Tünaydın kızlar bakıyorum uyku eğitimini konuşuyoruz. Ben her zaman duymuşumdur ayrı yatmaya alıştır alıştır ben alıştırmadım pişmanım diyorlar. Peki niye alıştırmadın kıyamadın ağladı dayanamadın zırladı dayanamadın ee haliyle çocukta seninle yatmaya alıştı. Ben de kesinlikle kendi odasında yatma taraftarıyım ama ne ile karşılaşıcaz bilemiyorum bende kıyamam sanırım dayanamam ağladığında ama yaşayarak öğrenicez inşallah çok güzel bireyler yetiştiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?