Kızlar dayanamadım ve acile gittim muayane oldum ultrason cihazı ve doktor kötü olmasına rağmen bebeğimin kalb atışını görünce doktoruda o kötü ekranıda öpesim geldi oh rahatladımmmm:))))
canım senin adına çok sewndm. ne güzel rahatlamışsın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dayanamadım ve acile gittim muayane oldum ultrason cihazı ve doktor kötü olmasına rağmen bebeğimin kalb atışını görünce doktoruda o kötü ekranıda öpesim geldi oh rahatladımmmm:))))
ne güzel fazladan bir odanız varmış öyleyse, bende küçük bir beşik istiyorum odama koyucam ( Rabbim izin verirse )ilk başlarda sonra oda yapayım diyorum genç odası gibi olabilir
Evet günde en az 8 bardak içmen gerekiyor bebeğinin sağlığı için. Sanada hayırlı cumalar canım
Ben de daha hiçbişey almadım ne kendime ne de bebişe ama bu haftasonu kendime 15 inde de bebişe küçük bişey alayım diyorum :) Tabi herşey yolunda gider inşallah...
Ben oda yapacağım, ne kadar gerekli bilemiyorum ama içimde kalmasın, o kadar her gün iğne oluyorum, tüm güzelliklerinden ve heyecanından da faydalanmak istiyorum :)
Allah hepimize bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabına astığımız günleri de gösterir inşallah...
Olur tabi canım, zaten şimdi yapılan odadan bebek bişi anlamayacak. Büyüdüğünde genç odası onu daha çok mutlu eder :)
biliyomusun ben hep bunu hayal ediyorum ( inş gerçek olur ) bebişin kıyafetlerini en güzel deterjanlarla yıkayıp ütüleyip hazırlık yapacağım günler Allahım ne olur yardım et bize
Kızlan ben daha ne kendime nede bebişe bişey almadım , biraz beklemek istiyorum tabi dayanabilirsemfakat kendime kısmet olursa haftasonu alışveriş yapacağım pantolonlarım rahatsız etmeye başladı artıkın . Kısmet olursa bebiş için acele etmeyim diyorum 6. ayda falan toptan almak istiyorum , bu arada siz oda yapacakmısınız kızlar?
Canım ben de çok korkuyorum çok kilo almaktan
Ama haklısın bu hafta sonu kendime alıyım bişiler,artık bebek mi daha çok rahat eder ben mi tartışılır :)))
Canım ben de çok korkuyorum çok kilo almaktan
Ama haklısın bu hafta sonu kendime alıyım bişiler,artık bebek mi daha çok rahat eder ben mi tartışılır :)))
bende bişiy almadım ama zor tutuyorum kendimi ama eşimle beraber alalım diyorum ilk kıyafetini sonra yığıcam eve zaten düşünürken bile kendimden geçebiliyorum Allahım bu nasıl bi duygu yarabbiimmmmmayyy o oda için türlü türlü fikirlerimiz var biz 1 sene önce ev alıp taşındık ve 1 odasını hiç düzmedik perdesi bile yok uyduruktan perdesi var. inşallah cinsiyetini öğrenince bebeğimize en güzelini yapıcaz büyük bi özenle :))
Peki nasıl olacak şimdi diyelim aldım bi pantolon ee 2 ay sonra biraz daha büyüyecek karnım (inşallah Allah'ım) o zaman bi daha mı alacağız ?
Şimdi alacağımız pantolon vs. kaç ay idare ederki bizi. Eşim alalım rahat bişiler ebbeği de rahatsız ediyosundur diyo ama ben de daha yolun başındayım şimdiden hamile kıyafetine geçersem ne biliyim karnım büyüdükçe nasıl başa çıkacağım :)))
ne güzel fazladan bir odanız varmış öyleyse, bende küçük bir beşik istiyorum odama koyucam ( Rabbim izin verirse )ilk başlarda sonra oda yapayım diyorum genç odası gibi olabilir
bende çok zor tutuyorum kendimi. Üstelik bu hafta sonu alışverişe gitmek istiyorum dayanabilirsem almıyacağımbizimde 1 oda var hiç birşey almadım sadece 1 çekyat var o kadar herşeyi bebeğe endeksledik bakalım hayırlısı olsun
Biz bu eve tasindifimizdan beri 1 oda yatak odamiz bi oda hic bitmeyen misafirlerimiz icin misafir odasi:) 3. Odayi da hep bebek odasi olarak hayal ettim ve orayi hic doldurmadim sadece spor aletlerimiz ve kucuk bi dolap var odada ...Allah nasip eder de bebisimiz bizle olursa hayallerimdeki gibi bi oda yapmak istiyorum onaa hatta kanal d deki evim sahane programi istanbul disina cikiyo olsa onlari aricam da maalesefo yuzden kendi hayal gucumu kullanmak zorundayim bizim minnak icin:)
cnm ya aynen bizimde öyle misafir olmadığında küçük odada oturduk hep ama ben o odaya hiç bişey almak istemedim Rabbim bebişimiz için diizayn etmeyi nasip etsin inş. kendi hayal gücünü kullan boşver evim şahaneyi o da bide büyük se ooooo deyme keyfine. ben hyl mobilya ( tam yazmadım reklam olmasın diye) oranın mobilyalarını çok beğeniyorum bak sende incele istersen
bende çok zor tutuyorum kendimi. Üstelik bu hafta sonu alışverişe gitmek istiyorum dayanabilirsem almıyacağımbizimde 1 oda var hiç birşey almadım sadece 1 çekyat var o kadar herşeyi bebeğe endeksledik bakalım hayırlısı olsun
Evet evett oda cok buyuk istedigim herseyi alip rahat rahat sigdirabilirim:)
Hemen bakiyorum mobilyalara canim:)
o daha ne odada büyükmüş ,bizim oda küçük ama güzel havadar camı falan geniş . bende oraya göre bişey ler düşünücem bakalım inş hangi mobilya olduğunu anladın dimi hyl mobilya aralarına a harfini ekle![]()
hayırlısıyla herşeyi halledicez arkadaşım. hele bi öğrenelim cinsiyetlerini ondan sonra hiç alamıcaz alışverişten kendimizii :) ananesi babannesi şimdiden başladı battaniye örmeyee :)