2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın herkeseee

Canım benim, tanırız tabii birbirimizi. İyi dileklerin için de çok sağ ol Allah razı olsun, seninde gönlünce olsun inş herşey.
Nasl gidiyo enişte beyle ? Bebişinin tekmelerini hissetti mi kaptan ? :)

nerdesın yahu
ıyıyım valla mısafırlerımde gıttı haftayada rapor alırım tadını cıkarırım
hıssettı valla canım
durmuyor hıc yerınde kızım zaten
kafası bacagı kolumu neyse artık karnımı ıyıce yamultuyor

senden ne hbr nasılsın

anladım sanırım ben de bu tarz bişey alıp 5-6 ay sonra beşik almayı düşünüyorum umarım kullanışlı olur. ne kadara aldın ?

günaydın herkeseee

günaydın arkadaşlar.......
nasılsınız
bebişlerınız ve keyfınız yerındedır ınşallah
ben gecelerı uyuyamıorum ya cok bunalıorum sıcaktn

gunaydınnn herkese
guzel saglıklı bır gun olsun

anladım sanırım ben de bu tarz bişey alıp 5-6 ay sonra beşik almayı düşünüyorum umarım kullanışlı olur. ne kadara aldın ?

100 lira canım ama besıgı sonra almayı dusunuyosan el altında olsun dıye daha genıs olanları var bu fıyat aralıklarında ıstersen onlara da bak

64 kılo cok degılkı canım ya benım boyum 160 cm var yok bende 62 kılodayım yanı
ama bacak krampı bendede oluyor
ayaklarımda sısmeye basladı yenı buyuk ıhtımalle agırmayada baslar
yanı bu donemde bunları cekecez sekerım yapcak bısey yok
artık fedakarlık sırası bızde anne oluyoruz kolay olmayacak

Araba tipi ana kucağı da aynı işi görmez mi acaba ? o var şimdi kafamda

ben o ev tıpı ana kucaklarına sımdılık sıcak bakmıyorum
ama tabıı daha dogmadan karar vermemek lazım
nasıl bır cocuk olacak bıömıyorum
ben odasına ve yatagına alıstırmak ıstıyorum ama tabı tevrube etmeden konusmak kolay
sunu soyleyebılırm kı araba tıpı ana kucaklarına bebeklerı 2 saatten fazla yatırmayın dıye okudum

oh ne guzel bende pzt doktora gıdıp rapor alayım dıyorum
ama tatıle gıdemem sanırım kızın alısverıs ıslerı var onları hallederım gıbı sankı
sana sımdıden ıyı tatıller tadını cıkarda don

yok şekerim artık kalmadı öyle dilenen yenileri geldi gördüğün gibi ne sokakta ne parkta artık senin benim çocuğuma yer kalmadı. herkez bıktı turistindende sığınmacısındanda.

He ya di mi, ödüm kopuyo ışıklarda beklemek zorunda kalıcam diye. Geçen gün kavga çıkacaktı zaten eşim tepeleyecekti bi tanesini. Acıma duygusu ile yaklaşırdım önceden ama edepsizliklerini gördükten sonra asla prim vermem bunlara...

Giremedim ne zamandır canım çok şükür bi sorun yok şimdilik.
O misafirler biraz fazla kalmış sanki :))) Çok sevindim eşinle beraber bebişinin tadını çıkarmana. Allah bozmasın, tamamına erdirsin inş.
Bizde aynı valla, kısmetse c.tesi kontrolüm var onu bekliyorum heyecanla

Ay kafam karıştı vallahi :44:
Ben benim adama havale edicem durumu, o daha iyi araştırıyo valla. Herşeyi bilen adam o

Bilmem canım valla noluyo ama dün gece uyuyamadığımda artık arada kendi kendime gülüyodum falan öyle güzeldi psikolojim

Evet tatlım sanırım en mantıklısını yazdın ortopediste gitsemde belki aynısını söyler.
Bende 51 kiloydum çok hızlı alınan bi kilo ve normal bi kiloda diil tabi bu aslında. Bende en fazla 2 kilo almış vermişimdir normalde hayatım boyunca. Ayaklar şaşkın

Benim tabanlarımda biraz düzlük mü var acaba falan diye düşünmeye başladım bendeki ayak ağrısı bir tek ikimizde olduğuna göre pek normal diil. Bilmiyorum ki canım ben çözemedim.

aynen canm erkek cocuk anneyi güzelleştrio kız çocukta %90 ı kaşı saçı dökülüo soluo lekelenio ve daha çok kilo bırakıo . Bende de normalde yazın çil olur du yazın o bile olmadı . Ben inanmazdım ama şöle dıkkatlı baktınmı ceevrene daha önce doum yapmşlara yspacaklara gerçekten dğruymş . En yakn örnek kendin zaten

Gidersin canım Ben 37 ye kdr gezdim ilkinde sadece her gece dogurdugumu görüyordum o ayrı[emoji2]

Yok canım yemekten 1 2 saat kdr sonra da içebilirsin yeter ki demiri bozacak birşey i yakın zamanda tüketme

Benim doktorumda 36-37 ye kadar bol bol gezin diyorum ben uçakla olduğu sürece gidersin nolucak diyo
Dün geceden sonra emin olamıyorum ama kendimden bu iş nasıl devam edicek daha bide 2-3 hafta sonra. Oralara gidip bide ah vah rezillik yaşamak istemiyorum. Ay bide dün akşam yürüyüşe çıktım yemekten sonra karnım kasılıp duruyo kasılmayla birlikte kalbim bi acaip çarpıyo bişeyler zaten Allahım dedim ben zorlamiim döniim, öyle yürüyüşte yapamadım yani dün.
Pozitif enerji doluyum bugün nolur kusuruma bakmayın kızlar..

selam bayanlar hayırlı gunler dilerim

uzun zamandır girmiyodum sayfaya takip edebildiğim kadar etmeye çalışacagım.umarım cok sey kacırmamısımdır

İnş herşey gönlünüzce olur cnm bizimde yarın evlilik yıldönümümüz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın cnm ne güzel haberler bunlar bende cumartesi gitcem doktora inş ben de güzel haberler alırım çok merak ediorum ne dicek die çok da korkuorum kötü bişi derse die...

ayda bi gidince insan son zamanlara doğru iyice merak ediyor işallah güzel haberlerle gelirsin :) aklına kötü şeyler getirme doktor zaten bi ay sonra ters dönerler bidaha yüzünü göremeyiz dedi sende öyle tadını çıkar artık son zamanlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol canm insallh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi tabi doktorunuz izin veriyor gezin 😔 benim gibi kapanmayin eve .. sanirim baya kiskanclik yapiyom bu konuda:95::95:

ewet cnm bende denz meselesini sordum son hangi haftada gidebilirim dedim hani tehlikeli suyumuz gelir die kulaktan dolma bilioruz die . Doktorum istediğin zaman istediğin süre denize gidip girebilirsin dedi hiiiçççte bişide olmaz dedi

benim de oğlum olacak ama kız belirtileri var nasıl olacak o:)) genelleme pek tutmuyor sanırım:==))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…