Bnm koltuklarin beyz kisimlari hep deri.galiba deri kumasa nazaran daha zor kirlenior .toz tutunca arada aliorum ama inan kirlensede her guj kalkip silemem sizin gbi.o konuda gercejten hamaratliginiza hayran kaldim.usluluktan dgl cnm aksine cok yaramaz ama yicekleri pek israf etmior dun eline muz verdim mutfaga gttim geldim yerde muz aradim masallah hepsini yemekle kalmamis bide ellerini yaliordu dusun yani.bende acaba yere doktumu die bakindim hali konusunda bnde dertliyim.evde en cok pislettgmiz sey halilar.surekli ayak altindalar e acikta renk hemej kirlenior.bn gene silmiorum

hali yikamaya gidior surekli .oda zor oluor habire halisiz ev soguk .yere basma terlikle gez vs.ayakkbi cok veriosunuz ben en son markasiz 15aldim indirimdeydi ne bilim ya onkadarda vermek isime gelmior zaten kit kanaat gecinirken.yari ortopedik aldigim bide dunya kadar marka pahali ayakjabilar ablam getirdi onlari gydiririm.araba aldik biz smdi onun borcuna girdik dahada sikmamiz gerek disimizi.arabasiz elaleme muhtac kalioduk surekli.sonunda canimiza tak dedi