2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Allah inş.dualarını kabul eder :) Birçok insan da senin gibi kendi işini kendi görmek ister.
Dün senden özendim sanırım bugün inadına ayakta birde ütü yapıyorum bebek aşağı insin diye yerçekimini hissetsin biraz bebek habire uzanma şeklindeyim :D
Yürüyüş yapıyorum da ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ağır çekim resmen tempolu yürüyüş falan mümkün değil. Umarım işe yarıyordur.. Evde dolansan biraz yürüyüş olarak az da olsa kardır diye düşünüyorum. Drlar yürüyüş konusunda çok ısrarlı her defasında bastıra bastıra diyor. :)
Allah inş.dualarını kabul eder :) Birçok insan da senin gibi kendi işini kendi görmek ister.
Dün senden özendim sanırım bugün inadına ayakta birde ütü yapıyorum bebek aşağı insin diye yerçekimini hissetsin biraz bebek habire uzanma şeklindeyim :D
Yürüyüş yapıyorum da ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ağır çekim resmen tempolu yürüyüş falan mümkün değil. Umarım işe yarıyordur.. Evde dolansan biraz yürüyüş olarak az da olsa kardır diye düşünüyorum. Drlar yürüyüş konusunda çok ısrarlı her defasında bastıra bastıra diyor. :)
Ev işleri bi işe yaramıyormuş canım yada herşeyin bi vakti var doktordan geldim az önce nst de hiç sancı çıkmadı bebişimde olduğu yerde duruyor keyfimiz böyle iyi sanırım :KK51:

Meraba arkadaşlar bende ekim annesi olcam inş size bir sorum olcak burda sezeryan olan arkadaşlar çok fazla benim şuan normal görünyor ama belli olmaz tabi oyuzden herşey hakkında ufakta olsa fikrim olsun istyrum. Sezeryan olduktan sonra hemen korse takan arkadaşımız oldumu acaba çok merak edyrum karnımzn sarkmaması için merak edyrum çok hemen taknca sorun olurmuki?
Merhaba canım yakın zamanda bir bilgi edinmedim ama ben sezeryan olanların hemen kullanamadığını dikişlerini patlattığını duymuştum apartmanda yeni sezeryan olmuş komşu var o da kullanmadı

Kızlar moralim çok bozuk bgn Dr kontrolümüz vardı tek iyi haber bebişim dönmüş Sezeryan hiç istemiyordum zaten normal doğum şansım var hiç olmazsa. Ölçümlerimiz allak bullak çıktı,hiçbiri birbirini tutmuyor :( Neredeyse 36 haftalık olmamız gerekirken BPD 34h1gün AC 33h5gün FL 36h2gün kilo da 2485gr sadece boyumuz uzamış yani o da hep önde gidiyordu zaten. Dr um sadece 3hafta sonraya nst randevusu verdi benim içim içimi yiyor. Napmalıyım haftaya başka bi dr a daha mı görünsem acaba kafam çok karışık napacağımı bilemedim..

Ev işleri bi işe yaramıyormuş canım yada herşeyin bi vakti var doktordan geldim az önce nst de hiç sancı çıkmadı bebişimde olduğu yerde duruyor keyfimiz böyle iyi sanırım :KK51:
Bu cumartesi de benim randevu var bakalım sancı çıkacak mı? Biraz fazla mı yorulmalıyız anlamadım. Fazla sabırsızım ben galiba daha yeni 38. haftadayım. 3800 gr da falan 39. haftada doğursam oh miss olurdu. 40 a kalırsam telaşıyla iyice sabırsız davranıyorum. Bugün de çok halsizim yürüyüşe çıkmam sanırım. Boğazımda şişti. İnş daha da kötü olmam...Tek burun deliğim de tıkalı püff :(

40.haftaya kalacağımı sanmıyorum ama daha zamanı var bakalım bu cumartesiye kalacak mı :) Ütü yapıyorum hava güzel yürüyüşe çıkıcam yoriyim diyorum biraz kendimi :)

Ütü mü dedin? sabahtan beri perde ütülüyorum içime fenalık geldi:) Temizlikle uğraşıyorum ben de daha doğrusu annem uğraşıyor, bugün anca mutfak halledilebildi off daha bir sürü oda var:(

Kızlar moralim çok bozuk bgn Dr kontrolümüz vardı tek iyi haber bebişim dönmüş Sezeryan hiç istemiyordum zaten normal doğum şansım var hiç olmazsa. Ölçümlerimiz allak bullak çıktı,hiçbiri birbirini tutmuyor :KK43: Neredeyse 36 haftalık olmamız gerekirken BPD 34h1gün AC 33h5gün FL 36h2gün kilo da 2485gr sadece boyumuz uzamış yani o da hep önde gidiyordu zaten. Dr um sadece 3hafta sonraya nst randevusu verdi benim içim içimi yiyor. Napmalıyım haftaya başka bi dr a daha mı görünsem acaba kafam çok karışık napacağımı bilemedim..
Öncelikle sakin ol :) Bebekler hemen gerginliği hissedip etkileniyor.
Bence rahatlaman için imkanın varsa ilk fırsatta başka bir Dr a görün. Ultrason hataya çok müsait bir cihaz herkes en az 1 defa şaşırmıştır değerlere...Daha 34.hafta da bebeğim 3 kilo 50 cm çıkmıştı nasılda endişelenmiştim çok büyük olacak diye...Bu pazarki sonuçlar 3300 51 cm :)Yine de az da olsa endişeleniyorum o ayrı :)
Bence bardağın dolu kısmına bak ne güzel bebeğin dönmüş çok güzel bir haber :) Zayıf olması kilolu olmasından daha iyi ayrıca.. Arkadaşım minnak bir bebek doğurdu yeni nasıl diri nasıl canlı maşallahlık :) Sıkma canını sen ;)

Ütü mü dedin? sabahtan beri perde ütülüyorum içime fenalık geldi:) Temizlikle uğraşıyorum ben de daha doğrusu annem uğraşıyor, bugün anca mutfak halledilebildi off daha bir sürü oda var:KK43:
Ütü günüymüş bugün :) emzirme önlüğü almıştım onunla başladım maşallah gerisi geldi :)
Hiç sıkma canını ev işi için pis biri değilimdir ama ev işi için hiç canımı sıkmam bir başladın mı gerisi gelir sırayla merak etme :) Ne güzel annen de yanındaymış. Benim annem 4 kasımda gelecek bu zamanda insan yanında olsun istiyor.

Öncelikle sakin ol :) Bebekler hemen gerginliği hissedip etkileniyor.
Bence rahatlaman için imkanın varsa ilk fırsatta başka bir Dr a görün. Ultrason hataya çok müsait bir cihaz herkes en az 1 defa şaşırmıştır değerlere...Daha 34.hafta da bebeğim 3 kilo 50 cm çıkmıştı nasılda endişelenmiştim çok büyük olacak diye...Bu pazarki sonuçlar 3300 51 cm :)Yine de az da olsa endişeleniyorum o ayrı :)
Bence bardağın dolu kısmına bak ne güzel bebeğin dönmüş çok güzel bir haber :) Zayıf olması kilolu olmasından daha iyi ayrıca.. Arkadaşım minnak bir bebek doğurdu yeni nasıl diri nasıl canlı maşallahlık :) Sıkma canını sen :KK66:

Sağol cnm ben de öyle düşünüyorum haftaya Eski dr.uma gitmeyi düşünüyorum 20.haftada değiştirmiştim ben dr'umu. Kilosundan ziyade kafa cevresinin küçük kalması beni rahatsız etti Allah korusun zeka özürü bişey olmasından korktum. Ben 900gr doğmuşum bikaç ayda da toparlamışım kilo çok da önemli değil aslında.

Bu cumartesi de benim randevu var bakalım sancı çıkacak mı? Biraz fazla mı yorulmalıyız anlamadım. Fazla sabırsızım ben galiba daha yeni 38. haftadayım. 3800 gr da falan 39. haftada doğursam oh miss olurdu. 40 a kalırsam telaşıyla iyice sabırsız davranıyorum. Bugün de çok halsizim yürüyüşe çıkmam sanırım. Boğazımda şişti. İnş daha da kötü olmam...Tek burun deliğim de tıkalı püff :KK43:
Simlaa=sancı :KK49: Sen sancıyı çok kafana takıyosun seninle konuşmaya başladığımdan beri bende takar oldum nst de hemşireye sordum sancı yok dedi gittim bide doktora sordum:KK48: Stres yapma boşwer hiç hissetmediğin sancılar yaşarsın doğuma girersin belkide ne güzel olur dimi:KK46: Ayrıca kilosu içinde sıkılma her hafta aynı şekilde artmıyor senin belkide az az ilerler doğuma kadar 4 ü görmezsin iyi düşün herşey daha güzel olacak ozaman inşAllah :KK49:

Kızlar moralim çok bozuk bgn Dr kontrolümüz vardı tek iyi haber bebişim dönmüş Sezeryan hiç istemiyordum zaten normal doğum şansım var hiç olmazsa. Ölçümlerimiz allak bullak çıktı,hiçbiri birbirini tutmuyor :KK43: Neredeyse 36 haftalık olmamız gerekirken BPD 34h1gün AC 33h5gün FL 36h2gün kilo da 2485gr sadece boyumuz uzamış yani o da hep önde gidiyordu zaten. Dr um sadece 3hafta sonraya nst randevusu verdi benim içim içimi yiyor. Napmalıyım haftaya başka bi dr a daha mı görünsem acaba kafam çok karışık napacağımı bilemedim..
Canım gönlüne göre nasipse normal doğum yapacaksın buna sevin bebeğinide bencede başka bi doktorda görmeye git içinin rahatlaması için buarada ben senin yazdığın şeylerin anlamını bilmiyorum nedemek olduğunu yazabilirmisin? Sen söyleyince bugün çekildiğim ultrasona baktım 2 farklı referans aralığı verilmiş demekki onlar arasında olucak hepside bulunduğum haftayla aynı değil zaten oyuzden sıkma canını :KK54:

Ultrasondaki BPD, HC,OFD,AC, FL, AUA ve GA ne demek kızlar bilenler varsa yazabilirmi doktor normal diyip geçiyo ama değişik haftalar var bak bende merak ettim CİVVCİV yazınca :KK51:

Ultrasondaki BPD, HC,OFD,AC, FL, AUA ve GA ne demek kızlar bilenler varsa yazabilirmi doktor normal diyip geçiyo ama değişik haftalar var bak bende merak ettim CİVVCİV yazınca :KK51:

Cnm BPD baş cevresi daha doğrusu şakaklar arası ölçüm AC karın çevresi FL de femur uzunluğu yani bacak kemiği uzunluğu oluyor digerlerini ben de bilmiyorum

Sağol cnm ben de öyle düşünüyorum haftaya Eski dr.uma gitmeyi düşünüyorum 20.haftada değiştirmiştim ben dr'umu. Kilosundan ziyade kafa cevresinin küçük kalması beni rahatsız etti Allah korusun zeka özürü bişey olmasından korktum. Ben 900gr doğmuşum bikaç ayda da toparlamışım kilo çok da önemli değil aslında.
Öyle düşünme bazısı miyon olur kafası minik durur. Benim bebeğinde başı kocaman...
Sendeki endişe inan bence içten içe birçok anne de vardır. Bende var mesela...
Haftaya Dr dan güzel haberler alırda rahatlarsın inş...

Simlaa=sancı :KK49: Sen sancıyı çok kafana takıyosun seninle konuşmaya başladığımdan beri bende takar oldum nst de hemşireye sordum sancı yok dedi gittim bide doktora sordum:KK48: Stres yapma boşwer hiç hissetmediğin sancılar yaşarsın doğuma girersin belkide ne güzel olur dimi:KK46: Ayrıca kilosu içinde sıkılma her hafta aynı şekilde artmıyor senin belkide az az ilerler doğuma kadar 4 ü görmezsin iyi düşün herşey daha güzel olacak ozaman inşAllah :KK49:

Hahaaa:KK48: Haklısın canım...Senin yazını okumadan hemen önce bende kardeşimle bunu konuşuyordum :)
Sancı hissetmeden doğurucam ben dedim :)
Evet son günler gelişimi daha ağır oluyormuş. Korktuğum gibi olmaz belki de akışına bırakmaya karar verdim bende...Zorlamıcam sınırları :KK57: psikoya bağlamaya başlıyorum baktım ki:KK70:

Maşallah senin doğum yakın desene:)zaten benden önce doğuracaktın sen:) benimde sancım oluyor gibi ama tam emin olamıyorum. Doktorum alttan muayene etme konusunu hiç açmadı bende istemedim cnm. Doktoruma çok güveniyorum gerekse yapardı diye düşünüyorum. Annem 3 çocuk doğurdu hiç doktora kontrole bile gitmemiş. Allah yolunu verirse olur derler ya bende o kafadayım şimdilik :-) bir de kilosu çok değil ya doğurabilirim diye düşünüyorum. Onunda verdiği bir rahatlık var. Kolayca kurtuluruz inş.
Belli olmaz belki erdemimiz önce gelir :) ben açılma var mı çok merak ediyorum. Iltrasonda da görüyolarmış ama belki ordan sorarım. Canım benim de derdim kilosu işte. Korkuttu beni. Cumartesi iyi ölçmesini isticem özellikle :/

Kızlar sizde de bacak ağrısı oluyor mu?? Benim bugün 2 kere şiddetli ağrı oldu sağ bacağımda ( kasığımdan hemen aşağı doğru) tırstım bi ama geçti..

Hahaaa:KK48: Haklısın canım...Senin yazını okumadan hemen önce bende kardeşimle bunu konuşuyordum :)
Sancı hissetmeden doğurucam ben dedim :)
Evet son günler gelişimi daha ağır oluyormuş. Korktuğum gibi olmaz belki de akışına bırakmaya karar verdim bende...Zorlamıcam sınırları :KK57: psikoya bağlamaya başlıyorum baktım ki:KK70:
Evet işte görmek istediğimiz simla bu herşeyin hayırlısı tatlım kendimizide bebişlerimizide sıkmayalım canları isteyince gelcekler zaten gelmezlerse biz alcaz napalım:KK76:

T
Cnm BPD baş cevresi daha doğrusu şakaklar arası ölçüm AC karın çevresi FL de femur uzunluğu yani bacak kemiği uzunluğu oluyor digerlerini ben de bilmiyorum
teşekkür ederim tatlım benim kızın bulunduğum haftayı tek geçen değeri bacak uzunluğu anne uzun baba uzun teyze uzun halaya çekmezse kızımda uzun olcak demekki inşAllah :KK76:

Back
X