2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok sevindim canım gözünaydın. uff iki hafta varmış ki daha geçermi ki günler. kitap için tesekkürler canım arastıracağım

Aslında ablam hiç o tarz değildi ama doğumdan sonra hormonlarla beraber bu duygularda oldu valla:)Bende 3 ayda kıyamam sanırım ama bebeğin rahatı da önemli tabii bakalım zaman ne gösterecek

Kizlar yasasiiiiiiiiiiiin yarin aksam saat 9 a rendavu aldım doktorum nobetciymis sonunda cinsiyetide ogrenicem cumartesi gidicektim normelde ama bu cok iyi oldu cok sevindim

hadi canım hayırılısı..

merhaba annişler..

nasılsınız ben aynı.. bugün giremedim bakamıyorum da herkes inşallah iyidir. bugün giden var mıydı kontrole bir ara bakarım. herkese selam..

çok sevindim canım gözünaydın. uff iki hafta varmış ki daha geçermi ki günler. kitap için tesekkürler canım arastıracağım

çok sağol canım :) sorma valla zor geçicek ama dayanıcaz naapalım, dr öyle dedi geçen hafta gitmiştim doktora 3 hafta sonra git detaylı usg ye dedi. ben de 26 mayısa randevu aldım.

Ayy canım sen bana yazmışsın. Yeni gördüm ben başlığı. Alıntı yap bi dahakine çünkü cep telefonundan girdiğim için akşamları göremiyorum başlıkları :)))
Benim randevum 12 buçukta :)
Tetanoz aşısı için geç kaldığını zannetmiyorum. Doktoruna sorar yaptırırsın :) Ben yaptırdım biliyorsun:)

Tahmin ettim görmediğini sen benden önce verirsin haberleri o zaman) Aşıyı evet senin yaptırdığını bildiğim için sormuştum zaten, doktoruma da sorup salı günü olcam inşallah cihangir nasıl

Tahmin ettim görmediğini sen benden önce verirsin haberleri o zaman) Aşıyı evet senin yaptırdığını bildiğim için sormuştum zaten, doktoruma da sorup salı günü olcam inşallah cihangir nasıl

Cihangirim öyle sert tekmeliyor ki teyzesi. Çok hoşuma gidiyor :)
Çok rahatlatıyor beni bu hareketleri.

Senin oğluşun nasıl :)

kızlar yarın dr. kontrolüm var.
cinsiyetine de bakacaklar bir kez daha, emin olmak için.
İnşallah herşey yolundadır.
şu ana kadar hiiç heyecan yoktu.
haftalardır ilk kez , kontrole gideceğim telaşı başladı.
inşallah güzel haberlerle dönerim.

maşallah annesi, rahatlatmaz mı hiç oğluş tekmesi benim oğluşum cihangir kadar sert vurmasa da yavaş yavaş itekliyo çok şükür Rabbimize:) inşallah daha sert tekmelerini de yakında hissederim

iyi akşamlar ekim anneleri aranızda belki bilen vardır ben geçen hafta üçlü testi yaptırdım sonucunuda aldım 10 gün sonra dr bana bir daha ki kontrole 29. hafta da gel dedi çok geç değil mi yaw ben anlamadım... Size doktorunuz hangi zamana kontrol tarihi verdi yazarsanız sevinirim

aaa ismi çok güzel benim eşim beğenmedi bu ismi ama ben çok seviyorum iyi seçim olmuş canım ben koyamıyourm sen koy bari ismi.. Adıyla yaşasın

Tabiki geç ... ayrıntılıyı yaptırmıcan mı ? bize 3 haftada bir gelin diyor

yani tam olarak 10 hafta sonra yani 2,,5 ay sonra. yalnışmı anladın acaba? her ay düzenli olarak kontorele gitmen gerekiyor Türkiyedeysen

Bence de geç, bize de 4 haftada bir gelin diyor hem ayrıntılı vakti geçiyor o süreçte.
Doktoruma ayrıntılı ultrasonu ne zaman yaparsınız diye sordum, her geldiğinde ayrıntılı bakıyorum zaten dedi. Tam tarihini internetten öğrendim 20 ile 24 hafta arasında yapılıyormuş.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım heyecan yapıp kendini strese sokma)

yani tam olarak 10 hafta sonra yani 2,,5 ay sonra. yalnışmı anladın acaba? her ay düzenli olarak kontorele gitmen gerekiyor Türkiyedeysen

yok hayatım yanlış anlamamın imkanı yok kulaklarım radar gibi açıyorum dr yanında hemende not alıyorum söylediklerini unutmamak için galiba kafası dağanıktı o yanlış söyledi ben 3 hafta sonra giderim duramam durmamalıyım da galiba dimi

sağol canım bende bir yanlışlık olduğunu tahmin etmiştim zaten bana çok uzun geldi çünkü o zaman ben 3 hafta sonra dr'un kapısındayım yine... işin içinde merakta var tabii

sağol canım bende bir yanlışlık olduğunu tahmin etmiştim zaten bana çok uzun geldi çünkü o zaman ben 3 hafta sonra dr'un kapısındayım yine... işin içinde merakta var tabii
Tabi canımmm doktorum ayrıntılı varmış endişelenerek geldim dersin, meraklandım demezsin Doktor yanlış söylemiştir kesinlikle, normalde kaç haftada bir çağırırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…