2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
daha once de sordum ama kımse cvp vermedı.bu bıldırım msjlarını nasıl siliyorsunuz?cok doldu sılmeyı bulamıorum

artık bende 40 a kalsın ıstemıorum cunku hersey normale donmus.ofof ne stres edıor bu bebısler bızı
inş.kalmaz..yoksa artık her gece kabuslar görücem...boğazım sızlıyor hiç halim yokkendimi hasta hissediyorum. inş.geçer bu halde bu durum hiç çekilmiyor.

inş.kalmaz..yoksa artık her gece kabuslar görücem...boğazım sızlıyor hiç halim yokkendimi hasta hissediyorum. inş.geçer bu halde bu durum hiç çekilmiyor.
o durum bende de 1 haftadır var.burnum dolup boğazım sızlıor oksuruorum.hastalancam dıe cok korkuorum.annem sakın hastalanma doğumun zor olur dedı.cok dıkkat edelım.havalarda degısıor.ustune dıkkat et yuruyuslerınde

o durum bende de 1 haftadır var.burnum dolup boğazım sızlıor oksuruorum.hastalancam dıe cok korkuorum.annem sakın hastalanma doğumun zor olur dedı.cok dıkkat edelım.havalarda degısıor.ustune dıkkat et yuruyuslerınde
ne hastayım ne değilim..iyi bakmam gerekiyor kendime başlamadan kurtulayım. Allah korusun ateş falan olursa uğraştırır...

muayeneden çıkar çıkmaz yazmıştım ama sıte hata verınce silindi br daha da yazamadm uyuz oldum.doktor cok su tüket suyun daha azalrsa skntı olur dedı.demekkı suyum azalmış :KK43: nst ıstedı gırdım ama boşuna .aslnda grmıcektımde hadı greyım gene dedım ve tahmın ettgm gbı hıc sancı çıkmadı.hatta son derece güzel hıc sancın yokdedı.nst de kızla konuşurken senın karnın cok kucuk demekkı ıc karnın genıs dedı evet oyle dedım.ya sancı nıye cıkmıor yaa sezeryan yada sunı sancıyamı kalcam dıe korkuorum dedım.bazen 40 haftalara gelıorlar sancılar cıkmıor.sen yuruyormusun bol hareket et ozaman sancı daha kolay gelıor dedı.doktor hem ultrosan hemde elıyle olctu ve bebıs tahmını 3 kılo dedı .yanı 1 haftada 450 grammı almıııııışşş:KK57: vayy hurma vayyy. bacakları 38 haftalık dıer yerlerıde 36 ve 37 haftalık gbı dedı ama bu ne demek anlamadm açıkçası.bır hafta geriden mı gelıor hala dedıgımde o cvbı verdı.yanı gerımı ılerımı pek anlamadm:KK12: catı muayenesı yapmadı.dogum belırtılerı hakkında konuştu.ben 38 bitmeden catı muayenesı yapmıorum.o zamana kadar doğum falan gbı bır skntı olmazsa kı (olursa hemen gel dedı) pazartsı goruselım.hem nst ye grcen hemde alttan bakcam açılma varmı dıye.bırde catı muayenesı yapcam .ona gore sonuca gore konusurz dedı. inş sezeryane hazırlık yapmıordur bu konusmaları:KK62:
Maşallah canım hurma cidden yaramış :)
Dr un sezeryana yürüyor gibime geldi..
Suyu gelip dr a gidene bile bir şekilde sezeryana ikna ediyorlar ne diyorlar ne yapıyorlarsa o panikle zaten insan düşünemeyebiliyor.
Ben sezeryandan cidden çok korkuyorum. Allah korusun. Normal doğum sağlıkla doğum için dua ediyorum.

valla mıdeme bastırdı karnımada degıl.mıdeme bastırıp karnıma gozlerıyle baktı ama anlamadm kı naptı.olcummu yaptı yoksa karnın asagı ınıp ınmedgnemı baktı.benm de daha zamanım var gbı gelıor.bugun bır kadın nst den cıktı muayene sonucunu beklıordu.ama kac haftalıktı blmıorum tahminen gene 36 37 vardı.nst sınde sancı cıktı dıye alttan muayeneye aldı doktor.kadın sasıra sasıra gırdı nasıl olur hayret dıye.demekkı hıc hıssetmıor sancıları.nstdekı kız sancı ıcın bol hareket dedı.ben hep oyle gordum oturanlarda sancı cıkmıor dedı.sende hep hareket etmeye calıs ıns yakında alırsın kucagna bebısını
Benim komşumda o şekilde acil doğuma alındı. Kadın hiç sancı hissetmiyordu nst de sancısı çıkmış. Bir gün gözetim altında hastanede kaldı sancıları iyice artınca doğum yaptı. Yürümek beni rahatsız ediyor cnm yürüyemiyorum fazla. Hurmaya yüklenmeyi düşünüyorum inş işe yarar;) kilosunu tartıyo eliyle doktor cnm inip inmediğine bakmıyor bence.

canım etiketleri eşim tasarladı, hazırladı ozalitçide çıktısını aldı. bebişin kız ise boş halini yollayayım sen de yaptır ozalitçiye istersen:) 6 aydır her hazırlığımız Hüma Sultan'a kendimizi unuttuk:)
Benim bebişim erkek cnm. Oğluş geliyor. Erdemimiz:) çok beğendim gerçekten. Hakikaten kendimizi unuttuk herşeyde heryerde onların izi var artık. Bazen düşünüyorum kendi kendimi gülümserken buluyorum bir kaç güne evimizde bir bebek ağlıyor olacak diye...

merhaba annişler:) dün akşam annem, kız kardeşim ve eşimle uğraşarak bebek şekerlerimizi, halka şekerlerimizi, lohusa bardaklarımızın süslemelerini bitirdik:) yuvarlak etiketlerin üzerinde "benim kadar tatlı değil ama idare edin artık Hüma-2014" yazıyor. Kare etiketlerde de "Minik mucizemiz Hüma hoşgeldin " yazıyor. Hüma mutluluk saadet, huzur getiren kuş demek bu nedenle tüm süslemelerimize kuş figürleri kondurduk:)sonunda bu da bitti. yatak örtülerinin ütülenip yatağın hazır edilmesi ve ev temizliği haricinde her şeyimiz hazır şükürler olsun:) inşallah onları da hazır ettikten sonra gelir Hümacık:) bu arada bugün 37+4 olduk.
Canım hepsi çok güzel elinize sağlık yazılar da çok güzel...
Kızının adını da çok seviyorum ilk tuhaf gelmişti sonra alıştım ve sevdim ;)
Size kolay gelsin :)

Aynen bende senin gibiyim canim cok istiyoruz diye mi olmuyo acaba. Sancı hic olmadı kasılma bile olmadı bende bi an once kucagima almak istiyorum oglumu ama bayrama kadar gelir inş
kasılma kasılma diye bahsediliyor nedir bir türlü anlamıyordum dün yaptığım uzun yürüyüşte bir güzel kasılmalar oldu o zaman anladım. Oldukça uzun yürüdüm tavsiye ederim imkanın varsa durma yürü...
İnş canım bayrama kadar gelir ben hatta bugün yarın en kısa zamanda gelsin istiyorum. Her geçen gün büyüyor. sorun yaşamak istemiyorum.

Maşallah canım hurma cidden yaramış :)
Dr un sezeryana yürüyor gibime geldi..
Suyu gelip dr a gidene bile bir şekilde sezeryana ikna ediyorlar ne diyorlar ne yapıyorlarsa o panikle zaten insan düşünemeyebiliyor.
Ben sezeryandan cidden çok korkuyorum. Allah korusun. Normal doğum sağlıkla doğum için dua ediyorum.
onumuzdekı hafta bellı olcak.sankı bana da sezeryana yuruyor gbı gelıor ama hadı bakalm hayrlısı.pazartsı bellı olcak bakalm olurda sezeryan derse zaten benm ıcın bıttıgı andır bu doktorun.hurma gerçekten işe yaramış.3 kg olduysa bır haftada 450 gram bu gıdısle ne olur bılemıorum.bugun bnde arttırım artık hurmayı.sen günde kac saat yuruyorsun

Benim komşumda o şekilde acil doğuma alındı. Kadın hiç sancı hissetmiyordu nst de sancısı çıkmış. Bir gün gözetim altında hastanede kaldı sancıları iyice artınca doğum yaptı. Yürümek beni rahatsız ediyor cnm yürüyemiyorum fazla. Hurmaya yüklenmeyi düşünüyorum inş işe yarar:KK66: kilosunu tartıyo eliyle doktor cnm inip inmediğine bakmıyor bence.

Benim bebişim erkek cnm. Oğluş geliyor. Erdemimiz:) çok beğendim gerçekten. Hakikaten kendimizi unuttuk herşeyde heryerde onların izi var artık. Bazen düşünüyorum kendi kendimi gülümserken buluyorum bir kaç güne evimizde bir bebek ağlıyor olacak diye...
ben de bugünden ıtıbaren hurmaya ve yuruyuse abancam.yuruyus benıde cok yoruor ama yorulmak ıyıdır,sonunda sancı gelcekse eger .herseyın hayrlısı olsun artık dıorum.hepımız ıcın

Benim komşumda o şekilde acil doğuma alındı. Kadın hiç sancı hissetmiyordu nst de sancısı çıkmış. Bir gün gözetim altında hastanede kaldı sancıları iyice artınca doğum yaptı. Yürümek beni rahatsız ediyor cnm yürüyemiyorum fazla. Hurmaya yüklenmeyi düşünüyorum inş işe yarar:KK66: kilosunu tartıyo eliyle doktor cnm inip inmediğine bakmıyor bence.

oyyy paşa geliyor desene:)) bebeklerimizin cumhuriyeti kurulacak evlerimizde:) ne tatlı heyecanlar hazırlıklar bunlar. rabbim bebişlerimizin hiç acısını göstermesin bize. çok şanslıyız Rabbim evlatsızlıkla sınamadı bizi çok şükür.

ilk bana da tuhaf gelmişti:))) çok teşekkür ederiz teyzesi.
oysa hüma cok bılındık bır isim.bana hıc tuhaf gelmedı.severm ben o ısmı.okulları bıle var.hüma kolejlerı dıye.kızının adına okullar açılmış bak :D bnde kıızıma ELİF NAZ dusunuorum

onumuzdekı hafta bellı olcak.sankı bana da sezeryana yuruyor gbı gelıor ama hadı bakalm hayrlısı.pazartsı bellı olcak bakalm olurda sezeryan derse zaten benm ıcın bıttıgı andır bu doktorun.hurma gerçekten işe yaramış.3 kg olduysa bır haftada 450 gram bu gıdısle ne olur bılemıorum.bugun bnde arttırım artık hurmayı.sen günde kac saat yuruyorsun
Benimkide bakarsak haftada 300 grdan fazla almış cidden hurma yarıyor bugün öğrendim nar da sancıya yarıyormuş.bu sabah 7 tane yedim akşamda yicem. yarın da öyle yerim ondan sonraki gün de hala gelmediyse abartıcam :D
6.hisleri kuvvetli kardeşimin bir arkadaşı var tanımıyorum da bu perşembe doğuracağını düşünüyorum demiş umarım haklı çıkar..ben de öyle istiyorum aynen :)
saate bakmadım eşimle dolaşıyoruz sanırım yarım saat sürüyordur. sonra oturup dışarda çay içim günü değerlendiriyoruz aynı şekilde yarım saat kadar daha yürüyüp eve dönüyorum. Yani 1 saatten az değildir :)

Benimkide bakarsak haftada 300 grdan fazla almış cidden hurma yarıyor bugün öğrendim nar da sancıya yarıyormuş.bu sabah 7 tane yedim akşamda yicem. yarın da öyle yerim ondan sonraki gün de hala gelmediyse abartıcam :D
6.hisleri kuvvetli kardeşimin bir arkadaşı var tanımıyorum da bu perşembe doğuracağını düşünüyorum demiş umarım haklı çıkar..ben de öyle istiyorum aynen :)
saate bakmadım eşimle dolaşıyoruz sanırım yarım saat sürüyordur. sonra oturup dışarda çay içim günü değerlendiriyoruz aynı şekilde yarım saat kadar daha yürüyüp eve dönüyorum. Yani 1 saatten az değildir :)
:rolleyes: o dglde bız böyle nar,hurma ,cocugu doğurtalım derken doğuma 100 kusur kılolarda gtcez heralde:KK48: bundan sonra bnde yurucem.kmdı hatrlamıorum burda bır arjadasa doktoru sabah bır aksam bır saat yurukı en az sancın gelsın demıstı.bnde uyabılırsem buna uycam

kasılma kasılma diye bahsediliyor nedir bir türlü anlamıyordum dün yaptığım uzun yürüyüşte bir güzel kasılmalar oldu o zaman anladım. Oldukça uzun yürüdüm tavsiye ederim imkanın varsa durma yürü...
İnş canım bayrama kadar gelir ben hatta bugün yarın en kısa zamanda gelsin istiyorum. Her geçen gün büyüyor. sorun yaşamak istemiyorum.

Insallah canim Beklemek gercekten zormus korkuodum dogum tarihinin yaklaştığı zaman ama simdi hemen gelsin istiyorum Bi an once kucagima alip koklamak istiorum.Canim ne guzel yuruyosun ben yuruyemiorum hemen ağrım oluyo alt tarafımdan evde dolaniorum cok agrim olunca oturuyorum hemen. Kasiklarima agri giriyo yurudugumde.

oysa hüma cok bılındık bır isim.bana hıc tuhaf gelmedı.severm ben o ısmı.okulları bıle var.hüma kolejlerı dıye.kızının adına okullar açılmış bak :D bnde kıızıma ELİF NAZ dusunuorum
hadi ya bilmiyordum okul ismi de olduğunu:) ben bu yaşıma kadar sadece 2 kişide gördüm bu ismi. isim koyma hakkı bende olsaydı ben de elif masal istiyordum:) naz ismi olan kızlar çok nazlı oluyorlarmış diye duymuştum canım:)

:rolleyes: o dglde bız böyle nar,hurma ,cocugu doğurtalım derken doğuma 100 kusur kılolarda gtcez heralde:KK48: bundan sonra bnde yurucem.kmdı hatrlamıorum burda bır arjadasa doktoru sabah bır aksam bır saat yurukı en az sancın gelsın demıstı.bnde uyabılırsem buna uycam
Bugün geçti de madem öyle yarın bende sabah da çıkıcam yürüyüşe...Bugün zaten bir rahatsızlık var üstümde...Gece de tam uyuyamadığımdan mahmurluk var birazdan şekerleme yapıcam sanırım :D
Bende onu diyorum ya 40 ı görürsem ben 90 oğlum 5 kilo olur ondan bu telaşım:KK48: yararlı onu ye bunu ye derken şişicez :)

Selam Arkadaslar , yazilariniz bir kismini okudum. Bazi Arkadaslarin bebeklerinin Muhtemel dogum tarihi 10 ila 20 Ekim arasi ama dogumun baslamasi icin hurma Yemesi yada yuruyus yapmasini bir Turlu alayamadim. Daha nerdeyse 3 hafta var Muhtemel dogum tarihlerine ,
Bana bunu aciklayacak arkadaslar varmi :KK15:?
Benin bebegimin Muhtemel dogum tarihi 16 Ekim Ama doktorlar 2 hafta önce yada 2 hafta sonra gelebilir dediler buyuzden ben bebegimin erken gelmesi icin bir caba sarfetmiyorum, Normal olan bu degilmi 40 haftasinda doldurup saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi ? Yada Turk doktorlari yada sizin doktorunun ne dusunuyor bu konu hakkinda ??

:KK31:

Back
X