2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Saol canim benim kismen daha uyiyim aslinda aabah cok iyi kalktim ve iyiligime guvenip cok ayakta dolandim evde nede olsa cok sikiliyo insan yatmaktan simdi yine agriyla kivranip yattim valla biraz dinleneyim bakayim duzelicekmi

Saol canim benim kismen daha uyiyim aslinda aabah cok iyi kalktim ve iyiligime guvenip cok ayakta dolandim evde nede olsa cok sikiliyo insan yatmaktan simdi yine agriyla kivranip yattim valla biraz dinleneyim bakayim duzelicekmi

geçmiş olsun raporluydunuz siz değil mi? umarım bir sorun yoktur?

Kızlar bu arada bebeklar için pişik kremi-losyonu -bebek yağı-şampuanı gibi bakım ürünlerinde hangi markayı öneriyorsunuz?

Canimben mustela aldim hepsini.

Sonra nasilsa pisik kremi cok kullaniliuor diye methedilen farkli markalardanda aldim sudocreme ve desitin gibi. Desitin' i gorumcem cok methetti Abd'de yasiyorlar ve orda en cok bu kullaniliyomus

canım ben ev tipi aldım.
dediğin gibi farklı biraz araba tiplerinden.

chicco I feel ana kucağı benim ki.

geçmiş olsun raporluydunuz siz değil mi? umarım bir sorun yoktur?

Coktesekkur eserim evet raporluyum yatiyorum evde. Cok sukurkizimla ilgili bir problemim yok ama kuyruk sokumu civari daki bir agri beni yataga dusurdu yuruyemez oturamaz olmustum. Hamilelige bagliymis bir hafta yat dinlen dedi doktor yatiyorum ben de

Canim bana yegeniminki geldi gelmeseydide alacaktim. Bizimki bright stars

Sis mi ayaklarin canim ödem yaptiriyor oyle aslinda

Kızlar fısher prıce anakucagı ve sallanır sandalye diye bir ürünü var . Ben foto koyamıyorum. Baksanıza bır netten nasıl? Kullananlar varmı içinizde ben çok begendım.

Kızlar benımde ayaklarım ve ellerim şişiyor. Hele sabah kalktığımda ellimi yumruk yapamıyorum ayaklarımın üstüne basamıyorum.

Bende çok terlıyorrum. Ic çamaşırım aynen su içinde kalıyor .

Aferin kuzum, azıcık iyi olunca hemen başla tepişmeye. Yorma kendini canım benim. Sıkılmışsındır eminim, film izle bol bol.
Dinlenince geçecektir. Daha iyi olmana çok sevindim. Sen İstanbul'da mıydın unutmuşum ben

Hanımlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ? Bebeklerinizin boy ve kilosu nedir ben 28 de girdim ultrasona boy 37 kilo 1359 dedi normal mi?

Hanımlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ? Bebeklerinizin boy ve kilosu nedir ben 28 de girdim ultrasona boy 37 kilo 1359 dedi normal mi?
28+0 dayım bebiş 39cm 1350gr hemen hemen aynı senin bebişle ama kiloyu hiç sorma tam 7 kilo aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

28+0 dayım bebiş 39cm 1350gr hemen hemen aynı senin bebişle ama kiloyu hiç sorma tam 7 kilo aldım

Evet canim benim ne kasim dokuldu ne sacim.Aksine gurlesti,parlaklasti :) Yuzumde leke sivilce hic bisey yok.Hep erkek bebek guzellestirir derlerdi ama lekelenmeninde bebisin cinsiyetiyle ilgili oldugunu ilk defa duydum :) Neyse bebislerimiz saglikli olsunda biz guzellesmisiz cirkinlesmisiz onemli degil :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…