2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canımmm sen de iyi ki varsın

Üf evet işte böyle örnekleri gördükçe daha da sinir oluyorum. Yazık değil mi şimdi o çocuğa? Bir de erkek. Nasıl evlensin, nasıl işe girsin? Kendine güveni yok ki..

Selam, bu konu biraz anne ve bebeğe bağlı bence.Ablamda yeni doğum yaptı sayılır 3 aydan sonra ayrı odaya yatırdı ve sadece 1 gün tutabildi hatta o gün bile tutamamış ya bişey olursa diye endişelenmiş hırsız girip bebeğimi alır diye bile düşünmüş yani:) hassaslık olduğu için araştırmalara bakamadı maalesef
Bende ekimde doğacağı için kışı da yanımda geçirir diye düşündüm haziran gibi kendi odasına alırım o zamana kadar ağlamasıda net duyulur rahat olur.

BEbisleri nasil uyutmayi dusunuyosunuz? Genelde sallayarak uyutuyolar ama saglikli bi yontenm olmadigi da soyleniyor..

canım buradaa da tek tek anlatıyor bez olayını anne sütü pompalar falan tek tek coğu seyin detayına inip anlatıyor. kitapyurdundan okuyanların acıklamalarına bakabilirsin canım almadan once yada google a yeni annelre mucizevi çözümler yazarsan okuyanların blogları cıkıyor oradan yorumlar yapabilirsin kendi kendine. ben beğendim canım herkese de tavsiye ederim. ama daha sırada alacak oldugum cok kitap var belki onlar daha güzeldi,ir bilmiyorum :) hamilelik hakkında cok bilgi yok canım bende hamilelik donemi için bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını okuyorum sorularla tek tek acıklama yapılmış bide hafta hafta hamilelik var oradanda hamileliğimi takip ediyorum :) kitap okumayı cok fazla seviyrum :)

işte kayınpederimle aralarındaki ilişkinin kurbanı cocukları olmuş. kayınpederimle anlaşamadığı için tüm hayatını azerhana adamıs ve sımdıde cocuk annesiz hiç bir halt edemiyor. yazık evleneceği kıza. bende cok kızıyorum ilk duydugumda sok olmuştum sonra Allahtan ayırdılar ama hala cocuk hasta olnca falan annesinin yanına geliyor kayınpederim giyor salona. yazık kayınpederime de kendine ozel hayatları yok işte bunlar gibi daha bir sürü aile var

BEbisleri nasil uyutmayi dusunuyosunuz? Genelde sallayarak uyutuyolar ama saglikli bi yontenm olmadigi da soyleniyor..

bende sallamayı düşünmüyorum acıkcası ama ne olur ne biter hiç bilmiyorum. park yatağımız bu yüzden sallanmıyor. ama portatif ana kucagı alacagız beşik şeklini falan alıyor o sallanıyor baktık uyumuyor onda sallayacagız bide titreşim alacagız yataığının içine koycaz sallanmak istediğinde titreşimini acacagız. bunların tabi hepsi secenek. bende beynine zararlı oldugunu düşünüyorum oyüzden dayanabildiğim kadar sallamadan dayanmaya calısacagız

evet bi kursa gitmeyi ben de çok istiyorum ya boş vaktim olsa bi hastanede doğum eğitii veriliyomuş oraya gidicem halk eğitimi bilmiyodum onu da bir araştırayım hafta sonu kursum var o bitseydi gidicem bi yerlere artık haziranda kursum bitince giderim inşallah bilgisizlik daha çok korkutuyor insanı doğumla ilgili arkadaşlara çok şey soruyorum ama öyle parça parça olmuyo istanbulda mı oturuyosun sen de doğumla ilgili senin ismini verdiğin bi kitap vardı ona da bi bakıcam kitapçıya gidebilirsem

uu ablanın durumu apayrıymış :) fazla korumacı davranmış. şimdş konusuyorum ama bende 40 gün odamdan dısarı cıkartmayı düşünmüyorum yanımdan ayırmayı bile düşünmğyorum sanırım 3 ayda gider bu boyle ama sonra hem benim için hem kendi için ayırmam gerekiyor. bana da zararlı yani sürekli bir kaygı güderek yasamak isteöiyorum. bebeğimde rahat rahat uyusun odasında.

canım şimdi bi kitap buldum adem gümüş güvenli bağlanma güzel kitaba benziyo yorumlarına kötü yazan yok bu kitabı alabilirim ben kitap okumayı sevmem ama bebeğim için herşeyi yaparım :)

ay canım benim hatırladım tabi hayırlı oslun bebğin.seni çok iyi anlıyorum burdaki arkadaslarım bilir ne bunalımlara girdim ben o haftalar.sakın takma iğneler aspirin tabiki cok faydalı.bak ben alalha şükür bu haftalara kadar geldim.aklına takılıosa hiç strese girme git doktoruna görün bende hala 0,4 lük iğne kullanıorum.yeterli geliodur merak etme

Yaş 26
Şehir KAYSERİ
Kaçıncı Çocuk İLK
Son Adet Tarihi 04/01/2014
Tahmini Doğum Tarihi 11/10/2014
Cinsiyeti : KIZ

BENİDE EKLEYEBİLİRMİSİZİN:2:

hangi hastanede veriliyormuş eğüitim bizim hastanede yok boyle bir eğitim sanıyorum ki? evet ben istanbulda oturuyorum canım netten de sipariş verebilirsin hepsiburadad ve D&R de kampanya vardı en son. ben sana cok kitap ismi soyledim hangisinden bahsediyorusn :) bende yoruldum sürekli birilerine soru sormaktan tecrübesizlik gercekten kötüymüş.

kızlar çok güzel bir konuya girmişsiniz ben sonuna yetiştim ama konuşmalarınızı kaçırmadım çok şükür :) bende belli bi süre sonra ayırmayı düşünüyorum havalar ısınınca 7-8 aylık gibi olunca ayırıcam oda mesafemiz çok uzak değil zaten bebe telsizi falan koyarım başucuna ayırırım odasını diyorum. hem ek gıdaya başlamış oluruz tokluk süresi uzar gece uyanması 2-3 kere olur sadece banada yorucu olmaz o da kendi düzenine alışır. annesi sevgisinden yoksun kalmasın fakat annesiz iş yapamayan özgüveni eksik bağımlı bir çocuğum olsunda asla istemem. 1 yaş çok geç olur artık herşeyin farkına varır ayırmak ayrı yatırmak iyice zorlaşır. kimiside 40 çıkarınca ayırıyor ya o da bana çok fazla geliyor vicdansızlık gibi minicik savunmasız korumasız bi kussa görmeyeceksin Allah korusun boğulsa falan (( ama 6 aydan sonra iyidir

canım şimdi bi kitap buldum adem gümüş güvenli bağlanma güzel kitaba benziyo yorumlarına kötü yazan yok bu kitabı alabilirim ben kitap okumayı sevmem ama bebeğim için herşeyi yaparım :)

evet ama ben demin adem güneşin bir yazısını gordüm vazgectim direk. benim listemde de bu yazarın 3 tane falan kitabı vardı almayacgım hiç birini. yazar 2 sene anne baba ile aynı yatakta yatmasını daha sonrasında 4 yasına gelene kadar bebeklerin anne ve babanın yanında kalmasının gerekli oldugunu düşünüyor. güvenli bağlanma bu şekilde oluyormuş bence de cok yalnış bir düşünce bu.

http://miskokulum.com/forum/bebek-psikolojisi/19417-anadolu-pedagojisi-adem-gunes-soru-cevap-7.html

burdan inceleyebilirsin canım

katılıyorum canım sana bende en fazla 9 ay yanımda tutmayı planlıyorum.sonra çocuklar aşırı bağımlı hale geliolar .telsiz alıcam bende zaten gerekirse 10 kez 20 kez kalkıp giderim odasına.tabi şimdi bunları böle planlıyorum bebek olunca ne dicem onuda bilmiorum :))))

6 ay diyenler coğunlukta sanırım. bende 40 ı cıkınca yavas yavas ayırmayı düşündüm sonra vazgectim bu durumdan sanırım 3 aydan sonra alıstırmaya baslayacagım 6 aya kadarda uyku düzeni oturmus olur kendi odasında yatar telsizle beraber :) bende özgüveni olan bir çocuk yetiştirmek istiyorum herkes gibi. sonuc olarak yarın birgün bz olmayabiliriz yavrularımızın yanında biz yoksak bile güçlü güçlü yere basabilmeli 10 yasında dahi olsa diye düşünüyorum

herkese merhaba kızlar 😊 yazdıklarınizin bi kısmını okudum da hiçbiriniz benim gibi dusunmuyo.Ben bebeğimi Allah izin verirse 2 yaşına kadar park yatağında kendi odamda yatirmayi planlıyorum her istediğinde hemen yanında olabilmek adına.bu dönem çocukların güven kazandıkları kritik dönem o yüzden yavrum yanımda olsun istiyorum.

anladım canım evet bana da saçma geldi 4 yaşına kadar yatırdıktan sonra o çocuk anlarmı yatağına yat dediğimzde bence çok yanlış bi düşünce bende vazgeçtim :)

Kızlar TRT1 de psikoterapi uzmanı İbrahim Bilgen çocuk yeşitirilken yapılan hatalardan bahsediyor şuan bakabilecek varsa kaçırmayın. çok güzel noktalara değiniyor

tşk ederim canım. aynen canım bende şuan resmen bunalımdayım sürekli göğüşlerim kontrol edip duruyorum inmiş mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…