Selam , canim anladigim kadariyla bu igne seni cok strese sokuyor, bide 9 ay boyunca kullanacaksin. Benim onerim senden baskasi yapsin, mesela esin yapsin . Ona gorev ver, her aksam yatmadan yapsin, kendin acitirsin ama esler cok nazik yapiyor, 1 ay bende igne yapmistim ordan biliyorum, kaniyordu falan, sonra esim yapmaya basladi inan cok rahatladim...
bir seydaha onermek istiyorum, gecmis hikayeni bilmiyorum ama, genetik testinde kan pihtilasmasi ciktigi icin kullaniyorsun dimi ? simdi genetik testinde pihtilasma cikti diye doktorlar hemen igne veriyor herkeze turkiyede , bu yanlis aslinda. Benim dusuk ve dis gebelik olmustu amerikada , yain turkiyede bir prof. doktora gittik genetik sonucu kanda pihtilasma cikti, bundan sonra igne yapacaksin hamile olunca dedi 7 ay once. neyse simdi ben hamile kaldim, amerikada yasiyorum . Burdaki doktorlarima soyledim, turkiyede doktorum igne kullanmami soyledi diye, ikna etmeyi calistim igne vermesi icin ..testleri flan gosterdim. Burdaki doktorlar biz cok cok riskli hastalar olmadan burda igne vermiyoruz dedi, oncelikle turkiyede yapilan testlerde eksiklk var, sana tekrar yapalim,bakti inceledi kagitlari eksik testler dedi, ve test yaptik , test sonuclarini korkarak bekledim, gecen sonuclar cikti, ve ige kullanmana gerek yok testler cok iyi cikti dedi... aspirinide turkiyedeki doktorum kullan demisti , oyuzden devam ediyorum, ama amerikadaki doktorum bir sakinca yok kullabilirsin dedi ve guldu:) aslinda aspirene bile gerek yok dedi burdaki doktorum..
buarada abim genetikci benim , o da , genetik testinin 5 lisi ve 12 li testi oluyor dedi, iyi ve kesin cozum almak icin 12 li test yaptirmak gerekiyor demisti bana.
sana 5 limi 12 limi test yapildi onu biliyormusun acaba?
biliyorum cok uzun yazdim ama belki yardimci olabilirim diye soyluyorum, cunki cektigin aciyi ancak hergun igne yapanlar bilir. acini anlayabiliyorum...
Daha 7 haftalik hamilesin, o siskinlik benim 9.haftaya kadar surmustu malesef:)) sanki hic gecmeyecek sanmistim. pantolonlarim bile dugmeleri olmuyordu, ama simdi gecti. merak etme seninde gecer :)) gecmis olsun