2014 Ekim Anneleri

İyi saol amin güzel duyguların için Hakkı'nda hayırlısı olsun

Cnm testin negatif çıktı 13 mayısta olmam lazımdı ...erkenmi yaptım acaba testi anlamadım ki

Cnm testin negatif çıktı 13 mayısta olmam lazımdı ...erkenmi yaptım acaba testi anlamadım ki
Daha erken en geç 30 mayıs gibi yapman lazımdı bide limon ve karbonat testleri var nedenle doğru bilemem ama onlarıda bi dene istersen gerçi böyle şeyler hurafe ama biz kadınlar seviyoruz sanırım böyle şeyleri tariflerini veriyorum
Limonla gebelik testi yapımı

• Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
  • Minicik bir limonu ikiye bölün.
  • Bir parçasını yaptığınız idrarın üzerine sıkın.
  • Limonun tortuları veya minik granülleri idrarın dibine çökmeye başlarsa mutlu olabilirsiniz, çünkü hamilesiniz.
  • Limon tortuları dibe çökmez ısrarla yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.
  • Karbonatla Gebelik Testi Yapımı
    Bir diğer yöntem ise karbonatla yapılan gebelik testidir.
    • Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
    • 1 çay kaşığı kadar karbonatı idrarın üzerine yavaşça dökün.
    • Karbonat idrarın üzerinde köpürmeye başlarsa hamilesiniz demektir.
    • Karbonat kabarmadan dibe çökmeye başlarsa hamile değilsiniz demektir.
    • Nedenle doğru bilinmez tabi en kesin sonucu kan testi verir sen yine ayın 30 una doğru eğer adet olmazsan eczaneden gebelik testi al yap sonrada kan testi yaparsın yukarıda söylediğim limon ve karbonatın sonucunda yanlışlık oranı yüksektir ama yinede insan eski hurafeleri denemek istiyor

Bilmiyorum ki cnm yaa bunuda denicem yarın.hurafe de olsaa denemek fayda var :))) ..bide benim Hipotiroidi var önünü etkisi oldu artık. .beklicez dedin gibi olmasam önce endokrin e giderim testlerimi tekrarlarim. .bakalım herseyin hayırlısı. Biraz üzüldüm eşimde kızdı bana diyor pozitif ciksaydida uzulucektin ..dedim haklısın :)

Hatmecem. .valla yaptım idrar testini doğru çıkıyor yine negatiff öğleye dogru gittim lavaboya pempelesme gördüm demek ki yokmuş bebisss hastalacam artik hayırlısı .... ama hiç bukadar gecikmedi ..P. tesi doktora gitmeyi düşünüyorum insaAllah testlerim temiz çıkar internetten baktım hipotiroidin etkilediği yazıyor korktum offf

Ya hatmecem doktora gidicem ya insaAllah hersey yolunda giderse..yine dusuneyimmi bebisss çok kararsisim ya bir diyorum olsun beraber büyüsün ler sonra diyorum ben çok yipranirim. .ama bu ay olsaydı gerçekten çok süpriz olurdu. .birde ben budefa tam kış olsun diyorum bebisssle baharda gezerek diyorum yani bu 2 ay düşünmem lazım bebiss

Can'ım yinede sen bilirsin ama beraber büyümeleri daha önemli hem paylaşımı hem hayAtı paylaşarak yaşamayı öğrenirler bir kaç senede daha ara verecek olsaK bu sefer tam rahaTa ermişken bize ağır olur şimdi zor ama bir kaç sene sonra kolaylaşacak onlar büyüyecek biz En azından yemeğimizi sosyal aktiviteLerimizi rahat yapacağız hem Bebek'te kolay olan bişi değil 5 aydır çalışma yapıyorum şuan yok yinEDe hAyırlısı

Evet cnm haklısın ben büyük oglumda baya bir ara Verdim suan oğlum 9 yaşında küçüğüm 20 aylik baya bir zorlanmistim hatta bazı şeyleri unutmuştüm :)çalışma hayatına kendimi kaptırdımm suan daha tecrubeliyim ara verince biraz hem rahatlik açıdan zor oluyor hemde çok telaşlı oluyor insan..üzülme Rabbim hayirlisiyla en yakın zamanda gonlundekini verir insaAllah. .doktora gittinmi hatmecem

Ben gideyim diyorum da eşim pek oralı değil ikinci çocuk için erken diyip duruyor

yıldız ne işinde çalıştın öğrEtmen falan mısın

kızlar kızlar ne haber
geri gelmişsiniz ben bi haber
valla hayat koşturmacasi işte hayatın içinde kayboluyorum.kuzenimin doğum günü vardı onunla oyalandin evinde dua okuttum
pazartesi de tatile gidiyoruz inşallah yıka kurut ütüle valiz hazırla ay zor iş valla

Örümcek adam temalı şeker hamurlu maliyet 60 tl
pastanede 250 tl

Eklentiler

• PicsArt_05-21-09.52.39.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…