canımmm sağol güzel dileklrin için ama ben 29 oldum derken hamilelik haftamı kastetmiştim :) hani hareketlerden bahsederken:)) aslında çalışmıyorum artık evde bol bol dinleniyorum. sadece basit ev işlerini yapıyorum o kadar. çalışırken zaten eve gelene kadar tüm gün hissetmiyordum. işte böyle korkutuyor kızım beni..
canım bildiğim kadarıyla 37.haftada çalışamaz raporu alıp okula vereceğiz başka bişey yapmamıza gerek yok diye biliyorum. gerisi okul idaresinin işi.. benim 37. hafta tam eylülün ilk haftasına denk geliyor o yüzden ben gitmeyeceğim okula.. senin ne zamana denk geliyor??
sorma ya nefret ediyorum bu halimden ama durduramıyorum ki kendimi.. hayırlsıyla doğsalar da bi rahatlasakkk yahuu :))Yok canım yok korkulacak bişey. Bebekler birbirinden farklı sadece. Bazısı çok hareketli bazısı o kadar diil hepsinin rutini farklı. Mesela bana geçen gün bir arkadaşım karnım açken beni kızım çok tekmelerdi sanada oluyo dimi dedi. Benimki karnım açken kolunu bile kaldırmıyo bence hareket etmiyo. Sonra ben uyurken, asla etmiyo. Yani değişiyo bence hepimizinki. Evham kumkuması olduk çıktık valla buda böyle bi dönemmiş:)
bak bunu bilmiyodum ya ii oldu öğrendiğim çok sağolasın, bizim idarede çok bilgisiz müdür yoktu vekaleten müd. yar. bakıyodu seminer dönemi geldi müdür hepsi birbirinden saf,bi halt bilmiyolar herşeyi kendin araştırmak zorundasın. benim 37. haftam 28 ağustosa denk geliyo, bende alıp ıkula götürürüm
evet canm ben de yeni doğum yapmış bi arkadşmdan öğrendim:9 sora sora artık napıcann.. aynı dert bizde de var müdür vekil onun da bişi bildiği yok... iki ay çok az ne yapmayı düşünüyorsun doğumdan sonra? nasipse ben ücretsiz izne ayrılacğım..bi de sınıf ögrt. çocuklarıma da yazık olacak ben zaten 2. öğretmenleriydim ama yapıcak bişi yok ya(
geçmiş olsun canım,şartlandırma kendini erken doğuma zamanında sağlıkla doğar inşallah. burun tıkanıklığının sebebi ne? benimki allerjiden tıkanıyor, ilk aylarda ciğer kapasitemi düşürüp nefes darlığı yaptığı için hala allerji spreyi kullanıyorum. birde tuzlu suyla yıkamak iyi geliyor.Burun tıkanıklığım gebelikten önceden beri var burnumdan nefes alamıyorum gece yatarken özelikle hep tıkalı olur... Bende soluma doğru ve 2 yastıkla yatıyorum ona rağmen oluyo dün gece başladı bir anda nefesim daralıyo terliyorum aynı anlattığın gibi midem de yanmaya başladı zaten son 1 aydır falan...gaviskonu bana da yazdı dr ama daha 2-3 gün oldu içiyodum böyle olunca alerji falan mı yaptı acaba diye korktum bugün hiç içmedim ona rağmen yine nefesim daralıyo inş geçer çok zor bişeymiş ... bende bi de çarpıntı çıktı hamileliğin başından bu yana bi rahat hamilelik geçiremedim anlayacağın 9 hafta var önümde daha ama erken doğum riskim var 37 i görsem galiba dr da doğurtur beni gerçekten çok zorlanıyorum artıkartık 9 yerine 7 hafta var diye avutmaya başladım kendimi...
valla pareo bile takmadım, dünyanın en güzel fizikli kadını gibi göğsümü gere gere, göbüşümü ve çatlaklarımı sergiledim:))Hosgeldin canim umarim tatilin iyi gecmistir dinlenmissindir bende su an tatildeyim bizimkiler uyuyor bende iki satir yazayim dedim ben bikiniye cesaret edemedim mayo giyip pareo kullandim valla bitek denize girerken pareomu cikardim dr um bana guneslenme dedi cok acik tenliyim yanma dedi golgede oturmama hic guneslenmememe ragmen yanmis istakoz gibi oldum kipkirmiziyim hertarafim yaniyor guneslensem kim bilir nasil olurdum.Ama korkarak yuzmuyorum dr um bol bol yuzebilirsin dedi bende oyle yapiyorum.
diziyi bilmiyorum ama bende çevremde çok duydum ööle değişen cinsiyetleri, ikisinde de doktora eminsiniz dimi pembeleri almaya başlıyorum eğer değişirse hepsinin faturasını size yollarım ona göre dedim:)) annem ilkinde ne olur ne olmaz diye unisex aldırmıştı ama bunda herşeyi pespembe alıyorum:))bende izledim o diziyi bi de gerildim izlerken :)
benim ilk hamileliğimde öyleydi canım çok az hissederdim bunda çok fazla hareket hissediyorum. aynı doktor ikisi içinde normal hareketlilikte diyor his farkını karın kaslarımdaki değişime, plasenta yerindeki farka ve bebeğin duruşundaki farklara bağlıyor.ya arkadaşlar yazıyorsunuz ya bebeğim beni gece uyutmadı tekmelemekten ya da hiç durmuyor falan diye.. benim kızım mı çok tembel acaba yoksa bir problem mi var diye düşünüyorum. ablam da hamile benden 2 hafta küçük (bu arada ben bugün 29 oldum) o da diyor kızım çok hareketli bazen yolda durup geçmesini bekliyorum tekmelerin falan diyor. ya da istemsiz bir şekilde bağırdığı falan oluyormuş tekmeleyince. ben ise hiç böyle şeyler hissetmiyorum. başından beri hep sakin benim kızım. tekme desen kaç hafta oldu hala narin narin pıt pıt şeklinde vuruyor. sırtüstü uzanıp hareketli mi diye gün içinde sürekli takip etmek zorunda kalıyorum. takıntı oldu bende. bi de internette gelişimlerini okurken yazıyor işte 26-30 haftalar arası en hareketli dönemleridir.sonra yavaş yavaş azalır diye. benimki şimdiden böylese sonlara doğru endişeden kafayı yerim artık heralde. ooff neyse çok uzattım var mı ben gibi hisseden?
bilindik markaların 50+ ürününü kullan dedi bana, sorduğum halde özel bir marka vermedi. canım bu doktorlarında bazıları yüzünden hangisine güveneceğini şaşırıyo insan, cildinde lekelenmeye eğilim, hassaslık falan gördüyse belki ona özel bişii vermiştir günahını almayalım şimdi.kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?
Kızlar benimde 33. haftamda ayarlanmış parası ödenmiş tatilim var. Gidebilir miyim ki acaba ya yoksa çokmu fantezi olur??
hoşbulduk canım. doktorun izin verirse git tabii, kuruntuya kapılma hiç, fırsat varken bol bol tatil yap.Hoşgeldin canımm
http://www.efepost.com/video-detay/her-babanin-hissetmesi-lazim-anlatilmaz-yasanir/1506/
KIZLAR ŞUNU İZLERMİSİNİZ EMİNİM ÇOK HOŞUNUZA GİDECEK
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?
http://www.efepost.com/video-detay/her-babanin-hissetmesi-lazim-anlatilmaz-yasanir/1506/
KIZLAR ŞUNU İZLERMİSİNİZ EMİNİM ÇOK HOŞUNUZA GİDECEK
Benim Allahtan lise eşek kadarlar bakarlar başlarının çaresine ücretli öğretmenle :) bende ücretsiz düşünüyorum ,önümüzdeki yıl hiç gitmiycem okula. Bu yıl biraz fazla rapor kullandım her halde anca 10 günlük raporum kalmıştır, eğer heyet raporu ayarlayabilirsek onu ayarlamaya bakıcam önce olmadı ücretsiz kesin alıcam.Seminer döneminde yani 2015 haziran 15 gibi başlatalım yalnız yaz tatilinde maaşımızı alırız
geçmiş olsun canım,şartlandırma kendini erken doğuma zamanında sağlıkla doğar inşallah. burun tıkanıklığının sebebi ne? benimki allerjiden tıkanıyor, ilk aylarda ciğer kapasitemi düşürüp nefes darlığı yaptığı için hala allerji spreyi kullanıyorum. birde tuzlu suyla yıkamak iyi geliyor.
Valla tam olarak sebebini bende bilmiyorum ama çook senelerdir çekiyorum bu sıkıntıyı küçükken burnuma basket topu yemiştim hafif bi eğrilik var burnumda ben ona bağlıyorum... Doğru diyosun şartlandırmamam lazım ama ara ara kasılmalarım oluyo unutturmuyo yani bana
ii bari seninkiler büyükmüş.. bende bi de vicdan azabı var.. bakalım ne olack sonumuz.hayırlısı.. ben de öyle düşünüyorum şu doğum iznini 6 ay yapsalardı hiç böyle dertlerimiz olmayacaktı ama!!!
çokk güzelmiiş keşke bizde yapabilsekk
almadım ben daha, nasıl bişey almalıyım bilmyorum, şu yanda biberon için gozu olanlar var ya, stylo mu ne, onlar güzel gibi geldi ama bi arkadaşım da gerek yok ki ona dedi, burdan bi arkadaş almış hatta resmini koymuş, ondan mı alsak ki???Kızlar bebek çantası aldınız mı?
magnesium diasporal saşe kullanıyorum ben de, ishal falan yokmerhabalar kızlar bana kullandığınız magnezyum ilaçlarının isimlerini yazabilir misiniz?
ben magnorm kullanıyordum 4 gündür. sabahları ishalle uyandım hep dün bir bırakayım dedim denedim yani biraz daha normale döndü. sizde de böyle bir sorun oldu mu kızlar:44:
kahkahayla güldüm:)Arkadaslaarr bu son ay baya zor geciyor yaa.. dun kizim sag tarafimda bi cikardi kendini resmen kafasini belini poposunu gördümesime gösterdim korktu o ne be diyo son 1 ay kaldi ama ben cok fenayim.. uyku yok ayaklarim davul gibi pufff cok bunaldim sanirim
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
benim de ara ara olmaya başladı, Allahtan çok sık degil henüz, kalbim de cok atıyor bu oldugunda, doktora sorucam.Amin canım inş sağlıkla doğsunlar da bi görelim o günleri son aylar gerçekten yorucuymuş bende de iki gündür acayip bir nefes darlığı var yatamıyorum resmen gece kaç kere nefesim tıkanarak terleyerek uyandım ayaktayken biraz daha iyiyim ama yatınca sanki boğulucam boğazımdan yukarı çıkmıyo nefesim( var mı acaba başka böyle olan???
ben cok begendim, nesini begenmedin ki, görsem bundan alırdım:)Canimm biliyo musun benim oglanda ikibucuk yasinda ve 10.5 kilo(
Dedigim gibi goruntu olarak pek hosuma gitmiyo ama insallah kullanisli olur..ikinci resimdeki beyaz cubuk gibi sey varya:) onun sayesinde ayni duzlemde saga ve sola sallaniyo bilmem anlatabildim mi?
Aldıklarımın hangi birini değiştiriyimm erkek olursa:)) ben doktora her gittiğimde kız dimi eminmisiniz diye soruyorum erkek olursada başımın tacı ama okadar hazırlık yaptık lohusa şerbeti bardak süslerimi bile pembe aldımm😄 lohusa şerbeti bardak süsleri mi:) onlar da ne ola:) hiç öyle şeylerden haberim bile yok benim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu da sorucam doktora, bebek gunun cogunda karnımın alt tarafına inmeye başladı, oyle bı geriyor kı orayı canım cok yanıyor, ust taraf yumusak alt taraf taş gibi oluyor, erken değil mi daha bunun için ya??günaydın annişler... gece hiç rahat uyuyamadım yaa karnım çok sertti bu da beni tedirgin etti hep:18:
benim de burnum tıkalı surekli ama o yapışkan olmasını sağlayan malzeme cilde temas ediyor ya zarar vermez mi acaba diye düşünüyodum...Sağol cnm ben geçen ağustos sonunda ameliyat oldm aralıkta hamile kaldım şu burundan nefes almadaki rahatlığı bi türlü yaşayamadım umarım hamilelikten sonra düzelir. Burun bandını ben ameliyat olmadn önce kullanıyodm ve doktrma söylemiştim onda bi sıkıntı yok ilaç içermiyo demişti hamile kalınca da doktoruma söylemek hiç aklıma gelmedi çok basit bi yapı zaten normal bant gibi ama daha sert ve yapışkanı kuvvetli burnuna yapıştırınca deliklerin büyüyo iki yana esnetiyo burnunu
aynen ya sağ tarafa yatmak meğer ne kadar güzelmiş:) gece yatarken sola yatıp sırtımı yastıkla dolduruyorum sağa dönemiyim diye:) ancak oyle solda kalabiliyorum yoksa hep sağda uyanıyorum ben de...Hamilelikte burun kanaması, tıkanıklığı olmaı normal. Ben de tıkanık tıkanık dolanıyorum, sürekli lavobadayım. Bu arada hamileler 6. aydan sonra sola dönüp yatmalı ya, hatta iç güdüsel sola dönerlermiş. Ben de hiç öyle olmuyıor. Gece hep sağımda uyanıyorum, toparlanıp sola dönüyorum :)
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?Yüz için mi soruosun yoksa vücut için mi? ben yüz için avene yağlı ciltler için olanı kullanıorum ve çok memnunum eczacının tavsiyesiyle aldm ama doktr falan demedi yani hamileliğe bi etkisi varmı bilmiorum. bide babe yağlı cilteler için olanı aldım onuda baya tavsiye ettiler ama onu henüz kullanmadım ama dedğim gibi hamileliğe etkisi warmı yada olurmu bilemiorum ben hergün dışarı çıkmadan yüzüme sürüorum
benimki de onu onerdi ama onerırken de bu ara tanıtımını yapmaya cok gelıyolar dedi, ondan mı onu oneriyo diye dusunmeden edemedim, bi arkadaşım da çok titiz bi hamilelik geçirdi ve kocası da eczacı, ona sordum kocası ya babe ya da mustela onermiş zararsız demiş, ben de mustela aldım.
aktarılma olayı nedir kızlar ya ben de ogretmenim ama hiç bilmiyorum bunları? neyi aktarıyoruz?Bende aynı durumdayım çok sinirim bozuluyor aktarılmamasına doğum öncesinin ama malesef o yazı ocak ayında geldi okula yapçak bişi yok gibi
1 eylülde biz okula gitmiycez diimi? tatile denk geldiğii içinbizim doğum iznine çıktığımız nası belli olucak çok kafam karışık benim bu konuyla ilgili
doğum öncesi 8 haftalık iznimiz var ya canım nasipse doğumlarımız eylülde olduğu için izinlerimiz yaza denk geliyor.eskiden 32.haftada çalışır raporu alıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyordukk artık bunun kaldırdılar da ondan bahsediyoruz.aktarılma olayı nedir kızlar ya ben de ogretmenim ama hiç bilmiyorum bunları? neyi aktarıyoruz?
sancıyı tattırmak lazım asıl
merhaba kızlar, okudum okudum şimdi yazıyorum:)
almadım ben daha, nasıl bişey almalıyım bilmyorum, şu yanda biberon için gozu olanlar var ya, stylo mu ne, onlar güzel gibi geldi ama bi arkadaşım da gerek yok ki ona dedi, burdan bi arkadaş almış hatta resmini koymuş, ondan mı alsak ki???
magnesium diasporal saşe kullanıyorum ben de, ishal falan yok
kahkahayla güldüm:)
abdestli abdestli okudum, bebek sahibi olamamanın ne demek oldugunu bilirim, tedaviyle oldu benimki de, o yüzden midir bilmem ama ağlaya ağlaya okudum, Allah kabul etsin inşallah...
benim de ara ara olmaya başladı, Allahtan çok sık degil henüz, kalbim de cok atıyor bu oldugunda, doktora sorucam.
ben cok begendim, nesini begenmedin ki, görsem bundan alırdım:)
bunu da sorucam doktora, bebek gunun cogunda karnımın alt tarafına inmeye başladı, oyle bı geriyor kı orayı canım cok yanıyor, ust taraf yumusak alt taraf taş gibi oluyor, erken değil mi daha bunun için ya??
benim de burnum tıkalı surekli ama o yapışkan olmasını sağlayan malzeme cilde temas ediyor ya zarar vermez mi acaba diye düşünüyodum...
aynen ya sağ tarafa yatmak meğer ne kadar güzelmiş:) gece yatarken sola yatıp sırtımı yastıkla dolduruyorum sağa dönemiyim diye:) ancak oyle solda kalabiliyorum yoksa hep sağda uyanıyorum ben de...
benimki de onu onerdi ama onerırken de bu ara tanıtımını yapmaya cok gelıyolar dedi, ondan mı onu oneriyo diye dusunmeden edemedim, bi arkadaşım da çok titiz bi hamilelik geçirdi ve kocası da eczacı, ona sordum kocası ya babe ya da mustela onermiş zararsız demiş, ben de mustela aldım.
aktarılma olayı nedir kızlar ya ben de ogretmenim ama hiç bilmiyorum bunları? neyi aktarıyoruz?
benide aglattınAllah Ramazanın hürmetine duanı kabul etsin Ettiğin duanın bin katı güzelini sana nasip etsin Allahım.ben senin o gözyaslarına kurban olayım. Allah saglıklı sıhatli dogurup bebişini kucagına almayı nasip etsin insallah aminnnnnnnnnnnn
canım tüp bebekmi asılamamı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?