Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Eki Görüntüle 1113560
Kizimin hepinize selami var teyzeleri:) Allaha sukur hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi doktorum:) normalde kiz bebekler biraz daha geriden gelirmis yani gelisimleri biraz daha yavas olurmus ama masallah kizimiz gayet saglikliymis 3 gunde ilerden gidiyoruz:) boyu yaklasik 19-20 cm kilosu da 269 grammis:) 6 hazirana detayli ultrason icin gun aldim artik o gune kadar catlarim meraktan:)bebegin hareketlerini 21-21. Haftadan itibaren cok daha net hissediceksin dedi benim kilom da tansiyonumda gayet iyiymis hersey guzeldi anlayacaginiz kizlarrr darisi doktora gidecek diger arkadaslarimin basina:)
Geldik ve inanılmaz mutluyuz :)) herkes mutlakam gitmeli ayrıntılı ultrason cok farklı birseymiş
arkadaşlar merhaba üçlü test yaptırdım internetten baktım sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı. bilgisi olan var mı bu değerler nasıl?
Eki Görüntüle 1113567
ay maşallah ya ne güzel fotolar bunlar ne kadar net.alalhım nazarlardan korusunn
canım benimya çok sevindim ne güzel haberlerle gel mişsin bende cumartesi gideceğim çok heycanlıyımm
arkadaşlar merhaba üçlü test yaptırdım internetten baktım sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı. bilgisi olan var mı bu değerler nasıl?
Eki Görüntüle 1113560
Evet canım net olabilmesi için birşeyler yaptı ultrasondan anlamadım ben aslında boyle değildi :)) teşekkür ederiz canımm :))
Cumartesi hemen gelsin bence canım ayrıntısının tadı bambaşka oluyormuş kızını izliyorsun saatlerce ve her noktasına bakıyorlar kızının Ranbime şükürler olsun ki boyle şeyler gelişti ve kızımı görebildim :)
Hiç bir fikrim yok canım ikili testin nasıl çıkmıştı? Doktorunu arayıp sorsan?
Allah'ım ya nasıl bir mucize bu resmen herşeyi belline mutlu sana herşeyi de yolundaymış maşallah Sonuna kadar böyle olsun inşallah.Sen atlattın darısı bizlerin başına artık
canım bend eyaptırmıstım ama değerleirm aklımda değil.sadece düşük risk yazıodu sende öle birşey yazmıomu?? yada referans aralığı falan??
aslında bu gün çağirdı dr eşim hasta oda dr gidecek alışveriş yapcam o yüzden cumartesi gideceğim iple çekiyorum ya bir an önce gelsin cumartesii
canım hiç bilgim yok süpriz olacak yani gidince öreneceğiz özele gideceğim gidip geldikten sonra ancak bilgi verebilirimm
iyiyiz canım dün sabah eşim hadi uyan dedi bende birazcık daha diyordum ki oğlum tekmeledi hadi acıktim uyan anneder gibi geri uyandım kıyamadımm
canım bu zamna kadar sadece bi yazılı atlet almıştım oda eşime hamile olduğumu söylemek ve süpriz yapmak için ondan beri bişey almadım annemler çok şey almış bende heveslendim alıcamm ciciler.
sağolcanım ya çok kötü oldu 1 aydan beri arkadaş gibiyizbanada bulaşmasın diye ilaç kullanıyor ama geçmiyor tekrar gideceğiz dr işallah geçerr sen ne zamn gideceksin ayrıntılıyaa
bende 3 kilo aldım canım ama şişko göbüşüm var
canım yine de aşağı çekince boyunu geçecek yükseklikte mi, tırmanması mümkün mü, tırmanamayacağı bir beşik olmasına dikkat etüç tarafını sarıyorlar diye biliyordum ben, bir tarafı açıkta kalıyor öyle gördüm. bir de ön taraftaki parmaklık yükselip alçalıyordu benim gördüğüm beşikte. En son ayar yükseltip özellikle baktım, çocuk 1,5-2 yaşına geldiğinde boyu o parmaklığı geçer diye düşündüm.
slm kızlar nasılsınız cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişime yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm
Kizlar
Ayrintili ultrasona kacinci haftada gidiyosunuz? Biz 18.haftadayiz.iki gun once uclu taramayi ozeldeki doktoruma goturmk icin gittim.ayrintili icin hic bir bilgi vermedi.bnmi arayip sorsam acaba ne zmn yapilicak diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onlar yazmıyoronlar için hastaneye gitmem gerekiyor dayanamadım birazdan işten çıkıp gidecem
Eki Görüntüle 1113560
Allah'ım ne büyüksün:)) muhteşem görüntüler bunlarHayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Eki Görüntüle 1113560
Ayyy damlaaa harika fotolar, harika bir deneyimmaşallah her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim kocaman olmuş hena maşallah.
Kemiklerini ölçtü mü tek tek peki? Beynine, organlarına falan baktı mı?
Gelir gelir 3 gün var sadece ama bence çikolata yemelisin benim kızım bir türlü dönmedi suratını bize belki diyorum çikolata yesem donerdi ama geçti gitti artık onun yandan profilini bile yerim ben :))
Biliyor musun dün gece tam sol tarafıma döndüm birazda karnıma ağırlık verdim sanırım kızım bir tekme attı , uykudan uyandım ve ayy dedim
Tekmelerini seveyim ben onların :) Kontrolden dönerken ciciler alınca onların resimlerini paylaş emi ... ben merak ediyorum :)
Benim kızımın daha pek bir şeyi yok 6 aydan sonra alacağım inş. Ama ailleler başladılar hazırlığa :)
Yaklaşmasın boş ver hasta olma :)
Ben önümüzdeki cuma gidicem hayırlısıyla
aaa aynı almışızBen göbüşüm çıktıkça mutlu oluyorum büyüdüğünü hissediyorum
Canım zaten yatak aşağıda olacağı için 1,5 2 yaşına geldiğinde parmaklıklardan birini çıkartıyor insanlar sanırım. iyi araştırmak lazım tabi.
Ay harika ne güzel bizim daha 10 gün var gitmemize geçmiyor günler
Canım ben 20+1 de gidicem. Doktorum kızım 5 gün ilerde gittiği için bu tarihte gidebileceğimi söyledi. Bence doktorunu arayıp sor, detaylı için randevu almak zor oluyor şimdiden almak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?