günaydın herkeseee
Canım benim, tanırız tabii birbirimizi. İyi dileklerin için de çok sağ ol Allah razı olsun, seninde gönlünce olsun inş herşey.
Nasl gidiyo enişte beyle ? Bebişinin tekmelerini hissetti mi kaptan ? :)
anladım sanırım ben de bu tarz bişey alıp 5-6 ay sonra beşik almayı düşünüyorum umarım kullanışlı olur. ne kadara aldın ?valla bebekk 5-6 ayına kadar rahat yatar dıye dusunuyorum bızım hem pusetımız var hem park yatagımız ama ben yinede bundan da aldımm yanımda yatsın sese alışsın ıstyorum odaya tıkmak ıstemıyorumm uyutunca
Hepinize günaydın kızlar,
iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)
pozitif düşünüyoruz ve pozitifi alıyoruz..negatif negatifliği çekiyor, bugün bunu tekrarlıycam. tavsiye ederim.
bu arada yarın tatile çıkıyorum, uçağa bineceğim için biraz heyecanlıyım :) daha kızım doğmadan çocuk gibi oldum yaa..
günaydın herkese
benımde çamaşırımda ıslaklık oluyor,çok yürüdüğümde ,idrarımın gelipte tutuğumda ve evde iş güçle uğraşıp eğilip kalktıgımda cok oluyor ,doktoruma sormadım ama genelde bu dediklerimi yaptıgımda karşılasıyorum,normal zamanda olmuyor,yakın zamanda kontrolu olan arkadaslar doktoruna sorup aydınlatırsanız sevınırım
2 gündürde sanırım kilo artışımdan dolayı dizlerimi bükemiyorum,yere basınca ınanılmaz agrı hissediyorum ,inşallah doğumdan sonra hepsi geçer
günaydın herkeseee
günaydın arkadaşlar.......
nasılsınız
bebişlerınız ve keyfınız yerındedır ınşallah
ben gecelerı uyuyamıorum ya cok bunalıorum sıcaktn
anladım sanırım ben de bu tarz bişey alıp 5-6 ay sonra beşik almayı düşünüyorum umarım kullanışlı olur. ne kadara aldın ?
100 lira canım ama besıgı sonra almayı dusunuyosan el altında olsun dıye daha genıs olanları var bu fıyat aralıklarında ıstersen onlara da bak
Kızlar dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah almaya çalıştım biraz uykumu..
Hem sıcak geldi ona zaten alıştım yapıcak bişey yok yalnız inanılmaz bacağım ve ayaklarım ağrıdı. Bacakta tamam hadi kalsiyum eksikliğim oluştu diyelim bu ayak nedir yahu??!!!! Ortopediste falan mı gitsem bilemedim. Ayağımı ilk yere bastığımdada sanki fil ayağım varmış gibi ayaklarım ağır ve canımı acıtır durumda oluyo tabanları. Kilomu zor taşıyo dicem ama 64 kiloyum bu kadar kiloyuda zor taşımasın yani ya. Uf bilmiyorum işte benden böyle kızlar..
Araba tipi ana kucağı da aynı işi görmez mi acaba ? o var şimdi kafamda
Kizlar ben bu cuma bir haftalik izine cikyrm esimde izin aldi tatile cikicaz allhtan bir mani cikmazsa pazar gunude evlilik yildonumumuz esimde planlar icersnde ayy insallh guzel bir hafta geciririz esimle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kan ilacını ac karnına icmek şart mı. Midemi cok bulandırıyo bu sabah cikardim hap yüzünden hala da midem bulanıyor.
benım doktorum kan ılacını yemekten 2 saat sonra al dedı
ben hep oyle kullanıyorum
sanmıyorum ılla ac karnına almak zorunda oldugunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar :) uzun zamandır okuyorum ama yazacak birşey bulamıyordum bugün kontrolüm vardı bi ay geçmek bilmedişimdi gene bi ay bekleyeceğim ama olsun 28+0 dayım tam bebiş gayet iyiydi 1350gr olmuş boyuda 39 cm maşallah :) herkese sağlıklı güzel günler olsun :)
masallah
aynen gecmıyor vakıt benımd ehaftaya randevum
ama bı taraftanda hamılelıgımın cokda cabuk bıtmesını ıstemıyorum
bıraz daha tadını alayım dıyorum
yok şekerim artık kalmadı öyle dilenen yenileri geldi gördüğün gibi ne sokakta ne parkta artık senin benim çocuğuma yer kalmadı. herkez bıktı turistindende sığınmacısındanda.
nerdesın yahu
ıyıyım valla mısafırlerımde gıttı haftayada rapor alırım tadını cıkarırım
hıssettı valla canım
durmuyor hıc yerınde kızım zaten
kafası bacagı kolumu neyse artık karnımı ıyıce yamultuyor
senden ne hbr nasılsın
ben o ev tıpı ana kucaklarına sımdılık sıcak bakmıyorum
ama tabıı daha dogmadan karar vermemek lazım
nasıl bır cocuk olacak bıömıyorum
ben odasına ve yatagına alıstırmak ıstıyorum ama tabı tevrube etmeden konusmak kolay
sunu soyleyebılırm kı araba tıpı ana kucaklarına bebeklerı 2 saatten fazla yatırmayın dıye okudum
Aslında kılon ıyı fazla değıl artık ben bu ağrıları bebeışlerın bızdekı aldıkları vıtamınlarden kalsıyumlardan olduğunu duşunuyorumm eee vucut eskısı gıbı değıll tabı mınnoşlarla paylaşıyoruz oda doğal olarak bıze yetmıyo ve ağrı yapıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım öyle düşünme şöyle düşün 64 kilo yu normalde alsan sana hiçbir şekilde ağır gelmez ama biz bu kiloyu birden aldık ayrıca kilonun getirdiği vitaminleri kalsuyum vs. biz almadık ve kilonun büyük bir bölümü tek bir yere toplandı. o yüzden bu aldığımız kilo aslında üzerimizdeki yük hayatım.
ben geçen ay 65 kiloydum 10 kilo almıştım doktor max bu ay 8 kg idi dedi. ama yine fazla almamışsın dedi. bu ay kaç kiloyum bilmiyorum tek bildiğim hayatımın hiç bir döneminde 55 kg yi geçmediğim. 10 kg hiç bir zaman almadım şimdi ise o kadar ağırımki çok yoruluyorum artık.
ayak sorunu bende de var ya.. sabah yataktan kalkıp bi basıyorum ayaklarımı yere sanki bi yandan yanıyor bir yandan acıyor ben kiloma yoruyordum senden kat kat fazla kilom ama onunla alakası yok gibi senin yazıklarını okuyunca..
bana da haber verin kızlarrr... bu konuda ben de çok kararsızım beşik olayına bir türlü karar veremedim henüz.
şimdiden ii tatiller... mutlu nice yılllarınız olsun inş
ben de bunlara bakıyorum fiyatları da uygun hem beşik gibi hemde anakucağı gibi kullanabilir miyiz ?
64 kılo cok degılkı canım ya benım boyum 160 cm var yok bende 62 kılodayım yanı
ama bacak krampı bendede oluyor
ayaklarımda sısmeye basladı yenı buyuk ıhtımalle agırmayada baslar
yanı bu donemde bunları cekecez sekerım yapcak bısey yok
artık fedakarlık sırası bızde anne oluyoruz kolay olmayacak
Bende 167 falanım canım. Yalnız bendeki kramp gibi bi ağrı diil daha çok kemiklerim sızlıyo gibi (dizlerimden aşağısı) ve ayaklarım. Bu ya anemi ya kalsiyum eksikliği çıkıcak. 2. Hafta sonra tetkiklerimi yaptırıcam yine bakalım anlarız.
aynen canm erkek cocuk anneyi güzelleştrio kız çocukta %90 ı kaşı saçı dökülüo soluo lekelenio ve daha çok kilo bırakıo . Bende de normalde yazın çil olur du yazın o bile olmadı . Ben inanmazdım ama şöle dıkkatlı baktınmı ceevrene daha önce doum yapmşlara yspacaklara gerçekten dğruymş . En yakn örnek kendin zaten
Gidersin canım Ben 37 ye kdr gezdim ilkinde sadece her gece dogurdugumu görüyordum o ayrı[emoji2]
Yok canım yemekten 1 2 saat kdr sonra da içebilirsin yeter ki demiri bozacak birşey i yakın zamanda tüketme
Kizlar ben bu cuma bir haftalik izine cikyrm esimde izin aldi tatile cikicaz allhtan bir mani cikmazsa pazar gunude evlilik yildonumumuz esimde planlar icersnde ayy insallh guzel bir hafta geciririz esimle
günaydın cnm ne güzel haberler bunlarbende cumartesi gitcem doktora inş ben de güzel haberler alırım çok merak ediorum ne dicek die çok da korkuorum kötü bişi derse die...
ayak sorunu bende de var ya.. sabah yataktan kalkıp bi basıyorum ayaklarımı yere sanki bi yandan yanıyor bir yandan acıyor ben kiloma yoruyordum senden kat kat fazla kilom ama onunla alakası yok gibi senin yazıklarını okuyunca..
bana da haber verin kızlarrr... bu konuda ben de çok kararsızım beşik olayına bir türlü karar veremedim henüz.
şimdiden ii tatiller... mutlu nice yılllarınız olsun inş
ben de bunlara bakıyorum fiyatları da uygun hem beşik gibi hemde anakucağı gibi kullanabilir miyiz ?
64 kılo cok degılkı canım ya benım boyum 160 cm var yok bende 62 kılodayım yanı
ama bacak krampı bendede oluyor
ayaklarımda sısmeye basladı yenı buyuk ıhtımalle agırmayada baslar
yanı bu donemde bunları cekecez sekerım yapcak bısey yok
artık fedakarlık sırası bızde anne oluyoruz kolay olmayacak
ben o ev tıpı ana kucaklarına sımdılık sıcak bakmıyorum
ama tabıı daha dogmadan karar vermemek lazım
nasıl bır cocuk olacak bıömıyorum
ben odasına ve yatagına alıstırmak ıstıyorum ama tabı tevrube etmeden konusmak kolay
sunu soyleyebılırm kı araba tıpı ana kucaklarına bebeklerı 2 saatten fazla yatırmayın dıye okudum
oh ne guzel bende pzt doktora gıdıp rapor alayım dıyorum
ama tatıle gıdemem sanırım kızın alısverıs ıslerı var onları hallederım gıbı sankı
sana sımdıden ıyı tatıller tadını cıkarda don
Günaydın kızlar :) uzun zamandır okuyorum ama yazacak birşey bulamıyordum bugün kontrolüm vardı bi ay geçmek bilmedişimdi gene bi ay bekleyeceğim ama olsun 28+0 dayım tam bebiş gayet iyiydi 1350gr olmuş boyuda 39 cm maşallah :) herkese sağlıklı güzel günler olsun :)
masallah
aynen gecmıyor vakıt benımd ehaftaya randevum
ama bı taraftanda hamılelıgımın cokda cabuk bıtmesını ıstemıyorum
bıraz daha tadını alayım dıyorum
Sagol canm bende cok uzak yere gtmyrm yarm saatlik bir yere gdyrz ama kafa dinlemek icin gayt guzel bir yer
Benim doktorumda 36-37 ye kadar bol bol gezin diyorum ben uçakla olduğu sürece gidersin nolucak diyo
Dün geceden sonra emin olamıyorum ama kendimden bu iş nasıl devam edicek daha bide 2-3 hafta sonra. Oralara gidip bide ah vah rezillik yaşamak istemiyorum. Ay bide dün akşam yürüyüşe çıktım yemekten sonra karnım kasılıp duruyo kasılmayla birlikte kalbim bi acaip çarpıyo bişeyler zaten Allahım dedim ben zorlamiim döniim, öyle yürüyüşte yapamadım yani dün.
Pozitif enerji doluyum bugünnolur kusuruma bakmayın kızlar..
ewet cnm bende denz meselesini sordum son hangi haftada gidebilirim dedim hani tehlikeli suyumuz gelir die kulaktan dolma bilioruz die . Doktorum istediğin zaman istediğin süre denize gidip girebilirsin dedi hiiiçççte bişide olmaz dedi
aynen canm erkek cocuk anneyi güzelleştrio kız çocukta %90 ı kaşı saçı dökülüo soluo lekelenio ve daha çok kilo bırakıo . Bende de normalde yazın çil olur du yazın o bile olmadı . Ben inanmazdım ama şöle dıkkatlı baktınmı ceevrene daha önce doum yapmşlara yspacaklara gerçekten dğruymş . En yakn örnek kendin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?