canım inşallah yarın keseyi göreceksinizsonra da için rahatlayacak ve bir sonraki randevuya gün sayacaksın
bu arada mide bulantın var mı? benim henüz yok, inşallah olmazbel ağrılarım geçti kasık ağrılarımda hafifledi dünden beri..
çok sağol canım ... bende bu ay birşeyler yapıp kafamı dağıtacağım ..belki yürüyüşe falan çıkarım.. çok taktım iyi değil bu şekilde .. bu arada tebrik ederim ..herşey gönlünce olsun sağlıklı ,huzurlu , mutlu bir insan olsun dilerim bebeğin :))
Günaydın biz de dün gittik eşimle fotoğrafını da verdiler elimize haftaya da kalbini duymaya gidicez o kadar tedirgindim giderken ama bebeğin iyi olduğunu bilmek çok rahatlattı iyi haberlerle dönersin inş 😊
Amin canım inşallah görürüz, inşallah hepimiz sağlıkla alırız birer birer bebeklerimizi
Mide bulantım yok tatlım, kasık ağrım da geçti, ama göğüslerim birer balon, bi iğneyle patlamaya hazır balon gibi oldular
Canım merhaba, ben de 1 yıldır 2. çocuk için uğraştık, yumurtlama takibi vs falan filan. Ama ocak ayında biz de doğru düzgün ilişki yaşayamadık, ben orta kulak enfeksiyonu+grip oldum, eşim de hastaydı. Hiç bir kural uygulamadık, ne ara oldu onu bile anlamadım, hatta adetim geçince o zaman içtiğim antibiyotiklere bağladım
Bu ay ilk kez hiç düşünmemiştim, düşünmeden yaşadım her şeyi
Umarım her şey dilediğin gibi olsun
Aman Yarabbi fotoğrafını yesinler onun, hele o kalp atışı var ya kuş gibi, ritim davul gibi dum tıs dum tıs, ne hızlı atıyor
Amin canım inşallah ben de görüp, hayırlı haberlerle gelirim yarın
canım hayırlı olsun inşallah6 haftalık daha iyi oluyor keseyi görürsün en azından
merhaba hayırlı olsunben evde test yapmadım, gecikince kan tahlilinde öğrendim. ertesi günde doktoruma gittim.. bazı kan tahlilleri yaptırdı o da.. tam 5. haftayı doldurduğumda ultrasonda keseyi gördük.. bebeği henüz görmedik.. eğer düzenli gittiğin bi doktorun varsa gitsen iyi olur, sende şimdilerde keseyi görebilirsin çünkü
çok sağol canım ... bende bu ay birşeyler yapıp kafamı dağıtacağım ..belki yürüyüşe falan çıkarım.. çok taktım iyi değil bu şekilde .. bu arada tebrik ederim ..herşey gönlünce olsun sağlıklı ,huzurlu , mutlu bir insan olsun dilerim bebeğin :))
Ben korkarak gittiğim doktordan gülerek çıktım 😊 haftaya yeni bir heyecan bizi bekliyor 💓 kalbini dinlicez minnoşun
Herkese günaydın kızlar, nasılsınız?
Bebekleriniz nasıl, ben iyiyim çok şükür, yarın sabah keseyi görmeye gideceğiz
Umarım görürüz:18:
Hayirli gunler :)
Nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur.
Esim ve is arkadaslarini isftifalarini geri cekmeleri icin ikna etmisler.
Esim suan tam memnun degil.
Ama ben rahatladim.
Isterse yine isini degisebilecegini ama once is bulmasini soyledim.
Hastaneye gittik dun.
Randevuyu telefonla almam gerekiyormus.
Birazdan arayip ilk muayene icin randevumuzu alacagim:)
Herkese merhaba.kızlar sağlıklı ve hayırlı hamilelikler dilerim.benimde bat 13 ocakt.geçince test yaptım.pozitifi grdk çok şükür.kana baktıramadım daha.kasıklarımda adet olcakmışım gibi ama çok baskın değil.normal hralde.
cok sağol canım .. hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.. bende karar aldım az önce hiç birşeyin hesabını tutmayacağım .. haftada en az 3 gün yürüyüşe çıkacağım .. kafayı boşaltmadan olmayacak onu anladım .. çok iyi geldiniz bana ya .. ne diyim Allah razı olsun ...
işte o çok güzel oluyorgidebiliyorsan eşinle beraber gidin
İnşallah hayırlısıyla göreceksin keseyi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, haberlerini bekliyoruz.. Biran önce git gel artık doktora :)
Hayırlı olsunEvet o ağrılar olabiliyor zaman zaman, korkma..
Amin canım çok teşekkür ederim özellikle sağlıklı beslenme ve sporla ilgili birşeyler yapmanı tavsiye ederim hem bedenini gebeliğe hazırlamış olursun hem de kaygıların azalır hakkında hayırlısı olsun bebişini beklemek ona duyacağın sevgiyi de artırıyor eminim 😊
canım benim ya ... kızını asla ihmal etmeyeceksin .. bu kaygıyı taşıyor olmandan belli .. coçuklar her şeyi anlıyorlar kızınla herşeyi konuşursun .. tabi ki kardeşi ile daha fazla ilgileneceksin bebek olduğu ve bakıma ihtiyacı olduğu için ..kızın bunu iyi ifade edersen anlar .. önemli olan çok zaman geçirmek değil ..kaliteli geçirmek.. kızınla kaliteli vakit geçireceksin ve kendini hiç kötü hissetmeyeceksin.. tek çocuğu olanlardan duyuyorum belli bir yaşta anne babalarına yalnız olmaktan dayı teyze hala olamamaktan yakınıyorlar.. sakın kaygılanma sen o dengeyi kurabilecek alt yapıda birisin .. bütün sürece kızını da dahil edersin ,ne kadar küçük olursa olsun anlayacak bana güven ...sevgin ve ilgin bölünmeyecek 2 ye katlanacak... dediğin gibi her şeyin hayırlısı. adet bitimini beklemek ve 14. günü değerlendirmek benim yapabileceğim tek şey hayırlısı olsun canım .. şimdi iyiyim ..
bu arada doğumu hiç düşünme bir günlük bir süreç ...geçip gidecek .. güzel bir hamilelik geçir inan bunu fazlasıyla hakkediyoruz.. kendine bak ..iyi giyin , sürekli makyaj yap falan işte salma kendini .. bebeğin olumlu etkilensin.. her yönden sağlıklı, huzurlu ,vatana millete hayırlı bir evlat olsun .. iyi insanlara ihtiyacımız var tarcın ..
Herkese merhaba.kızlar sağlıklı ve hayırlı hamilelikler dilerim.benimde bat 13 ocakt.geçince test yaptım.pozitifi grdk çok şükür.kana baktıramadım daha.kasıklarımda adet olcakmışım gibi ama çok baskın değil.normal hralde.
Allah senden de razı olsun canım, stres yaptıkça olmuyor çünkü onu anladım ben
İnşallah canım, sen nasılsın, iyi misin?
selam annelerr bende aranızdayım
hesaplamalar ne kadar eylül dese de bende ekim annesiyim nasip olursa
kızlar günaydın hepinize.
iyisinizdir inşallah.
tarçın canım bulantıların başladı mı senin? benim tam gaz devam ediyor. bu sabah uyanır uyanmaz badem yedim 4 5 tane bastırdı midemi. sanırım iyi geliyor badem:2:
efulim canım sen geçenlerde bi yazı paylaşmıştın hamile iken yapılması gerekenler diye. baktım geçmişe az bişe ama bulamadımrica etsem paylaşabilir misin tekrar
canım ben hemşireyim ve 60 yakın doğum izledim ikinci doğum birincisi kadar zor olmuyor 6 saat uzun bir süre değil aslında çok daha uzunlarını gördüm .. ikinci doğumun daha kısa sürede ve daha az acılı olur.. merak etme nefes egzersizleri ve kegel egzersizlerini yap .. doktoruna danış tabi öncelikle .. bir de rahat ol inan psikoloji çok önemli .. normal doğumu her zaman isterim ve öneririm .. hem sezeryan hem normal doğumu gören biri olarak.. kzıznla biraz daha değişik oyunlar oyna sende eğlenirsin , bu arada da kendine dikkat et sen artık ikisine karşıda sorumlusun ,ikisine karşıda koruyucu ve adil olman gerekiyor.. herşey güzel olacak..coçuklar iyi niyeti ilgiyi iliklerine kadar hissediyorlar .. 6 aylık bebek bile farkediyor ..yaşadım gördüm ... üstesinden geleceksin merak etme ..Allah izin verirde hayırlısıyla dünyaya gelirse kızımla aralarında 2 yaş olacak. genelde 3 yaşında idrak etmeye başlıyormuş çocuklar bişeyleri. belki ben küçük olmasının avantajını kullanabilirim tek ümidim bu. onu üzmek hiç istememdün dayanamadım aldım kucagıma ucurdum onu biraz hep böyle yapardım eksikliğini hissetmemesini istedim ama yapmamam gerekir sonra kasıgıma agrı girdi kısa süreli
tüm gün çalışıyorum eve girdiğimden itibaren sorumluluklar beni bekliyor oturup bir duygusallaşamıyorum bileanne olarak hep güçlü olmak zorunda olmak bazen yoruyor
ilk doğumum 6 saat sürdü ama canım çok acıdı epiduralsiz normal dogum olmuştu köküne kadar hissettim ağrıyı ve acıyı( inşallah bu sefer kolay bir doğum olur (( dua etmekten başka çarem yok. ama hamile kaldıgımdan beri bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum canım çok acımıştı
Amin güzel duaların için inşallah Allahına iyi bir kul anne babasına ve vatanına iyi bir evlat olarak yetiştirmemizi nasip eder Rabbim her ikisinidehepimize nasip eder inşallah Rabbim.
iyiyim Allaha şükür :) sadece bebeğimi merak ediyorum :) Ama sanırım bu sefer sabredip 12 hafta doluncaya kadar gitmeyeceğim doktora :))
Hoşgeldin :)) Eylül annesi olsan da olur canım :) ben eylül annesiyim mesela ama arkadaşlarımla burda olayım diye açtım başlığı, sırf bir isim olsun diye ekim olsun dedik yoksa herkeslere kapımız açık
canım ben hemşireyim ve 60 yakın doğum izledim ikinci doğum birincisi kadar zor olmuyor 6 saat uzun bir süre değil aslında çok daha uzunlarını gördüm .. ikinci doğumun daha kısa sürede ve daha az acılı olur.. merak etme nefes egzersizleri ve kegel egzersizlerini yap .. doktoruna danış tabi öncelikle .. bir de rahat ol inan psikoloji çok önemli .. normal doğumu her zaman isterim ve öneririm .. hem sezeryan hem normal doğumu gören biri olarak.. kzıznla biraz daha değişik oyunlar oyna sende eğlenirsin , bu arada da kendine dikkat et sen artık ikisine karşıda sorumlusun ,ikisine karşıda koruyucu ve adil olman gerekiyor.. herşey güzel olacak..coçuklar iyi niyeti ilgiyi iliklerine kadar hissediyorlar .. 6 aylık bebek bile farkediyor ..yaşadım gördüm ... üstesinden geleceksin merak etme ..
anladım cnm tşk ederim ayrıca bir tşk daha
bişey yazdığımda cvp vermeyen topiclerden kaçıyorum hemen
inşallah canım inşallah ağzının duası. elimden geleni yapacağım. onların mutlulugu benim mutlulugum. saol canım.
seninde güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum. bu ay inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?