- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kızlar bu arada 4lü test sonuçlarım gayet iyi çıkmış, doktorumla konuştum çok iyi dedi Allah'a şüküriki hafta sonraya da detaylı usg için gün aldım. Dr.Zeki Şahinoğlu'na gidicem. 280 TL imiş.
Bir kitap önerisi de bendenAyşe Öner diye bir hemşirenin kitabı var. CD'li bir kitap. Hamilelik, doğum, yenidoğan her şeyi çok güzel anlatıyor. tavsiye ederim.
uu ablanın durumu apayrıymış :) fazla korumacı davranmış. şimdş konusuyorum ama bende 40 gün odamdan dısarı cıkartmayı düşünmüyorum yanımdan ayırmayı bile düşünmğyorum sanırım 3 ayda gider bu boyle ama sonra hem benim için hem kendi için ayırmam gerekiyor. bana da zararlı yani sürekli bir kaygı güderek yasamak isteöiyorum. bebeğimde rahat rahat uyusun odasında.
Kizlar yasasiiiiiiiiiiiin yarin aksam saat 9 a rendavu aldım doktorum nobetciymis sonunda cinsiyetide ogrenicem cumartesi gidicektim normelde ama bu cok iyi oldu cok sevindim
çok sevindim canım gözünaydın. uff iki hafta varmış ki daha geçermi ki günler. kitap için tesekkürler canım arastıracağım
Canim benim randevum 17 mayis, saat 3 deseninki saat kacta bir de ben daha tetanoz asimi vurunmadim, doktora sorup 20 mayista vurdurucam saglik ocagina. Doktorlar herhangi bir tarih soyluyor mu asi konusunda, ne zamana kadar vurdurmamiz gerekiyor. Gecikmis olur diye endiseleniyorum...
Tahmin ettim görmediğiniAyy canım sen bana yazmışsın. Yeni gördüm ben başlığı. Alıntı yap bi dahakine çünkü cep telefonundan girdiğim için akşamları göremiyorum başlıkları :)))
Benim randevum 12 buçukta :)
Tetanoz aşısı için geç kaldığını zannetmiyorum. Doktoruna sorar yaptırırsın :) Ben yaptırdım biliyorsun:)
Tahmin ettim görmediğinisen benden önce verirsin haberleri o zaman ) Aşıyı evet senin yaptırdığını bildiğim için sormuştum zaten, doktoruma da sorup salı günü olcam inşallah cihangir nasıl
maşallah annesi, rahatlatmaz mı hiç oğluş tekmesiCihangirim öyle sert tekmeliyor ki teyzesi. Çok hoşuma gidiyor :)
Çok rahatlatıyor beni bu hareketleri.
Senin oğluşun nasıl :)
Cihangirim öyle sert tekmeliyor ki teyzesi. Çok hoşuma gidiyor :)
Çok rahatlatıyor beni bu hareketleri.
Senin oğluşun nasıl :)
iyi akşamlar ekim anneleri aranızda belki bilen vardır ben geçen hafta üçlü testi yaptırdım sonucunuda aldım 10 gün sonra dr bana bir daha ki kontrole 29. hafta da gel dedi çok geç değil mi yaw ben anlamadım... Size doktorunuz hangi zamana kontrol tarihi verdi yazarsanız sevinirim
iyi akşamlar ekim anneleri aranızda belki bilen vardır ben geçen hafta üçlü testi yaptırdım sonucunuda aldım 10 gün sonra dr bana bir daha ki kontrole 29. hafta da gel dedi çok geç değil mi yaw ben anlamadım... Size doktorunuz hangi zamana kontrol tarihi verdi yazarsanız sevinirim
Bence de geç, bize de 4 haftada bir gelin diyoriyi akşamlar ekim anneleri aranızda belki bilen vardır ben geçen hafta üçlü testi yaptırdım sonucunuda aldım 10 gün sonra dr bana bir daha ki kontrole 29. hafta da gel dedi çok geç değil mi yaw ben anlamadım... Size doktorunuz hangi zamana kontrol tarihi verdi yazarsanız sevinirim
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımkızlar yarın dr. kontrolüm var.
cinsiyetine de bakacaklar bir kez daha, emin olmak için.
İnşallah herşey yolundadır.
şu ana kadar hiiç heyecan yoktu.
haftalardır ilk kez , kontrole gideceğim telaşı başladı.
inşallah güzel haberlerle dönerim.
Tabiki geç ... ayrıntılıyı yaptırmıcan mı ? bize 3 haftada bir gelin diyor
yani tam olarak 10 hafta sonra yani 2,,5 ay sonra. yalnışmı anladın acaba? her ay düzenli olarak kontorele gitmen gerekiyor Türkiyedeysen
Bence de geç, bize de 4 haftada bir gelin diyorhem ayrıntılı vakti geçiyor o süreçte.
Doktoruma ayrıntılı ultrasonu ne zaman yaparsınız diye sordum, her geldiğinde ayrıntılı bakıyorum zaten dedi. Tam tarihini internetten öğrendim 20 ile 24 hafta arasında yapılıyormuş.
Tabi canımmmsağol canım bende bir yanlışlık olduğunu tahmin etmiştim zaten bana çok uzun geldi çünkü o zaman ben 3 hafta sonra dr'un kapısındayım yine...işin içinde merakta var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?