2014 Ekim Anneleri

yok güzelim kopacak kadar değil çok şükür inşallah ilerki dönemlerde de öyle olmaz. sadece kemik acısı genişliyor gibi. katlanılabilir düzeyde.

bak senin vucudunda her 2 hamileliğinde de bişi olmamış ne mutlu sana.

Son düzenleme:

kese karından görünür bebek görünmez muhtemelen.

bulantı için erken gibi ama bünyelerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ki canım.

genelde 6.7.8. hafta başlar bulantı derler yani kalbi atmaya başladıgı zaman.

bebeklerimizi görsek de içimiz rahatlasa hakikaten beklemek zor oluyor.

Son düzenleme:

Cok tsk ederim kizlarr iiki varsinizz hepinizz :)

Doğru canım biliyorum, benim kızım da 8-9. hafta da başlamıştı.

Bu psikolojik gibi geliyor, hafif bulantı hali:44:

Hayırlısıyla görelim inşallah canım amin

ayyy canım çok güzel yaa, inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.

amin canım çok sağol

gunaydin guzel anne adaylari
keyifler nasil
bende ekim annesi olucam insallh rabbimin izniyle
o yuzden araniza katilmak istedim malum tecrubeye ihtiyaci oluyo insanin bu donemde :)

hoşgeldin aramıza

canım bu haftada görünmemesi normal olabilir endişelenme bol bol dua et, geç döllenme de olmuş olabilir.. inşallah bir sorun yoktur.. aslında hamileliğin sağlıklı olup olmaığını bebek görünmeden yolk sac la da belirleyebiliyorlarmış. yolk sac görünüyorsa bebek de görünecek demekmiş.. birşeyler araştırırken bunu okumuştum biryerde

senin 8. haftada gittiğinde bebişin boyutları nasıldı canım?

8. haftada 7mm di canım

arkadaşlar mehaba benıde ekleyın lutfennnn

istersen benım yazmam gerekenlerı soyle yazıyım

oo sen ağustos annesisin maşallah bizden baya öndesin :)
canım listeye göre yaz işte bilgilerini hepsini sen söylemen gerekiyor anca kullanıcı adınla, tahmini doğum tarihini görebilirim hamilelik takviminden

Yayaya canım ben tam 5 haftalıkken karından gördü doktor keseyi şükürler olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarız

Bugun kasık ağrım yook bebeğimde iyidir inşallahh merve bende uykunun dinine vurdum bugun

Dişlerimi fırçalarkrn öğür öğür geberiyorum onun dışında yok

Öyle yaniii kızlar sizde ne var ne yook

oo sen ağustos annesisin maşallah bizden baya öndesin :)
canım listeye göre yaz işte bilgilerini hepsini sen söylemen gerekiyor anca kullanıcı adınla, tahmini doğum tarihini görebilirim hamilelik takviminden

ewet ılk kısmetse benım haberımı alıcaksınız kullanıcı adım sewgılım 29 yasındayım 28 agustosmuhtemel doğum tarıhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…