Kızlar bugün son kontrolümüze gittik. Kısmetse bir dahaki gidişimiz çarşamba günü oğlumuza kavuşmak için olacak hayırlısıyla.
Geçen haftaki ölçüme inanmamıştım, 600 gr almıştı doktotra göre, söylemiştim sizlere de. Bu hafta ise doktorun söylediğine oğlum sadece 150 gr kadar almış ama boyu 4 cm uzamış gibi görünüyor. Hiç inandırıcı gelmedi ya haydi hayırlısı. Kafasını 3 hafta önde söyledi. Olur da normale dönmek istersem diye mi yaptı bunu bilemedim. Bir de doktoru beklerken doğum yapan annelerle konuştum, onlar da iyice şüpheci yaptı beni. Kızcağıza 4 kilo doğacak, normal doğuramazsın demiş doktoru, yavrum 3100 doğmuş. Bebeğin anneannesi de diyor ki "Kasap bunlar, kasap. Hep yalancılar."
Umarım kasten yapmıyorlardır.
Ben de çok iri olmasın diye vitamini, demiri bırakmıştım. Hatta hafiften de diyet yapar gibi olmuştum. Neyse sağlıklı olsunlar da boyu kilosu çok sorun değil.
nst de yine sancı çıkmadı. Ama doktorum haftasonu bol bol dinlen, yorma kendini, başımıza iş açma, erken gelmesin dedi. Niye öyle dedi onu da anlamadım. Ultrasona göre doğum tarihi 1-2 Ekim görünüyor diye mi bilmiyorum. Son zamanlar iyice gergin mi oldum ne? Çok sessiz ve durgunum evde. Sadece doğuma odaklandım. Normaldir herhalde böyle olmam. Doğumdan sonra iyi oluruz umarım.
Tiroid ilacı kullanan arkadaşlarım, doktora sordum. Sabah az bir suyla tiroid ilacını iç dedi. Siz de sorun mutlaka.
Bizden haberler böyle. Beklemedeyiz bakalım

Ben de çok iri olmasın diye vitamini, demiri bırakmıştım. Hatta hafiften de diyet yapar gibi olmuştum. Neyse sağlıklı olsunlar da boyu kilosu çok sorun değil.
nst de yine sancı çıkmadı. Ama doktorum haftasonu bol bol dinlen, yorma kendini, başımıza iş açma, erken gelmesin dedi. Niye öyle dedi onu da anlamadım. Ultrasona göre doğum tarihi 1-2 Ekim görünüyor diye mi bilmiyorum. Son zamanlar iyice gergin mi oldum ne? Çok sessiz ve durgunum evde. Sadece doğuma odaklandım. Normaldir herhalde böyle olmam. Doğumdan sonra iyi oluruz umarım.
Tiroid ilacı kullanan arkadaşlarım, doktora sordum. Sabah az bir suyla tiroid ilacını iç dedi. Siz de sorun mutlaka.
Bizden haberler böyle. Beklemedeyiz bakalım