Ya ne zamandır facebook um kapalıydı, bi bakayım dedim bugün ne var ne yok diye. Eski tas, eski hamam. Facebook u kapatmakta çok haklıymışım.
Millet hala kaldığı yerden devam ediyor, yediği yemeğin fotosu, tatildeki bikinili fotolar, şimdi şurdayız, şimdi reina'dayız hava cıva fotoları aynen devam. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Önce memleketinde neler oluyo bi bil öğren, ortalık yıkılıyo millet hala gezdiği, yediği şeyleri çekme ve sergileme derdinde. Tabii ki zaman zaman bazı şeyleri gösterirsin. Ama bütün paylaşımların "Bakın ben gencim, güzelim, her yerdeyim" kıvamında ise, haydii yallah.
Ne göz hakkından korkar olmuş millet, ne görgüsüz damgası yemekten, her Allahım ya.
Bende menapozdaymışım gibi terlemiştim enteresan geldi o kadarda sıcak diil çünkü hormonlarla ilgili olabilir belki.
Yok sırt üstü daralıyorum yaramıyorum zaten.
Eskiden utanma vardi insanlar ayiplar korkusu vardi ama simdi malesef yok yakinda yatak odasnda yapzklarinida cekip paylasmalarndan korkyrm ben milletcr baya bir dozuttuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya ne zamandır facebook um kapalıydı, bi bakayım dedim bugün ne var ne yok diye. Eski tas, eski hamam. Facebook u kapatmakta çok haklıymışım.
Millet hala kaldığı yerden devam ediyor, yediği yemeğin fotosu, tatildeki bikinili fotolar, şimdi şurdayız, şimdi reina'dayız hava cıva fotoları aynen devam. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. önce memleketinde neler oluyo bi bil öğren, ortalık yıkılıyo millet hala gezdiği, yediği şeyleri çekme ve sergileme derdinde. Tabii ki zaman zaman bazı şeyleri gösterirsin. Ama bütün paylaşımların "bakın ben gencim, güzelim, her yerdeyim" kıvamında ise, haydii yallah.
Ne göz hakkından korkar olmuş millet, ne görgüsüz damgası yemekten, her allahım ya.
Oda bişeymi kim kardaşian nın realty şovunda yaptığı normal doğumu canlı yayınlandı abd de .izledinizmi. Kadının burdaki gibi elini kolunuda bağlamadılr o kendisi iki eliyle bacaklarını açtı bebeğin yarısı çıktığında tuttu kollarında kucağına aldı. Ben şoklar içindeydim.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben izlemedim ama doğum diye isterdim...
valla sol koluma yatırdım bebeği elimle onun sol kolunu tuttum. bu şekilde mümkün değil kaymaz zaten hareketlide olmuyolar yüzünüde yıkamadığında bişey olmuyo. hareketlendiğinde ise dolduruyodum suyu koyuyodum onu içine yine koluma yatırarak ayaklarını şap şap yapıp gülmekten ölüyordu çok güzel görüntülerdi hep kaka yaptıktan sonra poposunu yıkardım duşu açıp sonra bir emzirirdim çocuk ılık suyla rahatlamış olurdu zaten emdikten sonra oh derdi uykuya dalardı kucağımda mis gibi kokardı halen kokuyo kızım mis gibi gene yapçam inş. Allah nasip etsin hepimize.
son olarak canım dalinin sıvı deterjanını al almasanda yumuşatıcısının pembe olanını mutlaka 1 kere kullan bir daha vaz geçemiceksin kızım 2 yaşında halen o yumuşatıcıyı kullanıyorum çocuğu yiyolar gelenler kokudan resmen.
bide biberon oyuncak yıkamak içinde pril gibi ailem diye bi katkısız bebek deterjanı var oda metroda ben biberonuna kadar onla yıkıyorum. memnunum.
Ayy yavrum ne tatlıdır kim bilir tahmin edebiliyorum o hallerini :)) Bizimki de olsun da görelim bakalım ne videolar çıkacak bizden
Bende bebek deterjanı araştırmasındayım ne zamandır. Sen dalini daha önce de tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Eşim de ondan yana, kısmetse c.tesi son kalan şeyler için alışverişimiz var, o esnada alıp kenara atiyim. Nasılsa bir aya kadar yıka-ütüle başlayacak.
Verdiğin bilgiler çok kıymetli canım, eksik olma tşk ederim.
Eskiden utanma vardi insanlar ayiplar korkusu vardi ama simdi malesef yok yakinda yatak odasnda yapzklarinida cekip paylasmalarndan korkyrm ben milletcr baya bir dozuttuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım yüzüst değildir o gene yan yatıyosundur.
aynı sebeplerden oturu bende cook onceden kapadım faceımı
hatta twıtter bılmem bıle
sanal ortamları hıc sevmem
bı burası harıc
ya yemin ederim ben yazdım sandım.
Zaten benim yok facebook um.
Yani yiyebilen var yiyemiyen var.
O yemeğin resmini koyarken düşün be güzel kardeşim.
Insanları imrendirmenin, varsa fazla paran, yemeğin, güzelliğin milletin gözüne sokmanın alemi ne ?
Artı her anları yazıyorlar herkes bilse noluyor yani. Birde ben olsam korkarım neden herkes bilsinki nerde olduğumu, genelde ne yediğimi ne giydiğim v.s
http://www.youtube.com/watch?v=PSZ98zUySrs
al bebeğim izle izlede normal doğumdan korkmanın ne kadar saçma olduğunu anlayın. korkunuz 0 lanır bu kadınsa biz neyiz.
Hatta doktorum önceden sağ solmu vardı sen nasıl rahat edersen bebeğinde öyle rahat eder dedi. Doktorum sadece kiloya ve tuza takıntılı onun dışında herşey serbest:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy ınanmıyorummm
ben de sırt üstü yatmaya bayılırdım şimdi kendim yatamıyorum. Hmeen kalp çarpıntısı oluyor
ya onlarmı basit doğuruyo bizmi zor doğuruyoz anlamadım gitti. ilk izlediğimde kalmıştım resmen korkanlara izlettirmeli bence.
saol canım ,not aldım dediğin kremi,cumartesı doktorumada danışıp sonrasında başlarımsürmeye,şimdilik soğuk suyla idare ediyorum ama dayanılıcak gibi olmuyor bazen
merhaba canım
kısmetse benımd ebir oğlum olacak
2.kez anneliği tadıcaksın ne kadarda güzel,deneyimlerinide bizimle paylaşırcan çokk sevinirizzz
enim bebeğimin cildi atepik cilt yani çok hassas ciltmiş bak 2 yaşında hiçbirşey yapmadı bebeğimin cildine şimdi deterjanını kullanmayı bıraktım bizim deterjanlarla yıkıyorum ama yumuşatıcısını asla bırakmam.
merhaba guzel anneler ben de kismetse eylul annesiyim 5 yadinda oglum var bir de kizim olacak insallah.. sizler nasilsiniz tanisalim mi
merhaba guzel anneler ben de kismetse eylul annesiyim 5 yadinda oglum var bir de kizim olacak insallah.. sizler nasilsiniz tanisalim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?