2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben daha yapmadım canım. Cuma günü 11 de sezeryanım var. Dua et bana. Kafamda deli sorular:) Epidural yapılırken kıpırdar mıyım? Tansiyonum düşer mi en ufacık bir acıda gözlerim kararır benim. Lavmanı, sondası ayrı sıkıntı. İnşallah sakin kalabilirim de her şey yolunda gider bebişime kavuşmayı çok istiyorum, kızımı düşününce hepsini unutuyorum.
Kalinkam ve kumsalkumsal doğum yaptı en son diye biliyorum.

ooo ne güzel cuma günü yavruna kavuşacaksın inşallah, Allah yardımcın olsun, tavsiyem hiç korkma ( biliyorsun ben çok korktum ) ama sonuçta korkmaya gerek olmadığını gördüm, benim spinal anestezi oldu, iğne vurulurken oturuyorsun, hemşireler sarılarak destek oldular, korkudan salya sümük ağlamaya başladım ama sadece iğnenin girdiğini duyuyorsun, kan aldırmak gibi, zaten sonrasında hemen uyuşuyor insan, çok güzel bir şey diyemicem tabiki sonuçta bacakları felan hissedemiyorsun ama işin güzel yanıda hissedememek :) bende doğuma girerken acaba tansiyonum düşermi veya fırlarmı diye çok korktum, ama çok şükür bir şey olmadı, bebeği alırlarken acı hissedermiyim acaba diyordum ama acı olmadı sadece çıkarttıklarını hissettim o an birkaç saniye sonra kucağımda olacak diye düşünmeye çalıştım, birde benden çok dua isteyen olmuştu onların isimlerini hatırlayıp dua etmeye çalışıyordum, bu biraz beni oyaladı :) sende doğum anında beni hatırlamaya çalış bence ve bana dua et :) :)

lavman benim doktorum yaptırmadı, sondadan hiç korkma büyük rahatlık, benim sondayı bacaklarım uyuşukken taktılar hiç hissetmedim, çıkartılırken de acıdığını hatırlamıyorum, ilk gün ben hiç tuvaletim gelmedi sanıyordum meğer sondayı doldurmuşum :) yattığın yerde ohhh yapıyorsun gidiyor, inşallah gazını hemen çıkartabilirsin, ben ilk gün çıkartmıştım

inşallah yukardaki video açılır ve izleyebilirsin, videodaki anı yaşamak o kadar güzel ki anlatamam, maalesef benim videom yok ama fotoğraflarımız var, benim oğluşumda aynen bu bebek gibi yanıma getirdiklerinde ağlamayı bırakmıştı, hatta bebek odasında annesinin yanına gidince susan bebek diye konuşması geçmiş, yanımdan aldıklarında hemen ağlamaya başladı yine, sonrasında beni uyuttular, keşke korkmasaydım uyutmalarına gerek kalmazdı ve bebeğimi biraz daha seyredebilirdim,

inşallah çok güzel ve sağlıklı bir kızın olacak, minicik, mis kokulu, tatlımı tatlı, sadece onu düşün ( tabi birde beni düşün ve dua et :) ) herşey çok kısa sürede olup bitiyor ve bir bakıyorsun anne olmuşsun

kalinkam ve kumsalın doğumu nasıl geçti acaba, umarım herşey yolunda gitmiştir,

ooo ne güzel cuma günü yavruna kavuşacaksın inşallah, Allah yardımcın olsun, tavsiyem hiç korkma ( biliyorsun ben çok korktum ) ama sonuçta korkmaya gerek olmadığını gördüm, benim spinal anestezi oldu, iğne vurulurken oturuyorsun, hemşireler sarılarak destek oldular, korkudan salya sümük ağlamaya başladım ama sadece iğnenin girdiğini duyuyorsun, kan aldırmak gibi, zaten sonrasında hemen uyuşuyor insan, çok güzel bir şey diyemicem tabiki sonuçta bacakları felan hissedemiyorsun ama işin güzel yanıda hissedememek :) bende doğuma girerken acaba tansiyonum düşermi veya fırlarmı diye çok korktum, ama çok şükür bir şey olmadı, bebeği alırlarken acı hissedermiyim acaba diyordum ama acı olmadı sadece çıkarttıklarını hissettim o an birkaç saniye sonra kucağımda olacak diye düşünmeye çalıştım, birde benden çok dua isteyen olmuştu onların isimlerini hatırlayıp dua etmeye çalışıyordum, bu biraz beni oyaladı :) sende doğum anında beni hatırlamaya çalış bence ve bana dua et :) :)

lavman benim doktorum yaptırmadı, sondadan hiç korkma büyük rahatlık, benim sondayı bacaklarım uyuşukken taktılar hiç hissetmedim, çıkartılırken de acıdığını hatırlamıyorum, ilk gün ben hiç tuvaletim gelmedi sanıyordum meğer sondayı doldurmuşum :) yattığın yerde ohhh yapıyorsun gidiyor, inşallah gazını hemen çıkartabilirsin, ben ilk gün çıkartmıştım

inşallah yukardaki video açılır ve izleyebilirsin, videodaki anı yaşamak o kadar güzel ki anlatamam, maalesef benim videom yok ama fotoğraflarımız var, benim oğluşumda aynen bu bebek gibi yanıma getirdiklerinde ağlamayı bırakmıştı, hatta bebek odasında annesinin yanına gidince susan bebek diye konuşması geçmiş, yanımdan aldıklarında hemen ağlamaya başladı yine, sonrasında beni uyuttular, keşke korkmasaydım uyutmalarına gerek kalmazdı ve bebeğimi biraz daha seyredebilirdim,

inşallah çok güzel ve sağlıklı bir kızın olacak, minicik, mis kokulu, tatlımı tatlı, sadece onu düşün ( tabi birde beni düşün ve dua et :) ) herşey çok kısa sürede olup bitiyor ve bir bakıyorsun anne olmuşsun

Ay ağladım resmen ya canım çok sağol nasıl mutlu ettin beni anlatamam çok teşekkür ederim:)nasıl güzel bir video o. Moralim çok bozuktu yazdıklarını okuyunca içime su serpildi resmen şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum sayende. Cuma ya kadar her gün bu yazdıklarını okuyacağım. Mutlaka sana dua edeceğim sana o an canım, her şey gönlüne göre olur inşallah mis oğlunla çok mutlu olursun. Kızımı kucağıma alınca yazıcam inşallah buraya.
Kalinkam ve kumsalın ikisinin de güzel geçti diye hatırlıyorum çok şükür kavuştular bebişlerine. Darısı bekleyenlerin başına.
Canım çok sağol tekrardan hem çalışıyon hem bebek bir de uzun uzun yazmışsın:)

Canim Allah anali babali buyutsun insallah yavrunu sana bagislasin Rabbim... benim dogumum cok rahat oldu Allah ima sukurler olsun . Genel anestezi sezeryan oldum dogum sonrasi hicbir agrim sizim olmadi cok sukur masallah masallah

canıms sezeryan olduysan gecelik mi daha kullanışlı pijama takımı mı

İlk gece gecelik kesinlikle çünkü karnın ağrıyor pijamayı kaldır indir falan olmuyor o sonraki iş bence ben tek gecelik tek pijama götürmüştüm geceliğim kan oldu orda yıkamak zorunda kaldım tekrar kullanabilmek için

merhaba kızlar 22 ekm sabah 8.30 da suni sancı ile normal doğum yapcak inşallah. bugun son kontrüm vardı ,doktorum tuşe yaptı alttan ama öyle bi abandıki kontrolden çıkınca belime ve kasığıma şiddetli ağrılar girip çıktı, acaba doğumum hılansın diyemi yaptı, şuan sol kasığım bıcak kesiği gib ağrıyo ayağa kalkmakta bile çok zorlanıyrum, tuşe bu kadar kötü yanları olurmu???

merhaba, yazdıklarınızı fırsat buldukça okuyorum. doğum yapan kuzucuklarına kavuşanların gözü aydın olsun.. bir kaç kez yazabildim, 2 yaşında bir kızım var sezaryan oldum, bebişim biraz küçük dedi dr. ctesi kontrolüm var bakalım ne zman diyecek?

belim ağrıyor dün bir kez bugün bir kez daha oldu, bunlar doğum belirtisi mi acaba? daha önceden böyle bir şey yaşamadığım için b ilemiyorum:(
sezaryan olacaklar korkmayın bi ilk ayağa kalkarken zor oluyor o kadar:)
tabi benim ilki zor olmuştu her açıdan, inş. bu kolay olur

benim ağrı eşiğim çok az üstelik korkağım

bir de arkadaşın biri sormuş kv falan gidecekmiş, bence sadece anne ve eş yeter ne kadar az o kadar rahat edersin, hastane odasında bile kalabalığın gereği yok, yeni doğmuş bebeğe yazık..

herkese hayırlı doğumlar

Çarşamba günü yakışıklı oğluşumu kucağıma aldım kızlar=) 41 haftanın bitiminde bizimki gelmek bilmeyince doktor daha fazla bebeği tehlikeye atmayalım suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Neyseki uzun bir sancı çekmem sonucunda normal doğumla kucağıma aldım yavrumu. İnsanın yavrusunu kucağında hissetmesi gibi bi duygu daha yok. Onun çıkış anına tanıklık etmek çok güzel bir duygu. Sürekli gözümüz onda evin içi foldu onun varlığıyla. Lohusalık dönemi dikişlerden dolayı zor tabi ama annelik mükemmel bir şeymiş... dünyada eşi yok bunun. İlk gece sancıların ve altyan yapılan muayenelerin etkisiyle depresif korkulu bir gün yaşadım ama oğlumuzla eve geçince herşeyi unuttum. Kötü bir kabustu geldi geçti. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin. Doğum çok kolay,bebeğin kafası görünce beş dk da doğuyor,doğum sancısı zor arkadaşlar. Doktorunuza güvenin ve talimatlarına harfiyen uyunki kolay bir doğumunuz olsun...

Gözünüz aydın. Güle güle, sağlıkla büyütün inşallah.

Kızlar bir şey sorcam .ama çok tarafsız bi cevap istiyorum.cunku ne annemden ne kocamdan alamam tarafsız cevap.sezeryan a girerken sadece annemi ve esımi istiyorum yanımda. Ama eşimin annesi babası abisi ve eşi de gelcek o sabah.benim yaptığım mi hata.dun kavga ettik doğumdan sonra gelseler dediğim için. Sizce böyle yapamam mi gerekiyor. Ne olur bi cevap verin hatayi ben mi yapiyorum ?

Valla o günü düşünüyorum da doğum nasıl olursa olsun. Anneler babalar ve eşim orada olacak. Duydukları anda gelmek isteyecekler. Sonuçta onların da torunu. He odaya doluşup seni rahatsız ederlerse söylersin. Ama bebişi en kısa zamanda görmek istemelerini anlıyorum. Hem senin için de endişeleniyorlardır.

merhaba kızlar 22 ekm sabah 8.30 da suni sancı ile normal doğum yapcak inşallah. bugun son kontrüm vardı ,doktorum tuşe yaptı alttan ama öyle bi abandıki kontrolden çıkınca belime ve kasığıma şiddetli ağrılar girip çıktı, acaba doğumum hılansın diyemi yaptı, şuan sol kasığım bıcak kesiği gib ağrıyo ayağa kalkmakta bile çok zorlanıyrum, tuşe bu kadar kötü yanları olurmu???
Benim de son muayenede biraz acıdı bir süre sonra geçer bence yorma kendini dinlen ayakta kalma

Ben de bu özel anımda sadece eşim ve annem olsun çok isterdim.cunku ben de o an onları pek görmek istemiyorum. Ama yapacak bir şey yok.gelecekler.ve ben ayrıca bunun için de stres olcam.esim için katlanicam. Bir şey demicem. :KK43:
şuan ben yarın sezeryan olucam diye okadar çok stresliyim ki birde onların stresini hiç çekemem tama diğer arkadaşların söylediğide doğru onlarında görmek hakkı ama beni sıkıntıya sokmaya kimsenin hakkı yok birde yapı olarak ben böyle sıkıntılı durumlarda kimseyi istemem yanlız kalmayı tercih ederim o nedenle her türlü tek olmak iyi. bu arada diğer mesajını alıntılayamamışım iyi dileklerin için sağol her fırsatta yazarım ve hepinize dua edicem sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen

valla ne güzel işte kızın karnında rahat, besleniyor,büyüyor, gelinlikle çıkartma fikride iyiymiş :)
sen en iyisi kızının ismine "Nazlı" ekle :)
eşimle geçen gece girdik yine birbirimize, nazar değdi adama :KK43: artık yaptığı iyi şeyleri yazmıyayım bari, neyseki oğluyla hala ilgili tüüüü maşallah diyeyim,böyle gelmiş böyle gider galiba :KK43:
sen sezeryanundan sonra ne kdr zaman sonra çalışmaya başladım? Bnm 4.gunum toparlamıorum.bnm doğum çok zor ve acılıydı ekip çok kotuydu unutamıorum pıskolojm bozuldu.ikinci bebegı çok ıstememe rağmen beni öyle korkuttukı bu yaşattıkları.Allah hepsının cezasnu versın başka bsey dyemıorum

şuan ben yarın sezeryan olucam diye okadar çok stresliyim ki birde onların stresini hiç çekemem tama diğer arkadaşların söylediğide doğru onlarında görmek hakkı ama beni sıkıntıya sokmaya kimsenin hakkı yok birde yapı olarak ben böyle sıkıntılı durumlarda kimseyi istemem yanlız kalmayı tercih ederim o nedenle her türlü tek olmak iyi. bu arada diğer mesajını alıntılayamamışım iyi dileklerin için sağol her fırsatta yazarım ve hepinize dua edicem sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Canim hiç stres yapma olcak bitecek. Sonu mutluluk.:) ben de çok utangaç biriyim.aklimda yüzlerce düşünce detay detay neler neler ayrıntılar. Ama hayırlısı artık napalım. Ben katlanmak zorundayım. :( neyse sen şimdi rahatla söyle masaj yaptım eşine güzelce:) inşallah uyuyabilirsin bu gece.yarin dualarım seninle olcak :) allahım yardım etsin hepimize

bugün doktor randevumuz vardı sezeryana karar verdik cuma 10 da hastanede olucak 12 yi 1i bulur dedi ameliyat saati nedenki sezeryan olanlar ya da olacaklar size de böyle bişey sözlendi mi net saat verecek zannediyodum

Valla o günü düşünüyorum da doğum nasıl olursa olsun. Anneler babalar ve eşim orada olacak. Duydukları anda gelmek isteyecekler. Sonuçta onların da torunu. He odaya doluşup seni rahatsız ederlerse söylersin. Ama bebişi en kısa zamanda görmek istemelerini anlıyorum. Hem senin için de endişeleniyorlardır.

Evet bebeği çok merak ediyorlardir eminim ama beni çok onemsediklerini sanmıyorum. sadece annem ve eşim olsa içim nasıl rahat ederdi nasıl.:( ama esımi uzmicem bi şey demicem.napalim :(

Iyi aksamlar kizlar.yarin suni sanciyla olursa normal, olmazsa sezeryan kizima kavusucam Allah nasip ederse.dr dan ciktigmda hissiz gibiydm.simdi ise aglamakliym.bu gece kizimin karnimdaki kipirtilatini son hissedislerim.bi taraftan seviniyorm ama daha cok huzun var.kafayi yedim galiba :(

Back
X