- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
ılkım sezeryan zaten yıne sezeryan olacagım. Benım bırde dusugum var
umarım buda saglıkla dogar.
İyi düşün canım, ne güzel bir yavrun var, inşallah bu da sağlıklı ve dünyalar güzeli olur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılkım sezeryan zaten yıne sezeryan olacagım. Benım bırde dusugum var
umarım buda saglıkla dogar.
Teşekkür ederiz canımAlıntıdır kızlar yalnış anladım sanırım sizleri,
Grip aşısı (ilk 12. haftadan sonra), kuduz aşısı (Risk oluşmuş ise antikorları ile birlikte uygulanabilir), Hepatit B aşısı (Risk faktörü var ise 0, 1, 6 aylarda tek doz yapılır. Risk yok ise gerek yoktur (sağlık çalışanları vb.)), Difteri-tetanoz (Tetanoz aşısı gebeliğin 20-24. haftalarında) gebelikte güvenle yapılabilir. . Aile hekimleri bu konuda size yardımcı olacaktır.
Yaptırdım canım 12. haftada gel dediler.
muayene 78 tl .Testler için bir 45 bir 20 tl verdim. Kahraman bey diye bir doktor var izmir'de o mesela 200 tl ama 1 ay içinde gelince yine para almıyormuş. Ben 15 günde bir kontrole gidiyorum.
Alıntıdır kızlar yalnış anladım sanırım sizleri,
Grip aşısı (ilk 12. haftadan sonra), kuduz aşısı (Risk oluşmuş ise antikorları ile birlikte uygulanabilir), Hepatit B aşısı (Risk faktörü var ise 0, 1, 6 aylarda tek doz yapılır. Risk yok ise gerek yoktur (sağlık çalışanları vb.)), Difteri-tetanoz (Tetanoz aşısı gebeliğin 20-24. haftalarında) gebelikte güvenle yapılabilir. . Aile hekimleri bu konuda size yardımcı olacaktır.
iyi düşün canım, ne güzel bir yavrun var, inşallah bu da sağlıklı ve dünyalar güzeli olur:)
Bana inanılmaz zor geliyor zaten normal doğum :s
canım şimdi ilk haftalar 15 de bir gidiliyor ama daha sonra ayda 1 e inecek ta ki son haftalara kadar.
Cok saol canım baya açıklayıcı olmuş :) 10-12 saat sürüyor mu annemmm cok korkuyorum ben bu normal doğumdan sanki onu yaparsam o masadan kalkamayacakmışım gibi geliyor bilmiyorum neden boyle ama bilinçaltım normal doğumla ilgili cok kotu
ne aşısı yapacaklarını da bilmiyorum tetenoz mu acaba?
Bilmiyorum ki söylerler herhaldeZaten sağlık ocağındaki hemşire arıyo bilgi verirler
![]()
öyle mi canım ben de buradan bakıyorum bir çok arkadaş ayda bir gidiyor ama benim bir önceki kürtajdan dolayı risk var diye 15 güne bir çağırıyor ileride ayda bire düşecekse o zaman belki medicale devam ederim .sağol canım bilgi için .
evet çok ta ilgililer dimi :) ama ben doktoruma sormayı düşünüyorum yinede
Aaa hemen hemen seninle ayniyim benimde iki gunum kaldi 8 haftanin bitmesine.Allah yardimcin olsun.
Sent from my GT-I9100 using Kadınlar Kulübü mobile app
Çok teşekkür ederim canım, biran önce o günler gelsin çok güzel duygular. Karnına o kadar baskı yapması çok ilginç :) Ben cumartesi gittiğimde 10+3 olcam inşallah hareketlerini görebilirim. Çok açıklayıcı olmuş yazın sağol![]()
İnşallah canım inşallahevet görürsün allahım kıpır kıpr oluyorlar resmen sıçrıyordu. Birde ultrasona girmeden önce bişeyler ya tatlı çikolata falan enerji tavan yapsın :)
en tehlikeli haftalar ilk 12 hafta o yüzden sık çağırıyorlar aslında risk yoksa ayda 1 bile gidiliyor benim doktorum 6 haftada baktı 10 haftaya gün verdi. İleriki haftalarda bir sıkıntı hissedersen arada gidilir ama rutin kontroller ayda1 inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın
Tetanozmuş canım![]()
evet yinede doktora sormamız gerekiyo bence deYanlış bişey yapmasınlar yapmazlar diye düşünüyorum ama tedbirli olmak lazım
çok ilgililer canııımm
hemşire biraz asık suratlıydı pek sevmedim:)