2014 Ekim Anneleri

Ne bilim yıldızım diyecek gibi oluyorum utanıyorum söyliyemiyorum sonra kendime kızıyorum ama söyliyemiyorum tek korkum insanları kırmak ama hep kırılıyorum
Yok cnm yapma oyle... hemen kirmiyorsunki kimbilir kacdefa ayni seyleri yapti oyuzden Hak etti. .
Bence anlasin hatasini yapmasin..insanlarin hatasini arada yuzune vurmak iyidir anlarlar kirilmak nedemek

Buarada bende sutten kestim oglumu bayabir zorladi beni ama simdi daha iyiii bakalim. . Gobek Sıkılastırmak icin ne kullandinjz veya kullancakmisniz Ben dusunuyorum ama bakalim...

Yok cnm yapma oyle... hemen kirmiyorsunki kimbilir kacdefa ayni seyleri yapti oyuzden Hak etti. .
Bence anlasin hatasini yapmasin..insanlarin hatasini arada yuzune vurmak iyidir anlarlar kirilmak nedemek
Evet Canım haklısın işte utangaç biriyim bi sene önce eşimin iş arkadaşı... Eşimle beni el ele gördüğü halde bana Ablam mı dedi o Zamanda çok kırıldım ama ne bilim cevap veremedim ben kimseyi üzmek istemedikçe inadına densizler beni buluyor

Hurma diyetine basliycam bende yarın ramazandan önce deneyim bakalim.yapanlar çok memnun 1 haftada 5 ile 8 kilo arası vermişler.

Bizim mukabele başladı bu gün şimdiden hayırlı ramazanlar

Mahallenin bütün dedikoducuları toplanmış mukabele için mukabele bitiyor... Mevla'm affetsin... ardından toplaşıp gıybet ediyorlar ...yok falancanın gelini şöyle, kızları böyle...Allah ıslah etsin... Ne günlere kaldık magazin artık hayatın her anında....

Buarada bende sutten kestim oglumu bayabir zorladi beni ama simdi daha iyiii bakalim. . Gobek Sıkılastırmak icin ne kullandinjz veya kullancakmisniz Ben dusunuyorum ama bakalim...
Biz kolay atlattık şükür ama benim bir sıkıntım var 2 ay oluyo nerdeyse biz bırakalı ben hapta kullandım süt kesmek için ama göğüslerim yine ağrımaya başladı biraz dolunayın hala süt geliyo ne yapsam ki normal mi acaba
uykunuz nasıl oldu memeyi bırakınca

allah kabul etsin canım çocukla nasıl gidiyosun mukabeleye ramazanimiz hayırlı olsun inşallah 2 sene aradan sonra tutucaz inşallah çok güzel bir duygu ilk defa tutuyorum gibi

allah kabul etsin canım çocukla nasıl gidiyosun mukabeleye ramazanimiz hayırlı olsun inşallah 2 sene aradan sonra tutucaz inşallah çok güzel bir duygu ilk defa tutuyorum gibi
Oyuncaklar var yapboz onları dağıtıyor toplayıp düzlüyor hocada saolsun Kuran şifadır sakinleştirir çocukları getirin lakin bırakacak kimsesi olmayanlar getirsin dedi yoksa ses çok olur dedi benim gibi iki kişinin daha çocuğu var öyle fazla zorluğu olmadı sanırım gerçekten sakinleştiriyor evde çünkü bana kök söktürüyor ama orada o kadar yaramazlık yapmadı

Aynen katılıyorum iki sene sonra ilk Ramazan ilk sahur bendede heyecan var şimdiden ne yesem diye düşünüyorum:))) imsak vaktine kadar atıştıracağım yoksa benim gibi osmanlı kadını zor doyar:)))

Benimde 15 gun boyunc sisti sonra duzeldi sık sık sicak dus aldim masaj yaptim iyiyim suan. .oglumun uykusuda sukur duzeldi..eski den hep kucagimdaydi simdi gecede birdefa veya 2 defa kalkip su icer yatar. .ilk zamanlar ama cok zordu agliyordu baya bir

Slmmm kizlarrrrrr orucla araniz nasil. .Ben sukur iyiyim ..
Arada tansiyon heralde dusuyor gozlerim karariyor yildizlar ucusuyor ama yine de guzel simdilik

Guzeldir urfamizz ama yazin coook sicak oluyor bunaliyoruzz. .bence Sana vermistim cig kofte tarifi
Verdim yaptıkça dua ederim sana işin gücün rast gitsin bi tarif bu kadar mı tam tamına olur saol yıldızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…