2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hayırlısı olsun canim :)sağlıkla gelsin küçük prens. Herşey yolundadır inşallah az kaldı senin de şaka maka
Evet ya gerçekten az kaldı beş bitti. Sanırım Bayram öncesi gelecek. Troidlerim yükseldi hapa başladım. Heray düzenli kontrol istediler endokrin bölümüne yönlendirdiler.

Yok canım biz yeni başladık. İlk iki gün sürekli üstüne işedi şimdi bir hafta oldu daha iyiyiz çok şükür. Ama gece bezliyorum havalar tam ısınsın gecede çıkaracağım

Of arkadaşlar benim oğlanında bezi çikardımda kabız üç gündür neredeyse ağlayacağım

Of arkadaşlar benim oğlanında bezi çikardımda kabız üç gündür neredeyse ağlayacağım
Yok canım kabız değildir korkuyordur. Kızımda öyle oldu tuttu resmen 4 gün. Sürekli wc ye gittik kafayı yedim artık. Altına yapmasına razı oldum. Şimdi bazen tuvalete bazen birazı altına yapıyor. Çiş olayında 3 günde başarıya ulaştık

Öyle oldu valla :) bu arada oğlunun tuvalet alışkanlığı nasıl gidiyor. Kızım haftada birgün yapıyor korkusundan:( kaç gün hem kendi kıvranıyor geç bizi kıvrandırıyor.

Kızlar bi ben mi kaldım burayı yoklayan :KK61: Doğum yaptım kızlar 24 gün önce ikinci kez anne oldum. Oğlum fazla yormuyorda kızım baya zorluyor.

Kızlar bi ben mi kaldım burayı yoklayan :KK61: Doğum yaptım kızlar 24 gün önce ikinci kez anne oldum. Oğlum fazla yormuyorda kızım baya zorluyor.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evlatlarini bende hamileyim ikizmiş nasıl seninkiler kıskançlık var mı çok korkuyorum yetememekten

Öyle oldu valla :) bu arada oğlunun tuvalet alışkanlığı nasıl gidiyor. Kızım haftada birgün yapıyor korkusundan:KK43: kaç gün hem kendi kıvranıyor geç bizi kıvrandırıyor.
Selam bacım netim Yen'i açıldıydı benim oğlanda kabızlık hala devam bazen wc ye bazen altına öyle

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evlatlarini bende hamileyim ikizmiş nasıl seninkiler kıskançlık var mı çok korkuyorum yetememekten
Ay maşallah ne güzel:) bende çok istiyordum ikiz nasip olmadı. İki aylık olduk şimdi daha iyiyiz ilk haftalar gerçekten çok yorumcuydu. Zamanla daha iyi olacak insallah! Kıskançlık da var ama sahiplenmede yapıyor

Back
X