2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hamileylen emziren arkadaslarim var sitede.bende hamileyim bnm bebegimde sut icior ancak bnm olayim braz farkli.benm bebis emmeyi reddettigi icin 8ay memeye alistiramadgmdan dogdugu andan itibaren ssagarak veriorum sutumu. Bu olay braz piyango aslinda.ornegin hamileyken sut azalmasi yasanior.emziren arkadaslar. Bunu farketmez belki ama ben sagdigimdan bariz bir sekilde farkediorum.sutun tadi ve rrengi degsebilior bazi bebekler sutu reddedebilior bu yuzden yada annenin hormonlardan oturu sutu kesilebilior.ornegin bunlarin basina gelmicegnden eminmisin?mesela bnm sutumun tadi degismedi ama degissede kizimin icecegini biliordum goze aldim.hamileligin kolay gecmeyedebilir zorlanabilirsin.vucudun 3e bolunceginden yemene icmene dikkat edip vitamin destegi alman gerekecek yoksa senin kemiklerinden gider.vitamin sart.ablamda hemen hamile kaldi ve hamile kalir kalmaz sutu agiz sutune donustu sapsari oldu ve bebek emmeyi reddetti hemde daha 5aylikti.sut bebegi zehirler yok karnindaki gelismez yok efemdim gunah vs bunlarin hepsi hurafe .eger goze alabiliorsan hersey yolundada gderse dogdujtan sonra iki bebiside enzirebilirsin.iki bebek emdiginden sut ona gore gelior ve .buna tandem nursing denior arastirabilirsin tandem nursingi

Hic bir sakinca yok.doktor kontrolu altindayim ve bir suru arkqdasm doguma kadar ve sonrasinda emzirmeye devam etti karninda ki bebek ve memede olan acisindan sakinca yok .oyle bir durumda sakin kesme bebegini memeden yazik edersin.sadece saydiklarima dikkat edeceksin vitamin destegi vs vs.vucudunu da zorlamamani oneririm.bn hala dusunurum bnm ne acelem vardida kosa kosa hamile kaldim ikiseneyi taamamlasaydim derim ama ihmalkarlik sonucu tek iliskiye hamile kaldim e veren Allah kabul etmemek bana yakismaz hele de kizima ilk bebege zor hamile kaldiktan sonra asla yakismaz
Cevabin için tesekkur ederim. Bende eger Allah nasip ederde gebelik olursa kızımı sutten kesmek istemiyorum. Dedigin gibi kendime iyi bakmam gerekecek. Hamileyken emzirenlerin olmasi benim için umut verici

Bnm koltuklarin beyz kisimlari hep deri.galiba deri kumasa nazaran daha zor kirlenior .toz tutunca arada aliorum ama inan kirlensede her guj kalkip silemem sizin gbi.o konuda gercejten hamaratliginiza hayran kaldim.usluluktan dgl cnm aksine cok yaramaz ama yicekleri pek israf etmior dun eline muz verdim mutfaga gttim geldim yerde muz aradim masallah hepsini yemekle kalmamis bide ellerini yaliordu dusun yani.bende acaba yere doktumu die bakindim hali konusunda bnde dertliyim.evde en cok pislettgmiz sey halilar.surekli ayak altindalar e acikta renk hemej kirlenior.bn gene silmiorum :KK70: hali yikamaya gidior surekli .oda zor oluor habire halisiz ev soguk .yere basma terlikle gez vs.ayakkbi cok veriosunuz ben en son markasiz 15aldim indirimdeydi ne bilim ya onkadarda vermek isime gelmior zaten kit kanaat gecinirken.yari ortopedik aldigim bide dunya kadar marka pahali ayakjabilar ablam getirdi onlari gydiririm.araba aldik biz smdi onun borcuna girdik dahada sikmamiz gerek disimizi.arabasiz elaleme muhtac kalioduk surekli.sonunda canimiza tak dedi
Hayırlı olsun canım kazasiz belasiz inş

Neden engelledndiki anlamadim valla hic.benm kiz usuttu gece elli kere kalkior yanimda yatior ama bmm heryerim tutuluor.dunde bem temizlik yaptim ama daha bitiremedm.kizim arkamdan geri dsgitti nasil temizlikse :D mutfaga gircem daha.ya temizlik yapimda kaynana kp deri yemege cagrim ikide bir laf atiolar .yediveren hicgorunmuorsun cnm hamilelik nasil?ya kizlar cnm cok sikkin artik duzenli de sagamadgmdan bnm sutum kesilior hergun dahada azalior.bende artik keseyim mi sutten bu kadar yeterli mi die dusunuom .anneme dun vicdanim rahat etmior dedim.onu hamile kalmadan once dusuneydin dedi ama bnm hamile kalmadan once azalmaya baslamisti zaten.ilk bir seje deli gbi sagdim sonra artik sabir kalmior gunde uce dusurunce ve gecede 12saat hatta daha fazla sagmayinca baya baya kesilise gidior.esim alcagini aldi yeter artik snde zahmet cektin emzirsen tamam aama emmior dio.bilemedim cnm cok skiin sanki sutten kesince dunyam kararacak oyle vicdan yaptim.napim bilemedim 15ay yeterli bir sure mi ki :(

Neden engelledndiki anlamadim valla hic.benm kiz usuttu gece elli kere kalkior yanimda yatior ama bmm heryerim tutuluor.dunde bem temizlik yaptim ama daha bitiremedm.kizim arkamdan geri dsgitti nasil temizlikse :KK70: mutfaga gircem daha.ya temizlik yapimda kaynana kp deri yemege cagrim ikide bir laf atiolar .yediveren hicgorunmuorsun cnm hamilelik nasil?ya kizlar cnm cok sikkin artik duzenli de sagamadgmdan bnm sutum kesilior hergun dahada azalior.bende artik keseyim mi sutten bu kadar yeterli mi die dusunuom .anneme dun vicdanim rahat etmior dedim.onu hamile kalmadan once dusuneydin dedi ama bnm hamile kalmadan once azalmaya baslamisti zaten.ilk bir seje deli gbi sagdim sonra artik sabir kalmior gunde uce dusurunce ve gecede 12saat hatta daha fazla sagmayinca baya baya kesilise gidior.esim alcagini aldi yeter artik snde zahmet cektin emzirsen tamam aama emmior dio.bilemedim cnm cok skiin sanki sutten kesince dunyam kararacak oyle vicdan yaptim.napim bilemedim 15ay yeterli bir sure mi ki :KK43:
Canım senin zorunla emiyorsa bırak bencede senin kendinede ihtiyacın var sonuçta. Hamilelik zaten insanda kan can bırakmıyor 15 ayda yeter bence zaten 2 sene demiyorlar mi vicdan yapmana gerek yok sen iyi bir annesin

Bende yeni nick aldığımı söylemiştim bende anlamadım. Herkes burda doğum hikayelerini yazınca sinirden olmuştum. Hele son gunlerim de yazamayinca :KK70:

Temizlik bitti mi snowdrop3

Yok canım daha bitmedi dün bişey yapmadim kizimin kursu için üç defa okula gittim birde pazarimiz vardı bugunde doktora gidicem spiral için kontrol var.yarin yine kizimin kursu var akşam da anneme gecicez orda kalcam pazar günü de eşim evde bişey yapamam.pazartesi gününe kaldı kalan yerleri ozaman yapcam artik.fazla bişey de kalmadı zaten
Ayyy nekadar yoğunum yazarken ben bile yoruldum:KK71:

Canım senin zorunla emiyorsa bırak bencede senin kendinede ihtiyacın var sonuçta. Hamilelik zaten insanda kan can bırakmıyor 15 ayda yeter bence zaten 2 sene demiyorlar mi vicdan yapmana gerek yok sen iyi bir annesin
Sutu cook sevior cnm ama ben zorlaniom hamilelikten dgl aama sut sagmak yasayaj bilir.saatte bir sagsam artarmos ama kendime bu eziyeti yapmalimiym blmyrum

Kixlar yatak alcm park yatak kucuk artik.ama ne almalyik blmiom cok uzun zamanda kullansik ikide bkr degistirmiyim istiom

Bende yeni nick aldığımı söylemiştim bende anlamadım. Herkes burda doğum hikayelerini yazınca sinirden olmuştum. Hele son gunlerim de yazamayinca :KK70:
Ilk nickin neydiki senin?bende bi ara engelledindm daha sonra kalkti kac gun surdu hatirlamiom.nie engellendim onuda bilmiok:D

Neden engelledndiki anlamadim valla hic.benm kiz usuttu gece elli kere kalkior yanimda yatior ama bmm heryerim tutuluor.dunde bem temizlik yaptim ama daha bitiremedm.kizim arkamdan geri dsgitti nasil temizlikse :KK70: mutfaga gircem daha.ya temizlik yapimda kaynana kp deri yemege cagrim ikide bir laf atiolar .yediveren hicgorunmuorsun cnm hamilelik nasil?ya kizlar cnm cok sikkin artik duzenli de sagamadgmdan bnm sutum kesilior hergun dahada azalior.bende artik keseyim mi sutten bu kadar yeterli mi die dusunuom .anneme dun vicdanim rahat etmior dedim.onu hamile kalmadan once dusuneydin dedi ama bnm hamile kalmadan once azalmaya baslamisti zaten.ilk bir seje deli gbi sagdim sonra artik sabir kalmior gunde uce dusurunce ve gecede 12saat hatta daha fazla sagmayinca baya baya kesilise gidior.esim alcagini aldi yeter artik snde zahmet cektin emzirsen tamam aama emmior dio.bilemedim cnm cok skiin sanki sutten kesince dunyam kararacak oyle vicdan yaptim.napim bilemedim 15ay yeterli bir sure mi ki :KK43:
Iyi çok şükür sıkıntı yok Allahtan. Kızım diş çıkarıyor o yorucu.sut konusunda sen elinden geleni yaptın ben 5 ay anca dayandim sağmak emzirme ten kat kat zahmetli

Iyi çok şükür sıkıntı yok Allahtan. Kızım diş çıkarıyor o yorucu.sut konusunda sen elinden geleni yaptın ben 5 ay anca dayandim sağmak emzirme ten kat kat zahmetli
Ay sendemi 5ay sagdin.beni anlarsin o zaman 15ay ne demek .artik kesilene kadar veririm.odalar gercekten cok pahali hele cilek marka zaten. Gorumcem bnde biraz buuyugu var olursa al dedi ona bakcam artik.evet ikincilerde gelior kesin oda sart zor olcak valla.

Kızlar hastayım faranjit oldum. Ateşim var 38 i geçiyor minoset içiyorum pastil kullanıyorum adacayiyla gargara yapıyorum ihlamur ve elma çayı içiyorum başka ne yapabilirim doktora gitmek istemiyorum

Ay sendemi 5ay sagdin.beni anlarsin o zaman 15ay ne demek .artik kesilene kadar veririm.odalar gercekten cok pahali hele cilek marka zaten. Gorumcem bnde biraz buuyugu var olursa al dedi ona bakcam artik.evet ikincilerde gelior kesin oda sart zor olcak valla.

15 ay çok iyi bence canım ayrıca Azmin den dolayıda seni alkisliyorum:KK31: ben küçük kızımı 18 ay emzirdim büyük kızımı 7 ay emzirdim ama hala onun vicdanı nı cekiyorum seninki bence gayet iyi.hamileligin nasıl gidiyor zorluyor mu seni. Gerci daha agirlasmadan inşallah yeni doğcak bebeğin memeyi tutar rahat edersin. Elif niye tutmadı bi sebebi varmı hani bazılarının göğüs ucu olmaz yada büyük olur öyle şey mi vardı

Back
X