Ya bunlara epiduralin alası veriliyodur, acı hissetmemeleri için kim bilir neler yapıyo doktorları. Onların doğum şartları ile bizimki bir değildir eminim.
Gerçekte normal doğum sancısı çeken bi kadın böyle duramaz. Bu kadar az bağırmaz, basmışlardır morfini, anesteziyi ohh miss valla. Doktorlar bunlara tabi, bunlar doktorlara uymuyor anacım. Pis mahluklar.
Yumuşatıcıyı sen yazdıktan sonra ben kendimiz için denedim harika bende tavsiye ediyorum herkese ve sana teşekkürler canım.
canım hoşgeldin aramıza.
hayırlı olsun
Mrb canım hosgeldin ben de yeniyim burada benimde 1 buçuk yaşında prensesim var Yoldada prens :)
teşekkür ederim hosbulduk
nasıl gidiyor hamileliğniz benim kilo dışında ıyı gidiyor
ilkinde de 25 almıştım bunda da şimdiden12 oldu.
ne bilim valla kadındaki kalça düşünülürse böyle doğurması normal dicem ama kalçaylada alakası yok.
Sorma canim bende ayni senin gibiyim 10 dk ayakta dursam yoruluyorum yaa.. azcik uzansam ters dönmüş bocukler gibi debeleniyorum.. esim ölüyor gulmekten banayok ya.
benimki ikiz değil.
oturduğum koltuktan bile zor kalkıyorum.
gece dönmek wc ye gitmek sorun.
sırt üstü düşsem kesinlikle yardımsız kalkamam.
Valla canım nasıl oluyo bende anlamıyorum ama eski alışkanlık sanırım. Uyandığımda kendimi yüz üstü buluyorum ama tamamen karnıma ağırlık vermemişim. Mesela bacağımın ya da kaburgamın arasında bi yastık oluyo destek olarak. Bişey olsaydı şimdiye kadar olurdu herhalde Allah esirgesin ama dikkat etmem lazım tabii.
merhaba guzel anneler ben de kismetse eylul annesiyim 5 yadinda oglum var bir de kizim olacak insallah.. sizler nasilsiniz tanisalim mi
Ya ne zamandır facebook um kapalıydı, bi bakayım dedim bugün ne var ne yok diye. Eski tas, eski hamam. Facebook u kapatmakta çok haklıymışım.
Millet hala kaldığı yerden devam ediyor, yediği yemeğin fotosu, tatildeki bikinili fotolar, şimdi şurdayız, şimdi reina'dayız hava cıva fotoları aynen devam. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Önce memleketinde neler oluyo bi bil öğren, ortalık yıkılıyo millet hala gezdiği, yediği şeyleri çekme ve sergileme derdinde. Tabii ki zaman zaman bazı şeyleri gösterirsin. Ama bütün paylaşımların "Bakın ben gencim, güzelim, her yerdeyim" kıvamında ise, haydii yallah.
Ne göz hakkından korkar olmuş millet, ne görgüsüz damgası yemekten, her Allahım ya.
cotton modelini aldım canım. Büyüyen karyola, 3'lü dolap ve şifonyer. Biz de nakit aldık.
Ayy yavrum ne tatlıdır kim bilir tahmin edebiliyorum o hallerini :)) Bizimki de olsun da görelim bakalım ne videolar çıkacak bizden
Bende bebek deterjanı araştırmasındayım ne zamandır. Sen dalini daha önce de tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Eşim de ondan yana, kısmetse c.tesi son kalan şeyler için alışverişimiz var, o esnada alıp kenara atiyim. Nasılsa bir aya kadar yıka-ütüle başlayacak.
Verdiğin bilgiler çok kıymetli canım, eksik olma tşk ederim.
ya onlarmı basit doğuruyo bizmi zor doğuruyoz anlamadım gitti. ilk izlediğimde kalmıştım resmen korkanlara izlettirmeli bence.
merhaba guzel anneler ben de kismetse eylul annesiyim 5 yadinda oglum var bir de kizim olacak insallah.. sizler nasilsiniz tanisalim mi
Oyyyy kolay gelsin canm tasinmak zaten zor bir de hamilesin ..Benim biraz zorlu gidiyo canım balikesirden elaziğa tayinimiz çıktı taşınma arifesindeyiz kosturmaca çok bu ara bende kalp carpintisi sıcak fenalardayim anlayacağın kiloyla ilgili sorunum yok hatta alamıyorum bile bu kosturmacadan:)) kiloyu dert etme boşver verirsin elbet :)
Sagol canim hepimizin hayirli olsunHos geldinn .. Allah evlatlarini sana bagislasin senide evlatlarina hayirli olsunben simdilik 10 kilo aldim bakalim sonra ne olucak
Evet dalin bir numara kesinlikle tavsdiye ederiimKesinlikle dalini bende tavsiye ederim yumusaticisini da beraber kullandim ben harika kokuyor bende oglumda iki yil kullandim yine aldim zaten bebikin camasirlarini yikadim her yer mis kokuyor.
Saol canimMerhaba canim hosgeldin hayirli olsun
keseler cok güzelmiş canım ellerine sağlık.ben yaptırmamıs olsaydım ondan yaptırırdım...kaça yapıyorsun keseleri?
canım bu ne oluyor tam olarak? içinde bişey varmı hediye paketi formatındamı?
Bunlarda cok guzell annesii gule gule kullanin ins..
ya onlarmı basit doğuruyo bizmi zor doğuruyoz anlamadım gitti. ilk izlediğimde kalmıştım resmen korkanlara izlettirmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?