2014 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım merak etme iyileşsin düzelir ağrısı olduğundan huysuzlanır kolay değil benim oğlum pazar günü oyuncak sepetini ters çevirip üstüne çıktı ayağı kaydı elinin üstüne düştü şişme yapınca hastaneye götürdük film çekildi bileğinde çatlak oluşmuş kolunu alçıya alcaklardı ama Dr taşıyamaz rahat durmaz diye bandaj la saralım dedi 10 gün çıkarmadan duracak dikkat edin dedi ama hala yaramazlık yapıyor koşma diyorum o daha çok koşuyor 3 kere düştü yine elinin üstüne ağlamaktan helak oldu çocuk işte huysuz mızmızlanıp duruyo iştahı kapandı yemek yemiyo az az emiyor tabi sık sık yapışıyor emme diye ama doymuyor

Üzülme bacım bende tatile gittiğim günden beri oğlum aşırı yaramaz oldu söz dinlemiyor hiç çok mülayimdi şimdi tam aksi aşırı hareketli öğlen uykusu uyurdu şimdi 10 dakika en fazla uyuyor gece 5 kere Kalkar oldu 15ay sendromu denilen dünyayı anlama çabası sanırım bu

NasIlsınız kızlar bebişler nasıl zaman ne çabuk geçio ya Büyüyorlar yaramazlar

NasIlsınız kızlar bebişler nasıl zaman ne çabuk geçio ya Büyüyorlar yaramazlar
Allah razı olsun Canım iyiyiz gezmeler dolanmalardayız biz oğluşum iyice yaramazlaştı hiç söz dinlemiyor sizinkiler söz dinliyor mu

Kızlar oğlum çok hasta grip derinden gelen öksürük dün gece ikide acile götürdüm ağrı kesici öksürük ve antibiyotik süspansiyon şurup verdi ateşi hala 38,5 da öksürük kesilmedi Allah Rıza'sı için dua edin

Allah şifa versin inşallah canım bir an önce iyileşir

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl peki

kızlar memnun kaldığınız oyuncak var mı epeydir almadım kızıma yeni oyun çadırı aldık büyk kitap almaya çalışıyorum genelde
ıvır zıvır değilde eğitici şeyler olsun istiyorum

kızlar memnun kaldığınız oyuncak var mı epeydir almadım kızıma yeni oyun çadırı aldık büyk kitap almaya çalışıyorum genelde
ıvır zıvır değilde eğitici şeyler olsun istiyorum

Ben en son uzun boyunlu zürafa diye bi oyuncak aldım çok güzel ve oğlum çok seviyor oynamayı iki farklı oynama şekli var bi bak internet üzerinden istersen ben e bebek ten almıştım

Ben en son uzun boyunlu zürafa diye bi oyuncak aldım çok güzel ve oğlum çok seviyor oynamayı iki farklı oynama şekli var bi bak internet üzerinden istersen ben e bebek ten almıştım
Bizimde var canım farklı model oynuyoruz beraber kendinde yapmaya çalışıyo.ama hiç yorulmuYo tükendim valla delirmek üzereyim artık

Kızlar sizde emzirme durumu nasıl gidiyor bizde hala devam ediyor oğlum 10 dk bir yapışıyor emme diye çok yoruldum artık hasta oldu daha da bana bağlandı misafirim geliyor durmadan beni odaya götürüp emmek istiyor yemek vermeye çalışıyorum onuda yemiyor aç olsa bile illa emcek hasta diye iştahı kapandı sadece beni emdi bu seferde alışkanlık edindi uyurken bile ağzında tutuyor akıl verin bana napim bıraktırsam yanlış mı yaparım çok yoruldum ama

gece sık uyanma için meme alışkanlığı olabilir bıraktırarak kurtulursun dedi doktor ama su hastalık zamanında yapamam şu kışı çıkalım en azından anne sütü antibiyotik niyetine veriyorum.şükür hastalık nedir görmedik kıyamıyorum yaa.
3 ay oldu uykusuzluk yarım saatte bir kalktığımız oluyo inanki
şimdi emzirmemeye çalışıyorum gerekirse gece sallıyortm belki aralıklarla veriyorum memeyi.
Zaten gündüz her zaman o kadar düşkün olmuyo ama gece çok feci

Biz bıraktık canım1 hafta kadar oldu.o kadar rahat oldu ki anlatamam.Artık daha güzel yemek yiyor daha güzel uyuyor.Gece1 sefer uyanıyor yada hiç uyanmıyor.Bu zamana kadar da ne hasta oldu ne bisey MaşaAllah....

bugün benim doğum günüm kızlar anneme bişeyler yazdım netten aldım falan ortaya karışık
anne olmak çok ayrı çok güzel nasılda anlıyoruz annemizin kıymetini

ne kadar mübarek varlıksın sen,
Sen, ne yüce insansın anne,
Aradan onca zaman geçse bile,
Sevincimde, üzüntümde
Ağzımdan çıkan ilk söz “anne”

Zaman geldi geçti anne,
Büyümez sandığın yavrun,
Şimdi kocaman insan oldu,
Ben şimdi hayat denen bu zaman tünelinin
Neresindeyim, bilmiyorum ama
Rabbime şükrediyorum sen varsın diye,…
Her nedense,
Bugün fırtınalar kopuyor yüreğimde,
Şuracığımda,
Adını koyamadığım tarifsiz hisler var anne,
bir gece,
Yine balkona çıkalım seninle,
çay demleyelim
Yudumladığın bir bardak çaya bin türlü anlam yüklersin,
Ellerini açıp her dua ettiğinde,
Yaratandan neler dilersin,
Çok iyi bilirim anne, çok iyi bilirim anne,
annem
Yüreği hasret kokan,
Ve her ses verişinde yüreğimde şimşekler çakan annem,

Bugün benim doğum günüm,
Acılar içinde kıvranıp,
Ellerimi tuttuğun,
Beni kokladığın gün,
İlk aldığım nefese şahit olan,
Ve ilk defa sinesine basan,

Bugün benim doğum günüm anne,
Yanımda sen varsın,
İlk günkü gibi sevgiyle bakan gözlerin
Ve yanaklarımı şefkatle okşayan ellerin,
Bugün benim doğum günüm anneee.
İyi ki doğmuşum,
Ve iyi ki senin evladın olmuşum, iyi ki senin evladın olmuşum.

Sevdiklerinle mutlu yıllara canım

Mutlu huzurlu ailenle beraber nice mutlu yıllara nazlıcık

Ya sanırım hastalık ve diş üst üste geldiği için böyle oldu yavrum ama maşallah bi kaç gündür iyi ve biraz kendince oynamaya başladı çok fazla emmek istemesi azaldı inş böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…