Merhaba benimde 07.10.2014 olarak hesaplıyor doğum tarihini. 7+0 bugün haftam. herkese hayırlı hamilelikler, kucağımza almak kısmet olsun inşallah.
Ağustos 2009 annelerini takip etmiştim kızımda burdada beraber oluruz umarım.
Kızlar ya benim mide bulantılarım falan da azaldı :/ iyi midir ki bebek :26: Allah korusun aksilik olsa kanamam falan olurdu di mi?
Merhaba benimde 07.10.2014 olarak hesaplıyor doğum tarihini. 7+0 bugün haftam. herkese hayırlı hamilelikler, kucağımza almak kısmet olsun inşallah.
Ağustos 2009 annelerini takip etmiştim kızımda burdada beraber oluruz umarım.
mrb tarçın ben yine adet oldum( bu ay çok kötü oldu ya .. ovulasyon testi kullandım 15 ve 16. gün çift çizgiydi 2 gün üst üste ve sonrasında sık bir şekilde değerlendirdim.. bu arada ateş te ölçtüm ama kaydetmedim . dün adetimin 27. günüydü dün gece akşama kadar ateşim dil altından 37 ve üzeri çıktı hep .. hiç düşmedi .. dün akşam çamaşırıma kahverengi leke oldu ..ve ateşim birden 36,4 -36,2 falan gibi değerlere düştü sabah kalktım ve birden söküldüm .. nasıl bir iş bu anlamadım .. artık ateş ovulasyon falan takip etmeyeceğim çok yıprandım .. akışına bırakacağım .. öyle işte .. sen nasılsın umarım iyi geçiyordur, bebiş ve sende iyisindir..
bende geldim 18.ekimde insAllah Rabim benim ve tüm hamile olanlarin kucagina almayi nasip etsin insAllah zamanda gecmek bilmiyo :-((
bende geldim 18.ekimde insAllah Rabim benim ve tüm hamile olanlarin kucagina almayi nasip etsin insAllah zamanda gecmek bilmiyo :-((
canım psikolojik olabilir. ama aklına takacağına git doktoruna görün rahatla. ama herşeyi öyle düşünüp kafaya takarsak dokuz ayı nasıl geçirecez bilmiyorum :)
. evet canim ilk bebegim 8 ay sonra sürpriz yapti annesine senindemi ilk inSallah saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez ama gönlümdede citi piti bi kiz yatiyo ama:26:Hoşgeldin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı, senin de ilk çocuğun mu olacak? Ben şimdiden cinsiyetini merak ediyorum ama öğrenmeye daha çok var 😊
. evet canim ilk bebegim 8 ay sonra sürpriz yapti annesine senindemi ilk inSallah saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez ama gönlümdede citi piti bi kiz yatiyo ama:26:
Hoşgeldin cnm benim hesaplama da 4 gün önden gidiyor ama olsun 😊 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim🐣
amin cnm amin
bat tarihi esas alınarak yapılıyor ya
benimki battan çok sonra oldu diye hesapladım kendimce
Selammm kızlarr
Mervecim endişelenme inşallah hiç bişey yoktur bebişinde ama diğer arkadaşın da dediği gibi 9 ay nası geçicek bende inanılmaz pipikriliyim
Bide sarı akıntısı olan oluyo mu
arkadaşlar bugün dr gittim sat 8 ocak normalde 6 haftalık olmam gerekiyor ama dr 4 haftalık görünüyo dedi.haftaya tekrar gel dedi.bende biraz endişelendim umarım bişey yoktur.böyle bişeyle karşılaşan varmı acaba..
Aynen ilk ve çok farklı bir hismiş gerçekten mutluluk endişe hepsi bir arada benimde korunmasız 7. Ayda oldu, olmuyor diye düşünürken hem deben de kız hissediyorum eşim de erkek diyor ama sağlıklı olması tek dileğimiz 2 ay daha beklicez cinsiyet için çok uzun bir zaman bu sene doğuracak tanıdıklarım var ve 3ünün de bebeği erkek bu da çok garip geldi bana
Canim Allah senden razi olsun
Bende dun esimle merkeze gittim.
Esimin is yeri anlasmali oldugu icin muayene ucreti 20 TLymis.
InsaAllah bu hafta gidicez.
O zaman bende en gec haftaya pazartesi saliya devletten randevu alayim dimi?
Yani muayeneni ozelde oldun tahlilleride orda yaptir demezler dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?