2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ne bilim valla kadındaki kalça düşünülürse böyle doğurması normal dicem ama kalçaylada alakası yok.

Yumuşatıcıyı sen yazdıktan sonra ben kendimiz için denedim harika bende tavsiye ediyorum herkese ve sana teşekkürler canım.

ben kendim için kullanmıyorum çünkü o koku bebek kokusu almışlar resmen bebek kokusunu koymuşlar içine sadece kızıma kullandığından millet hasta gelen kızımı kokluyo bilmiyolarki iş yumuşatıcıda görümcem bile hala bilmez kendi kızı olmasına rağmen

teşekkür ederim hosbulduk

nasıl gidiyor hamileliğniz benim kilo dışında ıyı gidiyor
ilkinde de 25 almıştım bunda da şimdiden12 oldu.

Benim biraz zorlu gidiyo canım balikesirden elaziğa tayinimiz çıktı taşınma arifesindeyiz kosturmaca çok bu ara bende kalp carpintisi sıcak fenalardayim anlayacağın kiloyla ilgili sorunum yok hatta alamıyorum bile bu kosturmacadan:)) kiloyu dert etme boşver verirsin elbet :)

ne bilim valla kadındaki kalça düşünülürse böyle doğurması normal dicem ama kalçaylada alakası yok.

Keramet popoda mı diyosun Paran varsa herşeyin en kolayı senin işte. Sağlığımız yerinde olsun, bebişlerimiz eksiksiz sağlıkla doğsun da hiç bişeycik istemem. Hepimiz için inş :)

yok ya.
benimki ikiz değil.
oturduğum koltuktan bile zor kalkıyorum.
gece dönmek wc ye gitmek sorun.
sırt üstü düşsem kesinlikle yardımsız kalkamam.
Sorma canim bende ayni senin gibiyim 10 dk ayakta dursam yoruluyorum yaa.. azcik uzansam ters dönmüş bocukler gibi debeleniyorum.. esim ölüyor gulmekten bana

Amaann canim bisey olmasin da zaten tabi uykuda naptimizi bilmiyoruz .. bende 3 yastikla birden yatiyorum ama yine rahatlik yok az kaldi dayanicaz artik

merhaba guzel anneler ben de kismetse eylul annesiyim 5 yadinda oglum var bir de kizim olacak insallah.. sizler nasilsiniz tanisalim mi

Hos geldinn .. Allah evlatlarini sana bagislasin senide evlatlarina hayirli olsun ben simdilik 10 kilo aldim bakalim sonra ne olucak

Aynen canim hele o yediklerinin fotolarini paylasiyorlar ya sinir oluyorum resmen görgüsüzlük.

Kesinlikle dalini bende tavsiye ederim yumusaticisini da beraber kullandim ben harika kokuyor bende oglumda iki yil kullandim yine aldim zaten bebikin camasirlarini yikadim her yer mis kokuyor.

Oyyyy kolay gelsin canm tasinmak zaten zor bir de hamilesin ..

Hos geldinn .. Allah evlatlarini sana bagislasin senide evlatlarina hayirli olsun ben simdilik 10 kilo aldim bakalim sonra ne olucak
Sagol canim hepimizin hayirli olsun
Kesinlikle dalini bende tavsiye ederim yumusaticisini da beraber kullandim ben harika kokuyor bende oglumda iki yil kullandim yine aldim zaten bebikin camasirlarini yikadim her yer mis kokuyor.
Evet dalin bir numara kesinlikle tavsdiye ederiim
Merhaba canim hosgeldin hayirli olsun
Saol canim

canım hepsi ayrı ayrı onların şişelerin içine isteğe göre kolonya lavanta ya da gül suyu kullanıyorum. tanesi 2,5 tl.

keselerin içinde de lavanta var hem iğnelik olarak kullanılabiliyor hem de dolap içi ya da banyolarda koku olarak,
külahların da içinde şeker var. tanesi 4 tl ilgilenirseniz keseleri istediğiniz renkte yapabilirm. keselerin tanesi de 4,5 tl

Arkadaşlar yukarda yazmıştım çok mesaj geldi toplu paylaşıyorum Keseleri banyoda dolap içinde ya da ignelik olarak da kullanabilir hediye ettiğimiz kişiler mevlutte ya da baby shower yada hastane hediyesi..tanesi 4,5 tl

Şişelerin içine isteğe bağlı lavanta ya da kolonya ya da gulsuyu koyuyorum tanesi 3tl

Külah şekerlerin içi dolu dilerseniz 4tl kendiniz şeker alıp sadece külah isterseniz tanesi 2 tl
Şimdiden teşekkürler bayağı sipariş aldım karnimda Kizim kıpır kıpır kıskanıyor galiba başkanlarına yapıyorum diye )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403812334049.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $1403812353113.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $1403812371017.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $1403812393034.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $1403812420994.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $1403812448019.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $1403812462967.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 29
ya onlarmı basit doğuruyo bizmi zor doğuruyoz anlamadım gitti. ilk izlediğimde kalmıştım resmen korkanlara izlettirmeli bence.

bende bi gözüm kapalı izledim resmenn heran bişey cıkar dıyee maşallahh kadın nasıl kendı cıkardıı ama çatala cıkarmamışlar yaptırdıkları pozisyon bıraz garibime gittii :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…