Konuşuyor mu Can'ım senin ki bizim ki baba mama bide del diyorKızlar bu yaramazlık bizdede aştı çizmeyi ne laftan anlıyor ne kırmaktan bi sinir bi inat dediği olacak boğazlarım ağrıyor artık konuşurken ama yapsada bi güldümü anniş dedimi geçiyor hepsi
Kaç Aylık oldu senin ki nazlıbiz meme emmeyi bıraktık kızlar 2 gün oluyo.aktardan sabır taşı aldım bir kere sürdüm vazgeçti hiç aramıYo zaten.konuşmaya gelince maşallah hiç susmaz herseyi söylüyo.5e kadar saymayı öğrendik bu hafta
Kaç Aylık oldu senin ki nazlı
Pasta tatlı gözükür memeyi bırakan Bebek'te lakin emme isteğimi uyandırabiler:))kızlar sütten kesme partisi mis nasıl sizcebiz bıraktık ya emmeyi yapsam mi
Bizim kilo 10 boy 81 ikili kelimeler baba ve mama bide dell diyor:)))burdayım canım gerçekten kimse yok
doktor kontrolü vardı bugün siz gittiniz mi nasılmis durum
10.600gr 86cm 16dış ikili kelime konuşma ve kelime dağarcığı çok geniş doktorun hoşuma gitti
birdaha ki kontrol 3 ay sonra kan idrar ve karın ultrason u yapılacak
benimki tek kendi ismini söylemiyodu ona da başladı şükürBizim kilo 10 boy 81 ikili kelimeler baba ve mama bide dell diyor:)))
Maşallah ona.benimki tek kendi ismini söylemiyodu ona da başladı şükür
yeni babaanne demeye başladı alperen birde bebeğim uzun kelimeleri onlar diğer söylediklerinin ucu bucağı yok valla
benimki öyle hiç yemiyo hatta kalabalıkta ayrı odada yiyoruz evde zaten sorun yok biraz kendi yiyo sonunda da tv yada telefon devreye girince bitiriYoMaşallah ona.bende eskiden elinde mama tabağıyla çocuğun arkasından dolanan annelere gülerdim şimdi aynı durumdayım:))) gülme komşuna gelir başına dedikleri bu olsa gerek:))
ben henüz düşünmüyorum 6 .7 ay sonra belkiBacılar korunmayı bırakan var mı benden başka
Ben aralarında fazla yaş farkı olmasın fazlada aklı ermesin istiyorum çünkü annem benim üstüme kardeş getireceği Zaman ki yedi yaşındayım dilim evet istiyorum desede içten hiç istemezdim hatta annem düşük yaptığında zil takıp oynayasım gelmişti çocuk aklımla tabe...şimdi diyorum kendime... keşke o da olaymış bir kardeş pir kardeştir kardeş candır gerisi yalandırben henüz düşünmüyorum 6 .7 ay sonra belki
Slm yıldızım nasılsın unutulur musun hiç yarın testin sonucunu yaz bende yeniden hamilelik için uğraşma çabasındayım hadi bakalım ekim annelerinden ilk müjdeyi senden alırız inşallah...Haaa buarada ben yildz63 hatirladinizmi bilmem
A.s cnm iyiyim sen nasılsın. ..insaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir en yakın zamanda hayirlisiyla seninde mujdeni alırız. Bugün saat 2 de gidicem testte karmaşık duygulardayim bir diyorum hamleyim sonra diyorum yok deilim erken daha felan filan isteee bakalım...Slm yıldızım nasılsın unutulur musun hiç yarın testin sonucunu yaz bende yeniden hamilelik için uğraşma çabasındayım hadi bakalım ekim annelerinden ilk müjdeyi senden alırız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?