- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Hayırlısı olsun canim :)sağlıkla gelsin küçük prens. Herşey yolundadır inşallah az kaldı senin de şaka makaKızlar yazamadım kaç gündür kan ver sonuç al ayrıntılı çektir dr göster. Bu arada oğlum olacakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canim :)sağlıkla gelsin küçük prens. Herşey yolundadır inşallah az kaldı senin de şaka makaKızlar yazamadım kaç gündür kan ver sonuç al ayrıntılı çektir dr göster. Bu arada oğlum olacakmış
Evet ya gerçekten az kaldı beş bitti. Sanırım Bayram öncesi gelecek. Troidlerim yükseldi hapa başladım. Heray düzenli kontrol istediler endokrin bölümüne yönlendirdiler.Hayırlısı olsun canim :)sağlıkla gelsin küçük prens. Herşey yolundadır inşallah az kaldı senin de şaka maka
Troid problemi var mıydı yoksa hamilelikte mi ciktiEvet ya gerçekten az kaldı beş bitti. Sanırım Bayram öncesi gelecek. Troidlerim yükseldi hapa başladım. Heray düzenli kontrol istediler endokrin bölümüne yönlendirdiler.
Yok canım hamilelikte çıktı. Kızımda da tam tersi düşmüştü o zaman da hap kullanmıştım.ama heray kontrol istememişlerdi. Sanırım yüksek daha tehlikeliTroid problemi var mıydı yoksa hamilelikte mi cikti
Anladım canim ihmal etme o zaman.Yok canım hamilelikte çıktı. Kızımda da tam tersi düşmüştü o zaman da hap kullanmıştım.ama heray kontrol istememişlerdi. Sanırım yüksek daha tehlikeli
Ne gibi canım senin kızın alıştı diye hatırlıyordumKızlar bi gelinde bana tuvalet eğitimi hakkında bilgi verin
Yok canım kabız değildir korkuyordur. Kızımda öyle oldu tuttu resmen 4 gün. Sürekli wc ye gittik kafayı yedim artık. Altına yapmasına razı oldum. Şimdi bazen tuvalete bazen birazı altına yapıyor. Çiş olayında 3 günde başarıya ulaştıkOf arkadaşlar benim oğlanında bezi çikardımda kabız üç gündür neredeyse ağlayacağım
As çocuğunu büyüten kaçtı kimse kalmadıSlm bayanlar neredesiniz yahu![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evlatlarini bende hamileyim ikizmiş nasıl seninkiler kıskançlık var mı çok korkuyorum yetememektenKızlar bi ben mi kaldım burayı yoklayanDoğum yaptım kızlar 24 gün önce ikinci kez anne oldum. Oğlum fazla yormuyorda kızım baya zorluyor.
Selam bacım netim Yen'i açıldıydı benim oğlanda kabızlık hala devam bazen wc ye bazen altına öyleÖyle oldu valla :) bu arada oğlunun tuvalet alışkanlığı nasıl gidiyor. Kızım haftada birgün yapıyor korkusundankaç gün hem kendi kıvranıyor geç bizi kıvrandırıyor.
Ay maşallah ne güzel:) bende çok istiyordum ikiz nasip olmadı. İki aylık olduk şimdi daha iyiyiz ilk haftalar gerçekten çok yorumcuydu. Zamanla daha iyi olacak insallah! Kıskançlık da var ama sahiplenmede yapıyorHayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evlatlarini bende hamileyim ikizmiş nasıl seninkiler kıskançlık var mı çok korkuyorum yetememekten
Hala aynı mı düzeldi miSelam bacım netim Yen'i açıldıydı benim oğlanda kabızlık hala devam bazen wc ye bazen altına öyle