Yok cnm yapma oyle... hemen kirmiyorsunki kimbilir kacdefa ayni seyleri yapti oyuzden Hak etti. .Ne bilim yıldızım diyecek gibi oluyorum utanıyorum söyliyemiyorum sonra kendime kızıyorum ama söyliyemiyorum tek korkum insanları kırmak ama hep kırılıyorum
Evet Canım haklısın işte utangaç biriyim bi sene önce eşimin iş arkadaşı... Eşimle beni el ele gördüğü halde bana Ablam mı dedi o Zamanda çok kırıldım ama ne bilim cevap veremedim ben kimseyi üzmek istemedikçe inadına densizler beni buluyorYok cnm yapma oyle... hemen kirmiyorsunki kimbilir kacdefa ayni seyleri yapti oyuzden Hak etti. .
Bence anlasin hatasini yapmasin..insanlarin hatasini arada yuzune vurmak iyidir anlarlar kirilmak nedemek
Hurma diyetine basliycam bende yarın ramazandan önce deneyim bakalim.yapanlar çok memnun 1 haftada 5 ile 8 kilo arası vermişler.Kız yapmaktan yoruldum bütün ünlülerin diyetlerini deneyip zerre kilo veremeyip aldım:))) aman bende sallamıyorum artık bir gram et bin ayıp örter))) buda fakir tesellisi gibi olsun:))) üstelik zayıf kocamıda güzel yemek yaparak kilo aldırdım:))) artık kilolusunda diyemiyor:)) bende iştahlısı yok artık
Hayırlı ramazanlar canımBizim mukabele başladı bu gün şimdiden hayırlı ramazanlar
Biz kolay atlattık şükür ama benim bir sıkıntım var 2 ay oluyo nerdeyse biz bırakalı ben hapta kullandım süt kesmek için ama göğüslerim yine ağrımaya başladı biraz dolunayın hala süt geliyo ne yapsam ki normal mi acabaBuarada bende sutten kestim oglumu bayabir zorladi beni ama simdi daha iyiii bakalim. . Gobek Sıkılastırmak icin ne kullandinjz veya kullancakmisniz Ben dusunuyorum ama bakalim...
allah kabul etsin canım çocukla nasıl gidiyosun mukabeleye ramazanimiz hayırlı olsun inşallah 2 sene aradan sonra tutucaz inşallah çok güzel bir duygu ilk defa tutuyorum gibiMahallenin bütün dedikoducuları toplanmış mukabele için mukabele bitiyor... Mevla'm affetsin... ardından toplaşıp gıybet ediyorlar ...yok falancanın gelini şöyle, kızları böyle...Allah ıslah etsin... Ne günlere kaldık magazin artık hayatın her anında....
Oyuncaklar var yapboz onları dağıtıyor toplayıp düzlüyor hocada saolsun Kuran şifadır sakinleştirir çocukları getirin lakin bırakacak kimsesi olmayanlar getirsin dedi yoksa ses çok olur dedi benim gibi iki kişinin daha çocuğu var öyle fazla zorluğu olmadı sanırım gerçekten sakinleştiriyor evde çünkü bana kök söktürüyor ama orada o kadar yaramazlık yapmadıallah kabul etsin canım çocukla nasıl gidiyosun mukabeleye ramazanimiz hayırlı olsun inşallah 2 sene aradan sonra tutucaz inşallah çok güzel bir duygu ilk defa tutuyorum gibi
Benimde 15 gun boyunc sisti sonra duzeldi sık sık sicak dus aldim masaj yaptim iyiyim suan. .oglumun uykusuda sukur duzeldi..eski den hep kucagimdaydi simdi gecede birdefa veya 2 defa kalkip su icer yatar. .ilk zamanlar ama cok zordu agliyordu baya birBiz kolay atlattık şükür ama benim bir sıkıntım var 2 ay oluyo nerdeyse biz bırakalı ben hapta kullandım süt kesmek için ama göğüslerim yine ağrımaya başladı biraz dolunayın hala süt geliyo ne yapsam ki normal mi acaba
uykunuz nasıl oldu memeyi bırakınca
Bende su sorun oldu onun dışı iyiyimSlmmm kizlarrrrrrorucla araniz nasil. .Ben sukur iyiyim ..
Arada tansiyon heralde dusuyor gozlerim karariyor yildizlar ucusuyorama yine de guzel simdilik
Yaa burasi coooook sicak..gun gun daha da sicak olucakkk bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bende su sorun oldu onun dışı iyiyim
Urfa'da mıydın yıldızYaa burasi coooook sicak..gun gun daha da sicak olucakkk bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ewt hatmecem:)Urfa'da mıydın yıldız
Balıklı gölde var çiköftede bol Urfa bence dünya mirasına aday bir yerEwt hatmecem:)
Guzeldir urfamizz ama yazin coook sicak oluyor bunaliyoruzz. .bence Sana vermistim cig kofte tarifiBalıklı gölde var çiköftede bol Urfa bence dünya mirasına aday bir yer
Verdim yaptıkça dua ederim sana işin gücün rast gitsin bi tarif bu kadar mı tam tamına olur saol yıldızımGuzeldir urfamizz ama yazin coook sicak oluyor bunaliyoruzz. .bence Sana vermistim cig kofte tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?