2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kuzum benimde lökosit 6 çıktı idrarında enfeksiyon var dedi geçmezse bebeğini kaybedersin demişti gittiğim devlet hastanesinde ki doktor ilaç verdi içmez olaydım tabi midem altüst oldu o ilaçla ama senin lökosit daha fazlaymış sana sadece su demiş valla bu devlet hastanelerinden nefret eder oldum iyice Allah'tan bu hafta kendi doktorumla muanede var. Bu araa hamile taytlarımı ben defacto dan aldım

Selam kizlar..Yazdiklarinizi okudum,benm lökosit değerim 106 cikti.Idrar yollarimda enfeksiyon cikti.Doktorum idrar kulturu istedi.
Bu hafta sonuclarimi alicam.Ama gittiğim doktorum bana bu durumun tehlikeli olmadigini ve enfeksiyonun tam olarak neyden kaynaklandigini öğrenip antibiyotik vereceğini söyledi.Idrar testi yapılırken buna vajinal akintinin bulasmis olabileceğini söyledi.Simdi sizin değerlerinizle benimkini karsilastirdigimda ne yapacagimi sasirdim :18::18:
Kendimi cok kotu hissettim ve doktorumu aradim.Panik yapma sakin,kesinlikle korkulacak bisey yok dedi.
Insallah saglikla sıhhatle bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur:49::49:

Selam kizlar..Yazdiklarinizi okudum,benm lökosit değerim 106 cikti.Idrar yollarimda enfeksiyon cikti.Doktorum idrar kulturu istedi.
Bu hafta sonuclarimi alicam.Ama gittiğim doktorum bana bu durumun tehlikeli olmadigini ve enfeksiyonun tam olarak neyden kaynaklandigini öğrenip antibiyotik vereceğini söyledi.Idrar testi yapılırken buna vajinal akintinin bulasmis olabileceğini söyledi.Simdi sizin değerlerinizle benimkini karsilastirdigimda ne yapacagimi sasirdim :18::18:
Kendimi cok kotu hissettim ve doktorumu aradim.Panik yapma sakin,kesinlikle korkulacak bisey yok dedi.

Bana da enfeksiyon var dedi dediğim gibi bende senîn ki benden yüksekkn neden sana normal dedide bana ilaç verdi anlamadım. Ben Kültür'de yaptırım cok az miktarda lökosit var yazıyordu kağıtta korkma bence normaldir zaten amilelikte ister istemez bu değer artıyormuş da bana neden antibiyotik verdi anlamıyorum ben bu doktorları valla kim ne derse desin bizim buradaki devlet hastanesinde doktoru ben hiç sevmiyorum bundan sonrada gitmem o doktora benim doktorum bana yeter korkma snde kuzum birsey yoktur Allah'ın izni ile

Bana da enfeksiyon var dedi dediğim gibi bende senîn ki benden yüksekkn neden sana normal dedide bana ilaç verdi anlamadım. Ben Kültür'de yaptırım cok az miktarda lökosit var yazıyordu kağıtta korkma bence normaldir zaten amilelikte ister istemez bu değer artıyormuş da bana neden antibiyotik verdi anlamıyorum ben bu doktorları valla kim ne derse desin bizim buradaki devlet hastanesinde doktoru ben hiç sevmiyorum bundan sonrada gitmem o doktora benim doktorum bana yeter korkma snde kuzum birsey yoktur Allah'ın izni ile

Cevabin için cok teşekkürler cnm bnm :34:
Ben devlet hastanesinde test yaptirmistim.Sonucumu veren doktor ilaç yazalim demişti banada.
Ama ozel hastanede gittiğim kendi doktorum bi bekleyelim dedi.
Kendi doktorum cok fazla ilaç verme taraftari değil,onun için direkt enfeksiyonun hangi bakteriden kaynaklandigini görmek istedi once.
Carsamba gunu idrar kulturu sonucumu aldigimda ona gore ilaç vermesi gerektiğini söyledi.
Umarim cok cabuk atlatiriz ve bi daha da geri gelmez bu enfeksiyon.
Ama yaklasik 1 saattir yaptigim arastirmalarda bu enfeksiyonun maalesef kendini hamilelik boyunca tekrar
ettiğini ogrenmis oldum :19: Allahin izniyle inşallah bi daha hiçbir hamiş annede tekrar etmez :54:

Nargile, ben dün b12 takviyeli bir folik asite geçtim. B12 eksikliğim yok ama doktor sakıncası olmayacağını söyledi. Çünkü bulantı nedeniyle yeterince iyot alamadığımı düşünüyorum. İyot takviyeli olan folik asit yazdı, onda b12 de varmış.

Tesekkurederim canim. Sali gunu randevum var tekrar danisicam doktoruma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, bence de doktorun haklı çünkü geçen hafta ben de tahlil verirken laboratuardaki görevli o kadar detaylı anlattı ki nasıl örnek almak gerektiğini eşimin yanında utandım bile biraz ama görüyorum ki haklıymış çünkü alınan örnek steril olmazsa hiç bir anlamı olmaz bu tahlilin dedi. Hatta şimdi sana da anlatayım nasıl istediğini: Önce idrar bölgesini suyla yıka sonra sabunlu pamuk ( laboratuarda bir avuç kadar pamuğu ıslatıp sabun sürüp verdi) ile bu bölgeyi sabunla sonra yıkamadan idrarı biraz dışarı bırak ama epey gitsin dedi sonra tahlil kutusunun kapağını açıp hiçbir yere değdirmeden örneği al ve kapağı kapat dedi, az bir örnek de yeterli olur dedi. Bu şekilde yaptım ve temiz çıktı örnek çok şükür. Enfeksiyon varsa bile korkma hamilelikte bile güvenle kullanılan antibiyotikler var canım sorun olmaz inşallah.

Cevabin için cok teşekkürler cnm bnm :34:
Ben devlet hastanesinde test yaptirmistim.Sonucumu veren doktor ilaç yazalim demişti banada.
Ama ozel hastanede gittiğim kendi doktorum bi bekleyelim dedi.
Kendi doktorum cok fazla ilaç verme taraftari değil,onun için direkt enfeksiyonun hangi bakteriden kaynaklandigini görmek istedi once.
Carsamba gunu idrar kulturu sonucumu aldigimda ona gore ilaç vermesi gerektiğini söyledi.
Umarim cok cabuk atlatiriz ve bi daha da geri gelmez bu enfeksiyon.
Ama yaklasik 1 saattir yaptigim arastirmalarda bu enfeksiyonun maalesef kendini hamilelik boyunca tekrar
ettiğini ogrenmis oldum :19: Allahin izniyle inşallah bi daha hiçbir hamiş annede tekrar etmez :54:

Evet tekrarlıyormuş benim hamilelikten önce vardı hale olunca hemen tekrarladı o antibiyotiği içtiğim için çok pişman oldum ama bidaha içmem bende zaten bol bol su iiiyorum ama geçmiyor canım ya

Bîlmiyorjm bn hiç o hareketleri duymadım henüz gaz değil biliyorum çünkü günde 2-3 kez lavaboya çıkıyorum gaz problemin oldugunda da geçiyor hemen doğal olarak :) ne yazık ki aldım 1,5 kilo ama bu bile fazla geliyor şuan için bana bende diş problemim olduğu için yiyemedim bu hafta biter bitmez doktora gideceğîm işte. Ee senşimdi erkek annesini olacaksın :)

kısmet olursa inşallah canım kaynana olacam:) 15-16 haftada kesin belli olur gecmiş olsun canım dişinin neyi var kalsiyumu eksik alma süt iç yogurt ye :56:

hadi inşallah güzel haberlerle gel kaçıncı haftadasın canım

8 hafta 6 gün canım iş beni çok yoruyo çok isteksiz gidiyorum.bütün enerjisi alıyo. Evime ćocuğuma ayırcak enerjim kalmıyo :(

amin canım inşallah... güzel günler bu günler güzel değerlendirin... bak benim kızım şu an da bu halde... hamileliğimi hatırlamıyorum desem yeri:) heveslendireyim sizi:)
bebişin büyümüş çok tatlı olmuş maşşallah benim yerime öp annesi kuzuyu benim bu hamileliğimde keyf çatacak vaktim olmuyo cadoloz bi kızım var sağolsun vakit bırakmıyo :1::1: en güzel zamanları valla bence sende bu zamanları iyi değerlendir cnm :9::9:
Dr. Bahsetmesi acaba dikkatinden mi kacti diye düşündüm...

yok cnm endişelenme bebişlerimizin keyfi gayet yerinde biz burda boşuna endişeleniyoruz diye düşünüyorum ben :1::1:

Ben de şu an seninle aynı kilodayım. Merak etme, hepsini veririz doğumdan sonra:)

Canım doktorda tartıldıysan kiloyu fazla önemseme. Sabah aç karnı çık tartıya doğru kilon o senin. Doktorda kıyafetlerimiz ayakkabılarımızda çıkıyoruz üstelik biton su içmiş ve yemek yemiş oluyoruz. Bende doktorda 48 çıkmıştım ama hamileliğe 46,5 la başladım

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

evde de doktordakinden 1 kg az çıktım canım :)) yani durum vahim, artık doğum sonrası azmedip vermem lazım , inşallah tabi... bu arada sen süper kiloyla hamile kalmışsın, en çok 62 yle falan doğuma gidersin ...

evde de doktordakinden 1 kg az çıktım canım :)) yani durum vahim, artık doğum sonrası azmedip vermem lazım , inşallah tabi... bu arada sen süper kiloyla hamile kalmışsın, en çok 62 yle falan doğuma gidersin ...

Kızlar kiloya çok takılmayın çünkü doğumdan sonra veriliyor o koşturmacada kilo milo kalmıyor. 12-15 kilo o kadar rahat verilir ki hele birde emzirirseniz 1-2 ay içinde bişey kalmaz sadece hamilelilikte çok kilo alırsanız hamileliğiniz zor geçer kilo hamileliği zorlaştırıyor

Kizlar tahlillerimde lökosit yuksek cikmis doktorum idrarini yaparken yanma veya baska sikayetin varmi dedi benimde cok sukur hicbir sikintim yok akintim bile olmaz lökosit 25 cikmis cokmu yuksek ilac veya fitil vermedi

Evet kilom azdı ama işte simdi birden kilo almaya başlayınca benimde psikolojim bozuluyor hayatımda hiç 48 kg olmamıştım şimdi 48 im ve çıldırıyorum

Back
X