2014 Ekim Anneleri

kızlar şimdi Size soru benim kızım var acayip Zıpır
eltimin oğlu acayip sakin
herkes kızlar dağà yaramaz olur diyo doğru mu sizce
ikinciye oğlum olursa şanslımiyım yani zor olanı büyüttüm
ne dersiniz

Valla benim oğlum var yaramazlıkta
Sınır tanımıyor anamdan emdiğim süt 1,5 senede burnumdan getirdi Can'ım oğlum yinede canı saolsun senin akrabanınki numunedir erkek çocuk daha haşarı oluyor ama kızı tattın Allah hayırlısıysa sana birde erkek evladıda tattırsın

Yahu bende yaptım karbonatı azda olsa köpürcük oluştu adetime 7 gün var:)))

Benim 2side
Cnm seni teselli etmek isterdim ama yapamam:))) benim çevremde kimin erkek çocuğu varsa bende dahil cook yaramaz ..kizlar öyle deil yaa dün taziye vardı gittim oğlumla uğraşmaktan oturamadim bile eltim oturmuş kızıyla sorun yaşaMadi pek tabiii cocktur sonuçta bizim gibi olmalarını beklemem ama bence erkek çocuk dahaaaa yaramaz:) hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar oğlum 19 aylık ve hiç söz dinlemiyor yerinde duraMıyor fırtına gibi adeta sizinkilerde durum Nasıl uslandılar mı

ay kızlar suan tatildeyiz ve inanınki kızım gibi bir tane daha görmedim.milletinkiler sezLong üzerinde uyuyo yemek yiyo kimse ağlamiYo ya.koca otel tanıdı bizi artık.anneannesi olmasa tatil kabusa dönerdi yani
enerjisini atamıyo çocuk resmen ne zaman biter bu ya

Valla ekimde Doğan bebekler yaramaz sanırım benim komşumun ki var üçü birer yaş arayla üçününde sesi çıkmıyor bizim tek başına üç kişiye bedel

Cnm Allah yardimcin olsun. .gerçekten çok zor bu devrin çocukları çok hareketli oluyorlar...ilk başta büyük oğlum çok yaramaz di kardeşi doğduktan bir süre sonra iyi oldu daha uysal ama budefa küçüğüm çoook yaramazzz

Bende gelsin kilolar 1 kg çubuk makarnayı tek başıma yedim oh sefam olsun:))) diyetti rejim bu ne yahu rest çekiyorum bundan kelli:)))

Affiyet sifa olsunnnnn cnm benimm ..bende diyetiii sevmiyorummmm yaaaa
Kız yapmaktan yoruldum bütün ünlülerin diyetlerini deneyip zerre kilo veremeyip aldım:))) aman bende sallamıyorum artık bir gram et bin ayıp örter))) buda fakir tesellisi gibi olsun:))) üstelik zayıf kocamıda güzel yemek yaparak kilo aldırdım:))) artık kilolusunda diyemiyor:)) bende iştahlısı yok artık

Kızlar bi komşum var benden büyük gösteriyor çocukları yanında olup karşılaşınca bak evlatlarım hatmece teyzeniz diyor bense onla karşılaşınca oğluma bak oğlum abla diyorum aman ne bilim ikide bir diyince şaşırdım sizinde böyle densiz komşularınız var mı

Vallaaa ayniii bni anlattin amnnnnn yaa neyplim gittimiyor kilolar Benin 5 kilo fazlm var hamur islerine bayilirim helede tatliya

Benimm arkdsimda oyle cnm bende aynisini yapiyorum bakin merve teyzeniz diyorum

Benimm arkdsimda oyle cnm bende aynisini yapiyorum bakin merve teyzeniz diyorum
Ne bilim yıldızım diyecek gibi oluyorum utanıyorum söyliyemiyorum sonra kendime kızıyorum ama söyliyemiyorum tek korkum insanları kırmak ama hep kırılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…