haber veririm çok öpüyorum.. iyi hissetmediğinde yaz.. konuşuruz.. kızınıda öp yerimi .. hadi ben çıktım artık :)
Veee cuma gunu randevumuzu aldik :)
InsaAllah guzel haberlerle gelmek nasip olur :)
Kızlar ya benim mide bulantılarım falan da azaldı :/ iyi midir ki bebek :26: Allah korusun aksilik olsa kanamam falan olurdu di mi?
canım bulantın var mıydı ben kaçırmışım. çok muydu?
ne zamandan beri bulanıyordu ne zaman azaldı?
canım öyle çok çok dayanamayacağım şekilde olmuyordu.. 1-2 gün aşırı olmuştu 7. haftada sanırım, ondan sonra da öyle pek şiddetli olmadı.. sabah kalkınca biraz tuhaf oluyordu midem, çubuk kraker yiyip bastırıyordum, birkaç gündür ona gerek görmüyorum mesela, normal kahvaltı falan yapıyorum.. Gerçi benim midem de rahatsız ya, o da zaten hamile değilken bile yediğim birşey dokunduğunda mide bulantısı yapardı. belki de o aralar yediğim birşeyler dokunmuştu bilemiyorum :/ endişeliyim :26:
anladım canım. yok yok endişelenme. senin bulantın bu kadar sürecek demek ki. zaten en bulantılı annenin bile 14. haftada bitiyor bulantıları. seninde hamileligin boyunca genel olarak hafif seyrettiğine göre 10. haftada kesilmesi normal gibi görünüyor.
zaten ağır da kaldırmıyorsun dinlenir pozisyondasın ev işi de yapmıyorsun. kanaman da yok. herşey yolunda inşallah. rahat ol.
2014 ekimde bu eşsiz duyguyu tadacak anne adayları, gelin bütün deneyimlerimizi güle oynaya burada hep birlikte paylaşalımHepimize hoş sohbetler diliyorum
NOT:İsminin listeye eklenmesini isteyenler öncelikle özel mesajla ya da herhangi bir mesajımı alıntılayarak bana bilgilerini iletirlerse, hemen listeye ekleyebilirim :)
Listemiz bol hamiş kaynasın inşallahh
Anne adaylarımızın listesi
[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]TAHMİNİ DOĞUM T.[/TD]
[TD]KAÇINCI BEBİŞ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sev_gilim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.08.2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvdrml[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]20.09.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyaznane[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]22.09.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensizask[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]23.09.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatneva[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]26.09.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asgulu33[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]28.09.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mandolina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]28.09.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simge_wxyz[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]01.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozse1981[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kamuran85[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]03.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]redbarby[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]03.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tarcin10[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]05.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KutsalAsk[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]09.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgi_bocugu[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]10.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berkuncan[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kütahya[/TD]
[TD]10.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerisona[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]10.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mumtobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]11.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eFuLim[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]12.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]firstfb[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Muğla[/TD]
[TD]12.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berfin33[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]15.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]stellamaris[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]15.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesyav[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]15.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hibe0609[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.10.2014[/TD]
[TD]3.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]smilingfaces[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]16.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cool1983[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]17.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebek__16[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]17.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zodiaces[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yayaya[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]18.10.2014[/TD]
[TD]2.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkay10[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]18.10.2014[/TD]
[TD]1.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Evet canım, dediğin gibi hiçbir ağır iş yapmıyorum genelde evdeyim.. dolaşmaya falan çıkıyoruz eşimle bazen ama zaten çok yordurmuyor beni o da.. ilacımı da aksatmıyorum hiç.. İnşallah herşey yolundadır :) 12 hafta dolsun öyle gideyim doktora diye düşünüyordum, çünkü geçen salı gittiğimde doktor hiç şu gün gel bugün gel demedi bana.. öyle mi yapayım sence de? gerçi progestanım bitti, bu bitince bir kutu daha kullan demişti ama yazmadı reçete olarak.. bahaneyle yarın onu yazdırmaya gitsem de kontol mu olsam ki
:) yani tabi istiyorsan bu senin elinde :) ama bence bu opsiyonunu doktoru kızdırmamak adına cinsiyet zamanına sakla :) 12. haftada göstermezse sonrasında 16. haftaya randevu verirse 14. haftada böyle bir bahaneyle gider sonucuda erkenden öğrenirsin :)
sonrada o heyecan başlicak çünkü bilmek ve küçücük patikler almak isticeksin :)
çok pahalı bir ilaç değildir elden al olmazsa.
:) saol canım benimle oldugunu hissetmek güzel. bende seninleyim.
söylediklerin duymak ve inanmak istedigim şeyler rahatladım.
kolay gelsin konuşuruz
selam annelerr bende aranızdayım
hesaplamalar ne kadar eylül dese de bende ekim annesiyim nasip olursa
Kızlar ya benim mide bulantılarım falan da azaldı :/ iyi midir ki bebek :26: Allah korusun aksilik olsa kanamam falan olurdu di mi?
Canım iyidir tabiki sen yiyemediğin şeylerden uzak duruyorsan azalmış olabilir ben canımın istemediği şeyi yemiyorum fazla bulanmıyor ama yağlı ve tatlı yesem kusarım kesin bir de 12 haftadan sonra bitiyormuş çoğunda endişe etme bence 😉
Rica ederim cnm , düşük ağrı ve kanamaya sebep olur dediğin gibi benim de dün ve bugün midem çok az bulandı iki gün önce aç dışarı çıkmıştım eve geldiğimde kusmak üzereydim hemen kraker yedim ama artık alışıyoruz neyi ne zaman yiyeceğimizi öğrendik 9 ay boyunca sürmesi sağlıksız olurdu bence bitmesi daha iyitamam canım çok sağolaynen ben de öyle zorlamıyorum kendimi yiyemediğim şeyler olunca.. kusmaktan daha iyidir yememek bence de.. zaten aşırı bulantım olmadı hiç kusmam falan olmadı da.. şimdi de öyle birden nerdeyse tamamen bittiğini hissedince panik oldum birden bir de düşük riskim vardı benim 15-20 gün önce, ama sorun olsa zaten kanamam olurdu heralde, herşey yolundadır :)
Rica ederim cnm , düşük ağrı ve kanamaya sebep olur dediğin gibi benim de dün ve bugün midem çok az bulandı iki gün önce aç dışarı çıkmıştım eve geldiğimde kusmak üzereydim hemen kraker yedim ama artık alışıyoruz neyi ne zaman yiyeceğimizi öğrendik 9 ay boyunca sürmesi sağlıksız olurdu bence bitmesi daha iyi
canım 10 haftalıkken gitmişsin cinsiyetin görünmesi için zaten çok erken oluyor arada da hiç kontrolün olmamış şimdide 14 haftalık olacaksın az çok anlaşılır artık herhalde cinsiyeti bu defa.
senin ilk bebişin kız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?