2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

oyyy yerim ağzını burnunu maşaAllah annesiiii çok güzel görünüyor resimler herşeyde yolundaymış çok şükür gözünaydın canım benim

arkadaşlar merhaba üçlü test yaptırdım internetten baktım sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı. bilgisi olan var mı bu değerler nasıl?

ay maşallah ya ne güzel fotolar bunlar ne kadar net.alalhım nazarlardan korusunn

canım benimya çok sevindim ne güzel haberlerle gel mişsin bende cumartesi gideceğim çok heycanlıyımm

Maşallah kızına teyzeleri olarak yiyebiliriz onuHerşeyin yerinde olmasına sevindim inşallah hep böyle gider.6 haziranda çağırmış geç olmuyor mu acaba beni doktor 2 haziranda git dedi o zaman da 21 haftalık oluyor.Senin ki 6 haziranda ne kadarlık olacaka tam?

ay maşallah ya ne güzel fotolar bunlar ne kadar net.alalhım nazarlardan korusunn

Evet canım net olabilmesi için birşeyler yaptı ultrasondan anlamadım ben aslında boyle değildi :)) teşekkür ederiz canımm :))

canım benimya çok sevindim ne güzel haberlerle gel mişsin bende cumartesi gideceğim çok heycanlıyımm

Cumartesi hemen gelsin bence canım ayrıntısının tadı bambaşka oluyormuş kızını izliyorsun saatlerce ve her noktasına bakıyorlar kızının Ranbime şükürler olsun ki boyle şeyler gelişti ve kızımı görebildim :)

arkadaşlar merhaba üçlü test yaptırdım internetten baktım sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı. bilgisi olan var mı bu değerler nasıl?

Hiç bir fikrim yok canım ikili testin nasıl çıkmıştı? Doktorunu arayıp sorsan?

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah'ım ya nasıl bir mucize bu resmen herşeyi belli ne mutlu sana herşeyi de yolundaymış maşallahSonuna kadar böyle olsun inşallah.Sen atlattın darısı bizlerin başına artık

aslında bu gün çağirdı dr eşim hasta oda dr gidecek alışveriş yapcam o yüzden cumartesi gideceğim iple çekiyorum ya bir an önce gelsin cumartesii

Allah'ım ya nasıl bir mucize bu resmen herşeyi belli ne mutlu sana herşeyi de yolundaymış maşallahSonuna kadar böyle olsun inşallah.Sen atlattın darısı bizlerin başına artık

Sizler için dua ediyorum inşallah herkes normal normal sonuclar alacak. Dimi Rabb'ime şükürler olsun boyle birşeyi bulup çıkartana da bugünleri gösteren Rabb'ime de. Herseyi belli ya ağzı burnu kulakları göz şekilleri kızım diyorum ya küçüçük bir şeyden nasıl bir mucize oluşuyor düşüncesi bile insanı farklı boyutlara götürüyor

aslında bu gün çağirdı dr eşim hasta oda dr gidecek alışveriş yapcam o yüzden cumartesi gideceğim iple çekiyorum ya bir an önce gelsin cumartesii

Gelir gelir 3 gün var sadece ama bence çikolata yemelisin benim kızım bir türlü dönmedi suratını bize belki diyorum çikolata yesem donerdi ama geçti gitti artık onun yandan profilini bile yerim ben :))

Biliyor musun dün gece tam sol tarafıma döndüm birazda karnıma ağırlık verdim sanırım kızım bir tekme attı , uykudan uyandım ve ayy dedim
Tekmelerini seveyim ben onların :) Kontrolden dönerken ciciler alınca onların resimlerini paylaş emi ... ben merak ediyorum :)
Benim kızımın daha pek bir şeyi yok 6 aydan sonra alacağım inş. Ama ailleler başladılar hazırlığa :)
Yaklaşmasın boş ver hasta olma :)
Ben önümüzdeki cuma gidicem hayırlısıyla

bende 3 kilo aldım canım ama şişko göbüşüm var

aaa aynı almışız Ben göbüşüm çıktıkça mutlu oluyorum büyüdüğünü hissediyorum

Canım zaten yatak aşağıda olacağı için 1,5 2 yaşına geldiğinde parmaklıklardan birini çıkartıyor insanlar sanırım. iyi araştırmak lazım tabi.

Ay harika ne güzel bizim daha 10 gün var gitmemize geçmiyor günler

Canım ben 20+1 de gidicem. Doktorum kızım 5 gün ilerde gittiği için bu tarihte gidebileceğimi söyledi. Bence doktorunu arayıp sor, detaylı için randevu almak zor oluyor şimdiden almak lazım.

onlar yazmıyor onlar için hastaneye gitmem gerekiyor dayanamadım birazdan işten çıkıp gidecem

evet canım göster bizede haber ver.yolundadır herşey inşallah merak etme.zaten ikilinde sorun cıkmamıştı değilmi??ikili daha güvenilir bir test zaten??

Ayyy damlaaa harika fotolar, harika bir deneyim maşallah her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim kocaman olmuş hena maşallah.

Kemiklerini ölçtü mü tek tek peki? Beynine, organlarına falan baktı mı?

Allah'ım ne büyüksün:)) muhteşem görüntüler bunlar 41 kere maşallah bu arada söylemeden edemicem kızının çok güzel bir burnu var ağzını da açmış yavrucuk:)) acıkmış mıydı yoksa annesi yüzü artık baya şekillenmiş, benim oğluşum da böyle olmuştur hemen hemen:))) cumartesi saat 3 de göreceğiz inşallah, kamuran benden önce görecek, onun görüntülerini de merakla bekliyorum:)

Ayyy damlaaa harika fotolar, harika bir deneyim maşallah her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim kocaman olmuş hena maşallah.

Kemiklerini ölçtü mü tek tek peki? Beynine, organlarına falan baktı mı?

Evet beynine beyninin içinde beyinciklerdi sanırım boyle iki tane birsey gösterdi onlara falan herseyine tek tek damarlara baktı tüm organlarına baktı parmaklarına baktı ayaklarına ayak parmaklarına herseye baktı ya dediğin gibi müthiş bir deneyimdi. Çok teşekkür ederiz teyzesi :)) hatta organlarında tek tek fotoğrafları var ama hiç birsey anlamıyorum ben o fotoğraflardan o yüzden koymadım. Hala cok heyecanlıyım cok baskaymış bu ultrason :)

Gelir gelir 3 gün var sadece ama bence çikolata yemelisin benim kızım bir türlü dönmedi suratını bize belki diyorum çikolata yesem donerdi ama geçti gitti artık onun yandan profilini bile yerim ben :))

tatlı cadı yesinler onun yan profilini canım ya eşim 12 haftadan beri görmedi hep yanlız gittim babası çok özledi cumartesiyi heycanla bekliyoruz cuma günü erkenden uyurum ki hemen sabah olsunn sağol canım yerim hareketlensin paşam

paylaşırım canım ama geç gelebilirim çünkü çok işimiz var ama mutlaka paylaşağimm

işallah iyi haberlerle gelirizz

işallah günler bir an önce gelip geçerde kucağimiza alırız bebişlerimizi böyle arkadaşlar konturolden gelip resim felan paylaşınca heycanlanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…