durumlarınız ne? ağrı sızı vs..?
günaydın tarçın.bu arada ben seda.memnun oldum.:) benim ağrım sızım yok ancak çok uykum var.hemen yoruluyorum.pazar günü evi zor süpürdüm o kadar yani.gerçi bunlar ilk üç sürecek şeyler.ilk hamileliğimde de ilk üç aydan sonra çok rahattım.hem ev işi yapar hem çarşı pazar gezerdim.şu an çalışıyorum.fakat işim masabaşı.muhasebe uzmanıyım.sen evdemisin? çalışıyormusun?
yani 8. haftada olucaksın canım normal o merak etme :)) ben de 8. haftada duydum kalbini
günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn(((((((
aaa hiç öyle şey olur mu yaaa doktorun saçmalamış
canım karından baktırdıysan 5+5 te bile sadece kese görünür bebek görünmez. vajinal muayene mi etti senin doktorun?
öyle bile olsa belkide senin geç döllenme olmuştur bu sebeple haftasından daha geride seyrediyordur. sen hiç panik olma. Allaha tevekkül et herşeyde bir hayır vardır de. ve sabırla bekle.
ben haftaya bebeğin görüneceğini Allahtan dilerim ama sağlıklıca inşallah.
yok canım karından baktı bundan 3 gün önceki muayenede de başka dr wardı hersey yolunda bebeğin ufak ufak oluşmaya başlamış korkma demişti..
ben anlamadım dün geceki dr dan hiç bişey benim haftamı 6+5 olarak hesapladı sat o 2 ocak kaç haftalık oluyorum ben ???? ben 5+6 hesaplıyorum ben mi yanlışım acaba canım??
canım 2 ocak ise satın, muhtemel doğum tarihin 10 ekim değil 9 ekim onu bi düzelt istersen. ve 5+6 günlük hamilesin. doktorun yanlış hesaplamış yanlış hesaba göre de yorum yapmış.
diyorum ya 5+5 te karından sadece kese görünüyor bebek görünmüyor.
için rahat olsun ferah olsunnn haftaya karından görünür Allahın izniyle :)
Günaydın:)
Hoşgeldin bi de:)))))))
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah:)
Kaç haftalık? :)
nasılsın canım? seni merak ediyorum? ağrıların yoktur inşallah?
günaydın canımm memnun oldum bende tarçın :)) biz seninle aynı hastaneye gidiyoruz aynı katta doktor muayenelerine giriyoruz bakmışsındır sohbet bile etmişizdir farkında değilizdir :))
sen benden 3 gün öndesin ama aynı haftadayız. demek ağrın sızın yok süper canım. bulantın var mı peki? varsa genelde gün içinde hangi zamanlarda oluyor?
ilk 3 ay geçen hamileliğinde nasıldın ağrı sızı bulantı?
bende iş yapıyorum canım duramıyorum pek yerimde. aslında doğacak çocuk her türlü doğuyor tarladaki kadınları düşündükçe.. ama yine de tedbirli olmakta fayda var, dengeli kaldırmak lazım herşeyi. ben kızımı kaldırıyorum mesela sevmek için ya da ihtiyaç dahilinde mecburen. ama yapmazsam onu üzmekten korkarım. Allahım korusun inşallah ne diyeyim her ikisinide.
senin ilk oğlandı sanırım canım? kaç yaşındaydı? sende kaldırıyor musun onu çoğunlukla?
çalışıyorum iş yerindeyim tüm gün.
bu arada benim kalçamın tam üst bitim noktasındaki kemiklerim acıyor her 2 taraftada. bel ile kalçanın bitiştiği yer. hemde bariz acıyor, kemiklerim genişliyor sanırım. ilk bebişte kasıklarım ağrıyordu hep.
günaydın kızlar giremedim dün doğru düzgün giremedim rahatsızım biraz grip olmuşum kızım da aynı hastadökülüyoruz..
iyi haber alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
first okudum seni dua ediyorum snin için Allah'ın izniyle bişeyin yoktur canım benim dikkat et kendine
cnm burda 2 ocak girince direk 10 ekim çıktı düzeltirim..bende kendimi 5+6 günlük hesapladım adam beni 1 hafta öne attı nasıl yanlış hesaplayabiliyor.. sanırım gece gidip uykusundan uyandırdığım için sinir oldu bana !!!!!
allah senden razı olsun canım inan içimi ferahlattın...
Gunaydin cnm ,
Dinlenmek iyi geldi agrilarim iyice hafiflemis leke de gelmemis gece ama ben yine de korkudan hic kalkmiyorum surekli dua ediyorum insallah hicbirimizin yavrusuna hicbisey olmazz
dediğin gibi belkide karşılaşıcaz hastanede.ben figen hanıma gidiyorum.benim ilk bebişim ki şimdi bebek değil koca adam oldu :) 10 yaşında.tabiki onu kaldırmıyorum.ev işi meselesine gelince mecbur yapıcaz di mi? ne kadar çalışsakta evdeki işler aynen duruyor.gerçi benim annem zaman zaman gelip yardımcı oluyor biraz.genelde ütülerimi o yapar.
kemiklerin neden ağrıyor acaba onu anlamadım doktoruna bir danış.benim ikinci sezeryan olacağı için doktor doğumu kısmetse 27-28 eylül gibi yaparız dedi.senin beklenen doğumun ne zaman?
Saol arkadaşım şimdi aldım elime örgümü
Ama bugun kasıklarım ağrıyo alt karnım da ağrı var(((
Dayanılmıcak gibi değil sızlama şeklinde canım öyle şiddetli regl ağrısı gibi değil özellikle sol tarafıma bıçak gibi ama ben dikkatle baktığım için ağrıya bu kadar dikkat ediyorum
Peki sende göğüs hassasiyeti varmıydı bende hala var küçücük göğüslerim kocaman oldu şimdiden
doruk cekırge hastanesi ne gidiyorum canım.ilk dogumu da orda yapmıstım nasıpse 2. yıde orda yaparımmm
evet bursa'da.
Kizlar hayirli haberlerle geldim sukurler olsun :)) bebegimiz saglikli 2cm olmus bileee :) o kadar tatli duruyor ki :)) eve gidince resmini paylasirim sizlerle :) yalniz icerdeki kanama alani biraz daha kalmis rahim buyudukce onu disari iter dedi doktor istirahate devam et dedi bir de bir kutu daha progestan kullanacakmisim :) benden simdilik bu kadar..
Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladidr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk
işte benim miniğim :) Maşallah..
Kızlar hayırlı akşamlar. Bugün benim icin coknkotu bir gundu. Malesef first arkadaşımla aynı durumdayım. Dun iliskiye girdikten sonra sabah dusta kahvrrengi akintim geldi. Burada yüzyıl hastanesine sıra bulabildim. Doktora muayane olmaya gittim. Keseyi gorduk cok sukur. Iliskiyi yasakladi. Cok guzel yere tutunmus dedi. Minnacik daha. 2.49 mm ve 4 +6 gunlukmus. Progestan verdi yat dinlen agir is yapma cuma gel dedi. Ben zaten cuma gunune doktoruma randevu almıştım medicale oraya mi gitsem bilemedim.cok uzgunum. Simdi biraz daha kahverengi akinti geldi.
Olmaz canım, bak dinlenince rahatlamışsın bir de, yorma çok kendiniGunaydin cnm ,
Dinlenmek iyi geldi agrilarim iyice hafiflemis leke de gelmemis gece ama ben yine de korkudan hic kalkmiyorum surekli dua ediyorum insallah hicbirimizin yavrusuna hicbisey olmazz
gunaydin guzel anne adaylari
keyifler nasil
bende ekim annesi olucam insallh rabbimin izniyle
o yuzden araniza katilmak istedim malum tecrubeye ihtiyaci oluyo insanin bu donemde :)
günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn(((((((
günaydın canımm memnun oldum bende tarçın :)) biz seninle aynı hastaneye gidiyoruz aynı katta doktor muayenelerine giriyoruz bakmışsındır sohbet bile etmişizdir farkında değilizdir :))
sen benden 3 gün öndesin ama aynı haftadayız. demek ağrın sızın yok süper canım. bulantın var mı peki? varsa genelde gün içinde hangi zamanlarda oluyor?
ilk 3 ay geçen hamileliğinde nasıldın ağrı sızı bulantı?
bende iş yapıyorum canım duramıyorum pek yerimde. aslında doğacak çocuk her türlü doğuyor tarladaki kadınları düşündükçe.. ama yine de tedbirli olmakta fayda var, dengeli kaldırmak lazım herşeyi. ben kızımı kaldırıyorum mesela sevmek için ya da ihtiyaç dahilinde mecburen. ama yapmazsam onu üzmekten korkarım. Allahım korusun inşallah ne diyeyim her ikisinide.
senin ilk oğlandı sanırım canım? kaç yaşındaydı? sende kaldırıyor musun onu çoğunlukla?
çalışıyorum iş yerindeyim tüm gün.
bu arada benim kalçamın tam üst bitim noktasındaki kemiklerim acıyor her 2 taraftada. bel ile kalçanın bitiştiği yer. hemde bariz acıyor, kemiklerim genişliyor sanırım. ilk bebişte kasıklarım ağrıyordu hep.
günaydın kızlar giremedim dün doğru düzgün giremedim rahatsızım biraz grip olmuşum kızım da aynı hastadökülüyoruz..
iyi haber alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
first okudum seni dua ediyorum snin için Allah'ın izniyle bişeyin yoktur canım benim dikkat et kendine
arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. sat. 14 yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum. sizce hemen gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?