2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Alıntıdır kızlar yalnış anladım sanırım sizleri,

Grip aşısı (ilk 12. haftadan sonra), kuduz aşısı (Risk oluşmuş ise antikorları ile birlikte uygulanabilir), Hepatit B aşısı (Risk faktörü var ise 0, 1, 6 aylarda tek doz yapılır. Risk yok ise gerek yoktur (sağlık çalışanları vb.)), Difteri-tetanoz (Tetanoz aşısı gebeliğin 20-24. haftalarında) gebelikte güvenle yapılabilir. . Aile hekimleri bu konuda size yardımcı olacaktır.

Grip aşısı (ilk 12. haftadan sonra), kuduz aşısı (Risk oluşmuş ise antikorları ile birlikte uygulanabilir), Hepatit B aşısı (Risk faktörü var ise 0, 1, 6 aylarda tek doz yapılır. Risk yok ise gerek yoktur (sağlık çalışanları vb.)), Difteri-tetanoz (Tetanoz aşısı gebeliğin 20-24. haftalarında) gebelikte güvenle yapılabilir. . Aile hekimleri bu konuda size yardımcı olacaktır.
Teşekkür ederiz canım;) Benim de bilgim yok sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım 12. haftada tekrar görmemiz gerekiyo dediler ama aşıdan bahsetmedi, demir ilacına başlıcaz dedi. Ben zaten kullanıyorum kansızlık çıktığı için doktorum başlattı bile.

muayene 78 tl .Testler için bir 45 bir 20 tl verdim. Kahraman bey diye bir doktor var izmir'de o mesela 200 tl ama 1 ay içinde gelince yine para almıyormuş. Ben 15 günde bir kontrole gidiyorum.

canım şimdi ilk haftalar 15 de bir gidiliyor ama daha sonra ayda 1 e inecek ta ki son haftalara kadar.

hımm bunu bilmiyordum cnm sağol ben kayıt ve testlerimi yaptırdığım gün , kağıda yazdı şu gün geleceksin dediler

canım şimdi ilk haftalar 15 de bir gidiliyor ama daha sonra ayda 1 e inecek ta ki son haftalara kadar.

öyle mi canım ben de buradan bakıyorum bir çok arkadaş ayda bir gidiyor ama benim bir önceki kürtajdan dolayı risk var diye 15 güne bir çağırıyor ileride ayda bire düşecekse o zaman belki medicale devam ederim .sağol canım bilgi için .

Cok saol canım baya açıklayıcı olmuş :) 10-12 saat sürüyor mu annemmm cok korkuyorum ben bu normal doğumdan sanki onu yaparsam o masadan kalkamayacakmışım gibi geliyor bilmiyorum neden boyle ama bilinçaltım normal doğumla ilgili cok kotu

ilk doğum biraz uzun sürüyormuş ama kişiye göre de değişiyor benim annem 3 -4 saatin içinde doğum yaptım demişti. Ben epudral sezeryen yaptırdım sonrasında bikaç gün çok sıkıntın oluyor kocaman kesik başkasına muhtaç zavallı oluyorsun ama çabuk toparlıyorsun :21::21::21:

öyle mi canım ben de buradan bakıyorum bir çok arkadaş ayda bir gidiyor ama benim bir önceki kürtajdan dolayı risk var diye 15 güne bir çağırıyor ileride ayda bire düşecekse o zaman belki medicale devam ederim .sağol canım bilgi için .

en tehlikeli haftalar ilk 12 hafta o yüzden sık çağırıyorlar aslında risk yoksa ayda 1 bile gidiliyor benim doktorum 6 haftada baktı 10 haftaya gün verdi. İleriki haftalarda bir sıkıntı hissedersen arada gidilir ama rutin kontroller ayda1 inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın

evet çok ta ilgililer dimi :) ama ben doktoruma sormayı düşünüyorum yinede

evet yinede doktora sormamız gerekiyo bence de;) Yanlış bişey yapmasınlar yapmazlar diye düşünüyorum ama tedbirli olmak lazım;) çok ilgililer canııımm;) hemşire biraz asık suratlıydı pek sevmedim:)

Çok teşekkür ederim canım, biran önce o günler gelsin çok güzel duygular. Karnına o kadar baskı yapması çok ilginç :) Ben cumartesi gittiğimde 10+3 olcam inşallah hareketlerini görebilirim. Çok açıklayıcı olmuş yazın sağol;)

evet görürsün allahım kıpır kıpr oluyorlar resmen sıçrıyordu. Birde ultrasona girmeden önce bişeyler ya tatlı çikolata falan enerji tavan yapsın :)

en tehlikeli haftalar ilk 12 hafta o yüzden sık çağırıyorlar aslında risk yoksa ayda 1 bile gidiliyor benim doktorum 6 haftada baktı 10 haftaya gün verdi. İleriki haftalarda bir sıkıntı hissedersen arada gidilir ama rutin kontroller ayda1 inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın

inş.Biraz sorunlu başladı ama sonu güzel olur inş.Rubellam sınırda çıkmıştı ,onu atlattık ,plasentaya çevresin çok hafif kanama ,zaten mide bulantıların bahsetmeyeyim bile...umutla bekliyorum sorunsuz endişesiz sadece beklemenin olduğu günleri.inş. senin de hamileliğin çok güzel geçer

evet yinede doktora sormamız gerekiyo bence de;) Yanlış bişey yapmasınlar yapmazlar diye düşünüyorum ama tedbirli olmak lazım;) çok ilgililer canııımm;) hemşire biraz asık suratlıydı pek sevmedim:)

aaaaaaaa herkes öyle değildir bana gel sen bak ben asık suratlı değilim

Back
X