2014 Ekim Anneleri

durumlarınız ne? ağrı sızı vs..?

günaydın tarçın.bu arada ben seda.memnun oldum.:) benim ağrım sızım yok ancak çok uykum var.hemen yoruluyorum.pazar günü evi zor süpürdüm o kadar yani.gerçi bunlar ilk üç sürecek şeyler.ilk hamileliğimde de ilk üç aydan sonra çok rahattım.hem ev işi yapar hem çarşı pazar gezerdim.şu an çalışıyorum.fakat işim masabaşı.muhasebe uzmanıyım.sen evdemisin? çalışıyormusun?

günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn (((((((

günaydın canımm memnun oldum bende tarçın :)) biz seninle aynı hastaneye gidiyoruz aynı katta doktor muayenelerine giriyoruz bakmışsındır sohbet bile etmişizdir farkında değilizdir :))

sen benden 3 gün öndesin ama aynı haftadayız. demek ağrın sızın yok süper canım. bulantın var mı peki? varsa genelde gün içinde hangi zamanlarda oluyor?

ilk 3 ay geçen hamileliğinde nasıldın ağrı sızı bulantı?

bende iş yapıyorum canım duramıyorum pek yerimde. aslında doğacak çocuk her türlü doğuyor tarladaki kadınları düşündükçe.. ama yine de tedbirli olmakta fayda var, dengeli kaldırmak lazım herşeyi. ben kızımı kaldırıyorum mesela sevmek için ya da ihtiyaç dahilinde mecburen. ama yapmazsam onu üzmekten korkarım. Allahım korusun inşallah ne diyeyim her ikisinide.

senin ilk oğlandı sanırım canım? kaç yaşındaydı? sende kaldırıyor musun onu çoğunlukla?

çalışıyorum iş yerindeyim tüm gün.

bu arada benim kalçamın tam üst bitim noktasındaki kemiklerim acıyor her 2 taraftada. bel ile kalçanın bitiştiği yer. hemde bariz acıyor, kemiklerim genişliyor sanırım. ilk bebişte kasıklarım ağrıyordu hep.

Son düzenleme:
günaydın kızlar giremedim dün doğru düzgün giremedim rahatsızım biraz grip olmuşum kızım da aynı hasta dökülüyoruz..

iyi haber alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah

first okudum seni dua ediyorum snin için Allah'ın izniyle bişeyin yoktur canım benim dikkat et kendine

canım karından baktırdıysan 5+5 te bile sadece kese görünür bebek görünmez.

vajinal muayene mi etti senin doktorun? öyle bile olsa belkide senin geç döllenme olmuştur bu sebeple haftasından daha geride seyrediyordur. sen hiç panik olma. Allaha tevekkül et herşeyde bir hayır vardır de. ve sabırla bekle.
ben haftaya bebeğin görüneceğini Allahtan dilerim ama sağlıklıca inşallah.

Son düzenleme:

yok canım karından baktı bundan 3 gün önceki muayenede de başka dr wardı hersey yolunda bebeğin ufak ufak oluşmaya başlamış korkma demişti..
ben anlamadım dün geceki dr dan hiç bişey benim haftamı 6+5 olarak hesapladı sat o 2 ocak kaç haftalık oluyorum ben ???? ben 5+6 hesaplıyorum ben mi yanlışım acaba canım??

canım 2 ocak ise satın, muhtemel doğum tarihin 10 ekim değil 9 ekim onu bi düzelt istersen. ve 5+6 günlük hamilesin. doktorun yanlış hesaplamış yanlış hesaba göre de yorum yapmış.

diyorum ya 5+5 te karından sadece kese görünüyor bebek görünmüyor.

için rahat olsun ferah olsunnn haftaya karından görünür Allahın izniyle :)

Son düzenleme:

cnm burda 2 ocak girince direk 10 ekim çıktı düzeltirim..bende kendimi 5+6 günlük hesapladım adam beni 1 hafta öne attı nasıl yanlış hesaplayabiliyor.. sanırım gece gidip uykusundan uyandırdığım için sinir oldu bana !!!!!
allah senden razı olsun canım inan içimi ferahlattın...

Günaydın:)
Hoşgeldin bi de:)))))))
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah:)

Kaç haftalık? :)

hosbulduk :)
amin canim insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize
5. haftamizdayiz keseyi gorduk pazartesi gunu ama bebegi goremedk henuz cuma gunu tekrar gidecegiz bakalim hayirlisi

nasılsın canım? seni merak ediyorum? ağrıların yoktur inşallah?

Gunaydin cnm ,
Dinlenmek iyi geldi agrilarim iyice hafiflemis leke de gelmemis gece ama ben yine de korkudan hic kalkmiyorum surekli dua ediyorum insallah hicbirimizin yavrusuna hicbisey olmazz

dediğin gibi belkide karşılaşıcaz hastanede.ben figen hanıma gidiyorum.benim ilk bebişim ki şimdi bebek değil koca adam oldu :) 10 yaşında.tabiki onu kaldırmıyorum.ev işi meselesine gelince mecbur yapıcaz di mi? ne kadar çalışsakta evdeki işler aynen duruyor.gerçi benim annem zaman zaman gelip yardımcı oluyor biraz.genelde ütülerimi o yapar.
kemiklerin neden ağrıyor acaba onu anlamadım doktoruna bir danış.benim ikinci sezeryan olacağı için doktor doğumu kısmetse 27-28 eylül gibi yaparız dedi.senin beklenen doğumun ne zaman?

Canim benim cok tsk ederim dualariniza o kadar ihtiyacim var ki Allah hepinizden razi olsun...
Sana ve kizina da cok gecmis olsun cnm dikkat edin kendinize lutfen

inşallah güzel haberlerle gel canım..

Gunaydin cnm ,
Dinlenmek iyi geldi agrilarim iyice hafiflemis leke de gelmemis gece ama ben yine de korkudan hic kalkmiyorum surekli dua ediyorum insallah hicbirimizin yavrusuna hicbisey olmazz

çok şükür.stres yapma. çok dinleme kendini. ilaçlarını ihmal etme saati saatine al. yorma kendini.

Allah yavrularımızı korusun.

baya ara vermişsin 2 sinin arasında. yaşında 33 genç aslında. baya erken evlenmişsin.

benim 5 ekim canım doğum tarihi bakalım hayırlısı olsun inşallah.

kemiklerim açılıyor olmalı yer hazırlıyor olmalı diye düşünüyorum. bu tarz tepkiler hamilelerde olur ya canım. normal geliyor bana.

geçen sefer kasıklarım ağrıyordu bu sefer leğen kemiklerim ağrıyor.

senin ikisinde de bu tarz tepkiler vermedi mi vucudun? bulantın ağrın sızın olmadı mı? bünyeden bünyeye değişiyormuş zaten tepkiler.

Son düzenleme:
Saol arkadaşım şimdi aldım elime örgümü
Ama bugun kasıklarım ağrıyo alt karnım da ağrı var (((

Maşallah arkadaşım sana, ben örgü falanda bilmem hiç, çok özeniyorum, ama öremiyorum, beceriksizim

Dayanılmıcak gibi değil sızlama şeklinde canım öyle şiddetli regl ağrısı gibi değil özellikle sol tarafıma bıçak gibi ama ben dikkatle baktığım için ağrıya bu kadar dikkat ediyorum

Canım sen öyle sürekli kendini dinlersen psikolojik olarak ta ağrın artar. Tamam dikkat et kendine ama sürekli evham yapıp dinleme kendini tatlım

Peki sende göğüs hassasiyeti varmıydı bende hala var küçücük göğüslerim kocaman oldu şimdiden

Valla benim göğüslerim küçücükte değil, normal yani, bir de şişti, oy Allah'ım İlk kızımın doğumunda ki resimlerime bakıyorum da resmen havuzdan çıkarak göğüslerini kaseye koyan Banu Alkan klibi gibiymişim

doruk cekırge hastanesi ne gidiyorum canım.ilk dogumu da orda yapmıstım nasıpse 2. yıde orda yaparımmm

evet bursa'da.

Bunu bana yazdın herhalde dimi tatlım:44: Zor olmuyor mu Bursa' ya gidip gelmek?

Maşallah Mervecim

Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladi dr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk

Canım doktorunu dinle panik yapma, onun talimatlarını uygula, dua et canım. Hiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle. Geçmiş olsun

işte benim miniğim :) Maşallah..

Oyy oyy maşallah Daha büyüsün annesi tombul yanaklarını bile göreceksin ultrasonda

Canım geçmiş olsun, kendini suçlu hissetme, bir süre dikkat edersiniz olur biter canım. Üzme canını

Son düzenleme:
tarçın'cım,ilk hamilelikte ya çok genç olduğumdan yada heyecandan ağrım sızım yoktu yada hissetmedim.ancak doğumdan bi kaç yıl sonra belimde fıtık çıktı.bebeği çok kucakta taşımaktan dedi doktor.bir süre tedavi gördüm.ancak belimi zorlarsam ağır kaldırırsam ağrım olur.zaten hamile olduğum için artık ağır iş yapmam.cam koltuk silme işi için bir yardımcı buldum o gelicek ayda bir evi bir güzel temizleyecek.bende her hafta makine açar vileda ile silerim.normal hayatına devam edip ağır iş yapmaman lazım.sanada tavsiye bu.kemiklerinin ağrıması bünye ile alakalı olabilir tabi.yakın bir arkadaşım 3 aylık hamile belim kopacak gibi çok ağrıyor diyoo.benim 3 adet fıtığım var ama o kadar ağrım yok.ya da ağrı eşiğim yüksek belki.normalde benim doğumda 2 ekim gözüküyor ama doktor hanım ikinci sezeryan 1 hafta önce alırız bebeği dedi.ilk sezeryandaki dikişlerin başlayan sancılarla beraber incelmeye başladığını ve son günü beklersek bunun hem anneyi hem bebeği tehlikeye sokacağını söyledi.

yaşa gelince bunca yıl geçti çocuk istemiyorduk ama bu bebiş bize iyi geldi hepimiz çok heyecanlıyız.eşim ve oğlum benden heyecanlılar valla.:))

Son düzenleme:
Gunaydin cnm ,
Olmaz canım, bak dinlenince rahatlamışsın bir de, yorma çok kendini

gunaydin guzel anne adaylari
keyifler nasil
bende ekim annesi olucam insallh rabbimin izniyle
o yuzden araniza katilmak istedim malum tecrubeye ihtiyaci oluyo insanin bu donemde :)

Hoş geldin canım, hayırlı olsun bebeğin

Allah Allah, başka bir doktora gitsen canım:26: Doktorda emin olmadan niye söylüyor ki hemen
Sen stres yapma canım, başka bir doktora görün

Merhaba Tarçın, senin kızın kaç yaşında? Benim de 6.5 yaşında bir kızım var.
Burada kimsem olmadığı için iş yapmamak gibi bir lüksüm de yok, ben de yapıyorum valla:26: ilk kızımda da doğuma gitmeden cam silmiştim, hey gidi günler

Geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine

arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. sat. 14 yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum. sizce hemen gitmeli miyim?

Benim de SAT 11 ocak, ben de cumartesiye randevu aldım,
Hayırlı olsun bu arada

Herkese günaydın arkadaşlar bu arada

Ben de bir mutsuzluk, bir bezginlik hali var, sizde de oluyor mu:26:

Hep çok yorgunum, üstümden kamyon geçmiş gibi:44:

Hafif içim bulanıyor, uykum var hep

Cumartesi bebeğimi görmeye gideceğim, inşallah görürüm, her şey yolundadır

Tam 5 hafta doluyor cts günü, kese karından görünür mü ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…