2014 Ekim Anneleri

Ya senin tecrübelerine bayılıyorum:)
Yeter ki sağlıkla büyüsün teyzesi:) Baskı da yapsa olur:)
Ben doktora sorarım aşağıya mı yerleşmiş diye :))))
Ben çok iş yapınca aşağıya doğru çekiyor sağ tarafım....

İnsallahcnm insallah bisey olmaz agrim var biraz korkuyorum

çok fena midem bulanıyor. midem ekşiyor. hiçbir şey yemek istemiyor canım

ben de genelde öyleyim çok iyi anlıyorum seni

evet canım benimki de mesela 1 haftada kaç kat arttı.. 7mm di şimdi 2 cm olmuş dinledim kalbini :)) eşim de ses kaydı yapmış evde bir daha dinledim

heheh maaşallah minik fasülye :) şimdi kaç+kaç ta kaç cm olmuş. çok hareket ediyor mu görüntülerde yoksa sakin miydi :)
8+3 üz normalde ama ultrason ölçümüne göre 8+4 gözüküyor ve 2cm sakin duruyordu çok öyle kıpırtısını görmedim :) ama sadece kalbinin atışını gösterdi doktor onu gördük..

Sen de benim gibi çok pimpiriklisin :)))

Hiçbir şey olmaz canım ağrılar bende de oluyor. Her hamilede var ağrılar..
Allahın izniyle bir şey olmayacak bebeklerimize..
Böyle düşündükçe oluyor asıl. Düşüncemiz bebeğimize geçiyor. Düşünme bakıyım

Maşallah santimlere geçmiş bebişin:)))

Çok da girme ultrasona canım.. Zaten bilgisayarlardan yeterince radyasyon alıyoruz. Allahım korusun miniklerimizi...

çok fena midem bulanıyor. midem ekşiyor. hiçbir şey yemek istemiyor canım

canım uzanmak yatar pozisyonda olmak iyi gelebilir kolonya kokla biraz ve uykuya dalmaya çalış. ben öyle yapıyordum. sabır ya sabır canım

canım benim geçen sefer aşağıda olmasına rağmen 40+2 de doğum yaptım yani aşağıda olması doğum tarihinde sıkıntı oluşturmuyor sadece anneye süreç biraz daha zor oluyor kasıklarım 28. haftadan sonra sürekli zorlandı özellikle. doktor bayagı aşağıya tutuyordu ultrason aletini resmen rahmimin üzerine. sende oradan anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Maşallah santimlere geçmiş bebişin:)))

Çok da girme ultrasona canım.. Zaten bilgisayarlardan yeterince radyasyon alıyoruz. Allahım korusun miniklerimizi...

evet artık 12. haftada gideyim diyorum doktora doktor bebeğin gelişimi çok güzel deyince içim rahatladı çünkü

Ay insallah evham yapiyorumdur cnm yaa Allahim saglikla sihhatle dogmalarini nasip etsin insallah

Bende de aşağıya tuttu ama aşağıda demedi doktor. Zaten ben gittiğim doktoru doktordan da saymıyorum:)))
Cumartesi her şeyi sorucam inşallah:)

Zaten bebek 5. aydan sonra falan anneye ağır gelmeye başlıyormuş..

gidip uzan canım bırak şimdi buraya yazmayı falan. uyu uyan bakalım ağrın devam edecek mi? çünkü şuan lekelenmeyi gördüğün için ağrın var gibi hissediyor olabilirsin. kafanı boşaltıp dinlenmen lazım bi şu konudan uzaklaş.

Son düzenleme:

Haklisin cnm opuyorum hepinizi ii geceler

evet artık 12. haftada gideyim diyorum doktora doktor bebeğin gelişimi çok güzel deyince içim rahatladı çünkü
Çok şükür:)
Tabiki iyi olacak annesi. Baksana o kadar sperm içinden hızlıca gitti kazandı bu yarışı :))))))))
Şimdi de güzelce büyüyor yerinde maşallah. Allahım nazarlardan saklasın.
Herkese de deme. Bazılarının gözü var ben korkuyorum :)

Ay insallah evham yapiyorumdur cnm yaa Allahim saglikla sihhatle dogmalarini nasip etsin insallah
İnşallahhhhhhhhh.
Allahım güzel haberler duymanı nasip etsin 9 ay boyunca sana..
Sen hiç evham yapma. Bebeğine de yansıtma. Bebeğinin kalbini dinleyince rahatlıcan bence:)

Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün benim icin coknkotu bir gundu. Malesef first arkadaşımla aynı durumdayım. Dun iliskiye girdikten sonra sabah dusta kahvrrengi akintim geldi. Burada yüzyıl hastanesine sıra bulabildim. Doktora muayane olmaya gittim. Keseyi gorduk cok sukur. Iliskiyi yasakladi. Cok guzel yere tutunmus dedi. Minnacik daha. 2.49 mm ve 4 +6 gunlukmus. Progestan verdi yat dinlen agir is yapma cuma gel dedi. Ben zaten cuma gunune doktoruma randevu almıştım medicale oraya mi gitsem bilemedim.cok uzgunum. Simdi biraz daha kahverengi akinti geldi.

Ayyy Allahım korusun burada sizlerle paylaşıyorum işte öyle gözü olabilecek tiplere birşey söylemiyorum hiç canım :)) şöyle bi 4-5 aylık olsun da iyice o zaman bilinir zaten Rabbim hepinize nasip etsin bunları hemen arkamdan Olmayanları da biran önce müjdelesin inşallah

canım sakın korkma içini ferah tut öncelikle psikolojinin rahat olması çok önemli.. kahverengi akıntı gelmesi çok iç açıcı değil tamam ama bende resmen kanama olmuştu canım.. progestanı ihmal etmezsen ve bol bol istirahat eder kendini zorlayacak hareketler yapmazsan birşeycik olmaz Allahın izniyle.. bak 1 hafta önce seninle aynı duyguları paylaşıyordum, hatta belki bebeğimin kalp atışını duyamam diye bile düşünüyordum ama duydum çok şükür :) bugn de doktorum kanaman gerilemiş kesen de büyüdükçe onu dışarı atar ama sen yine de istirahate devam et dedi :) ve 1 haftada bebeğim nasıl gelişmiş hem de :) 2.5 kat daha büyümüş 2cm olmuş şimdi sağlığı da gayet iyi :)) senin de böyle olacak inşallah hiç korkma

Aminnnnn...
Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Ben 1 ay olmayınca bile ne büyük psikolojik bunalıma girdim. Nasıl olmaz diye..
Allahıma hep dua ettim 1 ay boyunca. Hamile olduğumu bilmeden dualar ettim..
Çok zor bir şey. Yıllarca bekleyenler var..
Allahım her hak eden kadına anne olmayı nasip etsin inşallah.
Bugünümüze çok şükür..

evet canım çok şükür, biz yine şanslı olanlardanız çok bekletmedi bizi..
Gerçekten dediğin gibi hakeden herkese nasip etsin :)

Canım senin hamilelik takviminde 8 haftalık yazıyor ama 5. hafta içinde mi ultrasona göre?
Geç döllenme mi olmuş?

Ne güzel işte doktorun iyi tutunmuş demiş.
Merveye de öyle demişti doktor. Bak maşallah çok iyi bebeği..
Sen hiç canını sıkma. Yine cuma günü randevuna gider durumunu anlatırsın. İnşallah bir şey olmaz. İlişki yaşamayın iyice tutunana kadar.. İlacını da kullan düzenli olarak..

Biz haftada bir ilişki şey yapıyoruz ama inşallah bir şey olmaz..
Şimdiye kadar bir şey olmadı çok şükür..
Benim bebek çok çok mu içerde nedir

evet canım çok şükür, biz yine şanslı olanlardanız çok bekletmedi bizi..
Gerçekten dediğin gibi hakeden herkese nasip etsin :)
İnşallah aminnnnnn...

Sende bi daha lekelenme falan olmadı dimi canım?
İlacını kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…