Sür bence canım. Olana etki etmeyebilir ama yenisini engeller belki.
Ayyyy ne güzel olur öyle eşiyle, bebişleriyle. Komşunun çapkın çaktırmadan bizim bahçeye girip, kızımızla sevgili olmuşlar :) 5 tane çoooook tatlı bebeğimiz oldu. Dağıttık yavruları. Çok üzücü oldu ayrılması, resmen travma yaşadım. Sonra da kısırlaştırdı babam kızımızı.
Sağolasın teyzesi, hepimizin evladı şansıyla, sağlığıyla, bereketiyle büyüsün inşallah.
Ev sahibinin öyle bir hakkı yok ki. Seni ilgilendirmez de geç. Ona neymiş gelen gidenden. Bizim de ev sahibi gider ayak bizi çok kızdırdı. Yok efendim niye çıkıyormuşuz yaz başında, hiç olmazsa Eylüle kadar kalsaymışız, oğlunu evlendirecekmiş, paraya ihtiyacı varmış. İstediğimiz tarihte çıkamazmışız, hangi ay kiraya girdiysek o ay çıkacakmışız falan filan. Eşim de "Şubatta girdik, şubata kadar kira ödemeden duralım istersen. Şubatta boşaltırız evi ya da istersen şimdi evinin içine .ıçıp çıkalım, sen tercih et." dedi. Tırstı sonra, özür diledi durdu. Üstelik de 3 ay önceden insanlık edip, haber verdik çıkacağımızı. Sen oğlunu evlendireceksin diye oturmadığım eve aylarca niye kira vereceğim ben? Düşüncesiz mantıksız yaratık. Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin. Kiracı olmak sıkıntı.