kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?
Ne diyosun canim yaabenim annemler de hep sag tarafimdaki bebege halen olmus erkek deyip duruyolar.. bende biliyosun herseyi pespembe yaptim oyle bisey olurmu kiii.. dedin gibi saglikli olsunlarda
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?
Aldıklarımın hangi birini değiştiriyimm erkek olursa:)) ben doktora her gittiğimde kız dimi eminmisiniz diye soruyorum erkek olursada başımın tacı ama okadar hazırlık yaptık lohusa şerbeti bardak süslerimi bile pembe aldımm😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkdslr gecen alsverate dalan roxy aldm kendime dedim bide gorumceme alaym o dogum yapti cnku neyse aldk gonderdm kendisine sonra sordm kullandnmi diye evet dedi cok memnun kalms cok guzel dedi ve bende alcm dedi sizinle paylasmak istedm c
Yumustici kullanmayada gerek yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1175376 Eki Görüntüle 1175379 Eki Görüntüle 1175378 Eki Görüntüle 1175377 Eki Görüntüle 1175375 Eki Görüntüle 1175374
Merhabalar Eylül anneleri.. Bugünlerde hazırlıklarla meşgulsünüz, çoğu işlerinizi hallettiniz ama belki eksik eşyalarınız vardır☺️
2014 Mart doğumlu bir oğlum var. 1 ay içinde Abd'ye yerleşeceğiz ve sadece 3.5 aydır kullandığımız oğlumun eşyalarını elden çıkarmaya karar verdik. Hepsi sıfır gibi ve çok az kullandık. Sepet beşiği kırkımız çıktıktan sonra yatak odasında kullanmaya başladım ve çok rahat ettim. Tiny Love anakucağının kutusu bile duruyor, oğlumu kırkı boyunca bu anakucağında oturma odasında yanımda yatırdım. Sonra da her yerde kullandık ve müzikli aparatı çok güzel oyalıyor o oynarken ben de işlerimi yapabiliyorum. Ankara'da ikamet ediyorum. İlgilenenlerle fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim☺️☺️
Valla bazen bende dusunuyorum
Her karnimi goren erkek diymi diyor sipsivri cunku
Benimkide erkek olmasin :)
bende izledim bende gerildim şimdide korkuyom ya.
Hosgeldin canim umarim tatilin iyi gecmistir dinlenmissindir bende su an tatildeyim bizimkiler uyuyor bende iki satir yazayim dedim ben bikiniye cesaret edemedim mayo giyip pareo kullandim valla bitek denize girerken pareomu cikardim dr um bana guneslenme dedi cok acik tenliyim yanma dedi golgede oturmama hic guneslenmememe ragmen yanmis istakoz gibi oldum kipkirmiziyim hertarafim yaniyor guneslensem kim bilir nasil olurdum.Ama korkarak yuzmuyorum dr um bol bol yuzebilirsin dedi bende oyle yapiyorum.
slm kızlar, tatilden döndüm,
göbeğime yönelen şaşkın bakışlar arasında giydim bikinimi korkak korkak yüzdüm güneşlendim geldim:)) 2 gündür eski
önlem olarak şunları tavsiyeediyor umarım seninde işine yarar; 2 yastıkla sol yana yatıyorum, yemek yiyip yatmak yok ve yatarken 20ml gaviskon alıyorum bunlardan birini atlarsam reflü başlıyor ve nefes darlığına sebep oluyor, terleme ve acayip bi sıkıntı hisside oluyor. gün içindede az az sık sık yiyorum tıka basa yersem aynı sıkıntı gündüzde oluyor. birde burnumu açık tutuyorum, allerjenden uzak durup, bol su içerek geniz akıntısını falan önlemeye çalışıyorum ama senin durumunda burun tıkanıklığı yoktur sanırım.
fantezi derken canım ?
bebeğin erkekse zaten olmaması çoookkk normal canım
Canım sen de bilirsin. 32.haftada öğretmen olarak çalışabilir raporu alacak mıyız? Yani aktarma olayı yaniyorsa gerek yoktur dedim. Herhangi bir bilgin var mı bu konuda?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahahahaha canım bizde eşimle aynı şeyi düşündük
Biraz maviler kullanıcak eğer öyle bi şok olursa yapıcak bişey yok :):):)
fantezi derken canım ?
biz de okul kapanmadan arkadaşlarla sürekli bu konuyu tartıştık.yazı var artık kesin aktarılmayacak deniyor. yakın bir arkadaşım da ne olur ne olmaz sen al yine dedi. olur da aktarılırsa elinde bulunsun diye ısrar etti. sanırım raporu alacağım ama bir işe yaramayacak biliyorum malesef...
Bende aynı durumdayım çok sinirim bozuluyor aktarılmamasına doğum öncesinin ama malesef o yazı ocak ayında geldi okula yapçak bişi yok gibi
1 eylülde biz okula gitmiycez diimi? tatile denk geldiğii içinbizim doğum iznine çıktığımız nası belli olucak çok kafam karışık benim bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?