2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben hep bekırı düşünmeden söyledim.ayaz veya eymen dedım.yalan dıyemem cnm bn okulda bekır dıe bır çocuk vardı çok gıcıktı sevmıodum bnle ugrasrdı o yüzden bekır ve arda ısmınden hep nefret ettim ama sadece o çocuklar yüzünden.aklıma benle uğraşmaları gelıor hep.ben hala eymen Bekir dıorum.zaten formalıte cıkcak karşısına oğlun gene ıstegnı kullanır.sanıorumkı bekırıde sadece kypederın kullanır :) bnm oğlum olursa bnde zat ısmı koycam .esım babasının ısmını ıstıor Ali.ama ben koymam istemiyorum çünkü.bıde bnm adayım var oğlum olursa Allahın sevdgı kulun ısmını koycam.Muhammed ,Yusuf vs. ALİ HZ ALİ VAR AMA ben ıstemıorum ali ismini.mesela ben üveys ısmnı çok sevıorum veyselim demek ve annesı Veysel karanıyı uveysim yani veyselim dıye severmş.veysel karanı ne kadar hayırlı evlatmıs bılırsın.konuyu saptrdm galıba :) bn eymen bekır dıorum ha ıcıne sınmıorsa koyma cnm aklın ayazda kaldıysa düşün ıyıce

Canim ben hep söylerdim anne bana ismi koymam diye ama büyük konusmusum başıma geldi sif istendi diye koycam eşimi kırmak istemiyorum çünkü oda kulkanmayiz diyor hayırlısı canım artık Allah kaderini güzel yapsın

Ben geldimmm..doktr herseyin normal oldugunu soyledi.3.100 gr mis yakisikli oglum :) eli kulaginda heran dogabilir dedi. Haftaya carsamba cagirdi gulerek ..hem heyacan hem korku saldi galiba beni degisik duygulardayim :))

ohh ne güzel büyümüş maşallah ona, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Ekim anneleri merhaba, nasılsınız? nasıl gidiyor, heyecan var mı? :)

bu arada gogsunuze yara olmaması ıcın krem kullanıyor musunuz?
lansinoh kullanıyorum hemen hemen her gece düzenli sürmeye çalışıyorum, işe yarıyor bence ilk zamanlar kuru sert gibiydi uçları şimdi yumuşattı baya..

lansinoh kullanıyorum hemen hemen her gece düzenli sürmeye çalışıyorum, işe yarıyor bence ilk zamanlar kuru sert gibiydi uçları şimdi yumuşattı baya..
pekı nasıl kullanırsun?? bende baslayacamda ,
bıde nezamandır kulanıyorsun

ben 32. haftadayım su an :KK23:

guldurdun benı ya.aslnda pakıze ismini begenmıoruz ama arastr bak eskı ısımlerın anlamları oyle guzel kı.eskıler bıZden kat kat ıı bılıor aslndada işte.bzde iki ısım ıstemıoz babası cok katı bu konuda.ancak ela gbı ısmı olursa sonuna su yada nur koyarmıs kı bncede haklı ıkı ısım zor oluor.bnm soyısmım cok uzundu oss lerde sınavlarda ve ınsanlardan cok cektım.galba elif koyarz.senın oglusuna ne koyuyon
Oyle ama suslu pakize derler :) elif guzel isim canim zeynep de oyle oturun dusunun esinle bi guzel. Biz eymen koyucaz canım.

Ben de onu alacağım sanırım canım. Dediğin gibi kılıfının çıkması güzel. Çok sağol.

Güldürdün beni dewy ya :KK71: Ben can havliyle elime ne geçtiyse onu sürdüm ve çoooook rahatladım. Katı kakao yağı kullanıyorum çatlamayım diye. Gecenin bir vakti acıdan kıvranırken oraya da sürüverdim. Hatta komik olacak ama yağlı pamukla tıkaç gibi yaptım, içeri ittirdim. Sabah çok iyiydim. Zeytinyağı ve at kestanesi kullanırdım önceden ama kakao yağının en önemli özelliklerindenmiş hemoroide iyi gelmesi. Benim keşfim tamamen içgüdüsel :KK48:

Demem o ki hemoroid varsa kakao yağı candır :KK31:

Kabızlığa da bol kavun yedim, üstüne su içtim. Kendimi 2 saat sonra wc de buldum. Bu da tamamen içgüdüsel oldu :)
evet cnm kakao yağı herseye mucıze.bnde elıme gecen yağı surdum iyileşme ye baslaynca bır baktım çörekotu yağıymış kı hadıs var.çörekotu her derde devaymıs.organık olarak çörekotu,kakao yağı,kantoron yagıda çok ıyınıs unutmayn,sirke,deniz tuzu.bunların hepsi can.sukurler olsun Rabbıme verdgı nimetler ıcın :)

ayazı severım ama bu sıralar çok moda oldu oda ya.bırde anlamı soğuk demek ya o braZ bnı dusundururdu.eymen de güzel ama anlamnı blmıorum ne demek.eymende bıraz zor soylenıor sankı heyy men gbı gelıor.anlamına rağmen ayaz daha hoş gelıor kulağıma

Biz eymen koyucaz canim ismini anlami daha hayirli ugurlu talihli anlamina gelio.

İnşallah ayarlarsın da daha fazla oğlunla kalırsın. Yerimize gelenlerin kafalarının basmamaları bizim sorunumuz değil. Şahsen ben ne halleri varsa görsünler diyorum:)

Insallah canim insallah ayarlarim.
Aynen öyle ama donunce toparlamak bana düşecek kafasi 1gr basiosa bende bisiy bilmiorum asalak gibi yasamislar isi ogrenmek yerine odayı degistireyim cok Kötü duruo dedi daha ilk gunden. Donmeye korkuyorum neyle karsilasacagimi bilmiorum tahmin edemiorm :)))

Canim ben hep söylerdim anne bana ismi koymam diye ama büyük konusmusum başıma geldi sif istendi diye koycam eşimi kırmak istemiyorum çünkü oda kulkanmayiz diyor hayırlısı canım artık Allah kaderini güzel yapsın
evet büyük konusmıcaksn asla.bende ne büyük konstuysam basıma gelırdı artık konuşmamaya calısıorun ve her cümlenin sonuna inş eklenmlı.yanı ben gelcem dglde gelcem inş denmelı.her ne ısım koyarsan koyvAllah oğlunu hayrlı kul,evlat ,baba eylesın inş.bunu can gönülden diledım

:) evet valla organik takıntım var, çok şükür benimki geçti ama kabız olursam zorluyor,çörek otuda mucize bitki

Canım sen bebek bezi seventh generation mı almıştın? Joker baby de gördüm, 36 lı yenidoğan paketi 54 tl. Ama kullanan birini tanımıyorum hiç, pişik yapar mı falan sorular var aklımda.

Hmm.. ben 36dayım.. dönmez sanırım artık.. doktor pek ihtimal vermiyor zaten..
Canım bence karamsar olma gerçekten bebişlerin napackları belli olmuyo benim yakınımda kaç kisiye bebek dönmemş sezeryan dedler ama sancı tutp hastaneye gttgnde dönmüş bebek ve normal yapyo ve kimine de normal olcak deyip doguma aldklarnda ters döndugundn sezeryan olanlarda oldu . Bebişler dogum sancısı başladgnda dönme ıhtimalleri olabiliyo o yüzdn takma kafana döner inş daha :)

Merhaba Arkadaslar, Benim bugun kontrollrum vardi mide bulantilarim ve bas dönmesiyle ugrasiyorum. Neyseki tahliler iyi cikti.
Hemsireme kordon bagi ( göbek ) iligili Anne Karninda bebek ölumleri hakkinda sorularim oldu , kandincagiz bana guldu , bunun olmasi hemen hemen imkansiz cunku göbek baginin cok elastisk yumusak bir doku oldugunu bunun olamayacagini anlatti. Bunu da nerden duydun dedi , Tabii bende Turkiyedeki doktorlardan, arkadaslarimdan duydugumu söyledim ve ekledim; bu göbek (kordon)bagi hikayesiyle az sezaryan ve erken doguma karar vermiyolar dedim .
Sizleri belki rahatlatir umuduyla.:KK66:
Bebegimin Muhtemel dogum tarihi 16 Ekim

Merhaba Arkadaslar, Benim bugun kontrollrum vardi mide bulantilarim ve bas dönmesiyle ugrasiyorum. Neyseki tahliler iyi cikti.
Hemsireme kordon bagi ( göbek ) iligili Anne Karninda bebek ölumleri hakkinda sorularim oldu , kandincagiz bana guldu , bunun olmasi hemen hemen imkansiz cunku göbek baginin cok elastisk yumusak bir doku oldugunu bunun olamayacagini anlatti. Bunu da nerden duydun dedi , Tabii bende Turkiyedeki doktorlardan, arkadaslarimdan duydugumu söyledim ve ekledim; bu göbek (kordon)bagi hikayesiyle az sezaryan ve erken doguma karar vermiyolar dedim .
Sizleri belki rahatlatir umuduyla.:KK66:
Bebegimin Muhtemel dogum tarihi 16 Ekim
bnm ablam son anda kordon bebegin boynuna dolandgı ,yukarı cektgı aşağı ınemeyıp açılma saglayamadgi ve çocugn kalp atışları yavasladgı içim acil sezeryana alndı.bunlar smdı yalanmıydı yani

Back
X