Tatlım ben de tam karar veremedim.Lila olanı güzel ama o setteki sonuncu çok renkli olanı pek beğenmedim.Başka alternatifler yok mu?Ama 3 set arasından bence ya ilki yada lila olanı güzel
cok fazla secenek yoktu cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım ben de tam karar veremedim.Lila olanı güzel ama o setteki sonuncu çok renkli olanı pek beğenmedim.Başka alternatifler yok mu?Ama 3 set arasından bence ya ilki yada lila olanı güzel
kızlarrr sizce hangi 3 lü tulum daha güzelll ?
Eki Görüntüle 1185770 Eki Görüntüle 1185771 Eki Görüntüle 1185772
Canım ben ilkini ve sonuncusunu beğendim. Carter's mı bunlar?
Ooo o zaman daha acikk pembe olacaksaaa tamm benlikk cok severim:) fiyonkluyi da begendim ben ama biseyleri kombinlerken herseyi cok birbiiryle uyumlu sevmem de o yuzden cizgili agir basti...yani duvarda fiyonk mobilyada fiyonk lambaderde de mi vardi yanlis hatirlamiyosam sanki cok fiyonk fiyonk olurmus gibi geldi ama hangisini yaparsan yap cok guZel olacagina eminim cnm oda takimi cok guzell guzel gunlerde kullansin Masal'imiz insallah:)
mamas & papas canım :) herkes 1 ve 3 diyo bnm de aklım onlardaydı:)
evet işte fiyonk fiyonk bayar mı acaba :26: avize de fiyonklu lambader de fiyonklu..
Çok teşekkür ederiz teyzesi darısı sizin minnoşun başına artıkadını bilsek de adıyla hitab etsek diyorum
![]()
Bu çok güzel bence, koy sepete :)
tsk ederizz cnm aminn:)) yaaa ad konusunu hiç açmaa bunalımlardayımm kzıım isimsiz kaldı:) eşim sen seçenekleri sun önüme ben begenirsem secerim birini diyo :)
hehehe koydum gitti:)
e iyi işte bak en azından bi kademe ilerlemişsiniz :) senin seçeneklerin neler bakiim?
eşimin annesi o küçükken vefat etmiş bnde ona jest olsun diye eger istersen 2 isimli olsun bi adı annenin adı olsun demiş bulundumm hamileliğimn ilk zamanalrında:) o da cok sevindi tabii...
şimdi bi adı Selda olcak yani 2. ad olarak Selda yı düşünüyorum o yüzden ilk isim biraz kısa olsa fena olmaz yani:) yıllardır kızım olursa adını DERİN koyucam derdim huysuz kocam sevmedi:) şimdi de aklımda Ada-Azra-Duru var... daha dogrusu Ada eşimin aklında var ama bnde sevdim fena gelmiyo kulagıma...ilerde kızımla büyükada heybeliada falan diye dalga gecmezlerse tabi:)
Hmm evet bunu biliyorum sen güzel bir jest yapmıştın eşinehepsi de çok güzel canım, Ayda da güzel bir isim bak düşünebilirsin..
yok canım geçmezler, ada güzel bir isim bence
Canım cevizli tamirhane üzerinde büyük bir dükkan var. İki katlı. Üst katında bir abla var. Bebek şekerimi ve loğusa tacımı ona yaptırıcam. Aslında bi tane de bileklik yaptırmak istiyorum. Çok hoş duruyor. Ama tam kararımı veremedim. Benim istediğim modelin resmini göstericem, o yapacak tacımı. Şekere de şeker dediğime bakma, sabun yaptırıcaz biz. Kokulu kokulu çok güzel oluyor :)
kızlar doktordan geliyorum bir sürü tahlil verdim hepsi saat 4 de çıkacak.iki kez ultrasona girdim birinde tshım 4.8 çıkmıştı diye tiroidi hormon ilacı vermişti doktor 25 mg onu bitirdim acaba boğazımda nodul falan oluşumu var mı diye diğer ide normal kontrol amaçlı olan kadın doğumda oldum.o kadar şişim ki kızlar gizli tansiyondan şüphelendi Allah dan o temiz çıktı. bebişim 1142 grammış.iyi kilosu dedi ama bilmiyorum . başıda aşağıdaymış inşallah hep öyle kalır çünkü normal doğumu çok istiyorum..dört boyutlu bide fotografını aldım çok tatlı ALLAH ım herkese bu mutluluğu yaşatsın..bu kiloyla giderse acaba kaç kilo olarak doğar diye merak ediyorum bi fikriniz var mı kızlar? bide normal doğum için illa çatı muayenesi şart mı ?