Hamileliğimin başlarında jokerbaby mağazasından öylesine anne sırt çantası bakmıştım, aklım o çantada kalmıştı. Başka da çanta beğenemedim, almamaya karar vermiştim. Evdeki sırt çantalarımdan kullanacaktım. Eşim morhipoda maximum karta 25 tl indirim varmış deyince öylesine girdim morhipoya. 200 tl ye beğendiğim lassig sırt çantasını 139'a indirmişler. Maximum da 25 tl indirince, 114 tl ye aldık. Çok sevindim.
Dün de e-bebekten alışveriş yapacaktık, geç oldu saat. Bugüne bıraktık. Bugün e-bebek 20 tl indirim çeki verdi. Oradan aldıklarım da 126 tutmuş, 106 ödedim. Ana kucağı için havlu kılıf, bebedor yan yatış yastığı, milkway kullan at lohusa kilodu (2 paket), nosefrida burun aspiratörü ve yedek filtreleri hepsi 106 tuttu. Emzirme yastığı olarak ne alacağıma karar veremedim. Onu da sonra alırım artık.
Jokerbaby'den de kart çıkartmıştım. Oğlumun doğum tarihini sormuşlardı. Ben de daha erken bir tarih yazdım ki doğumdan önce eksiğini alayım hediye puanla diye. Onlar da Deniz'in doğum gününü kutlayıp, 10 tl para puan hediye etmişler sağolsunlar. Oradan da seventh generation bebek bezi aldıracağım eşime.
Alışveriş yapacaksanız aklınızda olsun bu hediye çekleri çok iyi geliyor insana :)
Eksikler hiç bitmiyor. Tek kullanımlık klozet örtüsü alacağım. Oturamam ben dışarda klozete. Nette buldum ama hiç bilmediğim siteler. Marketlerde falan göreniniz oldu mu ?