2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben neden 5 kilo aldim onu anlamadim

Doktorum lierac onerdi bende aldim kullaniyorum canim cok da memnunum canim

İyiyizz iyiyizz kilo konusunda duzgun gidiyoruzz merak etme canim:) suanda 20. Haftandasin kac kilo aldin peki?

Çok şükür ... Bebişlerimizde iyi olsunlar her zaman inşAllah Amin
ben 18+0 dan sonra daha gitmedim doktora , diğer tartılarda farklı çıkıyor ,anlayamıyorum
doktorunkinden takip ediyorum . Haftaya cuma Hayırlısı ile ayrıntılı randevum var
O zaman belli olacak . 21. haftam olacak 6 ayın sonuna kadar 6 ile bitirecek miyim bakalım :)

Cnm merhaba
Ayrintili ultrasonu kaca yaptiriyosun.bzmde az kaldi fiyat bilgim hic yokta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hiç bilgim yok süpriz olacak yani gidince öreneceğiz özele gideceğim gidip geldikten sonra ancak bilgi verebilirimm

iyiyiz canım dün sabah eşim hadi uyan dedi bende birazcık daha diyordum ki oğlum tekmeledi hadi acıktim uyan anneder gibi geri uyandım kıyamadımm
canım bu zamna kadar sadece bi yazılı atlet almıştım oda eşime hamile olduğumu söylemek ve süpriz yapmak için ondan beri bişey almadım annemler çok şey almış bende heveslendim alıcamm ciciler.
sağolcanım ya çok kötü oldu 1 aydan beri arkadaş gibiyiz banada bulaşmasın diye ilaç kullanıyor ama geçmiyor tekrar gideceğiz dr işallah geçerr sen ne zamn gideceksin ayrıntılıyaa

Ooo doktorumun tartisina bakarsak ben 1 kilo almisim canim:) anlamadim nasil oluyo amaa kendi tartima gore3,7 kg , doktora gore 1 kg:)

Kizlar hangi catlak kremini kullaniyosunuz ve 16. Hafatada bebegeiniz kac gramdi :) sizlrr kac kilo aldiniz

ben çatlak kremi kullanmıyorum duştan sonra organik badem yağı kullanıyorum bebeğim 15 hafta 110 gr ama şimdi bilmiyorum ben 56 ile başladım şuan 59 kg kiloma çok dikkat ediyorum çünkü son aylarda anormal kilo alınıyor o yüzden baştan önlem alınırsa sonra rahat ediliyor ben ilk 12 haftada 1 kg aldım sonraki 6 haftadada 2 kilo almışım böyle devam etmem lazım

Kizlar
Ayrintili ultrasona kacinci haftada gidiyosunuz? Biz 18.haftadayiz.iki gun once uclu taramayi ozeldeki doktoruma goturmk icin gittim.ayrintili icin hic bir bilgi vermedi.bnmi arayip sorsam acaba ne zmn yapilicak diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrıntılı usg 20-24 hafta arası yapılıyor kendi doktorunda yapabilir yada uzman radyolog yapabilir ben ayrıntılıya Ankarada Eyüp Ekici var ona gideceğim iyi bir doktor ilk bebeğimdede ona gittim çok memnun kalmıştım tavsiye ederim 2012 de 350 TL di şimdi bilmiyorum ne kadar ücreti

Kilon super ben suan 56 kiloyum 16 hafta canim doktor bana her dustan sonra kullan dedi ama günlük mutlaka sur hergun son zamanlarinda gunde ikiye cikarcaz dedi

Kilon super ben suan 56 kiloyum 16 hafta canim doktor bana her dustan sonra kullan dedi ama günlük mutlaka sur hergun son zamanlarinda gunde ikiye cikarcaz dedi

çatlama olayı cilt yapısıyla alakalı inan canım ben önceki gebeliğimde de çok az sürmüşümdür krem yada yağ allaha şükür bir tane bile çatlağım yoktu avuç avuç krem sürüp çatır çatır çatlayanları biliyorum cilt yapın elastikse çatlamıyorsun değilse ne yaparsan yap çatlıyorsun. Ama yinede ihmal etmemek lazım

Evet catlak olmasindan korkuyorum bi tek iste )

Sen bol bol nemlendir vücudunu çatlaklar cildin kaldırabileceği elastikliğin üstünde bir gerilme olunca ortaya çıkıyorlar 😀 hem doğal yağlar hem kremler halledersin bence bi de bol su içmek cilde çok faydalı 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben 21+2 de yani ayın 28 inde giricem.2 hafta var allahım nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum.allahtan dün gece 1,30 giibi magnezyumu içerken bebeğim resmen iiçimde dalgalandı.su dalgası gibi bişey hissettim.hiç bukadar uzun ve net hissetmedim,demekki benim bebeğim gündüz uyuyan gece yatmıyanlardan olcak gibi :))

Bugun basladim bakalim cnm

damla ayrıntılı için dr gidecekti ne oldu acaba çok merak ettimm

Son düzenleme:
Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…