Allah korusun first güzel düşün olumlu düşün canım hareket etme uzan sürekli wc dışında kalkmamaya çalış, ilaçlarını dozunu artır der belki doktorun.
heheh maaşallah minik fasülye :) şimdi kaç+kaç ta kaç cm olmuş. çok hareket ediyor mu görüntülerde yoksa sakin miydi :)
canım ilk bebişte bende aşağıda taşıyordum o sebeple bi süre ayakta kalmam kasıklarımın agrımasına sebep oluyordu hemencecik seni anlıyorum. ilerki zamanlarda biraz daha ağırlaştıgı için daha baskı oluyor kasıklara.
Allah korusun first güzel düşün olumlu düşün canım hareket etme uzan sürekli wc dışında kalkmamaya çalış, ilaçlarını dozunu artır der belki doktorun.
heheh maaşallah minik fasülye :) şimdi kaç+kaç ta kaç cm olmuş. çok hareket ediyor mu görüntülerde yoksa sakin miydi :)
canım ilk bebişte bende aşağıda taşıyordum o sebeple bi süre ayakta kalmam kasıklarımın agrımasına sebep oluyordu hemencecik seni anlıyorum. ilerki zamanlarda gitgide ağırlaştıgı için daha baskı oluyor kasıklara.
çok fena midem bulanıyor. midem ekşiyor. hiçbir şey yemek istemiyor canım
Maşallah maşallahhhh
Annesi ne kadar fark ediyor aramızda iki hafta olması dimi :))) Benim miniğim ultrasonda bu minikten çook daha minikti geçen hafta baktığımda:)
Keşke fotoğrafı olsaydı da gösterseydim size:))
İnşallah bu cumartesi alıcam ve teyzelerine göstercem:)
Yine kalbini dinledin mi annesi?
İnsallahcnm insallah bisey olmazagrim var biraz korkuyorum
Maşallah santimlere geçmiş bebişin:)))ben de genelde öyleyimçok iyi anlıyorum seni
evet canım benimki de mesela 1 haftada kaç kat arttı.. 7mm di şimdi 2 cm olmuş dinledim kalbini :)) eşim de ses kaydı yapmış evde bir daha dinledim
8+3 üz normalde ama ultrason ölçümüne göre 8+4 gözüküyor ve 2cm sakin duruyordu çok öyle kıpırtısını görmedim :) ama sadece kalbinin atışını gösterdi doktor onu gördük..
çok fena midem bulanıyor. midem ekşiyor. hiçbir şey yemek istemiyor canım
Ya senin tecrübelerine bayılıyorum:)
Yeter ki sağlıkla büyüsün teyzesi:) Baskı da yapsa olur:)
Ben doktora sorarım aşağıya mı yerleşmiş diye :))))
Ben çok iş yapınca aşağıya doğru çekiyor sağ tarafım....
Maşallah santimlere geçmiş bebişin:)))
Çok da girme ultrasona canım.. Zaten bilgisayarlardan yeterince radyasyon alıyoruz. Allahım korusun miniklerimizi...
Sen de benim gibi çok pimpiriklisin :)))
Hiçbir şey olmaz canım ağrılar bende de oluyor. Her hamilede var ağrılar..
Allahın izniyle bir şey olmayacak bebeklerimize..
Böyle düşündükçe oluyor asıl. Düşüncemiz bebeğimize geçiyor. Düşünme bakıyım
canım uzanmak yatar pozisyonda olmak iyi gelebilir kolonya kokla biraz ve uykuya dalmaya çalış. ben öyle yapıyordum. sabır ya sabır canım
canım benim geçen sefer aşağıda olmasına rağmen 40+2 de doğum yaptım yani aşağıda olması doğum tarihinde sıkıntı oluşturmuyor sadece anneye süreç biraz daha zor oluyor kasıklarım 28. haftadan sonra sürekli zorlandı özellikle. doktor bayagı aşağıya tutuyordu ultrason aletini resmen rahmimin üzerine. sende oradan anlayabilirsin.
İnsallahcnm insallah bisey olmazagrim var biraz korkuyorum
gidip uzan canım bırak şimdi buraya yazmayı falan. uyu uyan bakalım ağrın devam edecek mi? çünkü şuan lekelenmeyi gördüğün için ağrın var gibi hissediyor olabilirsin. kafanı boşaltıp dinlenmen lazım bi şu konudan uzaklaş.
Çok şükür:)evet artık 12. haftada gideyim diyorum doktoradoktor bebeğin gelişimi çok güzel deyince içim rahatladı çünkü
İnşallahhhhhhhhh.Ay insallah evham yapiyorumdur cnm yaa Allahim saglikla sihhatle dogmalarini nasip etsin insallah
Çok şükür:)
Tabiki iyi olacak annesi. Baksana o kadar sperm içinden hızlıca gitti kazandı bu yarışı :))))))))
Şimdi de güzelce büyüyor yerinde maşallah. Allahım nazarlardan saklasın.
Herkese de deme. Bazılarının gözü var ben korkuyorum :)
Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün benim icin coknkotu bir gundu. Malesef first arkadaşımla aynı durumdayım. Dun iliskiye girdikten sonra sabah dusta kahvrrengi akintim geldi. Burada yüzyıl hastanesine sıra bulabildim. Doktora muayane olmaya gittim. Keseyi gorduk cok sukur. Iliskiyi yasakladi. Cok guzel yere tutunmus dedi. Minnacik daha. 2.49 mm ve 4 +6 gunlukmus. Progestan verdi yat dinlen agir is yapma cuma gel dedi. Ben zaten cuma gunune doktoruma randevu almıştım medicale oraya mi gitsem bilemedim.cok uzgunum. Simdi biraz daha kahverengi akinti geldi.
Ayyy Allahım korusunburada sizlerle paylaşıyorum işte öyle gözü olabilecek tiplere birşey söylemiyorum hiç canım :)) şöyle bi 4-5 aylık olsun da iyice o zaman bilinir zaten Rabbim hepinize nasip etsin bunları hemen arkamdan Olmayanları da biran önce müjdelesin inşallah
Aminnnnn...
Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Ben 1 ay olmayınca bile ne büyük psikolojik bunalıma girdim. Nasıl olmaz diye..
Allahıma hep dua ettim 1 ay boyunca. Hamile olduğumu bilmeden dualar ettim..
Çok zor bir şey. Yıllarca bekleyenler var..
Allahım her hak eden kadına anne olmayı nasip etsin inşallah.
Bugünümüze çok şükür..
Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün benim icin coknkotu bir gundu. Malesef first arkadaşımla aynı durumdayım. Dun iliskiye girdikten sonra sabah dusta kahvrrengi akintim geldi. Burada yüzyıl hastanesine sıra bulabildim. Doktora muayane olmaya gittim. Keseyi gorduk cok sukur. Iliskiyi yasakladi. Cok guzel yere tutunmus dedi. Minnacik daha. 2.49 mm ve 4 +6 gunlukmus. Progestan verdi yat dinlen agir is yapma cuma gel dedi. Ben zaten cuma gunune doktoruma randevu almıştım medicale oraya mi gitsem bilemedim.cok uzgunum. Simdi biraz daha kahverengi akinti geldi.
İnşallah aminnnnnn...evet canım çok şükür, biz yine şanslı olanlardanız çok bekletmedi bizi..
Gerçekten dediğin gibi hakeden herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?