2014 Ekim Anneleri

Ayy merve içime su serptin .inan oyle uzgundum ki..sorumlulugu benim uzerimde Oldugu için cok korktum. Ama iyi olacak inşallah. Surekli zikir cekip dua ediyorum. Bugün keseyi gordukten sonra godip benek battaniyesi aldık. Ama içim bir buruk oldu ki soema. Allah tan doktor cok iyi ilgilendi. Acemi anne seni telaş yapma dedi. Ama sen gelde bana sor. Rabbim bana bağışlasın yavrumu. Esimde yanımda oldugundan aglayamadim . Icimde kaldi hep.aff Allah im aff. Bu arada bebegin bütün imanı anne karnında olusuyormus .. o yüzden dikkat etmeliymisiz. Giybet yapılan ortamda bile durmayacakmisiz. Çocuk gun karakter yapısını cok buyuk olvude etkiliyormus.

Evet canım gec dollenme olmuş. Insan oyle korkuyor ki. Inan zaten yirmi gundur iliskiye girmiyorduk... zaten pismanda oldum. Cok üzüldüm. İnşallah biseycik olmaz.

İnşallah aminnnnnn...

Sende bi daha lekelenme falan olmadı dimi canım?
İlacını kullanıyor musun?

yok canım ilacımı düzenli kullanıyorum kullanmaya başlayalı beri olmadı bir daha..

evet sen dualarına ver kendini gerisini Allaha bırak için ferah olsun:) dediklerin de doğru bana ilk öğrendiğim gün kayınvalidem öğütledi bunları :) senin rahmine düştüğü andan itibaren her adımın önemli kızım demişti :) ben de okuduğum kadarıyla gerçekten öyle.. hatime başladım öğrendiğim gün, namazlarımı eksik etmiyorum, aldığım kitapta hamilelik döneminde okunabilecek dualar var birkaç onları okuyorum.. gerisi Ona kalmış artık :) yiyecek lokması varsa, hayırlısı buysa gelecek sağ salim gönderecek bebeklerimizi..

Evet canım gec dollenme olmuş. Insan oyle korkuyor ki. Inan zaten yirmi gundur iliskiye girmiyorduk... zaten pismanda oldum. Cok üzüldüm. İnşallah biseycik olmaz.
Olmaz Allahın izniyle.. Korkunu anlıyorum. Bi uyarı olmuş senin için, biraz sağlamlaşana kadar yapmazsınız bir şey. Bi daha da yaşamazsın böyle bir şeyi inşallah..

Canım senin ilacin ne. Ben progestan 100 ginde 3 defa kullanıyorum. Birde folik asit gunde bir. Baska nelere dikkat ediyorsun. İlişki yi yasakladimi doktor. Evini süpürup silebiliyormusun. Yoksa hep yat mi dedi doktor.

Canım senin ilacin ne. Ben progestan 100 ginde 3 defa kullanıyorum. Birde folik asit gunde bir. Baska nelere dikkat ediyorsun. İlişki yi yasakladimi doktor. Evini süpürup silebiliyormusun. Yoksa hep yat mi dedi doktor.

200lük ten günde 2 kez benim canım.. folik asit alıyordum bugün ona ek olarak vitamin ve mineral verdi doktor decavit mi ney öyle birşey.. bugün sadece istirahat dedi ama geçen hafta seyehat, ilişki ağır iş yasak.. istirahat edip yediklerine dikkat edeceksin demişti. evi süpürüyorum temizliyorum ondan pek etkilenmiyorum ağır ağır yapıyorum. ama gerilmiyorum yukarılara uzanmıyorum ağır birşeyler kaldırmıyorum kesinlikle. aklıma gelenler bunlar :)

Komsum uzme canini insaAllah bebegin zarar gormeyecek. Soley hanimami gittin? Merkez Hastanesinde dr Pelini önermisti bana arkadasim. Istersen ona git? Moralini bozma canim. Hersey yolunda Allahin izniyle. Haberlerini bekliyorum.

işte benim miniğim :) Maşallah..

mervecim maşşalah yawruna kocaman olmuş canım benim sağıkla gelişsin inşallah doctor banada folic asit yanında decavit Verdi multivitamin

ya ben dikkat etmiyorum uyanınca manyak gibi geriliyorum sonra kendime kızıyorum

hatneva arkadaşım inşallah meleğini rabbim korusun bizde 20 gündür ilişkiye girmedik çok korkuyorum bişey olursa diye

sanırım ben hamilelik boyunca hiç yapamıcam bu işi

Canim pismanlik duymana gerek yok. Sonucta insan olarak bazi seylere ihtiyacimiz var. Kendini suclama sakin. Dedigim gibi hersey guzel olacak. Yuregini ferah tut. Dualarini Rabbim kabul etsin insaAllah.

sağolasın canım amin inşallah :) Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin :))
aynen ben de o ikisini kullanıcam bundan sonra canım..
aman dikkat et gerilme :/ yukarılara da uzanma öyle.. valla hatta senin işlerini yapacak birileri varsa da yat yani bol bol dinlen.. şu 4-5 ayı bir atlatalım ondan sonra yavaş yavaş yürüyüş falan yaparsın :)) doğum rahat oluyormuş yürüyüş yapınca düzenli

Şimdiden sonra gerilmem de pek iş yapmıyorum kardeşim evi süpürüyo doğru dürüst hiç bişey yapmıyorum diyebilirim hatta bu akşsm eşim bulaşıkları diziyodu :))

Ya kalp atışları için çok ileri zaman verdi doktorda ya onu düşünüyorum bende

oh oh iyi :)) bebişinle sen rahat et
ne zamana verdi kap atışı için randevu?

iyi geceler kızlar eşim yat artık diyor azar yemeden gideyim

Komsum uzme canini insaAllah bebegin zarar gormeyecek. Soley hanimami gittin? Merkez Hastanesinde dr Pelini önermisti bana arkadasim. Istersen ona git? Moralini bozma canim. Hersey yolunda Allahin izniyle. Haberlerini bekliyorum.
İnşallah komşum birşey olmaz. Şimdilik akıntı uok cok şükür ilacımı kullanıyorum ama. Suygu baz diye bir doktora gittim. Ama cok ilgilendi. Cuma tekrar çağırdı . Ama benim medicalde burcu hanima randevum var oraya gidicem. Bide fatih devlet hastanesi ne randevu aldım cumaya. Orada bütün tahlillrrimi yaptircam. İnşallah birsey olmaz. Rabbim meleklerimizi korusun.

ayyy canım çok güzel yaa, inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.

gunaydin guzel anne adaylari
keyifler nasil
bende ekim annesi olucam insallh rabbimin izniyle
o yuzden araniza katilmak istedim malum tecrubeye ihtiyaci oluyo insanin bu donemde :)

gunaydin guzel anne adaylari
keyifler nasil
bende ekim annesi olucam insallh rabbimin izniyle
o yuzden araniza katilmak istedim malum tecrubeye ihtiyaci oluyo insanin bu donemde :)
Günaydın:)
Hoşgeldin bi de:)))))))
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah:)

Kaç haftalık? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…