2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
tşk ederim canım. aynen canım bende şuan resmen bunalımdayım sürekli göğüşlerim kontrol edip duruyorum inmiş mi diye

bende öleydim hala bunalımlardayım bakma şimdide bebeğimi hissdemiyorum die üzülüorm cuma doktora gittim çok şükür herşey yolundaydı doktor ayın 18 i19 u gibi yavas yavas hissedersin dedide ben kafaya taktım kabuslar görmeye basladım bile.kalp sesini duydunmu doktor randevun ne zman??

son adet tarihim 29 mart canım benim 32 gün falan sürüyor adetlerim adet olmadan 4 gün önce falan başladım iğnelere 10 mayısta anca karından gördü keseyi 2 hafta sornaya çağırdı bakalım nasıl geçeçek bu 2 hafta

BEbisleri nasil uyutmayi dusunuyosunuz? Genelde sallayarak uyutuyolar ama saglikli bi yontenm olmadigi da soyleniyor..

eğer bi sıkıntı olmazsa olabildiğinde sallamadan uyutmayı düşünüyorum titreşimli ev tipi ana kucağı ve titreşimli park yatak almayı düşünüyorum inşallah titreşimle idare edebiliriz

evet netten alırım büyük ihtimalle ama öncelikle kitapları bi görmek istiyorum şöyle bi içeriğine bakayım istiyorum senin söylediğin kitap da Anne babalar için doğuma hazırlık central hospital die bi hastane var kozyatağında orada arada eğitim veriliyomuş sitesinden bakabilirsin katılmayı çok istiyorum istanbuldayız aslında böyle şeylerin en bol olduğu yer ama ya uzakta böyle şeyler ya da vaktimiz olmuyo

Canım aynı düşünüyoruz. Ben de o telsizlerden alıcam. Ben salondayken bile bebişimi odasında yatırıcam. Nasıl olsa telsizden duyuyorum :)
Biz anne babamızın yanında yatmadık hiç, hatırlamıorum ben. Okul zamanında da alışkanlık haline getireceksin ki belli bi saatte hadi oğlum hadi kızım yatağına yat bakalım uyku zamanı demek lazım.. Ben böyle çocuklara bayılıyorum:) İnşallah her şeyimizi planlı yapabiliriz :)

Bana ananem baktığında hadi damla uyku vakti derdi ben giderdim yatagıma. hatta sinir olurdum uyumak istemezdim. kalkardım yataktan annanem yine yolardı uyumaya sonra dalıp giderdim :) evet öğle uykusu cok onemli bende bayıolıyorum oyle cocuklara tamm sert dominat bir anne olmak istemiyorum ama evde disiplinde olmalı yani.

BEn de ayni fikideyim..surekli sallamak iyi degil. Bi de alisinca isimizi gucumuzu besige baglicaz. Uykuya gidecegi zaman belli rituellerden bahsediyor uzmanlar.mesela sadece uyumasi gerekttigi zamanlarda ninni solemek, oksamak, masaj yapmak vs,..

Ama kaynanam kesin tahta besikte sallamak isticek.hadi başa sar..... Uyuz oluyorum bende duzeni bozan insanlara..bakalim kendi duzenimi koruyabilecekmiyim...

sallanmayan beşi,k al canım kesinlikle cok doğru soyluyırsun aslında kayınvalidenle konussan bu konuyu sonucta cocuk senin cocugun saygu duymalı büyükler bu konuda düşüncelerimize. ben oyle bir durum olmasın diye sallanmayan park yatak aldım :) gelen giden sallayacak sonra ne olacak uğrastıgım hersey çöpte

tabiki canım ben şimdilik kadife battaniye alt açma merserize banttaniye penye battaniye 2 3 takım ve bez ayakkabı aldım çoraptı felan minik şeyler şimdi ikea ya gidip beşiğini beşik uyku seti cibinlik felan bunları alırım yatağınıda ikeadan alıcam eşimin işleri hafiflesin gidicez canım

canım benim de 22. haftamda doktorum çağırdı

canım inşallah nasip olursa yatağıma hiç almıyacağım odamda da 1 yaşına kadar yatırıcam odasını eşinden ayıran arkadaşlarım çocukları 5 yaşına geldi halaa anneleriyle yatıyorlar çok yanlış buluyorum 1 yaşından sonra oda takımı alıp odasını düzenleme kararı aldık

Ne güzel alıştırmış anneannen. Benim istediğim de bu :) Biz de böyleydik :)
Disiplini bizim evde eşim sağlar. Zaten sağlasın yoksa şımarır oğlum bu anne sevgisinden

canım benimde geç görünmüştü kese ne güzel erken başlamısıın iğneye korkma inşallah bi sorun cıkmıyacak allahın izniyle. benimde 7 haftada kalp atışını karından gördü ,4 haftalıkken de (yanlıs hatırlamıyosam) iğneye başladım.

canım 38 i kadar bekleyemezsin en fazla 37 de ayrılmak zorundadır
canım sizin işiniz evden çalışmaya müsait olduğu için sorun olmaz

canım sen bebek bakım sorunlarına mucize çözümleri ne kadara aldın

Ah ah Damlacım sallarsın da ayıramazsın da kolay kolay odadan uykusuzluk tak eder delirirsin de karnımızdayken her şey toz pembe ben o kdr çok şey hayal ediyordum ki odasına bile geçiremedim daha uyku öyle illet bişey ki yeter ki uyusun 2 dk gözümü kapatayım die yanına alıosun öyle öyle de alışıyorlar oğlum 11aylık hala bazı geceler babasına sarılmadan uyuyamıyor ben 4ayına kdr sallamadım emdi uyudu koydum yatağına ama maymun gözünü açtı misali kucağımda hoplayarak uyumaya başladı 6 bin TL bayıldığım yatak odam mahvoldu yatağın bazası kırıldı gıcır gıcır ediyor hoplamaktan yani Allah brz uslusunu versin inş haylaz çocukla zor uyku meselesi çok önemli ne yapıp edip saat koymak gerek en doğru yaptığım şey o oldu bnm

ayfer hanım'a gideceksin değil mi? balık yağı verdi mi sana?

Evet canim Ayfer ganima gidicem bana balik hapi vermedi sadece kan ve vitamin verdi sen en son nezaman Ayfer hanima gittin benim bu cumartesi bes hafta olcak gitmeyeli iki hafta once vakifa gittigim icin ara bukadar acildi zaten vskiftan bisey anlamadim ultrasonlati berbetti.ama mefipolun ultrasonu gercekten harika.Allah tanda Ayfer hanim baska hastanenin sonuclarini kabul ediyor bu konuda sansliyiz sen normal dogummu sezeryanmi olcan ilk cocukmu

canım 38 i kadar bekleyemezsin en fazla 37 de ayrılmak zorundadır
canım sizin işiniz evden çalışmaya müsait olduğu için sorun olmaz

Canım sana bir şey soracağım .Ben 32. haftada ayrılacağım , raporumu alıp ayrılacağım iş yerine mi vereceğim , sgk ya mı acaba?
ayrıca 16 haftalık rapor olacak değil mi ? sonrasında dönmeyeceğim için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…