2014 Ekim Anneleri

Amin canım inşallah görürüz, inşallah hepimiz sağlıkla alırız birer birer bebeklerimizi
Mide bulantım yok tatlım, kasık ağrım da geçti, ama göğüslerim birer balon, bi iğneyle patlamaya hazır balon gibi oldular

Canım merhaba, ben de 1 yıldır 2. çocuk için uğraştık, yumurtlama takibi vs falan filan. Ama ocak ayında biz de doğru düzgün ilişki yaşayamadık, ben orta kulak enfeksiyonu+grip oldum, eşim de hastaydı. Hiç bir kural uygulamadık, ne ara oldu onu bile anlamadım, hatta adetim geçince o zaman içtiğim antibiyotiklere bağladım
Bu ay ilk kez hiç düşünmemiştim, düşünmeden yaşadım her şeyi
Umarım her şey dilediğin gibi olsun

Aman Yarabbi fotoğrafını yesinler onun, hele o kalp atışı var ya kuş gibi, ritim davul gibi dum tıs dum tıs, ne hızlı atıyor

Amin canım inşallah ben de görüp, hayırlı haberlerle gelirim yarın

cok sağol canım .. hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.. bende karar aldım az önce hiç birşeyin hesabını tutmayacağım .. haftada en az 3 gün yürüyüşe çıkacağım .. kafayı boşaltmadan olmayacak onu anladım .. çok iyi geldiniz bana ya .. ne diyim Allah razı olsun ...

Saol canım sanada hayırlı olsunnbende görmek için heyecanlanıyorum.dr.devlette.ama hafta sonu özele gider muayene olurum heralde.

Amin canım çok teşekkür ederim özellikle sağlıklı beslenme ve sporla ilgili birşeyler yapmanı tavsiye ederim hem bedenini gebeliğe hazırlamış olursun hem de kaygıların azalır hakkında hayırlısı olsun bebişini beklemek ona duyacağın sevgiyi de artırıyor eminim 😊

Ben korkarak gittiğim doktordan gülerek çıktım 😊 haftaya yeni bir heyecan bizi bekliyor 💓 kalbini dinlicez minnoşun

işte o çok güzel oluyor gidebiliyorsan eşinle beraber gidin

Herkese günaydın kızlar, nasılsınız?

Bebekleriniz nasıl, ben iyiyim çok şükür, yarın sabah keseyi görmeye gideceğiz

Umarım görürüz:18:

İnşallah hayırlısıyla göreceksin keseyi

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, haberlerini bekliyoruz.. Biran önce git gel artık doktora :)

Hayırlı olsun Evet o ağrılar olabiliyor zaman zaman, korkma..

Allah senden de razı olsun canım, stres yaptıkça olmuyor çünkü onu anladım ben

İnşallah canım, sen nasılsın, iyi misin?

sağol canım yapacağım söz :) cidden kararlıyım bu ay farklı davranacağım..

Allah izin verirde hayırlısıyla dünyaya gelirse kızımla aralarında 2 yaş olacak. genelde 3 yaşında idrak etmeye başlıyormuş çocuklar bişeyleri. belki ben küçük olmasının avantajını kullanabilirim tek ümidim bu. onu üzmek hiç istemem dün dayanamadım aldım kucagıma ucurdum onu biraz hep böyle yapardım eksikliğini hissetmemesini istedim ama yapmamam gerekir sonra kasıgıma agrı girdi kısa süreli
tüm gün çalışıyorum eve girdiğimden itibaren sorumluluklar beni bekliyor oturup bir duygusallaşamıyorum bile anne olarak hep güçlü olmak zorunda olmak bazen yoruyor

ilk doğumum 6 saat sürdü ama canım çok acıdı epiduralsiz normal dogum olmuştu köküne kadar hissettim ağrıyı ve acıyı ( inşallah bu sefer kolay bir doğum olur (( dua etmekten başka çarem yok. ama hamile kaldıgımdan beri bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum canım çok acımıştı

Amin güzel duaların için inşallah Allahına iyi bir kul anne babasına ve vatanına iyi bir evlat olarak yetiştirmemizi nasip eder Rabbim her ikisinide hepimize nasip eder inşallah Rabbim.

Son düzenleme:
selam annelerr bende aranızdayım
hesaplamalar ne kadar eylül dese de bende ekim annesiyim nasip olursa

Bende adetimin geçtiği günlerde bel ağrısı vardı yerleşme kanaması yaşamışım fakat adet oldum sanıp rahatladım ama bir damla geldi bir daha gelmedi sonrasında da kasıklarda batma hissi yaşadım ani hareketlerde oluyor göğüslerim hala şiş ve acıyor doktora göre 7. Haftadayım ben 😊

İnşallah canım, sen nasılsın, iyi misin?

iyiyim Allaha şükür :) sadece bebeğimi merak ediyorum :) Ama sanırım bu sefer sabredip 12 hafta doluncaya kadar gitmeyeceğim doktora :))

selam annelerr bende aranızdayım
hesaplamalar ne kadar eylül dese de bende ekim annesiyim nasip olursa

Hoşgeldin :)) Eylül annesi olsan da olur canım :) ben eylül annesiyim mesela ama arkadaşlarımla burda olayım diye açtım başlığı, sırf bir isim olsun diye ekim olsun dedik yoksa herkeslere kapımız açık

canım midem boşalınca çok hafif bişiler hissediyorum zorla da olsa bişeyler yiyorum geçiyor. iştahsızım işte yemek yemekten zevk almıyorum.

sende midene zorla da olsa bişeyler sokarsan iyi gelecektir.

canım ben hemşireyim ve 60 yakın doğum izledim ikinci doğum birincisi kadar zor olmuyor 6 saat uzun bir süre değil aslında çok daha uzunlarını gördüm .. ikinci doğumun daha kısa sürede ve daha az acılı olur.. merak etme nefes egzersizleri ve kegel egzersizlerini yap .. doktoruna danış tabi öncelikle .. bir de rahat ol inan psikoloji çok önemli .. normal doğumu her zaman isterim ve öneririm .. hem sezeryan hem normal doğumu gören biri olarak.. kzıznla biraz daha değişik oyunlar oyna sende eğlenirsin , bu arada da kendine dikkat et sen artık ikisine karşıda sorumlusun ,ikisine karşıda koruyucu ve adil olman gerekiyor.. herşey güzel olacak..coçuklar iyi niyeti ilgiyi iliklerine kadar hissediyorlar .. 6 aylık bebek bile farkediyor ..yaşadım gördüm ... üstesinden geleceksin merak etme ..

anladım cnm tşk ederim ayrıca bir tşk daha
bişey yazdığımda cvp vermeyen topiclerden kaçıyorum hemen

inşallah canım inşallah ağzının duası. elimden geleni yapacağım. onların mutlulugu benim mutlulugum. saol canım.

seninde güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum. bu ay inşallah.

anladım cnm tşk ederim ayrıca bir tşk daha
bişey yazdığımda cvp vermeyen topiclerden kaçıyorum hemen

rica ederim evet bazı yerlerde bunu sürekli hale getirebiliyorlar malesef :)
ben gözümden kaçmadıkça cevap vermeye çalışıyorum yazıp yazıp cevap alamamak çok sinir bozucu bence de :))

inşallah canım inşallah ağzının duası. elimden geleni yapacağım. onların mutlulugu benim mutlulugum. saol canım.

seninde güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum. bu ay inşallah.

haber veririm çok öpüyorum.. iyi hissetmediğinde yaz.. konuşuruz.. kızınıda öp yerimi .. hadi ben çıktım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…