2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Yok canım yok korkulacak bişey. Bebekler birbirinden farklı sadece. Bazısı çok hareketli bazısı o kadar diil hepsinin rutini farklı. Mesela bana geçen gün bir arkadaşım karnım açken beni kızım çok tekmelerdi sanada oluyo dimi dedi. Benimki karnım açken kolunu bile kaldırmıyo bence hareket etmiyo. Sonra ben uyurken, asla etmiyo. Yani değişiyo bence hepimizinki. Evham kumkuması olduk çıktık valla buda böyle bi dönemmiş:)

bak bunu bilmiyodum ya ii oldu öğrendiğim çok sağolasın, bizim idarede çok bilgisiz müdür yoktu vekaleten müd. yar. bakıyodu seminer dönemi geldi müdür hepsi birbirinden saf,bi halt bilmiyolar herşeyi kendin araştırmak zorundasın. benim 37. haftam 28 ağustosa denk geliyo, bende alıp ıkula götürürüm

sorma ya nefret ediyorum bu halimden ama durduramıyorum ki kendimi.. hayırlsıyla doğsalar da bi rahatlasakkk yahuu :))

evet canm ben de yeni doğum yapmış bi arkadşmdan öğrendim:9 sora sora artık napıcann.. aynı dert bizde de var müdür vekil onun da bişi bildiği yok... iki ay çok az ne yapmayı düşünüyorsun doğumdan sonra? nasipse ben ücretsiz izne ayrılacğım..bi de sınıf ögrt. çocuklarıma da yazık olacak ben zaten 2. öğretmenleriydim ama yapıcak bişi yok ya (

Benim Allahtan lise eşek kadarlar bakarlar başlarının çaresine ücretli öğretmenle :) bende ücretsiz düşünüyorum ,önümüzdeki yıl hiç gitmiycem okula. Bu yıl biraz fazla rapor kullandım her halde anca 10 günlük raporum kalmıştır, eğer heyet raporu ayarlayabilirsek onu ayarlamaya bakıcam önce olmadı ücretsiz kesin alıcam.Seminer döneminde yani 2015 haziran 15 gibi başlatalım yalnız yaz tatilinde maaşımızı alırız

geçmiş olsun canım,şartlandırma kendini erken doğuma zamanında sağlıkla doğar inşallah. burun tıkanıklığının sebebi ne? benimki allerjiden tıkanıyor, ilk aylarda ciğer kapasitemi düşürüp nefes darlığı yaptığı için hala allerji spreyi kullanıyorum. birde tuzlu suyla yıkamak iyi geliyor.
valla pareo bile takmadım, dünyanın en güzel fizikli kadını gibi göğsümü gere gere, göbüşümü ve çatlaklarımı sergiledim:))
dr bikini giyersen daha iyi olur mayoyla karnın ıslak kalır üşür dedi. 50+ güneş kremi kullan, güneşin dik gelmediği 11-4 saatleri dışında abartmadan güneşlen dedi. yüzmek banada serbest normalde haftada 1-2gün havuza gidiyorum ama tatilde hadi üşürsem, yok kafama güneş geçerse, ay mikrop kaparsam, kendimi yorarsam, tatil yapcam diye bebeğime zarar verisem gibi hormonları mantığını ele geçirmiş hamile kadın klasiği yaşayıp kuruntularıma yenildim:)) pişmanım
bende izledim o diziyi bi de gerildim izlerken :)
diziyi bilmiyorum ama bende çevremde çok duydum ööle değişen cinsiyetleri, ikisinde de doktora eminsiniz dimi pembeleri almaya başlıyorum eğer değişirse hepsinin faturasını size yollarım ona göre dedim:)) annem ilkinde ne olur ne olmaz diye unisex aldırmıştı ama bunda herşeyi pespembe alıyorum:))
benim ilk hamileliğimde öyleydi canım çok az hissederdim bunda çok fazla hareket hissediyorum. aynı doktor ikisi içinde normal hareketlilikte diyor his farkını karın kaslarımdaki değişime, plasenta yerindeki farka ve bebeğin duruşundaki farklara bağlıyor.
bilindik markaların 50+ ürününü kullan dedi bana, sorduğum halde özel bir marka vermedi. canım bu doktorlarında bazıları yüzünden hangisine güveneceğini şaşırıyo insan, cildinde lekelenmeye eğilim, hassaslık falan gördüyse belki ona özel bişii vermiştir günahını almayalım şimdi.
Kızlar benimde 33. haftamda ayarlanmış parası ödenmiş tatilim var. Gidebilir miyim ki acaba ya yoksa çokmu fantezi olur??

Hoşgeldin canımm
hoşbulduk canım. doktorun izin verirse git tabii, kuruntuya kapılma hiç, fırsat varken bol bol tatil yap.

Ben de cildiye uzmanina gittim acik tenliyim banada solante pregna +50 faktor onerdi kullaniyorum bir haftadir cokta memnunum gebeler icin ozellikle gebelik maskesinin olusumunu engelliyormus

Son düzenleme:

ii bari seninkiler büyükmüş.. bende bi de vicdan azabı var.. bakalım ne olack sonumuz.hayırlısı.. ben de öyle düşünüyorum şu doğum iznini 6 ay yapsalardı hiç böyle dertlerimiz olmayacaktı ama!!!

en az 6 ay anne sütü diyolar hatta 2 yaşına kadar emzir diyolar 2 ay izin veriyolar , 2 aylık çocuk nası bırakılır yaa benim okulum da evime baya bi uzak, özel sektördeki gibi süt iznini toplu da alamıyoz mecburuz ücretsize

merhaba kızlar, okudum okudum şimdi yazıyorum:)
Kızlar bebek çantası aldınız mı?
almadım ben daha, nasıl bişey almalıyım bilmyorum, şu yanda biberon için gozu olanlar var ya, stylo mu ne, onlar güzel gibi geldi ama bi arkadaşım da gerek yok ki ona dedi, burdan bi arkadaş almış hatta resmini koymuş, ondan mı alsak ki???

magnesium diasporal saşe kullanıyorum ben de, ishal falan yok

kahkahayla güldüm:)

abdestli abdestli okudum, bebek sahibi olamamanın ne demek oldugunu bilirim, tedaviyle oldu benimki de, o yüzden midir bilmem ama ağlaya ağlaya okudum, Allah kabul etsin inşallah...

aktarılma olayı nedir kızlar ya ben de ogretmenim ama hiç bilmiyorum bunları? neyi aktarıyoruz?
doğum öncesi 8 haftalık iznimiz var ya canım nasipse doğumlarımız eylülde olduğu için izinlerimiz yaza denk geliyor.eskiden 32.haftada çalışır raporu alıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyordukk artık bunun kaldırdılar da ondan bahsediyoruz.

32. hf da çalışabilir raporu alıp 37. hf ya kadar çalışıyorsun böylece doğum sonrası izni olan 8 haftaya doğum öncesi çalıştığın 5 hftayı aktarabiliyorsun canım. Ama bizim yaz tatili olduğu için yapamıyoruz

Kızlar bu arada bebeklar için pişik kremi-losyonu -bebek yağı-şampuanı gibi bakım ürünlerinde hangi markayı öneriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…