2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ben aylardır solante pregna kullanıyorum ondan önce de koruyucu olarak küçük bir leke oldu burnumda onun için solante kullanıyordum. başka arkadaşlarım da var lekeler için kullanıyorlar. cilt doktorları da tavsiye ediyor. görümcem akne tedavisi oldu hap kullandı o zaman bile solante acnes kullandı. ben çok memnunum şu ana kadar lekelenmem olmadı. tavsiye ederim. gitti gidiyor gibi sitelerden daha uygun olarak bulabilirsin ben ordan bir eczaneden almıştım.

Arkdslr gecen alsverate dalan roxy aldm kendime dedim bide gorumceme alaym o dogum yapti cnku neyse aldk gonderdm kendisine sonra sordm kullandnmi diye evet dedi cok memnun kalms cok guzel dedi ve bende alcm dedi sizinle paylasmak istedm c
Yumustici kullanmayada gerek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne diyosun canim yaa benim annemler de hep sag tarafimdaki bebege halen olmus erkek deyip duruyolar.. bende biliyosun herseyi pespembe yaptim oyle bisey olurmu kiii.. dedin gibi saglikli olsunlarda

Hahahahahaha canım bizde eşimle aynı şeyi düşündük
Biraz maviler kullanıcak eğer öyle bi şok olursa yapıcak bişey yok :):):)

Ben hamileligimin basindan beri solante pregnayi kullaniyorum.Beyaz tenli ve sarisin olmama ragmen hic lekem olmadi.Normalde yazin mutlaka cillerim olusur ama bu sene hic oyle bir problem yasamadim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya evet birimizin başına gelirse kendim dahil çok komik olucak :):)

evet benim ablamda bebeği için hep roxy dalan kullandı oda çok memnun organik sanırım (ablam çok araştırır böyle şeyleri) ben de ondan alcam ve dedğin gibi yumuşatıcıyada gerek yok:)

Kirmizi anakucaginin fiyati nedir

Valla bazen bende dusunuyorum

Her karnimi goren erkek diymi diyor sipsivri cunku

Benimkide erkek olmasin :)

Bende seninkini fotoğrafta görünce erkek sanmıştım canım :):)
Ama daha çok erkek kız çıkabiliyor sanırım kordonu her seferinde karıştırabiliyolar çok örneği var
Eşim kız olsa çok sevinirdi cins işte erkeklerde oğlum olsun diye ölür aman sağlıklı olsunda hiiiiiiç umrumda diil benim

Kızlar benimde 33. haftamda ayarlanmış parası ödenmiş tatilim var. Gidebilir miyim ki acaba ya yoksa çokmu fantezi olur??

Hoşgeldin canımm

biz de okul kapanmadan arkadaşlarla sürekli bu konuyu tartıştık.yazı var artık kesin aktarılmayacak deniyor. yakın bir arkadaşım da ne olur ne olmaz sen al yine dedi. olur da aktarılırsa elinde bulunsun diye ısrar etti. sanırım raporu alacağım ama bir işe yaramayacak biliyorum malesef...

Hahahahahaha canım bizde eşimle aynı şeyi düşündük
Biraz maviler kullanıcak eğer öyle bi şok olursa yapıcak bişey yok :):):)

Benim eşim alınan elbiseleri bile giydiririm eğer erkek olursa diyo 😄 ne olucak küçük çocuk elbisede giyse olur😄😄 diyoo

Bende aynı durumdayım çok sinirim bozuluyor aktarılmamasına doğum öncesinin ama malesef o yazı ocak ayında geldi okula yapçak bişi yok gibi
1 eylülde biz okula gitmiycez diimi? tatile denk geldiğii içinbizim doğum iznine çıktığımız nası belli olucak çok kafam karışık benim bu konuyla ilgili

canım bildiğim kadarıyla 37.haftada çalışamaz raporu alıp okula vereceğiz başka bişey yapmamıza gerek yok diye biliyorum. gerisi okul idaresinin işi.. benim 37. hafta tam eylülün ilk haftasına denk geliyor o yüzden ben gitmeyeceğim okula.. senin ne zamana denk geliyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…