ben hep bekırı düşünmeden söyledim.ayaz veya eymen dedım.yalan dıyemem cnm bn okulda bekır dıe bır çocuk vardı çok gıcıktı sevmıodum bnle ugrasrdı o yüzden bekır ve arda ısmınden hep nefret ettim ama sadece o çocuklar yüzünden.aklıma benle uğraşmaları gelıor hep.ben hala eymen Bekir dıorum.zaten formalıte cıkcak karşısına oğlun gene ıstegnı kullanır.sanıorumkı bekırıde sadece kypederın kullanır :) bnm oğlum olursa bnde zat ısmı koycam .esım babasının ısmını ıstıor Ali.ama ben koymam istemiyorum çünkü.bıde bnm adayım var oğlum olursa Allahın sevdgı kulun ısmını koycam.Muhammed ,Yusuf vs. ALİ HZ ALİ VAR AMA ben ıstemıorum ali ismini.mesela ben üveys ısmnı çok sevıorum veyselim demek ve annesı Veysel karanıyı uveysim yani veyselim dıye severmş.veysel karanı ne kadar hayırlı evlatmıs bılırsın.konuyu saptrdm galıba :) bn eymen bekır dıorum ha ıcıne sınmıorsa koyma cnm aklın ayazda kaldıysa düşün ıyıce
Canim ben hep söylerdim anne bana ismi koymam diye ama büyük konusmusum başıma geldi sif istendi diye koycam eşimi kırmak istemiyorum çünkü oda kulkanmayiz diyor hayırlısı canım artık Allah kaderini güzel yapsın