- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ah ah Damlacım sallarsın da ayıramazsın da kolay kolay odadan uykusuzluk tak eder delirirsin de karnımızdayken her şey toz pembe ben o kdr çok şey hayal ediyordum ki odasına bile geçiremedim daha uyku öyle illet bişey ki yeter ki uyusun 2 dk gözümü kapatayım die yanına alıosun öyle öyle de alışıyorlar oğlum 11aylık hala bazı geceler babasına sarılmadan uyuyamıyor ben 4ayına kdr sallamadım emdi uyudu koydum yatağına ama maymun gözünü açtı misali kucağımda hoplayarak uyumaya başladı 6 bin TL bayıldığım yatak odam mahvoldu yatağın bazası kırıldı gıcır gıcır ediyor hoplamaktan yani Allah brz uslusunu versin inş haylaz çocukla zor uyku meselesi çok önemli ne yapıp edip saat koymak gerek en doğru yaptığım şey o oldu bnm
Ah ah Damlacım sallarsın da ayıramazsın da kolay kolay odadan uykusuzluk tak eder delirirsin de karnımızdayken her şey toz pembe ben o kdr çok şey hayal ediyordum ki odasına bile geçiremedim daha uyku öyle illet bişey ki yeter ki uyusun 2 dk gözümü kapatayım die yanına alıosun öyle öyle de alışıyorlar oğlum 11aylık hala bazı geceler babasına sarılmadan uyuyamıyor ben 4ayına kdr sallamadım emdi uyudu koydum yatağına ama maymun gözünü açtı misali kucağımda hoplayarak uyumaya başladı 6 bin TL bayıldığım yatak odam mahvoldu yatağın bazası kırıldı gıcır gıcır ediyor hoplamaktan yani Allah brz uslusunu versin inş haylaz çocukla zor uyku meselesi çok önemli ne yapıp edip saat koymak gerek en doğru yaptığım şey o oldu bnm
Kizlar yaa.bnm kizimin suyu azalmisayni durumu yasayan varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu arada devlet hastanesinde ikili ya da üçlü testin riskli çıkmadıysa ayrıntılı ultrasonu yapmıyorlar..
Ben yaptırıcam bi şekilde ama haberiniz olsun :) Bizim özellerimiz keyfen yapıyorlar bunu :)
suyumla ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim canım. ayrıntılı ultrasonum yarın, yarın soylerler heralde. su azalması nasıl oluyor onu da hiç bilmiyorum az mı su içiyorsun?
ne zamandı ayrıntılı ultrason tarihin canım?
Amnion sivisi azalmis cnm.suyu biraz az iciyorum.uzuntuden o an soramadim dktruma.yat dinlen agir kaldirma dedi sadece.
suyumla ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim canım. ayrıntılı ultrasonum yarın, yarın soylerler heralde. su azalması nasıl oluyor onu da hiç bilmiyorum az mı su içiyorsun?
Canım suyunun miktarının yeterli olup olmadığını normal ultrason muayenesinde doktorunun söylemesi lazım..
Belki sorun olmadığı için hiç üzerinde durmuyordur. Ama bana son gittiğim doktor söyledi suyun güzel diye..
Öncekiler söylememişti hiç.
su cok onemli canım ihmal etme ben şişeyle dolaşıyorum elimde. Ama bu aralar canım hiç içmek istemiyor su buna rağmen 1,5 litre mutlaka içiyorum 2 içmemiz lazım ama en az canım. Yat dinlen bol bol ozaman üzülme ya suyu çok içersen hersey yoluna girer diye düşünüyorum
canım suyunun miktarının yeterli olup olmadığını normal ultrason muayenesinde doktorunun söylemesi lazım..
Belki sorun olmadığı için hiç üzerinde durmuyordur. Ama bana son gittiğim doktor söyledi suyun güzel diye..
öncekiler söylememişti hiç.
sabit doktorum var ama biliyorsun beni çoğu zaman değiştire değiştire doktora gidiyorum birinin görmediği şeyi belki başkası görür de söyler bende teyit amaçlı kendi doktoruma yine gider sorarım diye. ama bana bugüne kadar hiç bir doktor suyumla ilgili yorum yapmadı bende sormadım unuttum sormayı. inşallah problem yoktur oldukça su içmeye calsııyorum hamileliğimin basından beri midem bulansa da içtim. ama işte insan korkuyor yarın Allahtan ayrıntılı varda şimdi bununda stresine girmeyeceğim
Korkmana gerek yok canım onu doktorlar görüyor ekrandan. Bana da hiçbiri söylememişti. Bu son gittiğim devletteki doktor söyledi öyle. Ben bir şey sormadım.
Hatta bazılarına bebeğin eşi önde falan da diyorlar biliyorsun buradaki bazı arkadaşlardan okudum. Bana hiç eşinden bahsetmiyor mesela doktor. Ben cumartesi günü özeldeki doktoruma eşini de suyunu da sorucam. Soracak sorularım çok. Hepsini yazdım telefonuma :)
new bornlar çok cici oluyor.oyuncak gibi.annembana çok aldırmamıstı.bir iki paca bişey almıstım.zaten çok çabuk kilo alıyorlar benim kızım bir ayda bi kiloya yakın almıstı.kısacası 0_3aylar daha iyi olur.ama ilk bebeginse aldıkca alasın gelecek zaten.insallah sağlıkla kucagımıza alırız bebişleri
Kizlar yaa.bnm kizimin suyu azalmisayni durumu yasayan varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yasasiiiiiiiiiiiin yarin aksam saat 9 a rendavu aldım doktorum nobetciymis sonunda cinsiyetide ogrenicem cumartesi gidicektim normelde ama bu cok iyi oldu cok sevindim
Banada hiç eşini falan soylemedi hatta parmaklarını bile gostermediler uff cokmu ilgiisiz acaba benim doktorum acaba baska birini mi bulsam gerçi medipolde ki daha beterdi bu iyi dedik ama senin dediğin gibi belki de onemsemedi bidaha randevuya gittiğimde kendi doktoruma dicm neden soylemediniz bana hiç suyunu falan bakalım ne dicek :)
Banada hiç eşini falan soylemedi hatta parmaklarını bile gostermediler uff cokmu ilgiisiz acaba benim doktorum acaba baska birini mi bulsam gerçi medipolde ki daha beterdi bu iyi dedik ama senin dediğin gibi belki de onemsemedi bidaha randevuya gittiğimde kendi doktoruma dicm neden soylemediniz bana hiç suyunu falan bakalım ne dicek :)
Ben şunu anladım. Doktorlar bir şey söylemiyor. Sen soracaksın arkadaşım :) Mesela parmaklarını belki de senin doktorun da saydı. Ama normal olduğu için hiçbir şey söylemedi. Zaten hep böyle kendilerine saklıyorlar. Oysa söylemeleri lazım olumlu her şeyi de. Ben akıllandım artık yazıyorum sorularımı. Hepsini bir bir soruyorum. Mesela boy meselesini de sorucam. Devletteki de söylemedi. Artık boy ölçümü yapılmaz dedi. Ama buradaki arkadaştan öğrendiğime göre fl ölçümü ile 7yi çarptığımda 21 cm çıkıyor. Bunun doğruluk payını da sorucam doktoruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?