2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ne güzel anlatmissin.allah analı babalı büyütsün.bu evicap nedir nasıl kullanilir.birisi daha demişti göğüs ucuna iyi geliyor diye.nasıl kullanılıyor fırsatın olunca yazarmisin eczaneden evicap deyip mi alıyoruz.bide lansinoh gibi silinmesede oluyor mu

Arkadasim evicap i aynen devam czaneden evicap e vitamini diye istiyosun kucucuk yumusak bi kapsul onu igneyle delip icindeki siviyi gogus uclarina suruyosun aynen lansinoh gibi yikamana gerek yok ama yinede doktoruna danisirsin... kremler olmasa bence kesin yara olur ne kadar krem sursende aci oluyo ozellikle ilk tutanakadar ama okadar olacak yara oldugunda dayanilmaz bisey oluyo Allah yar ve yardimcin olsun... bide gogus uclarinin yara olmasinin en buyuk sebebi ywnlis emzirme bu konuda bebek hmsirelerinden egitim almak sart bence...

Kızlar benimde perşembe günüm doluyor cuma suni sancı ike alacaklar bebeği, epiduralde almayi planlıyorum inşallah hersey yolunda giderde son dakikada sezeryana dönmez

Kızlar benimde perşembe günüm doluyor cuma suni sancı ike alacaklar bebeği, epiduralde almayi planlıyorum inşallah hersey yolunda giderde son dakikada sezeryana dönmez
Epidural kesinlikle al ben cok rahat ettm ayrica icine rahim acilmasini kolaylastirici bisey de koyduklarini.soylediler gecrcekten de hizli ilerledi Allah im yardimcin olsun rahat olur ins dogumun

Saat kimse veremezki canm su anda hic aciklik yumusama var mi 41 veya 42yi beklicek mi doktor
39 haftadaki son kontrolün sali günüydü, ve ozaman alttan bakti, 22 ekim carsambada 40 haftam tammlnyo, sanirim bi yumuşama gorduki alttan bakınca carsamba 8.30 da suni takılacak dedi, 41 i beklmyck, eger açılma veya yumuşama olmasydi demezdi sanirim btnimde kafam karisti:KK76:o_O

Kızlar herkese günaydın. Ben uykusuz bir gece geçirdim artık reflüm dayanılmayacak boyutlara geldi yatınca o kadar yanıyor ki sırtıma vuruyor acısı akşam uyutmadı:(
Kızıma kavuşmama artık saatler kaldı. Şimdi hastaneden aradılar yarın doğumunuz var diye. Çok şükür acısıyla tatlısıyla 9 ay geçirdik burada.Bu 9 ayın 5 ayı benim çok sıkıntılı geçmişti lekelenme şeklinde kanamam olmuştu hep hatırlarsınız belki ama çok şükür burası sayesinde hep moral buldum ve bugünleri gördük çok şükür. Bu forum benim için o kadar kıymetli ki kimse beni anlamadığında hep buraya koştum sizlerde hep yardımcı oldunuz.Derdime derman oldunuz, sevincimi paylaştınız. Kimsenin yüzünü görmedim sesini duymadım buradaki ama hepinizi çok sevdim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın sabah 11 de hepinize dua etmeye çalışacağım inşallah her şey gönlünüzce olur. Hakkınızı helal edin bana çok şey yaşadık beraber canlarım. Benden yana varsa hepsi helal olsun.
Bir yandan çok korkuyorum bir yandan çok heyecanlıyım kafam, duygularım karmakarışık artık umarım her şey yolunda gider. Dualarınızı bekliyorum. Belki bir kaç gün yazamam ne olacağını bilmiyorum ama hep aklımdasınız ve ilk fırsatta haber vericem inş. Çok öpüyorum sizi ve kuzularınızı

Merhaba arkadaslar...
yazilari henuz okuyamadim ama ilk firsatta okuyacagim oglusum uyurken gireyim dedim...
pazar sabah annem geldi tum gunumuz pazar alisverisi son dokunuslar son temizlikle gecti gece 2 ye kadsr uyumusum ams sone rasinda uyuyamadim heyecan telas sardi bide aliskinim gece kalki biseyler yemeye su icmeye cok zor gecti o gece... neyse sabah oldu nevresimleri degistirdik esim ve annem alt kata kahvaltiya indi ben son olarak herseyi kontrol edip indim taksi geldi ve buyuk bi heyecanla hastaneye gittik yatis islmleri yapildi odamiza goturduler ama ben odayi beyenmedim cunku benim gordugum odalarda refakatci icin yatmaya uzun koltuk vardi bundaysa sadece tek kisilik bi koltuk benim annemde bel fitigi var srada uzanmadan dayanamaz neyse yetkililerl falan gorustuk basta oda yok dediler ama bas hemsireyle konusunca ayarladilar tamam ameliyat sonrasi alicsz dediler ve beni hazirlamak icin geldiler lvman ypaz dediler cok tirstim nasi bisey oldugunu bilmiyorum cunku neyse yaptilr biseyler kizin eli cok hafifti sanirim hic acimadi sonrs sondayi taktilar ben hersey bitti sanarken benim karnim agrimaya basladi fena kasildi sonra bsktim ishal gibi tuvaletim geldi tutamiyorum mrgersem lavman dan sonra tuvalte cikiliomus dememislerdi ben altimskacirmaya basladim hemen hemsireyi csgirdik ndt vardi karnimda soktuler kostum tuvaleteve rahatlrahatldim.. sonra bekle Allah saat 12 oldu ameliyathanede sira varmis 12 ye dogru beni goturduler fotograf makinasini iceriye verdik sag olsunlr kirmadilar spinal istedim anesteziyle konustuk sabahtan kan tahlilleri faln yapilmisti belden igneyi yaptilar bisey hissetmedim o kismi kolaydi uyusmam biraz surdu ama tam olarak uyusmadim isleme basladilar her nesteri vurusunu igne batirir gibi aci seklinde hissettim her kati acislarinickistirmelerini aci seklinde hissettim aciyo dedim anestezi doktoru cekistirme dokunus hissedeceksin o normal aci hissedersen soyle dedi bende canim aciyo dedim tamam hafif uyutalim dedi bi 5 dk kadar sanirim uyumusum gozumu actigimda bebisimi cikartmislar siliyolardi cok tatli bi oglun oldu ayni sana benziyo dediler yanima getirip yanagima degdirdiler cok agliyodu yanima gelince sustu hep icini cekti hosgldin oglum dedim opustuk koklastik o anlari klimelerle anlatmaya imkan yok cok ama cok farkli her aciya degiyo inanin sonra oglusumu aldilarbi taraftan beni dikiyolar ama ben aci hissediyorum canim aciyo diye inliyorum basimdaki kizda olacak okadar diyo agri kesici yapicam simdi bitti zaten az dayan falan diyo neyse ben inleye inleye ciktim ameliyathaneden herkes kapida bekliyodu nasilsin falan diyolar cok canim aciyo diyorum yatagima alirlarken falanda cok canim yandi sonra gelip igne yaptilar bi yarim saat sonra biraz rahatladim sonra oglusumuz odamiza geldi ilk agzina peygamber efendimizin sunneti oldugu icin haciliktwn gelen hurmayi babasi agzinda cigneyip oglumuzun agzina degdirdi ve cok azda zem zem suyu damlattik sonra bebek hemsiresi emzirmeye yardimci oldu cok ozel cok guzel anlardi ilk gece 3e kadar bebisim hep uyumak istedi uyandirmak icin hep ugrastik hemsirelerde geldi ugrastilar hep az az da olsa emdi ama 3ten sonra memeden ayrilmak istemedi uyumak istemedi hep gogsumde kalmak istedi yavrum benim ertesi gun 3e kadar hep uyanik ti nerdeyse sadece emerken bide kucagimizda uyudu dun gece hemsireler aldi goturdu tahlilleri falan yapilmis gobek bakimini yapmislar sanirim bide bisey verdiler cunku geldikten sonra hep uyumwk istedi mayismisti dun gece guzel uyumusuz ve bugun tum doktorladan onay alarak taburcu olduk ve evimizde ki ilk gunumuz cok guzel gecti oglusum evini yatagini sevdi kakasini yapti gazini cikardi guzel emiyo bende bol bol su kayisi kompostosu humana cay iciyorum sutumde cok sukur iyi emzirdikten sonra birazda sagmaya basladim ki kanallar acilsin icerde sut birikmesi olmasin diye dikislerimde iyi bugun baya rahatladim oturup kalkiyorum tuvalete kendim gidiyorum bu arada gogus ucu icin lansinoh kullaniyorum evicap kullaniyorum yok sa cok aciyo kesin yara olacak insallah zamanla dahada iyi olacagiz bizden simdilim bukadar biraz daha toparlanalim hemen donecegiz buraya yeni dogum yapan varmi cok merak ediyorum insallah herkes iyidir hepinize saglikli dogumlar gule gule buyutelim yavrularimizi hamd olsun bugunleri nasip edene ...

gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün,oğluşuna sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah

Allah herkesın bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ben de heyecanla beklıyorum ama bizim kızın hiç doğacağı yok. :KK12:dünkü kontrolde doktorumuz en az bir hafta daha bekleriz dedi. ama bakıyorum da tek değilim. sizi gördükçe moral buluyorum. sezeryan da istemıyorum. allaahımmmm kafamda deli sorular ......:KK17:

bu arada karın nasıl aşağı iniyo. hala kaburgalarımda tekme hissedıyorum. bu inmemiş olmadıgını mı gösterıyo. dr kanala girmiş başı dedi. görenler karnın düşmemiş hala dıyo

Kızlar herkese günaydın. Ben uykusuz bir gece geçirdim artık reflüm dayanılmayacak boyutlara geldi yatınca o kadar yanıyor ki sırtıma vuruyor acısı akşam uyutmadı:KK43:
Kızıma kavuşmama artık saatler kaldı. Şimdi hastaneden aradılar yarın doğumunuz var diye. Çok şükür acısıyla tatlısıyla 9 ay geçirdik burada.Bu 9 ayın 5 ayı benim çok sıkıntılı geçmişti lekelenme şeklinde kanamam olmuştu hep hatırlarsınız belki ama çok şükür burası sayesinde hep moral buldum ve bugünleri gördük çok şükür. Bu forum benim için o kadar kıymetli ki kimse beni anlamadığında hep buraya koştum sizlerde hep yardımcı oldunuz.Derdime derman oldunuz, sevincimi paylaştınız. Kimsenin yüzünü görmedim sesini duymadım buradaki ama hepinizi çok sevdim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın sabah 11 de hepinize dua etmeye çalışacağım inşallah her şey gönlünüzce olur. Hakkınızı helal edin bana çok şey yaşadık beraber canlarım. Benden yana varsa hepsi helal olsun.
Bir yandan çok korkuyorum bir yandan çok heyecanlıyım kafam, duygularım karmakarışık artık umarım her şey yolunda gider. Dualarınızı bekliyorum. Belki bir kaç gün yazamam ne olacağını bilmiyorum ama hep aklımdasınız ve ilk fırsatta haber vericem inş. Çok öpüyorum sizi ve kuzularınızı

Allah kurtarsın canım kolay bi doğum olur inşallah yarın ben de aynı saatlerde giricem sezeryana belki 12 yi bulur benimki birbirimize dua edelim inşallah doğum sonrası da kolay olur inşallah hemen kendimize geliriz

Iki cocuklu olunca bir turlu yazamadm normal dogum icin suni sanci alip yaticak arkadaslar icin epidurali kesinlikle tavsiye ediyorum ilk dogumumda suyum tamamen gelip suni sanciyi saatlerce cekmistkm keske epidural alsaymisim o zamam da...
neyse geleyim bu dogumuma sabah 9.30 gb dogumhaneye gittim muayenede 2 cm acikligim vardi ama bebegin kafasi cok.yukarda dedi ebe cok umitsiz konustu falan nst derken 10.30da suni sanci baglandi 12de 4 cm aciklikla epidural aldm gercekten sancilar tamamen gitmiyor ama cok ciddi fark var ancak 2ue dogru cok fazla hissetmeye basladim bi doz daha istedjm ama yaptiklari hicbir ise yaramadi ve sancilar cok siddetlendi zaten bebegin indigini cok hissediyordm bu arada surekli ayakta durdum aslinda cok halskz kalmistm ama bebek insin diye hic yatmadim asildim surekli 3e 5 kala da bebegim dogdu gercekten kolay bir dogumdu cunku ilk dogumum o kdr.zorduki bu bana cok daha rahat geldi Rabbim hepinize saglikla bebeklerinzi kucaklamayi nasip eylesin ins
Geçmiş olsun canım. Bence Epidurali her doktor iyi yapamıyor doğru noktaya vuramıyor. Beni kesseler acımazdı. Zaten kestiler de hiç acı hissetmedim çok şükür :) yine de ilk doğumundan daha az acılıymış ona da şükür :)

Bende carsmba olxam Sabh 8,30 da gel dedi doktrum, suni takcaklrnus Direkt, en fazla kac saatte istenilen açıklığa kavusurum, lutfen deneyimli olarak cevabını bekliyorum. Canim
Kişiden kişiye değişen bir durum bana suni verdiler 2 saate açılma tamamlandı belki daha kısa...

Kızlar herkese günaydın. Ben uykusuz bir gece geçirdim artık reflüm dayanılmayacak boyutlara geldi yatınca o kadar yanıyor ki sırtıma vuruyor acısı akşam uyutmadı:KK43:
Bir hakkım geçtiyse helal olsun tabii. Dualarımız seninle. Gerçekten 9 ay boyunca birbirimize çok yardımcı olduk olmayada devam edicez inş..bu arada msa08 face e doğumunu yazdı cepten girdiğim için yazısını burdan paylaşamadım. Ama özellikle sana bir sıkıntısı olmadığını yazmamızı istedi. Doğum oldu o da bebeği de iyiler çok şükür :)

İnkola benimde kisa sürer, birde simla bisey sircm canim, bu catala ciktktan sonra dogum en fazla kac dakika sürüyor, cok heyecnluyim
Bu da değişen bir durum. Çok şükür benim doğumum çok kolaydı belki 5 dk sürmemiştir. 2. Ikınmamda bebek doktorumun kucağındaydı :) plesantanın çıkması dikişin yapılması derken girip çıkmam 10-15 dk falan sürmüştür. Eşimde şok oldu. İnş.senin de kısa sürer cnm :)

Bu da değişen bir durum. Çok şükür benim doğumum çok kolaydı belki 5 dk sürmemiştir. 2. Ikınmamda bebek doktorumun kucağındaydı :) plesantanın çıkması dikişin yapılması derken girip çıkmam 10-15 dk falan sürmüştür. Eşimde şok oldu. İnş.senin de kısa sürer cnm :)
Ayy inşallah böyle guzel şeyler duydukça carsambanin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum:KK68::KK68:

Kız laaaa r allahım kalbim yerinden çıkmak üzere suan. Pazartesiye olacakmış sezeryan im. Çarşamba sanıyordum. Şok geçirdim pazar gece yazcam pazartesi sabah doğacak oğlum. Off melodika85 senin de yarın kim bilir nasılsın. Benim 3 gün var diye mahfoldum. Of çok panik durumdayım. Korku heyecan :( ben hayatımda serum bile almamis tim. Allahım yardım et.:( buarada bebek 3400 olmuş. Çok da iri değil ki.doktor da iri diye sezeryan demişti. Imdat :)

merhaba kızlar,

Öncelikle doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum evlatlarını sağlıkla kucaklarına aldılar ne güzel, benim gibi bekleyen arkadaşlarıma da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allah bizede nasip etsin o güzel anları yaşamayı bizde sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza :) benimde yarın çatı muayenem var bakalım dr. ne diyecek çok heyecanlıyım ve bir an önce yavrumu kucağıma almak istiyorum normal doğum istiyorum fakat bende erken doğum riski vardı rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 2 kere tehlike atlattık ve benim 5 ayım yatarak geçti sadece wc ye gitmeme izin vardı anlayacağınız tamamen hareketsizdim 35.haftadan sonra dr yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi ama öyle hamlamışım ki birde ağırlaşınca zor oluyor haliyle 15dk bile zor yürüyorum ağrı giriyor her yerime :) normal doğum yapabilmek için hareket çok önemli diyorlar inşallah bende bir sıkıntı olmaz :) erken gelecek diye korkanken benim kız belki de gününü bekleyecek :) benimde arada karnımda kasılma kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor ama geçiyor sonra birde böyle zamanını bilmeden beklemek çok zor bazen aklım sezaryana kaymıyor değil kızımı çok merak ediyorum kucağıma almak istiyorum böyle beklemek sıkıntı veriyor bana neyse bakalım yarın dr ne diyecek enine boyuna konusucam ne yapalım nasıl bir yol izleyelim diye :)

Kız laaaa r allahım kalbim yerinden çıkmak üzere suan. Pazartesiye olacakmış sezeryan im. Çarşamba sanıyordum. Şok geçirdim pazar gece yazcam pazartesi sabah doğacak oğlum. Off melodika85 senin de yarın kim bilir nasılsın. Benim 3 gün var diye mahfoldum. Of çok panik durumdayım. Korku heyecan :KK43: ben hayatımda serum bile almamis tim. Allahım yardım et.:KK43: buarada bebek 3400 olmuş. Çok da iri değil ki.doktor da iri diye sezeryan demişti. Imdat :)
Hakkında hayırlısı olsun elbette doktorun en iyisini bilir ama 3400 ile sezaryen endikasyonu yok. Çatı muayenesi yapıldı mı? Yada bebeğin kafası mı büyük de sezaryen dedi.

Back
X