2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ooo senin oğlun fazla yaramazmış. evet uykusuzluga hiç tahamülüm yok ama oyle olmak zorunda. her ağladığında yanımıza alırsın cocukta sımarık olmaz mı sonunda? bir şekilde dayanmak zorundayız. ben ve kardeşim cok uslu cocuklarmısız hiç ağlama problemimiz olmamıs bizim sadece sallanmak istiyormusuz onun dısında huysuzlğumuz yokmuss bu yüzden annem beni erkenden kendi odama almış ama kardeşimin odası olmadığı için uzun süre annemlerin odasında kalmış. sonuc olarak ben daha bağlıyım anneme, kardeşim sorumsuz =)) tabi annemde babamın bosanma arifesinde kardeşim yine kücük oldugu için uzun süre yine annemle beraber kalmaya devam etti. ama senin oğlun gerçekten cok yaramazmış hoplamakta ne oluyor ki oyle kim alıştırdı =)

Canim sanki beni anlatmissin ilk cocuguma hamileyken uyku ile cok planlarim vardi emzirip yatagina koyucam sallamaya.kucaga alistirmicam dedim ama daha kotusu oldu kucakta sallamayi nasil sevdiyse sabahlara kadar beni mahvetti ilk hamileligimde 25 kilo almistim ama gece uykusuzlik vekucakta saga sola sallamayla kilolarin hepsi gitti ama benide cileden cikarmisti her aksam oldugunda acaba bu gece uyucakmi diye dusunuyordum.ama ikinci cocugum uyku konusunda daha rahat uyuyor artik tecrubelide olduk ilk cocuk herzaman acemilik butun herseyi onun sirtindan ogreniyoruz ve ayrica su bir gercek uyku konusunda biz cocugu yonlendiremiyoruz herseyi onlar yonlendiriyor zaten aglamalarini silah yerine kullaniyorlar

Kizlar yaa.bnm kizimin suyu azalmis ayni durumu yasayan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu arada devlet hastanesinde ikili ya da üçlü testin riskli çıkmadıysa ayrıntılı ultrasonu yapmıyorlar..
Ben yaptırıcam bi şekilde ama haberiniz olsun :) Bizim özellerimiz keyfen yapıyorlar bunu :)

suyumla ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim canım. ayrıntılı ultrasonum yarın, yarın soylerler heralde. su azalması nasıl oluyor onu da hiç bilmiyorum az mı su içiyorsun?

ne zamandı ayrıntılı ultrason tarihin canım?

suyumla ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim canım. ayrıntılı ultrasonum yarın, yarın soylerler heralde. su azalması nasıl oluyor onu da hiç bilmiyorum az mı su içiyorsun?

Amnion sivisi azalmis cnm.suyu biraz az iciyorum.uzuntuden o an soramadim dktruma.yat dinlen agir kaldirma dedi sadece.

Amnion sivisi azalmis cnm.suyu biraz az iciyorum.uzuntuden o an soramadim dktruma.yat dinlen agir kaldirma dedi sadece.

su cok onemli canım ihmal etme ben şişeyle dolaşıyorum elimde. ama bu aralar canım hiç içmek istemiyor su buna rağmen 1,5 litre mutlaka içiyorum 2 içmemiz lazım ama en az canım. yat dinlen bol bol ozaman üzülme ya suyu çok içersen hersey yoluna girer diye düşünüyorum

Canım suyunun miktarının yeterli olup olmadığını normal ultrason muayenesinde doktorunun söylemesi lazım..
Belki sorun olmadığı için hiç üzerinde durmuyordur. Ama bana son gittiğim doktor söyledi suyun güzel diye..
Öncekiler söylememişti hiç.

Son düzenleme:

sabit doktorum var ama biliyorsun beni çoğu zaman değiştire değiştire doktora gidiyorum birinin görmediği şeyi belki başkası görür de söyler bende teyit amaçlı kendi doktoruma yine gider sorarım diye. ama bana bugüne kadar hiç bir doktor suyumla ilgili yorum yapmadı bende sormadım unuttum sormayı. inşallah problem yoktur oldukça su içmeye calsııyorum hamileliğimin basından beri midem bulansa da içtim. ama işte insan korkuyor yarın Allahtan ayrıntılı varda şimdi bununda stresine girmeyeceğim

bende çok fazla içemiyorum su ama elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. Günde 1,5 lt oluyodur anca. Doktorumda bana suyumla ilgili bişiy demedi 30 mayısta ayrıntılı ultrasonum var o zaman sorarım unutmazsam. Kamuranın dediği gibi sorun olmadığı için dememiş de olabilir.

Kizlar yasasiiiiiiiiiiiin yarin aksam saat 9 a rendavu aldım doktorum nobetciymis sonunda cinsiyetide ogrenicem cumartesi gidicektim normelde ama bu cok iyi oldu cok sevindim

Korkmana gerek yok canım onu doktorlar görüyor ekrandan. Bana da hiçbiri söylememişti. Bu son gittiğim devletteki doktor söyledi öyle. Ben bir şey sormadım.
Hatta bazılarına bebeğin eşi önde falan da diyorlar biliyorsun buradaki bazı arkadaşlardan okudum. Bana hiç eşinden bahsetmiyor mesela doktor. Ben cumartesi günü özeldeki doktoruma eşini de suyunu da sorucam. Soracak sorularım çok. Hepsini yazdım telefonuma :)

Banada hiç eşini falan soylemedi hatta parmaklarını bile gostermediler uff cokmu ilgiisiz acaba benim doktorum acaba baska birini mi bulsam gerçi medipolde ki daha beterdi bu iyi dedik ama senin dediğin gibi belki de onemsemedi bidaha randevuya gittiğimde kendi doktoruma dicm neden soylemediniz bana hiç suyunu falan bakalım ne dicek :)

e iyi o zaman hastane çıkışı alırsak 2 tane falan yeter o zaman sonra 0-3 aylarla takılırız :)

canım benim çok yakın arkadaşım yaşadı, doktor yat dinlen bol su iç dedi. İki hafta önce de sağlıkla doğumunu yaptı :) korkma sakın sadece çok hareket etme ve bol su iç canım

Kizlar yasasiiiiiiiiiiiin yarin aksam saat 9 a rendavu aldım doktorum nobetciymis sonunda cinsiyetide ogrenicem cumartesi gidicektim normelde ama bu cok iyi oldu cok sevindim

oleeeyyyy hadi öğren artık sen deeee

Kızlar bu arada 4lü test sonuçlarım gayet iyi çıkmış, doktorumla konuştum çok iyi dedi Allah'a şükür iki hafta sonraya da detaylı usg için gün aldım. Dr.Zeki Şahinoğlu'na gidicem. 280 TL imiş.

Bir kitap önerisi de benden Ayşe Öner diye bir hemşirenin kitabı var. CD'li bir kitap. Hamilelik, doğum, yenidoğan her şeyi çok güzel anlatıyor. tavsiye ederim.

Canım suyuna genelde 25ten sonra bakıyorlar bildiğim kadarı ile şuan erken biraz sanırım suyunu kontrol için, ama dediğin gibi detaylı usg de söyler nasılsa

Ben şunu anladım. Doktorlar bir şey söylemiyor. Sen soracaksın arkadaşım :) Mesela parmaklarını belki de senin doktorun da saydı. Ama normal olduğu için hiçbir şey söylemedi. Zaten hep böyle kendilerine saklıyorlar. Oysa söylemeleri lazım olumlu her şeyi de. Ben akıllandım artık yazıyorum sorularımı. Hepsini bir bir soruyorum. Mesela boy meselesini de sorucam. Devletteki de söylemedi. Artık boy ölçümü yapılmaz dedi. Ama buradaki arkadaştan öğrendiğime göre fl ölçümü ile 7yi çarptığımda 21 cm çıkıyor. Bunun doğruluk payını da sorucam doktoruma..

cok doğru soyluyorsun bende artık yazıyım telefonuma. ilk haftalarda yazıyordum ama sonra nedense onemsememye basladım sorularımı. benim doktorumda fl ile 7i çarptırıyor düz durmadığı için ölçemem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…