2014 Ekim Anneleri

Kızlar bu yaramazlık bizdede aştı çizmeyi ne laftan anlıyor ne kırmaktan bi sinir bi inat dediği olacak boğazlarım ağrıyor artık konuşurken ama yapsada bi güldümü anniş dedimi geçiyor hepsi

Kızlar bu yaramazlık bizdede aştı çizmeyi ne laftan anlıyor ne kırmaktan bi sinir bi inat dediği olacak boğazlarım ağrıyor artık konuşurken ama yapsada bi güldümü anniş dedimi geçiyor hepsi
Konuşuyor mu Can'ım senin ki bizim ki baba mama bide del diyor

biz meme emmeyi bıraktık kızlar 2 gün oluyo.aktardan sabır taşı aldım bir kere sürdüm vazgeçti hiç aramıYo zaten.konuşmaya gelince maşallah hiç susmaz herseyi söylüyo.5e kadar saymayı öğrendik bu hafta

Kaç Aylık oldu senin ki nazlı

kızlar sütten kesme partisi mis nasıl sizce biz bıraktık ya emmeyi yapsam mi

Eklentiler

• FB_IMG_1461066515310.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 65
burdayım canım gerçekten kimse yok
doktor kontrolü vardı bugün siz gittiniz mi nasılmis durum
10.600gr 86cm 16dış ikili kelime konuşma ve kelime dağarcığı çok geniş doktorun hoşuma gitti
birdaha ki kontrol 3 ay sonra kan idrar ve karın ultrason u yapılacak

Bizim kilo 10 boy 81 ikili kelimeler baba ve mama bide dell diyor:)))

Bizim kilo 10 boy 81 ikili kelimeler baba ve mama bide dell diyor:)))
benimki tek kendi ismini söylemiyodu ona da başladı şükür
yeni babaanne demeye başladı alperen birde bebeğim uzun kelimeleri onlar diğer söylediklerinin ucu bucağı yok valla

benimki tek kendi ismini söylemiyodu ona da başladı şükür
yeni babaanne demeye başladı alperen birde bebeğim uzun kelimeleri onlar diğer söylediklerinin ucu bucağı yok valla
Maşallah ona. bende eskiden elinde mama tabağıyla çocuğun arkasından dolanan annelere gülerdim şimdi aynı durumdayım:))) gülme komşuna gelir başına dedikleri bu olsa gerek:))

Maşallah ona. bende eskiden elinde mama tabağıyla çocuğun arkasından dolanan annelere gülerdim şimdi aynı durumdayım:))) gülme komşuna gelir başına dedikleri bu olsa gerek:))
benimki öyle hiç yemiyo hatta kalabalıkta ayrı odada yiyoruz evde zaten sorun yok biraz kendi yiyo sonunda da tv yada telefon devreye girince bitiriYo

ben henüz düşünmüyorum 6 .7 ay sonra belki
Ben aralarında fazla yaş farkı olmasın fazlada aklı ermesin istiyorum çünkü annem benim üstüme kardeş getireceği Zaman ki yedi yaşındayım dilim evet istiyorum desede içten hiç istemezdim hatta annem düşük yaptığında zil takıp oynayasım gelmişti çocuk aklımla tabe...şimdi diyorum kendime... keşke o da olaymış bir kardeş pir kardeştir kardeş candır gerisi yalandır

Slmmm kizlarrr Nasılsıniz sizii çok özledim Şifremi kaybettim sonra bir türlü giremedim hayat gayesi işte. .kizlarrr Biliyormusunuz hamile olabilirim test yapmm lazım yarın yapıcam hayırlısı artık süpriz olacak bize

Haaa buarada ben yildz63 hatirladinizmi bilmem
Slm yıldızım nasılsın unutulur musun hiç yarın testin sonucunu yaz bende yeniden hamilelik için uğraşma çabasındayım hadi bakalım ekim annelerinden ilk müjdeyi senden alırız inşallah...

Slm yıldızım nasılsın unutulur musun hiç yarın testin sonucunu yaz bende yeniden hamilelik için uğraşma çabasındayım hadi bakalım ekim annelerinden ilk müjdeyi senden alırız inşallah...
A.s cnm iyiyim sen nasılsın. ..insaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir en yakın zamanda hayirlisiyla seninde mujdeni alırız. Bugün saat 2 de gidicem testte karmaşık duygulardayim bir diyorum hamleyim sonra diyorum yok deilim erken daha felan filan isteee bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…