Ben neden 5 kilo aldim onu anlamadimEvet benim doktorum da mustela ve lierac öneririm demişti, ben yorumlarından pek emin olamadığımdan daha almadım bi de 2 kilo aldım göbeğimde 2 haftadır farkediliyor böyle biraz devam ederim diye düşündüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktorum lierac onerdi bende aldim kullaniyorum canim cok da memnunum canim
İyiyizz iyiyizz kilo konusunda duzgun gidiyoruzz merak etme canim:) suanda 20. Haftandasin kac kilo aldin peki?
Ben neden 5 kilo aldim onu anlamadim
Cnm merhaba
Ayrintili ultrasonu kaca yaptiriyosun.bzmde az kaldi fiyat bilgim hic yokta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol cnm , sen nasılsın ? oğluşun nasıl ?
Ayrıntılı için bende çok heyecanlıyım , nasıl olmayalım ki ,detaylı
Demek ciciler de alacaksın çok güzel . Daha önce aldıklarının resimlerini paylaşmıştın onlarda çok güzelllerdi :)
Eşine de çok geçmiş olsun ,
51 kiloydum dBelki de çok zayıftın ve bünyen seni en iyisine böyle hazırlamıştır😉
Çok şükür ... Bebişlerimizde iyi olsunlar her zaman inşAllah Amin
ben 18+0 dan sonra daha gitmedim doktora , diğer tartılarda farklı çıkıyor ,anlayamıyorum
doktorunkinden takip ediyorum . Haftaya cuma Hayırlısı ile ayrıntılı randevum var
O zaman belli olacak . 21. haftam olacak 6 ayın sonuna kadar 6 ile bitirecek miyim bakalım :)
Kizlar hangi catlak kremini kullaniyosunuz ve 16. Hafatada bebegeiniz kac gramdi :) sizlrr kac kilo aldiniz
Kizlar
Ayrintili ultrasona kacinci haftada gidiyosunuz? Biz 18.haftadayiz.iki gun once uclu taramayi ozeldeki doktoruma goturmk icin gittim.ayrintili icin hic bir bilgi vermedi.bnmi arayip sorsam acaba ne zmn yapilicak diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
51 kiloydum d
Kilon super ben suan 56 kiloyum 16 hafta canim doktor bana her dustan sonra kullan dedi ama günlük mutlaka sur hergun son zamanlarinda gunde ikiye cikarcaz dediben çatlak kremi kullanmıyorum duştan sonra organik badem yağı kullanıyorum bebeğim 15 hafta 110 gr ama şimdi bilmiyorum ben 56 ile başladım şuan 59 kg kiloma çok dikkat ediyorum çünkü son aylarda anormal kilo alınıyor o yüzden baştan önlem alınırsa sonra rahat ediliyor ben ilk 12 haftada 1 kg aldım sonraki 6 haftadada 2 kilo almışım böyle devam etmem lazım
Evet catlak olmasindan korkuyorum bi tek iste )E yaniii 😀 zayıf olanlar genellikle daha çok kilo alıyorlarmış normal kilodakilere göre
Kilon super ben suan 56 kiloyum 16 hafta canim doktor bana her dustan sonra kullan dedi ama günlük mutlaka sur hergun son zamanlarinda gunde ikiye cikarcaz dedi
Evet catlak olmasindan korkuyorum bi tek iste )
Yaa o kadar merak ediyorum ki detayliyii:) cok saol canim benim senin ne zamandi detayli?
Cok tsk ederim tatlimm evet maalesef kotu haberler dunden beri hepimizi cok uzdu bugun bebegimi gormek cok iyi geldi bana...
Caim benim cok saol suan sat a gore 18+3 um,ultrasona gore 18+6 yim 3,7 kg aldim canim
Bugun basladim bakalim cnmSen bol bol nemlendir vücudunu çatlaklar cildin kaldırabileceği elastikliğin üstünde bir gerilme olunca ortaya çıkıyorlar 😀 hem doğal yağlar hem kremler halledersin bence bi de bol su içmek cilde çok faydalı 😊
51 le kaldim hamile 56 olmusumama anlamadim yani ben asla kilo alamayan bi insandim
damla ayrıntılı için dr gidecekti ne oldu acaba çok merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?