2014 Ekim Anneleri

Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

bende geldim 18.ekimde insAllah Rabim benim ve tüm hamile olanlarin kucagina almayi nasip etsin insAllah zamanda gecmek bilmiyo :-((

Merhaba hoşgeldin 😊 ben de yalnız olmadığımı hissediyorum bu topicde benim ilk hamileliğim, sağlıkla doğururuz inş bebeklerimizi 🐣

umarım bır an once hamile kalırsın akısına bırakınca ınsan daha rahatlıyor...

bende geldim 18.ekimde insAllah Rabim benim ve tüm hamile olanlarin kucagina almayi nasip etsin insAllah zamanda gecmek bilmiyo :-((

Hoşgeldin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı, senin de ilk çocuğun mu olacak? Ben şimdiden cinsiyetini merak ediyorum ama öğrenmeye daha çok var 😊

Son düzenleme:
yayaya sen ınegolde gıdıyosun herhalde doktora...nasıl gıdıyor sende bulantı falan yok sanırsam..ben oldukca fazla bulantı yasıyorum.ama leblebı falanda aldım bu sefer yanıma.ugrasıyoruz iş+cocuk+hamilelik

canım psikolojik olabilir. ama aklına takacağına git doktoruna görün rahatla. ama herşeyi öyle düşünüp kafaya takarsak dokuz ayı nasıl geçirecez bilmiyorum :)

evet olabilir canım :26: şimdilik 12. hafta dolunca gitmeye karar verdim yine hem belki o zaman cinsiyeti de öğreniriz diye gerçi gitsem de azarlar mı bilmiyorum ki, özele gidiyorum ben sonuçta gidişimde de ödüyorum paramı, ne bileyim.. kendisi de hiç demedi ki, şu haftanda gel falan diye.. benim kuruntumdur heralde ya Allaha emanetiz ne diyim :26:

hoş geldin Amin inşallah hepimiz için..

Son düzenleme:
Hoşgeldin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı, senin de ilk çocuğun mu olacak? Ben şimdiden cinsiyetini merak ediyorum ama öğrenmeye daha çok var 😊
. evet canim ilk bebegim 8 ay sonra sürpriz yapti annesine senindemi ilk inSallah saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez ama gönlümdede citi piti bi kiz yatiyo ama:26:

. evet canim ilk bebegim 8 ay sonra sürpriz yapti annesine senindemi ilk inSallah saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez ama gönlümdede citi piti bi kiz yatiyo ama:26:

Aynen ilk ve çok farklı bir hismiş gerçekten mutluluk endişe hepsi bir arada benimde korunmasız 7. Ayda oldu, olmuyor diye düşünürken hem de ben de kız hissediyorum eşim de erkek diyor ama sağlıklı olması tek dileğimiz 2 ay daha beklicez cinsiyet için çok uzun bir zaman bu sene doğuracak tanıdıklarım var ve 3ünün de bebeği erkek bu da çok garip geldi bana

amin cnm amin
bat tarihi esas alınarak yapılıyor ya
benimki battan çok sonra oldu diye hesapladım kendimce

Ben de kendim ve burdaki hesaplama aracında yapınca 8 haftalık görünüyordu ama doktor ultrasondan baktı 7 haftalıkmış minnoş benim adetlerim zaten 30 31 gün aralıklarla olur dedim, geç ovulasyon olabilir evet dedi, sen de doktora gidince tarihini söyler sana

Selammm kızlarr

Mervecim endişelenme inşallah hiç bişey yoktur bebişinde ama diğer arkadaşın da dediği gibi 9 ay nası geçicek bende inanılmaz pipikriliyim

Bide sarı akıntısı olan oluyo mu

arkadaşlar bugün dr gittim sat 8 ocak normalde 6 haftalık olmam gerekiyor ama dr 4 haftalık görünüyo dedi.haftaya tekrar gel dedi.bende biraz endişelendim umarım bişey yoktur.böyle bişeyle karşılaşan varmı acaba..

Merhaba Ekim Anneleri

Öncelikle hepinize sağlıklı bir gebelik ve ardından sağlıklı bir doğum diliyorum.

Daha önceki bir tarihte açılmış olan
"2014 Ekim Anneleri" http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673088 adlı topiğimiz var.

Topiğin son güncellemesi benim tarafımdan yapılmıştır.
Sizler de buyrun gelin

Bu güzel ve heyecanlı süreci birlikte yaşayalım.

(İki aynı konuda topik olunca bölünme durumu oluyor biliyorsunuz ve sonunda da maalesef ki tekrarlı olarak sonradan açılan topik, forum kurallarına göre kapatılıyor. O yüzden vakit geçtikten sonra tanışmaktansa en baştan birlikte olalım...)

Selammm kızlarr

Mervecim endişelenme inşallah hiç bişey yoktur bebişinde ama diğer arkadaşın da dediği gibi 9 ay nası geçicek bende inanılmaz pipikriliyim

Bide sarı akıntısı olan oluyo mu

inşallah canım.. vallahi bilmiyorum 9 ay nasıl geçecek

geç döllenme olmuş olabilir canım... endişelenme, umarım herşey yolundadır..

aynen bende 8ay oldu neyse olmuyo hayirlisi olsun biraz ara verelim bebise dedik hamile kaldigimi ögrendim bende cok mutluyum ama isde dedigin gibi heralde ilk bebislerimiz oldundan endisede cok var benim hic bulantim fln cok sükür sadece su bel ve sirt agrilari ve gaz sorunu beni mahvediyo:26:

Canım sen pazartesi ye randevuyu. Çünkü tahliller salı çıkar. Ben dün aldım tahlilleri cok şükür bişey yok gibi gözüküyor. Cumartesi doktora gostericem. Devletteki doktor ozelde uaptirsaydin derse. Deki çok pahali dediler durumum yok. Ben öyle söyleyince halden alıyorlar. Sen merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…