2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hiç kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum benim erken doğum riskim var dr um çok titiz davranıyor onun için sorarım diye düşündüm... Burnumdan nefes aldığım günleri nasıl özledim anlatamam farenjit oluyorum devamlı geceleri de ağzımdan nefes aldığım
için hatta şimdi bile tesadüfen fark ettiim boğazım iltihaplanmış Allahın izniyle şu ağustosun sonunu bi görsem sanki zamaan durmuş gibi geliyor bana:)

Bende aynısını kullanıyorum hatta önce cildiyeye gittim bunun için çok harika bi kremdir dedi kendi dr uma da söyledim onayladı... zaten kremi sürüyosun ve bembeyaz oluyosun yayması biraz zor memnunum ama ben :) hatta eczaneden eşim almaya gittiğinde eczacı bile demiş her yerine sürsün çok faydalı bi krem diye mevcutta lekesi oluşmaya başlayan gebeler üzerinde bile etkiliymiş...

Merhaba arkadaşlar,

Ben bugün sürpriz bir şekilde kızımı gördüm, nasıl tatlıydı yavrum. Şeker yüklemem biraz yüksek çıktığı için dün endokrincime gittim. O da bazı tetkikler istedi (açlık, hemoglobin a1c, incülin) tabi bunları anlaşmalı hastanede yaptırmak için kadın doğumcuya gitmem gerekti. şansa benim doktorum izindeymiş. başka biri baktı..nasıl güzel muayene etti, kızımın kaburgalarını bile gördüm :)) idrar torbasının dolu olduğunu bile gösterdi adam. çok tatlıydı valla. 1145 gram olmuş, bacak boyu uzunmuş (anasına çekmiş tabi) çok şükür yüksek olan değerimde düşmüş.
çoook mutluyuuuuummmm :)
Allah hepimize nasip etsin güzel haberleri, öptüm öptüm..

doktoruna bi danış bence biraz daha rahat edersin gibi gelio en azından ben tek çare onu bulabildim. İnş. cnm hayırlısıyla allahın izniyle hepimiz şu günleri atlatıcaz ve minik bebişlerimizi kucağımıza alcaz kötü hiç bişi düşünmeyelim bence içimizi ferah tutup allahnda yardımıyla herşey çok güzel olcak inş:):)

cnm benim çok sevindim allh hepimize bebişlerimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin bende cumartesi gitcem doktora durumu nasıl çok merak ediorum inş kötü hiç bişi duymayız..

Peki kizlar burun kanamasi yasayan var mi

Yani benim kanama olmuyor goruntude ama burnumda hep bir doluluk hissi oluyor ve noluyo diye burnumu temizliuorum hep icten kanamis ve kurumus tabakalar oluyor (igrencligim icin ozur dilerim)

Sevgi canm bende de oluyor her gun kanama doktrm cok fazla kanamiosa sorun olmaz dedi.nefes almak cok zor artik benm icinn.ben de dun bebisimin odasini admcilekten baby coton büyüyen besik uc kapili dolapcamasirlik agustpsta gelcek ama olsun

Amin canım bebişleri görünce bunları hep unutucaz aslında annelik kolay değilmiş gerçekten :)

Maşallah prensesine insan nasıl mutlu oluyor görünce di mi :) hele de 4 boyutlu da görünce bayılıyorum etli butlu bebiş olarak :) değerlerinde düşmüş ne güzel maşallah :)

merhaba arkadaşlar bugün bende doktoruma gittim çok şiddetli öksürüğüm var sesim kısıldı öksürmekten karnım çıkacak sandım doktorum bebeğimde bi sıkıntı olmadığını söyledi içim rahatladı

Eki Görüntüle 1175376 Eki Görüntüle 1175379 Eki Görüntüle 1175378 Eki Görüntüle 1175377 Eki Görüntüle 1175375 Eki Görüntüle 1175374

Merhabalar Eylül anneleri.. Bugünlerde hazırlıklarla meşgulsünüz, çoğu işlerinizi hallettiniz ama belki eksik eşyalarınız vardır☺️
2014 Mart doğumlu bir oğlum var. 1 ay içinde Abd'ye yerleşeceğiz ve sadece 3.5 aydır kullandığımız oğlumun eşyalarını elden çıkarmaya karar verdik. Hepsi sıfır gibi ve çok az kullandık. Sepet beşiği kırkımız çıktıktan sonra yatak odasında kullanmaya başladım ve çok rahat ettim. Tiny Love anakucağının kutusu bile duruyor, oğlumu kırkı boyunca bu anakucağında oturma odasında yanımda yatırdım. Sonra da her yerde kullandık ve müzikli aparatı çok güzel oyalıyor o oynarken ben de işlerimi yapabiliyorum. Ankara'da ikamet ediyorum. İlgilenenlerle fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim☺️☺️

Sevgi canm bende de oluyor her gun kanama doktrm cok fazla kanamiosa sorun olmaz dedi.nefes almak cok zor artik benm icinn.ben de dun bebisimin odasini admcilekten baby coton büyüyen besik uc kapili dolapcamasirlik agustpsta gelcek ama olsun

Ah aman da aman nerdeyse tum gorum oda kardesi olduk hepimiz cileklendik:))))

İyi gunlerde yatsin yataklarinda kuzularimiz gule gule kullanin canim. Bizimki cumartesi gelecek. Allahtan annem geldi bu hafta yanima yoksa ben napardimbilmiyorum. Cok sukur ben yatiyorum su an evde olan biten herseyle annem ilgileniyor.

merhaba bende beşiğin aynısından aldım
kullanıslımı sizce
birde siz ne kadara satıyorsunuz

bı 10 gun once aldık bu tur seyleri, yoksa ozellikle besige talip olurdum cok begeniyorum o tarz olanları:)

Anladım canım görmüştüm bu modeli. Ya ben galiba otomatik sallanan birşey alacağım çünkü oglumda çok zorlanmıştık ilk 3.y sallarken. İş yapamamistim bos yere beklemek de zor. Büyüğü uyuturum küçüğü sallanana koyar hiç değilse ya yemek yapar ya yatarım büyüğü oyalamak kolay artık oyuncak koy kalem ver yarım saat sesi çıkmıyor azıcık dinleniyorum iki olurlarsa hiç firsat olmaz bana :-(

günaydın annişler... gece hiç rahat uyuyamadım yaa karnım çok sertti bu da beni tedirgin etti hep:18:
Ben dr a gittim canım o yüzden ama bol su iç varsa bi de magnezyum 3 saat sonra rahatladım tavsiye ederim
yok canim ogretmenim ben. Tatile girdik ya ondan calismiyorum yatiyorum evde bolbolll..dr rqndevum daha 23 temmuzda.. neyse bir sorun yoktur insallah.
Canım sen de bilirsin. 32.haftada öğretmen olarak çalışabilir raporu alacak mıyız? Yani aktarma olayı yaniyorsa gerek yoktur dedim. Herhangi bir bilgin var mı bu konuda?

Solante acnes kullanıyorum ben aylardır. Şimdi bir de organik bi güneş kremi aldım. Gerçi rizede güneş yok solanteden memnunum ama organik olsa daha rahat ederdim
Gözün aydın canım. Çok sevindim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OYYYYkıyamam hep boyle mutlu olursun ınsallah

Ben de oglumun kiskanclik krizine girmeyecegini bebegi orda rahat birakacagini bilsem elektrikli salincaklardan alicam.hala cok kararsizim..

Alintilayamadim az once.oglumun kiskanmayacagini bebegi rahat birakacagini bilsem elektrikli salincak alcam.sen sansliymissin canim bizim oglani hala bir dk yanliz oyun oynarken gormedim illa ben yada babasi yaninda olucak..hatta gece bile hala uykusundan kalkip benim yataga geliyor..

Ben de oglumun kiskanclik krizine girmeyecegini bebegi orda rahat birakacagini bilsem elektrikli salincaklardan alicam.hala cok kararsizim..
Canım aslında kg ları az 18 kg ya kdr kullanılan modeller var sanki iyice incelemek lazım daha fırsatım olmadı. Bi firsat bulunca alacağım birkaç parça elektronik bebek eşyası var toplu alacağım onları da

Canim ana kucaginin marka ve fiyatini ogrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…